• Tillbaka till startsidan
  • Ingen vidare bloggare.

    Det känns som jag börjar tappa det här med bloggen nu på senare tid..det är så mycket annat som händer.
    Just nu ser det ut som ett rent bombnedslag här hemma då vi håller på och sälja alla våra möbler och det är bara en enda röra. Men förhoppningsvis får vi hem nya möbler snart och kan börja göra det fint igen..(HAHA)

    Vi har lyckats pruta ner hyllan jag pratade om till 400 kr, och nu har vi precis insett att vi inte kommer kunna köpa den då den inte går in i bilen och vi har ingen dragkrok till ett släp. Jag trodde den skulle få plats på bredden och kunna ligga lite utanför bilen på längden, men den går inte ens in på bredden.

    Jag är mycket besviken och ledsen över detta men har nu frågat om det är möjligt att montera ner skåpet lite så vi kan få hem det.



    UPDATE;

    Det var tydligen inte möjligt att montera ner skåpet, så det verkar inte lösa sig i alla fall till slut. Så tråkigt, skåpet är verkligen jätte fint, ser fint ut på bilden i alla fall, och det har kostat 3000 kr tydligen så 400 kr var ju verkligen en bra deal då. Men det var tydligen för bra för att vara sant och anledningen är att vi inte kan hämta det. Suck. Känns förjävligt, jag är INTE bra bra humör nu!!
     
    Tänkte försöka gå och göra det bästa av röran men nu känner jag inte för det alls.........



    Intervju.

    Dagens intervju gick bra..tror jag. Hon skulle höra av sig nästa vecka någon gång med "besked", eventuellt löneförslag osv. Och om vi är överens skickas anställningsavtal hem till mig som jag ska fylla i och sedan ska jag skicka in giltigt utdrag från polisregistret då med, då borde det ju ha kommit.

    Så, det är väl inte mycket mer att göra än att vänta.

    Nu har jag varit nere och hämtat ut mitt Ellos-paket och handlat lite lunch. Färska frallor och en burk fiskbullar..till det kokar jag lite pasta. MUMS!

    Sedan är det tv n som gäller och när jag känner att jag orkar ska jag ta tag i disk och städ. Och invänta att min älskade ska komma hem från jobbet senare ikväll. Fått lite mer mail angående våra möbler med, återstår att se vad man kommer fram till, någon som var intresserad av sängen, vore verkligen kanon om någon köper den så vi kan köpa ny i vitt.

    Återkommer om ett par timmar säkerligen.
    Tjillevippen!



    Jag kan inte sova.

    Finns det något jobbigare?

    Jag vaknade för någon timma sedan med halsbränna och har inte kunnat somna om sedan dess. Jag gav upp för 10 minuter sedan, gick upp och drack lite, kissade och nu sitter jag här en stund..kollar mailen och så Blocket lite efter möbler. Det finns fyra grejer ute nu till bra priser som vi skulle vilja ha. En säng (sådan vi har då fast vit), ett datorbord (ett sådant vi har), en hylla och två byråer i MALM-serien som vi inte hade råd med när vi köpte byråer sist.

    Vi har ju dock inte råd med allt detta eftersom vi inte har sålt tillräckligt ännu för att få ihop pengarna. Än så länge har vi ju bara fått ihop 600 kr. Suck. Jag har dock skrivit till den som säljer byråerna och frågat om dom finns kvar (de ska tydligen finnas här i Upplands Väsby, det vore ju helt perfekt). Finns de kvar ska jag försöka få ner dom lite i pris, men det är redan jättebra pris på dom. 400 kr styck, en med sex lådor som har en liten skada, vad för skada vet jag inte, och en med fyra lådor. Det skulle bli så himla snyggt med dom två tillsammans jämte varandra i olika höjd liksom..man kan ju alltid hoppas att man kan få båda för 600 kr (OM DOM FINNS KVAR ENS) då hon haft annonsen ute väldigt länge, sedan 1 mars.

    Sedan har vi den där hyllan, åh, den är så himla fin. Det är en liknande LACK hylla fast det är inte en sådan, denna är från MIO tror jag det stod. Så är det 2x4 "hyllplan" (som två sådana där avlånga LACK hyllor ihop typ) men det är baksida på som är klädd med något tapetliknande, och så är det en spotlight i varje "hylla". Det är så himla fint så att jag nästan smäller av..den vill han ha 500 kr för, den har kostat 3000 kr innan så jag tror inte man får ner den mer om den finns kvar, men jag tänkte försöka till 400 kr. (HAHA) Och i så fall tänkte jag försöka ta ett lån av pappa eller någon till skattepengarna kommer på resten som fattas (om vi får byråerna för 600 kr, och sedan får vi ett datorbord sålt för 200, så fattas det ju 200 om vi får ner den till 400 kr eller 300 om vi får ge 500 kr för den, och det är ingen skandal för det är den verkligen värd!) så vi kan slå till på den med!

    Det är de två grejerna som känns viktigast och finast just nu. Sängen får man ju vänta med till vi fått vår säng såld..men även den finns ute till bra pris nu, och man är ju rädd att den ska försvinna. Men då finns den ju att köpa ny på IKEA i värsta fall.

    Åh, gud, så jag babblar på nu...(HAHA)...men tro det eller ej, jag börjar känna mig trött igen. Det lönar sig att skriva och tänka mycket. Nu tänker jag försöka somna om igen, ska ju upp senast kl nio imorgon. Intervjun är klockan elva och min snällaste mest underbara karlakarl ska skjutsa mig dit eftersom han börjar sent imorgon, så jag behöver inte oroa mig för att inte hitta. Sedan får jag ju ta pendeln hem (om jag inte vill vänta till han slutar klockan halv åtta, HAHA) men då är det inte lika viktigt om jag skulle irra bort mig, då har man ju ingen tid att passa...

    Godnatt igen!



    Speedway.

    Idag, som vi alla speedway-fans vet, inleddes årets elitserie omgång i speedway. Och Västervik förlorade stort emot Elit Vetlanda. Ursch. Vad tråkigt det känns..och extra tråkigt att jag inte fanns där och hejade. Nu får vi hoppas att det bara var en tillfällig svacka och att vi rycker upp oss rejält till nästa gång.

    Kom igen Västervik, ni är bättre än såhär!

    Godnatt.



    Fått sålt.

    Jo, en del i alla fall.

    Bordet och ett datorbord är ju redan bortlovad till Amanda, sedan idag ringde det lite folk på annonsen. Så vi blev i alla fall av med de två EXPEDIT-hyllorna. Det var ju bra..skulle även ha sålt det andra datorbordet till en tjej men hon fick tydligen ingen bärhjälp med sig så jag skulle höra av mig imorgon om det fanns kvar så kunde hon köpa det då kanske.

    Det svåraste att få sålt är nog ändå sängen och sängborden. Får väl hoppas på att Ida och Jimmy vill köpa det. Just det, sedan är en kompis intresserad av en av tv-bänkarna. Så om hon köper en av dom så har vi "bara" en tv-bänk kvar, två byråer och sedan sängen och sängborden då om inte Ida ska ha det. Och det lilla sidobordet..och klädställningen i hallen. (HAHAHA) Ja, det är en hel del kvar med andra ord..

    Men vi har kommit en liten bit på vägen i alla fall. Önska oss lycka till med resten nu så ska jag gå och titta lite på tv med min älskling och förbereda mig för min jobb-intervju imorgon. BLÄ! Mycket nervös nu..jag får se fram emot att få hämta mitt Ellos-paket efter i alla fall..(HAHA)


    Puss och kram på er!


    Annons.

    Jag skrev inget mer här igår, för vi hade fullt upp med annat. Vi lagade mat när Johan kom hem, sedan gick jag runt och plockade lite, Johan diskade, sedan satte jag mig och klottrade ihop en annons på våra möbler till Blocket. Så nu ligger allt vi ska sälja ute där..hoppas det går vägen. Vi har fått ett mail på datorbordet i alla fall, hon vill komma och titta ikväll. Så, hoppas hon köper det då.

    Här finns annonsen;

    http://www.blocket.se/vi/21423428.htm?ca=11_s&last=1

    Nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå, att Johan ska komma hem och att det ska bli onsdag. Just för att jag vill ha mitt paket från Ellos som ska komma imorgon, dock ska jag ju även på en intervju inne i stan och det känns ju såklart väldigt pirrigt...

    Nu tänkte jag gå och ta mig en macka eller två. Vi hörs. KÖP MÖBLER NU ALLIHOPA! (HAHA)

    Ellos.

    Jag bestämde mig för att beställa det där påslakansetet från Ellos för 229 kr och så slank det visst ner en del annat i varukorgen under tiden. (HAHAHA) Så nu är min skuld på tok för hög..

    Men den enda anledningen till att jag gör det är för att jag vet att jag kan betala eftersom månadskostnaden inte är så hög och jag har 36 månader på mig. Dessutom får jag ju skattepengar tillbaka så jag kan betala av ganska mycket på "lånet" då och en annan anledning är för att jag har så grymt dåligt med sommarplagg. 

    Jag kan betala allt om jag vill när skattepengarna kommer, men det kommer jag nog inte att göra, jag vill ju göra något roligare för dom pengarna, Johan och jag firar ju ett år bland annat - men jag kan betala av en stor del så att det inte blir så mycket kvar att betala av månadsvis sedan. Sen hoppas jag givetvis att pengar ska börja rulla in snart via jobb-fronten.

    Nu har jag som sagt inte ens några bra byxor att gå i, därför beställde jag en klänning och en kjol bland annat som jag kan ha (hoppas jag) i sommar.

    Så, det som beställdes var;


    Påslakansetet.



    En klänning (som för övrigt hade varit perfekt på Oskars student som vi dock kommit på att vi inte kommer kunna gå på. :(



    En tröja, likadan som den rosa jag beställde för ett tag sedan, men denna levereras inte förens den 10 juni - SEGT!



    En "tjocktröja" för kallare dagar/kvällar men ändå inte jack-väder.



    Och en likadan rosa.



    Och så en kjol, fråga mig inte varför det är bild på den bakifrån (HAHA) fanns ingen framifrån-bild.




    Nu hoppas jag bara, som vanligt, att jag kan ha kläderna. Men det förra jag beställde satt ju jättebra, så vi hoppas på ett likadant resultat denna gång..håll tummarna för mig! :)

    Förresten, har jag berättat att vi kanske ska åka till Ullared när vi firar ett år tillsammans i sommar (20 juni)? Först tänkte jag att vi skulle åka till Västervik först som redan är bestämt sedan innan eftersom jag fyller år den 16..sedan därifrån åka till Ullared och bo i en av deras stugor den 20-21, så finns det golf och bada tunna och lite annat smått och gott man kan hitta på där, och sedan gå på Gekås såklart (det är ju därför man åker dit). Men då upptäckte jag, att den 20 är ju midsommardagen och då är Gekås såklart STÄNGT. SUCK..men jag ska ringa och kolla om stugbyn ändå är öppen, i så fall kan man ju ändå åka dit den 20 och sova över och hitta på andra saker som golfen och bada tunna och sånt där mysigt (om det är öppet) och sedan gå på Gekås innan man åker hem den 21 istället.

    Men vi får väl se hur det blir. Hur eller hur så vill jag besöka Gekås.....annars är kryssning ett alternativ, som vi tänkte från början, och så besöka Ullared en annan gång. Kanske i samma veva som vi eventuellt ska till Öland med Johans familj (om detta fortfarande blir av, jag har inte hört något om det på ett tag nu). Det är synd att det är så himla långt till Ullared. Det lär ju kosta en hel förmögenhet i bensin att åka först till Västervik (ca 30 mil) och sen därifrån till Ullared (även det ca 30 mil) och sedan hem därifrån till Stockholm (ca 45 mil). OJ OJ OJ säger jag bara..men det är ju väldigt långt att åka till Ullared härifrån 45 mil och hem igen med - och till Västervik ska vi ju redan menar jag. Åh, vad rörigt detta blev nu känner jag. (HAHA) Jag lägger ner den här diskussionen för idag tror jag. ;)

    För övrigt ringde jag Försäkringskassan idag och frågade var mina pengar blivit av..jag borde ha fått dom nu. Dom kommer tydligen den 30 vilket innebär att mina räkningar blir för sent betalda. Suck. Eftersom det är 1 maj på fredag görs väl ingen dragning då, så då blir det inte betalt förens på måndag. Jag får väl ringa och meddela det till mottagarna och höra om det är okej. Jag vill inte ha någon jäkla påminnelse. Det kommer inte hinna komma någon sådan, men i alla fall, jag vill vara ordentlig och meddela dom ändå.


    Sådär, nu ska jag sätta igång med maten, Johan ringde nu, han slutar snart..det blir kyckling, ris och currysås. Sedan blir det städning och om möblering i tv-tummet......



    Expressen?

    Jag läste just ett mail från E-kontakt. Det löd såhär;

    "Hej Emma & Johan!

    Vi söker tre par som är intresserade av att ställa upp på en intervju
    för Expressen till deras webbsida. Om det är så att Expressen väljer
    just er kommer vi efter publiceringen att skicka er 2 stycken biobiljetter.
    Tacksam för snabbt svar!

    Vänligen Sandra E-kontakt"

    Oj oj..vad spännande! Jag tackade givetvis ja..men jag har ännu inte frågat Johan, tänkte slänga iväg ett sms nu. (HAHAHA) Men, om jag förstod det rätt när vi fick veta att det kunde bli såhär om vi publicerade en solskenshistoria på E-kontakts hemsida så blir det en telefonintervju och den får jag sköta sa Johan då. (HAHA)

    Men nervöst om det skulle bli någon annan intervju och jag måste tvinga med mig karln och dom vill ta foton och grejer. Vad har man gett sig in på då? (HAHAHA) Önska oss lycka till!




    Premiärbad för i år.

    Eller, ja, egentligen är det premiärbad för mig på många år - väldigt många! Som inte är i simhall eller badkar alltså..(HAHA)

    Det var SVINKALLT, så det rekommenderas INTE. (HAHAHA) Men efter en liten stund under ytan var det helt okej..men jag tror att det kan ha berott på att jag vid det laget hade förlorat all känsel jag hade i hela kroppen.....men ändå, på något vis kändes det uppfriskande i värmen! Härligt.

    Bilder togs, men de är censurbelagda då det kan finnas känsliga tittare, men mest för min egen skull. Så bra självförtroende har jag inte ännu..(HAHA)..så dom lägger jag inte upp här. ;)

    Vi har även hämtat stolen hos svärföräldrarna, så nu återstår att ta tag i att möblera om lite där inne i tv-rummet med, som jag bara skjuter på hela tiden, jag skulle ta tag i det idag men det har varit full fart hela dagen. Så skulle jag ta tag i det när vi kom hem, men då hamnade jag här istället och nu börjar klockan bli mycket. Men om jag inte orkar ta det nu ikväll så har jag ju hela veckan på mig när Johan jobbar. Jag önskar att den här veckan går fort, för på fredag är Johan ledig och sen är det ju helg, sedan är Johan ledig hela veckan efter - och han fyller ju år på måndagen! Och jag har inga pengar att köpa present för..hur tror ni det känns? Efter allt jag fått av honom. Suck. Det känns riktigt tungt faktiskt. Men jag har sagt att jag ska köpa något i efterskott sen när skattepengarna kommer, men det känns ändå inte bra. Det känns inte rätt, jag vill ge han något NU när jag FYLLER ju, sen känns det inte på riktigt på något sätt när han redan har fyllt..

    I alla fall, till något roligare, sen på tisdagen eller onsdagen bär det ju av ner till Västervik för att bland annat vara barnvakt åt lilla Nellie. Det ska bli så himla mysigt - är du redo för det nu Ida? Ta all tid du kan nu och förbered dig. (HAHA)

    Ne, nu har jag inte mycket mer att skriva om. Jag tänkte ta och slå en signal till min kära far och sedan ska jag lägga mig i sängen och titta på tv och kramas lite med min karl - sen är det sovdags!

    Kram på er!


    Tråkig söndag.

    Det har visserligen inte gått så lång tid av söndagen än, särskilt inte för mig som vaknade för bara någon halvtimma sedan. Men söndagar har en förmåga att kunna bli väldigt tråkiga..kanske just för att man vet att det snart är måndag. Jag vet inte.

    Jag blev väckt av en pigg Johan som skulle ut och springa lite..ööhh, okej. (HAHA) Får väl se hur lång tid det tar, jag är hungrig och vi har inget bröd hemma, och jag vill hitta på något. Undrar om det är lika fint väder idag som igår, jag har inte ens tittat ut ännu. (HAHA)

    Jag måste städa lite med, i hallen ser det förjävligt ut och i tv-rummet står sängborden som vi fortfarande inte har rensat ur. Sedan när det är gjort kanske vi kan hämta stolen hos svärföräldrarna, jag tror den blir mycket fin där inne!! Sedan kanske det blir en sväng till Rusta, måste köpa diskmedel och lite sånt där småskit. Undrar om jag inte ska ta och beställa det där påslakansetet med från Ellos. Jag tror inte att min månadskostnad höjs något för det..och om, så höjs det ju bara med 10 kr. 229 kr för ett 8-delat är ju ett väldigt bra pris tycker jag. Och Johan verkade inte ha något emot det när jag frågade honom..


    Nehe, jag får fundera på det och under tiden går jag väl och tittar hur vädret är så hörs vi senare tycker jag.......


    Vilken underbar dag.

    Ja, oj, vilken härlig dag det har varit. När vi väl hade gjort oss iordning så tog vi cyklarna ner till tivolit och marknaden..Och åh så härligt det var att gå på tivoli igen efter hur många år som helst. Mys! Dock åkte vi ingenting, men det blev en del inköp på marknaden. Jag hittade en gul klänning, mycket somrig och luftig..men då det var one size så var vi mycket osäkra på om vi skulle köpa den ifall jag inte kunde ha den, men det var väldigt mycket stretch i den så jag chansade! Slog till och den passade jätte bra! 

     

    Jätte fin och skön i sommar, och idag var det ju verkligen toppenväder! Sommar..

    Sedan testade vi på "gripklon", jag fick styra medan Johan pekade ut vilken jag skulle försöka ta. Och TADAA;



    Haha!
    Sedan hittade vi vitlökskorv..fick smaka den och den var jätte god, till och med Johan tyckte det som inte ens gillar vitlök! Så en sådan trillade ner i påsen.



    Såklart köpte vi en massa marknadsgodis med, åh, så gott det är. Och ganska bra, för det är så himla sött så man orkar inte med så många.



    En riktig mysdag! Och den tar inte slut här...



    Efter detta åkte vi hem till svärföräldrarna, satt och pratade lite och två små troll (Johans bror och sambo) höll på och planterade lite i trädgården.



    Och här kommer den högfärdiga katten fram. Hon verkligen totalignorerade mig och kameran när jag försökte ta bra bilder på henne! (HAHA) Men söt är hon..



    Gullet!!



     Sedan fick vi skjuts av svärfar till Märsta för att hämta bilen. Sedan bestämdes det att vi skulle grilla, så vi tog bilen, sprang in på Willys och köpte lite gott och sedan bar det av hem till svärföräldrarna IGEN för att äta grillat.

    Här står svärfar (grillmästar´n) och gör mat åt oss alla hungriga vargar. ;) Hoppas det är okej att jag lägger ut den här bilden, skulle det inte vara det så får du säga till mig så tar jag bort den..



    Det blev korv, och så kött till mig som är kräsen och inte gillar grillad korv så mycket. Men givetvis blev jag dundersugen när korven väl kom fram. (HAHA) Men jag fick mig ett par smakprov av älsklingen så jag var nöjd! 



    Den finaste av dom alla..



    Mysfaktor på högsta nivå, första måltiden ute för i år..i alla fall för mig och Johan tror jag..



    Efter maten åkte vi alla iväg till Coop Forum stormarknad för att titta på lite saker till svärmor och co. Vid trädgårdsavdelningen hittade vi sköna trädgårdsmöbler att slå oss ner i..här ligger jag jätte skönt!



    (HAHA) Ligger och beundrar mina fina skor, och dom är så sköna att gå i. Passade väl inte jätte bra till klänningen och allt, lite mycket starka färger, men jag gillar ju sånt så varför inte?!



    Jag avslutar bildspelet med ett påskägg som vi fyndade för ca 30 kr, tidigare kostade det ca 70 tror jag svärmor sa. Och det är ett ägg med motiv av någon känd människa (som jag inte vet vem, haha, men svärmor sa att dom gått för över 100 kr på Tradera UTAN innehållet som är en massa chokladägg) så vi slog till och tog ett.




    Så, nu tänkte jag även lägga in tre andra bilder, på en av ögonskuggorna jag vann i veckan på Tradera.

    Jättefina färger och det sitter jätte bra.



    Testade lite.





    Sådär! Nu tänkte jag faktiskt säga tack för ikväll och gå och lägga mig med min prins. Se lite på tv och sedan ska vi nog sova, båda är ganska trötta idag.

    Godnatt!!



    Tack!

    Tack för de fina orden i kommentarerna, härligt att höra att ni med tycker det blev bra! Johan är nöjd han med, det är mycket mysigare nu.

    Nu ska jag ta på mig något väldigt svalt, eftersom termometern visar på 32 grader utanför köksfönstret, oj oj - sedan beger vi oss ner mot tivolit/marknaden.

    Skriver senare.


    God förmiddag!

    Jag har precis öppnat ögonen och Johan ligger fortfarande och sover..inte så konstigt eftersom han kom hem runt klockan fem imorse. Jag somnade strax innan han kom, ursch, vad jag har svårt att sova när han inte är hemma. Varför är det så? Det är ju inte direkt så att jag är mörkrädd..ne, det är något annat. (HAHA)

    Jag la in bilder igår (eller ja, inatt) på förändringen i sovrummet. Men jag blev aningen besviken nu när jag ser att ingen har kommenterat vad dom tycker. Är det ingen som har tittat ännu? Johanna och Kristoffer, fy på er, jag bad er ju igår kväll att titta! (HAHA)

    Nähä, men det kanske kommer kommentarer under dagen då..jag kan ju hoppas i alla fall.

    Idag var planerna att vi skulle gå ner på tivolit dom har här i U-V under helgen, svärfar hade pratat om någon marknad med. Det kan ju bli trevligt..OM Johan är pigg idag vilket jag tvivlar på. (HAHA) Sedan skulle vi åka till Willys i Märsta och köpa energidrycker för dom hade så billigt, det kan nog bli svårt att genomföra det med. Dels för att Johan nog inte är körklar på ett bra tag, och dels för att bilen står ju kvar i Märsta hos Mr T där han var igår kväll..så i så fall måste vi be någon i Johans snälla familj om skjuts dit eller så måste Johan åka dit kommunalt, hämta bilen, åka tillbaka hit och hämta mig och sedan får vi åka tillbaka till Märsta igen för att handla. (HAHAHA) Oj, vad krångligt det verkar känner jag. Men vi får väl se hur det går.


    Nu tänkte jag gå och lägga mig igen, dra mig en stund och sedan se om Johan är kontaktbar snart. För det verkar vara kanonväder ute med, så det känns väldigt tråkigt om det inte blir något med tivolit/marknaden.....



    Nu, TADAA!!

    Så, vad tycker ni?

    Vy från hallen in..



    Sängen..



    Byrån..och lite annat skit i hörnet som ska bort sen, flyttas in i tv-rummet.



    Här ser ni hur rummet är indelat i två delar..



    Datorhörnan..och bakom dörren finns min dator med, mitt emot den ni ser här liksom.
    Ignorera allt småplock, jag får gå igenom det imorgon för att få det mer stilrent, jag orkar bara inte nu.



    Sängen med vy från köket..



    Tv n och "väggarna"..





    Byrån igen..





    Ja, sådär. Då var det gjort..hoppas ni tycker som jag - att det blev mycket bättre. Här lägger jag upp lite före-bilder så kan ni jämföra!

    Datorn står ju kvar på samma ställe, men här hade vi ju ingen vägg och där jämte lampan ser ni en del av ena sängbordet..



    Sängen, och del av byrån i hörnet vid fönstret..



    Byrå, fönster mm..och tv n mitt emot sängen där.



    Jag tycker faktiskt att det är en klar förbättring, stor förbättring. Men smaken är som baken - delad!
    KOMMENTERA utav bara hundan nu allihopa, positivt som negativt..jag ska gå och lägga mig i sängen nu, jag tycker att jag förtjänar det. Titta lite på tv, skriva ett godnatt sms till älskling och sedan soooova. Godnatt! Ser fram emot att se vad ni tycker om förändringen....

    Bilder.

    Bilder är verkligen påväg nu..men min kamera var helt urladdad så jag måste ladda den en liten stund för att kunna ta lite bilder. Men inom väldigt snar framtid kommer det bilder! Och jag är TOPPEN NÖJD (förutom alla sladdar, dom får jag hjärnblödning på). Men i alla fall -jag tycker att det blev jätte fint.. :)

    Men PUH, jag är helt slut. Nu sitter jag här och laddar batterierna på mig själv med med en god energidryck! Mums. Men under tiden kameran laddar kan jag kanske roa er med att dela med mig utav kommande inköp.


    Till sängen tänkte jag att vi ska skaffa ett överkast. Just för att dölja påslakan som har mycket färger och mönster då det blir väldigt mycket intryck och ett icke stilrent resultat. Därför kommer det nog se bättre ut med ett enfärgat enkelt överkast över sängen. Ett rosa sådant är jag ute efter, men OJ så dyrt det är. Tittar på Ellos och det billigaste jag hittar kostar 299 kr. Herre min skapare, det ger man ju inte för ett vanligt enfärgat överkast..inte jag i alla fall. Om jag inte verkligen måste..men det måste väl finnas billigare någonstans? Någon som har tips..?!

    Sedan är jag väldigt sugen på det här påslakansetet. Inte enbart för att det är rosa utan för att jag tyckte det var fint och för att vi verkligen behöver sådant, dessutom är det VÄLDIGT billigt. Ellos - 229 kronor! ÅTTA DELAR?! Det är ju sinnessjukt bra om jag får säga det själv..det är alltså;

    * Två lakan i rosa.
    * Två påslakan med mönster på ena sidan och enfärgat på andra.
    * Fyra örngott, två med mönster på ena sidan och enfärgat på andra och två helt enfärgade.

    Jag bara måste slå till!!



    Eller vad tycker ni? Fast, jag kommer ju köpa det ändå, även om ni inte gillar det - men det kan vara kul att se vad ni tycker i alla fall. (LER)

    Sedan tänkte jag höra med dig Ann, jag kan ju ta det med dig personligen nästa gång vi ses (vilket jag för övrigt tycker att det är dags för nu då vi inte setts på på tok för lång tid) men tänkte jag kan ju fråga här om du läser det innan jag hinner träffa dig. Har du lagt ut den där korgstolen för försäljning på Blocket ännu? Om inte, så tror jag att den kan passa bra hos oss i tv-rummet (jag har funderat på det en stund nu, haha). Jag tycker dynan är så fin med mönstret och färgerna och det är väl lite bruna och orangea nyanser i det och vi har ju brun fondvägg där inne så jag tror det kan bli jätte fint och sedan ta upp och lyfta fram det som är orange med lite filtar och kuddar i soffan?! Tror du inte? Men som sagt, du kanske redan har sålt den eller i alla fall lagt ut den på annons...?!

    Sådär, åter till kommande inköp.
    Nya gardiner kan komma väl till pass med och en eller två sådana där rosa ganska stora runda mattor från Rusta. Vi har ju två stycken som jag hade i min lägenhet förut, och nu har jag lagt in dom i vardagsrummet istället för i hallen (i ett desperat försök att dölja delar av sladdarna och för att man inte ska snubbla över dom) och det ser tomt ut med bara två, behövs nog en eller två till. Sedan nya mattor till hallen då, om vi nu ska ha några mattor där, jag tycker bara dom samlar grus och sten. (HAHA)

    Ja, och, det var det! Det finns säkert en miljon saker till som vi är i stort behov av, men jag kommer inte på något mer just nu. Nu ska jag gå och kolla om jag kan lyckas ta några bilder, om kameran har hunnit ladda upp sig LITE i alla fall.
    Återkommer inom kort.



    På väg....

    ....ja, nu börjar det hända grejer. Sängen är flyttad, tv n är flyttad (FY FAAN SÄGER JAG FÖR ALLA SLADDAR, ursäkta språket) Det är så jädrans fult med alla sladdar överallt, man kan ju inte gömma dom alls. Det är bland det fulaste jag vet, det förstör ALLT, hela intrycket av rummet! BLÄ.

    Hur eller hur så har jag en massa småplock kvar som jag ska få ordning på, sedan ska byrån på plats med. Sen är det klart för idag. Resten (tv-rummet, kök och hall) tänker jag faktiskt vänta med till imorgon. För nu är jag helt slut och jag känner för att bara sätta mig och titta på tv och äta chips och dricka cola. (HAHA) Men nu börjar ju klockan bli mycket, kanske bara går och lägger mig istället..se när min kära sambo dyker upp inatt/imorgon bitti. Och han ska orka gå på marknad och tivoli imorgon? Hm. (HAHA)

    Bilder kommer om en liten stund, när allt småplock är undanplockat! Just be patient.


    Inredning.

    Dagen började inte allt för bra (den som vet varför vet och ni andra ska nog inte veta) men det löste sig någorlunda sen. Men det gjorde mig på ganska dåligt humör..

    Så nu försöker jag tänka på något roligt för att få tillbaka mina "good feelings" igen. Som att Johan slutar snart, eller ja, om runt två timmar men - och då ska vi åka och köpa de där skärmväggarna. Åh, jag hoppas att det kommer bli så fint som på bilderna i mitt huvud. Men problemet med sängen kvarstår fortfarande. Hm..jag har ingen aning om vad jag ska göra. Johan vill ju ha sitt sängbord, för vi pratade nämligen om det sist jag möblerade, om vi skulle ta bort dom. Men han vill inte det, så jag kanske får lämna hans och ta bort mitt. Då får det nog plats..men det kommer nog se lite konstigt ut med ett sängbord på ena sidan och inte på andra........inte så lite konstigt kanske. (HAHA)

    Ja, jag får se. Jag får lösa det sen. Och vad kul att möblerna verkar vara eftertraktade! Det kanske kan bli verklighet det där med möbelbytet i alla fall. Men kan ingen försöka få Johan att inse att vitt är snyggt? Ann, du får ta och prata med honom, ni har ju lite vita möbler - det är ju jätte fint. (LER)

    Det där med ek alltså, det är med snyggt, men alla möbler vi har nu (som jag vill fortsätta ha) finns ju inte i ek..men i vitt finns. (HAHAHA) Så, jag får nog ta ett extra snack med Johan tror jag..önska mig lycka till med att övertala honom att skaffa allt i vitt!! Oj oj..ibland önskar man nästan (ta inte det här på fel sätt nu) att man bodde själv igen. (HAHA) Kunna inreda precis som man vill och inte behöva fråga Johan jämt när jag hittar något, om HAN tycker det är snyggt. Förstår ni?


    Men det får vara värt det, för att få bo med den mest underbara av dom alla, att inte få sin inredningsvilja igenom alltid! :)


    Har kommit på att jag inte på väldigt länge har skrivit dagens bästa/sämsta, så här kommer det;

    Dagens bästa; Att få hem skärmväggar och börja inreda som i mina tankar!
    Dagens sämsta; Starten på dagen i bdb och att tiden går så sakta nu när jag längtar OCH att man inte har pengar till att kunna byta alla möbler NU, att man måste vänta tills man fått nuvarande möbler sålda. Och det kan ju dröja, för sängen är ju så stor om nu Ida vill ha den, så den får nog inte plats i vår bil ner till Västervik så den måste nog pappa och Liljana ta och hyra släpet till när dom kommer hit nästa gång - och det är i sommar. SUCK! :(


    Kram på er. Skriver mer senare.....


    Er önskan är min lag!

    (HAHA) Ida önskade bilder på allt som jag vill sälja..så här kommer dom;


    Sängramen - MALM från IKEA - 180x200 cm. (NYPRIS = 1795 kr)
    Dock är inte sängborden med på bild, men sängborden sätts fast i huvudgaveln.



    Datorborden - MIKAEL från IKEA - de har vi två stycken av. (NYPRIS = 395 kr/st)



    Tv-bänkarna - LACK från IKEA - de har vi två av. (NYPRIS = 499 kr/st)



    Hylla - LACK från IKEA. (NYPRIS = 695 kr)



    Hylla - LACK från IKEA. (NYPRIS = 449 kr)



    Dvd pelare - BENNO från IKEA - observera att denna är SVART till skillnad från de andra möblerna som är SVARTBRUNA. (NYPRIS = 249 kr)



    Det var nog allt, förutom byråerna men jag har inga bra bilder på dom. Det kommer..
    Hör av er om ni vill köpa. Jag har dock inte bestämt med Johan ännu, men han har sagt att han kan tänka sig att byta till Ek-fägat, så vi får väl se hur stor efterfrågan på dessa möbler blir och ta ett beslut då om vi ska försöka oss på det eller inte. (HAHAHA)


    Just det, sedan har vi två bord med, ett "soffbord" och ett litet fyrkantigt bort..


    Soffbord - LACK från IKEA. (NYPRIS = 199 kr)



    "Sidobord" - LACK från IKEA. (NYPRIS = 99 kr)




    Så!
    Jag skrev nypris på allt, vi har inte bestämt om vi ska sälja (JAG har bestämt, haha) men inte Johan ännu - men troligtvis. Därav har vi inte satt några priser på sakerna ännu, men kom gärna med prisförslag om ni är intresserade så ger jag antingen klartecken eller avslag. (HAHA)




    A good day.

    Idag har varit en bra dag, förutom att tiden gick på tok för snabbt där efter studievägledaren och fram till att Johan kom hem. Fast, det är på ett sätt ganska skönt eftersom jag brukar ha ganska tråkigt när Johan inte är hemma. (HAHA) Jag plockade mest iordning det värsta och skjuter upp "storstädningen"/rensningen till imorgon..

    Jag ska även meddela att jag har hittat avskärmningsväggar till superbra pris på Eniro. Det är skärmväggen AGEN från IKEA i vitt som jag hittat..de kostar 599 kr styck på IKEA och killen som säljer till mig har två stycken som han från början ville ha 250 kr styck eller 400 kr för båda för, men jag försökte pruta ner till 300 kr för båda och då gick han halva vägen och sa 350! TOPPEN..vilket kap! För båda alltså..350 kr - sa jag att dom kostar nästan det dubbla styck nya? Jag trodde aldrig han skulle gå ner i pris eftersom 400 kr i sig var riktigt bra redan. Men annonsen hade legat ute väldigt länge så jag tänkte att han ville bli av med dom. Det brukar vara en bra taktik - tips till er andra! (HAHA) Däremot kanske de inte ens hade funnits kvar, men man kan ju alltid skriva och fråga. Dessutom kan jag som är lite händig fixa till väggarna lite snyggare om jag känner för det, om det ser konstigt ut med vita väggar till allt svart så kan man ju alltid måla dom eller dekorera dom med något tyg. Jag har många tankar!

    Så nu kan mina inredningsplaner sätta fart och bli verklighet på riktigt, i alla fall en del av dom. Det där med att byta ut möblerna ligger väl fortfarande på hyllan en stund till men jag har lite planer och tankar i huvudet som nog kommer bli jätte bra nu med dessa väggar..Vi ska åka och hämta dom i Danderyd imorgon direkt efter att Johan slutat jobbet klockan 15. Det kommer nog bli riktigt fint tror jag..you will see! ;) Nu har jag bara ett problem, och det är att om jag ska möblera om så som jag vill, så kommer inte sängborden få plats på sängen. Den blir alldeles för lång då..så antingen får jag ta bort dom och få en arg Johan eller så får jag klura ut en annan bra lösning. Hm........


    Wish me luck! Godnatt på er mina vänner..


    Varför går tiden så fort?

    Ibland går tiden så sakta att man kan tro att allt har stannat upp helt..ibland går tiden så snabbt att man inte ens hade hunnit med allt som ska göras om man vore bläckfisk. Finns det inget mellanting?


    Klockan är redan 18 och jag har inte ens börjat med städningen än. Jag som ville få klart allt till Johan kommer hem och jag som tyckte att jag hade så god tid på mig..men "SVISCH" så försvann all tid..och nu kommer jag aldrig hinna. Och speciellt inte om jag sitter här och ägnar mig åt bloggen. (HAHA) Men i alla fall, det jag skulle komma fram till var Amandas kommentar tidigare.

    Tyvärr Amanda, så kan vi nog inte köpa din kanin..vi har ju vår hamster och det räcker nog tror jag. Hoppas du hittar någon annan som kan ta den. Kram!



    Nämen oj då.

    Jag ber om ursäkt till Ida att jag inte har skrivit i bloggen på "hela dagen" idag. (HAHA) Men jag skulle vilja göra dig uppmärksam på att jag skrev två inlägg igår..(HAHAHA)..så jag vet inte riktigt vad du fått det ifrån - att jag inte ska ha skrivit något på hela dagen igår. Hm?! (HAHA)

    Men du är söt Ida, kul att du gillar min blogg så mycket, att du närmare bestämt är besatt av den. ;)

    Anledningen till att jag inte skrivit något i bloggen idag än är att jag/vi vaknade runt klockan 09.00..sötaste väckte mig och sa att han skulle gå ner till stationen och hämta min cykel. Aaaww. Han är så himla snäll. Då kan jag cykla till studievägledaren sen istället för att gå. LYX! Så han travade iväg med sin vän Mp3 n och jag låg kvar och drog mig lite.

    Sedan fick jag en snilleblixt angående ytterligare en om-möblering här hemma. Byta plats på säng och tv-bänk lite bara, och då tänkte jag att vi skulle behöva en rumsavdelning med någon form av snygg skärm så jag kollade på Blocket lite efter en sådan, men fanns bara fula eller jättedyra. Så jag får lägga ner den idén. Istället blev jag helt frustrerad (IGEN) över att jag inte kan få vårt hem snyggt och stilrent till 100% som jag vill. Jag har allt i huvudet, mängder med idéer men det blir aldrig så ändå på något sätt!!

     Jag vill byta ALLT..(HAHA)..nämen, jag vill gärna byta till vita möbler - men det vill inte Johan. Då tänker jag något i ek-stil. Det kan han tänka sig. Men det lär ju aldrig bli av för det känns som ett ganska stort projekt. Sälja alla möbler man har nu först (en efter en såklart) och sedan köpa "nya". Hm, jag vet inte riktigt...?!

    Då tänker jag att jag vill flytta ifrån den här lägenheten helt istället, kunna börja om på nytt! Men det finns inga hyresrätter lediga knappt och en bostadsrätt blir det inte tal om förens jag har ett jobb - ganska logiskt. Vad återstår då? Jo, att göra det bästa av situationen utav det vi har nu. Och det blir aldrig riktigt bra..jag blir inte nöjd. Suck!! Det går bara inte. Trots att jag plockar undan småsaker varje dag så har vi ändå för mycket skit som ligger och dräller överallt. Jag blir helt trött i huvudet på det här. Jag trivs inte när det är så..jag vill att det ska vara snyggt och enkelt. Jag gillar inte ens färgerna på väggarna längre, som jag var så nöjd med i början. (HAHA) Ja, jag vet, jag är en jobbig människa, men jag älskar att inreda och jag känner mig tillfreds när jag får göra det. Och när jag nu inte KAN göra det dels på grund av brist på pengar och dels på grund av att jag inte kan sköta allt själv och Johan är inte så pigg på idén så blir jag så frustrerad och näst intill GALEN!! Dessutom ska man som sagt lyckas sälja nuvarande möblerna innan man har plats OCH RÅD att köpa "nya" och på Blocket har jag spanat in ungefär samma möbler till JÄTTEBRA priser så man vill ju gärna slå till och passa på men så kan man inte det..förstår ni min frustration? (HAHA)


    Och nu svamlar jag bara, så jag ska sluta med det. Åter till ämnet, Johan kom hem, han åt lite..sedan låg vi i sängen och mös lite tills han skulle hoppa in i en dusch och förbereda sig för jobbet. Åh, han jobbar sent idag som ni kanske förstår, till halv åtta ikväll. Gaah! Jag sliter av mitt hår så tråkigt är det..(HAHA)..men som tur är slutar han tidigt imorgon och då är det ju fredag och helg igen. Den här veckan har gått väldigt fort tycker jag, tycker inte ni?

    Nu sitter jag här och skriver så tangentbordet brinner (för Idas skull) och Johan gick precis till jobbet. Nu ska jag äta lite "lunch" och göra mig iordning inför besöket hos studievägledaren klockan 13.15. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, cykla hem igen och se om jag kan göra något åt vårt hopplösa fall - lägenheten!

    Ingen av er som läser bloggen som vill köpa lite möbler, svart-brunt är det mesta. Det som finns är;

    * En sängram - MALM från IKEA - 180x200 cm. (Svartbrun) Inköpt i september -08 Några småskråmor men inget som syns väl eller som man tänker på.

    * Sängbord/Avlastningsbord - Till MALM sängram från IKEA - Monteras på huvudgaveln. (Svartbruna) Inköpta i slutet av december -08 Nyskick!

    * Två tv-bänkar - LACK från IKEA - B 149 cm, D 55 cm, H 35 cm. (Svartbruna) "Min" är inköpt i semtember -08, Johans vet jag inte men båda är i fint skick, kanske någon repa någonstans.

    * Två datorbord - MIKAEL från IKEA - B 77 cm, D 50 cm, H 76 cm. (Svartbruna) Det ena är inköpt i september -08 och det andra någon gång i december -08 kanske. Båda i fint skick, kanske någon/några repor någonstans.

    * En "bokhylla" - EXPEDIT från IKEA - B 44 cm, D 39 cm, H 185 cm. (Svartbrun) Inköpt någon gång under sommaren -08. Nyskick, en repa ovanpå som man inte ser.

    * En "hylla" - EXPEDIT från IKEA - B 79 cm, D 39 cm, H 79 cm. (Svartbrun) Inköpt i januari -09. Hittad på fyndavdelning utan skador - dock råkade jag själv skada den med ett litet hack, men inget som syns.

    * En "CD-hylla"/Dvd pelare - BENNO från IKEA - B 20 cm, D 17 cm, H 202 cm. (Svart) Inköpt någon gång under sommaren -08. Nyskick, saknas dock ett par "hyllplan" då vi inte behövde alla och de sparades tyvärr inte.


    Vi har även två svarta byråer som är av okänt "fabrikat" som vi köpte begagnade på Blocket. Båda byråerna har 4 lådor och ser likadana ut fast dom är inte av samma material (den ena är av trä och den andra mer plastig) och dom är inte lika stora.....


    ??


    Intervju.

    Intervjun blir på onsdag klockan 11.00 inne i stan, medborgarplatsen - Söderhallarna. Jag är redan nervös..hm!
    I alla fall, polispappren skulle vi ta i efterhand eftersom det kan ta två veckor att få dom.

    Ursch, jag är så himla uttråkad!! Johan kom hem för en stund sen och jag sa att jag ville hitta på något kul..det ledde till ett kort bråk/tjaffs om vår ekonomi och jag mår redan så dåligt över att jag inte kan hjälpa till något med den så det känns inte kul alls. Suck!

    Sedan kände jag en enorm hunger smyga sig på med skakiga händer, svidande känsla i magen och huvudvärk. Så jag fick snällt ta mig en tallrik jordgubbs-fil och en macka (är inte jordgubbsfil den godaste filen?!) för Johan kände sig inte hungrig ännu. Under tiden jag åt lyckades han att somna..så han ligger här och snarkar för fullt nu och jag undrar vad jag ska göra för att dämpa ner min rastlöshet lite. Det får väl bli tv som vanligt. Åhh..att allt ska kosta pengar när det inte finns så stora åar att ösa ur!

    Jag känner mig inte alls på humör för att skriva heller så det blir ett fult och tråkigt inlägg. Den här dagen verkar inte bli bättre än såhär. En bra sak är i alla fall att jag fick en liten sminkpalette idag (en av grejerna jag vann på Tradera) och OJ vad nöjd jag är. JÄTTEFINA färger och dom fäster jätte bra, i alla fall på handen. (HAHA) Så, dessa ska provas senare idag eller imorgon när jag känner för att sminka mig..för just nu känner jag inte för det alls faktiskt.


    Hoppas att ni har en bra dag?!
    Min är helt okej, ska inte klaga, men det är så tråkigt när jag blir såhär rastlös när jag inte har någon att umgås med..men men, det är som det är! Hörs.
    Tjillevippen.......



    Trött.

    Ställde klockan på sju idag, för att kunna ta kontakt med min karriärcoach på Adecco i god tid..jag fick tyvärr meddela att jag inte kan komma på seminariet idag (klockan 09.00 - alltså nu) då jag som vi pratade om sist inte har några pengar till resan. Och, nu tänker ni att jag kan låna..men alla runt omkring mig har väldigt dåligt med pengar själva. Dessutom är det inte bara att låna och låna. Min pappas sambo frågade mig idag om jag ville låna av henne till mina skattepengar kommer i juni, men man ska kunna ge tillbaka med. Och jag har redan lånat allt för mycket av min för snälla sambo och även av mina föräldrar! Jag vill inte dra på mig mer "lån".

    Så nog om det..jag hoppas bara inte att jag förlorar pengar från FK (som jag nu fått veta att det förkortas, HAHA) nu för att jag inte går på de seminarier som är. Det är nämligen ett imorgon med. Suck! Jag har inte fått något svar från Mats, som han heter min karriärcoach, men han kanske hör av sig under dagen med vidare information om hur vi ska gå till väga efter hans samtal med mitt Af-kontor.

    Sedan har jag passat på att ringa angående jobbet som barnskötare på olika förskolor i Stockholm, jag fick ju mail om det, att jag skulle ringa för att boka tid för intervju. Men hon fanns inte på kontoret med kalender framför sig så jag blev tillsagd att ringa efter klockan nio..och jag är så himla trött, jag vill bara somna om igen i den sköna sängen, men jag tänkte att det är bättre att sitta här och låta klockan gå till nio och ringa direkt än att somna om och ringa sen. Nu får vi väl se när den intervjun kan tänkas bli av. Eftersom jag inte kan åka någonstans just nu och eftersom man ska ha giltigt utdrag från polisen (och det har jag ju inte och det tar väl några veckor tror jag) så kan det ju uppstå stora problem..?!

    UPDATE (09.10) - Ringde angående tidsbokning för intervju och blev tillsagd att ringa igen om en timma ungefär. Gaaaaah! Vad är det för ställe, som om man inte har annat för sig. Att sova t.ex. (HAHAHA) Nämen, skämt å sido, vad faaan??

    Sedan har vi ju dilemmat, just det där att jobba runt om i Stockholm. Och jag tänker mer och mer på det angående jobbet jag var på intervju om nu senast med (i torsdags), ALLT beror ju på hur mycket jag får jobba..jag måste ju få in så pass mycket pengar att jag klarar mig och så att jag har råd med alla resor hit och dit. Jag vet inte om det är något man ska ta upp på en intervju, eller något man ska hålla tyst om och lösa för sig själv efteråt? Och kan man få hjälp med den biten från något håll, just resbiten alltså? För som nu, om jag skulle få komma på en intervju nu denna vecka eller nästa, vad gör jag då och vad säger jag? Det låter ju lite konstigt att säga att man inte kan komma förens en viss vecka - då kan man ju gå miste om hela grejen. Och om jag sen ska börja jobba omgående om intervjun går bra? Vad gör jag då? Man kan ju gärna inte säga att man inte har råd att åka till förskolorna man ska jobba på..?! Och även efter att mina pengar från FK kommer så har jag ju inte råd att åka hur mycket som helst. Det är ju jätte dyrt och jag har ju annat att lägga pengar på med här hemma - mat och sådant t.ex.

    Fy faan säger jag, vilken jobbig situation man är i, det är ju så att man får magsår...........



    Typiskt.

    Det är typiskt mig att glömma bort när det var jag skulle till studievägledaren nästa gång..undrar om det var imorgon? Ooops. Måste nog försöka få tag i henne och fråga. (HAHA) Jag ska få prata lite till och sedan få lite hjälp med att fylla i min ansökan till konditor-utbildningen. Då kommer jag även att lämna in ansökan och sedan återstår att se om jag kommer in. Spännande!!

    Nu ska jag pallra mig ner till affären och köpa något att äta, Johan lämnade 50 kronor på nattduksbordet i förmiddags. GULLET! Jag är faktiskt väldigt hungrig, det bara svider i magen..Johan jobbar ju till 19.30 idag. Suck! Det är så tråkigt när han gör det. Men men. Det får man stå ut med.


    Och till Ida;

    Jag tycker med att det är tråkigt att vi inte kan ses som förut. Jag saknar er så mycket hela tiden och alla andra där hemma med. Till och med själva Västervik saknar jag ibland. (HAHA) Just för att det är så litet och enkelt..bara ta cykeln (även om man inte var jätte glad på att cykla eller gå alltid) och dra iväg någonstans. Det kan man såklart här med men det är så tråkigt själv och när man inte känner till allt så jätte bra än. Men det kommer väl det med..
    Det vore verkligen toppen om ni kunde flytta hit. Sök frisörutbildningar här Ida. ÅH, SNÄLLA? (HAHA) Faan vad kul. Men det är ju bara en dröm som aldrig kommer bli verklighet tyvärr. Vi får väl se om vi kanske flyttar hem till Västervik någon gång, men det blir inte på många år i så fall eftersom Johan har sitt jobb här och det finns inga jobb i Västervik! :(

    Puss på er alla där ute. Nu ska jag gå ner och handla som sagt.......



    Helgen.

    VARNING - detta inlägg kommer att bli väldigt långt, förhoppningsvis inte tråkigt men om ni känner att ni har lite ont om tid så rekommenderar jag er att skippa det här nu och läsa det senare när det finns tid, så att ni verkligen kan läsa igenom allt! (HAHA) Eller, så läser ni inte alls! It´s up to you..


    Nu tänkte jag i alla fall äntligen försöka ta mig tid till att skriva lite om helgen..i fredags skrev jag väl, så där hände det inte så mycket mer. På lördagen träffade vi Malin och hennes pojkvän (tror jag nog att det är nu). Vi åkte till Karlsson som jag letade upp på deras hemsida, det fanns i Bro, inte alls långt härifrån. Sedan åkte vi till Väsby Centrum och Malin skulle kolla lite kläder..hjälpte henne lite och sedan åkte jag och Johan vidare hemåt. Vi bestämde att vi skulle höras av senare alla fyra och se vad kvällen bjöd på. Framåt kvällen vankades det fest men Malin och killen ballade ur..det var lite trist, jag var VÄLDIGT besviken just då. Men det har gått över nu..nya tag en annan gång, eller hur Malin?! (HAHA)

    I alla fall, i djupet av min besvikelse åt jag och älskling mat, väldigt sen mat, stuvade makaroner och köttbullar (klockan var väl närmare 20.00). Då slänger karln ur sig; Gumman..tråkigt att det inte blev något, ser att du är besviken..(ganska lång tystad och sedan kommer bomben)..ska vi åka till Västervik?

    Tveksamhet och skratt följde, trodde inte han menade allvar. Vadå, åka till Västervik (30 mil bort) klockan åtta på lördagkvällen och sedan åka hem senast kl 18 på söndagen igen för att vara hemma skapligt då både han och jag skulle upp tidigt idag, måndag..vi pratade lite om det och tog en lång funderare. Johan var nog mer eller mindre redo att släppa idén, klädde av sig och la sig i sängen för att sätta på tv n. Bestämde dessutom med sin pappa att vi skulle komma på middag på söndag kl 15 - grillat. Då trodde jag allt var kört, att det inte skulle bli något, men jag kunde inte få idén ur huvudet när han väl planterat den så att säga. (HAHAHA) Så, jag övertalade honom att fullfölja den mycket galna och väldigt spontana/impulsiva idén. Så jag tog upp telefonen och ringde till våra kära vänner som man nästan saknar mest där hemma, Jimmy och Ida å co (bonusbror med sambo och barn), frågade om vi kunde övernatta där om vi kom..något chockad men glad säger Ida att vi är jätte välkomna. Så, strax innan kl 22 kom vi iväg..

    Åkte hela långa vägen ner och åh, så bra det kändes. Det känns som en evighet sen vi var nere sist. Vi var framme runt ett, tog in på "hotellet" hos Jimmy och Ida och somnade ganska snabbt för att sedan vakna upp på söndagmorgonen av gullhönorna Elina och lillan Nellie. Aaaww. Dom är helt underbara båda två - det har ni lyckats bra med du Ida. (HAHA) MASSA gos med båda men tyvärr glömde man nästan av Elina lite då hon var ganska självständig och Nellie var så gosig att ha i famnen hela tiden..(HAHAHA)..men Elina fick sin beskärda del med. JAG ÄLSKAR DEN HÄR FAMILJEN! Åh.

    En rätt igenom underbar dag med dessa och övriga släktingar, pappa med sambo bjöd på pizza, morfar med fru besöktes, mamma besöktes och där fick Johan även träffa min morbror för första gången och hör och häpna, jag glömde nästan bort min mormor. :( Kära mormor..och när vi väl kom på det så var klockan så mycket att vi var tvugna att börja tänka på refrängen. Skrev ett sms påväg hem och bad om ursäkt och sa att vi besöker henne först nästa gång, så Ulrika - du får bli nummer två. (HAHA) Hoppas att det är okej..hoppas inte hon blev allt för ledsen, mormor alltså, ursch så dåligt samvete jag har. Men nog om det, nu har nog Johan träffat alla utom min farbror och min farfar......och kusin Sandra såklart. Eller nej, hon var nog hos morfar någon gång när vi var där förresten, när jag tänker efter! Hur eller hur. Dagen gick alldeles för snabbt och vi var tvugna att åka hem igen, men det är ju snart maj och då åker vi ju ner igen (förhoppningsvis) för att vara barnvakt åt Nellie.

    Kändes allt okej Ida, var det skönt att se hur bra jag var med Nellie för att sedan kunna lämna bort henne till mig i maj? (HAHAHAHAHA) Det gick ju jätte bra, och Johan fick hålla henne med utan gnäll. TOPPEN!

    Vi börjar med den här bilden så att ni ser var barnen har fått sitt söta utseende ifrån. ;) HAHA. Mamma Ida är detta för er som inte vet..



    Nykomlingen Nellie..eller ja, hon kom i oktober, men i alla fall. Lägg märke till frillan på bilderna, lite hår uppe på huvudet, knappt något bak och sen jätte långt i nacken. (HAHA) Så himla söt!!



    Johan börjar sakta men säkert röra lite vid Nellie..(HAHA)



    Här skapar de band, vilken fin kontakt - ser ni?! (LER) Johan klippte jag bort på order, men man ser ändå att det är han som håller i henne..





    Johan och bonusbror Jimmy..lite längdskillnad tror jag. (HAHAHA)



    Nellie såg lite sliten ut när vi skulle till pizzerian...



    ...men glad var hon! Nog en av de gladaste ungarna jag träffat någon gång, jag hörde henne nog gråta/gnälla lite två gånger under tiden vi var där och det var när hon skulle få mat och var otålig. Förståerligt. Vad faan, fram med bröstet någon gång Ida!! (HAHA)



    Ja. Ni ser ju..



    Trollungen Elina, precis inkommen från lekparken med pappa Jimmy.



    Spännande öppning av Kinder-ägg hon fått av mig. Som tack för att vi fick sova hos dom så köpte jag en smink-borste till Ida (just för att hon ville låna min och sa att hon ville ha en men inte hade), två energidryck till Jimmy för att han brukar tycka om det, Kinder-ägget till Elina och sen en burk med Banan-Päron dessert till lilla Nellie. Bra va?! Haha..



    "Kan du hjälpa mig?" Du är så go Elina och jag saknar dig så mycket! I många av samtalen med henne får man höra "Vet du" eller "Vet du väl". Exempel 1; (På pizzerian fick hon två sugrör att dricka läsken ur, då sträcker hon bort det ena till först min pappa och sedan till mig och säger) "Jag kan inte ha två vet du!!" (HAHAHA) Exempel två; "Det är min lillasyster vet du väl!!" (HAHA) GULLUNGE!



    Man kan verkligen börja undra vad hon får att äta där hemma..Ida? (HAHA)





    Jag och Nellie ser ungefär lika roade ut medan Johan ser ut som om han aldrig varit mer nöjd! (HAHA) Observera dock att Elina behövde hjälp med att knäppa upp sin jacka när det här kortet togs. Därför tittar både jag och Nellie ner på det stampande trollet..tror jag.



    Och jag avslutar väl som jag startade - med Ida när hon är som bäst!



    ;)

    När vi sedan kom hem till U-V igen runt halv tio igår var det Coop som gällde, sötaste köpte en kycklingsallad till mig (FAAAAN vad den är god alltså, det är en "Pastasallad Kyckling" av märket MO eller något sådant..någon som provat den? Om inte - det är ett MÅSTE om man gillar sånt). En jätte god sås/dressing till med mild smak av curry. MUMS! Sedan var det ett snabbt inlägg här och sedan sängen som stod högst på menyn. Vi somnade ganska omgående både Johan och jag. SKÖNT..dock var det inte lika skönt när klockan ringde klockan sex imorse. BLÄ. Det är väl mest det man inte ser fram emot när man ska börja jobba sen. Ursch, jag HATAR att gå upp tidigt. Jag är kvällsmänniska, det bästa som finns (om jag får överdriva milt) är väl att slappa framför tv n med något gott att äta på kvällarna, gärna långt in på natten och sedan ha en skönt sovmorgon dagen efter. Men det är väl bara ett liv för den arbetslöse antar jag. (HAHA) Hur eller hur, som jag skrev igår skulle jag in till Solna till Adecco (observera felstavning i föregående inlägg) för vidare jobbcoachning. Efter många om och men hittade jag fram - i god tid - redan en halvtimma innan start. Allt gick toppen, jag fick ett individuellt möte inbokat redan klockan 11 (en timma efter gruppmötet slutat) med min "personliga coach", så det var ju skönt. Stackars dom som fick vänta till typ två. Om man inte bor i närheten är det ju ingen större mening med att åka hem emellan menar jag..huja! Mitt möte gick bra och det kändes skitbra, skönt att få prata med någon utomstående om allt. Och han var jätte bra han jag fick, förstående och jätte trevlig. Jag talade lite om problemet med ekonomin, har man inga pengar så kan man faktiskt inte ta sig till Solna en gång i veckan eller mer, som nu var det seminarier både onsdag och torsdag och hur ska det gå när jag har 18 kronor kvar på kontot? Jag var helt öppen och ärlig med det och han förstod och var jätte snäll och sa att han skulle prata med min handläggare på Af om det för att se hur vi skulle lösa den biten tills mitt första bidrag från Försäkringskassan kommer. Han hade inga invändningar eller påtryckningar att jag skulle låna av folk (för det sa jag att jag redan fått gjort på tok för mycket) utan han höll bara helt med om att det är ett konstigt system och att det inte alls är konstigt om jag inte kan ta mig dit på grund av detta. HAN VAR BRA, har jag sagt det?! (HAHA) Hur eller hur så ska vi hålla telefonkontakt och se vad vi kommer fram till. Jag menar, det kostar ju ändå 100 kr (för ett 24-timmars kort) för att ta sig dit och hem och kunna ta sig med buss från station och sådär, eller 180 kr för en remsa som man inte alls får många resor på, typ 5 stycken tror jag ungefär, för jag TROR att de stämlar 3 st härifrån till Solna - samma som till stan, och det finns 16 st på en remsa tror jag..eller kanske 19? ELLER så har jag helt fel, men hur eller hur är det mycket pengar att lägga ut varje vecka under dessa 6 veckor jag ska åka dit regelbundet när man inte har några pengar. Det blir ju ändå dit med pendel, sedan buss från stationen till rätt adress, sedan buss tillbaka till stationen, och sedan pendeln hem igen. Det blir ett par resor på en remsa, då tjänar man nog på 24-timmars kortet för 100 kr, och ta det nu på onsdag och torsdag = det är 200 kr, sedan nästa vecka kanske det blir ett eller två möten med innan jag hinner få pengarna från FSK (vet inte om den förkortningen finns, men nu är det i alla fall min förkortning på Försäkringskassan, hahaha) = ca 400 kr. Det förstår ju vem som helst att det är en omöjlighet för en som går arbetslös och inte har någon inkomst. Suck.

    Dessutom är det kris på klädfronten, hur nu DET ska gå. Det har gått hål i mina enda jeans som jag använder nästan hela tiden så nu går jag runt i ett par svarta byxor som jag inte gillar riktigt - dels är det sånt där material som drar åt sig varenda dammkorn, ludd eller hårstrå och dels sitter de åt i midjan och är för lösa om låren. Dessutom är de för långa så jag måste sätta "snoddar" nere vid fötterna för att inte trampa på dom och jag bara gillar dom inte

    (HAHAHA) Ja ni. Nog om mina problem, jag undrar om jag borde sluta här, det känns som att detta inlägg knappt kommer att få plats i storlek på en hel dator ens. (HAHAHA) Så, mina sista ord blir; TACK ALLA DÄR HEMMA I VÄSTERVIK FÖR EN AV DE BÄSTA DAGARNA NÅGONSIN och TACK TILL MIN ÄLSKADE KÄRLEK OCH SAMBO SOM TOG MIG DIT! Det behövdes efter den där deppdagen jag hade för ett par dagar sedan av all saknad. Jag älskar er!

    Johan. <3 Du är mitt allt.





    Paus.

    Efter en kort paus i bloggen och en mycket bra och spännande helg så är jag nu hemma vid datorn igen, men jag får faktiskt ta och berätta mer om helgen imorgon, i ord och bilder, för det känns som att jag (precis som älskling) behöver gå och lägga mig nu..upp megatidigt imorgon, runt sex-tiden faktiskt. Det blir en tur in till Solna och till Adeco för vidare jobbcoachning. Huja, är nästan lika nervös som jag var när jag skulle på intervju - men inte för mötet, utan för att inte hitta. Men det känns dock inte som att det är RIKTIGT lika illa om jag skulle slarva bort mig inför det här mötet som det hade varit inför jobbintervjun. Eller? Men självklart är det viktigt detta med och jag tar det på största allvar. Därav kommer jag att vara på plats vid busshållsplatsen (550 meter bort från adressen där jag ska befinna mig klockan nio) 08.15. Så jag har god tid på mig att hitta in bland alla snår och hus..(HAHA)

    Så. På återseende. Så länge slänger jag in en liten text som jag kände mig aningen träffad av i bilen med volymen på högsta möjliga..

    "Wasn't jealous before we met, now every woman I see is a potential threat."

    En liten rad ur Abba - Lay all your love on me.
    Godnatt.





    Besvikelse!

    Livet är fullt av besvikelser..detta var ingen allvarlig sådan, men ändå en besvikelse.
    Godnatt på er!



    Kycklingsallad.

    I affären inhandlades en JÄTTEGOD kycklingsallad för jag kände mig lite hungrig..åååhh, så god den var. Med någon slags curry dressing typ som var så himla god - lite snål mängd men det gick. Den ska jag köpa varje dag..(HAHAHA)

    Nä, men det kommer jag ju inte ha råd med (för den kostade faan 45 spänn) men jag önskar att jag kunde. Fast då tröttnar man nog kanske. Hm. Hur eller hur, det var SÅÅÅ GOTT!! Sedan köpte jag chips och dipp med (Johan köpte lösgodis, vad är det med han och lösgodis? Haha)..inte lika nyttigt. Men det ska avnjutas framför tv n nu med lite kall cola till. MUMS. Om jag orkar..känner mig ganska mätt. Dessutom är ju klockan snart elva..var tog tiden vägen?



    Dagens make-up och kläder.

    För er som är intresserade så har jag idag invigt ett av de rosa läppstiften jag vann på Tradera. Mycket snyggt! Tycker jag..


    Till det räcker det med ett lager mascara om jag får bestämma, för att inte se allt FÖR sminkad ut. Så jag skippade ögonskugga och så..ganska naturlig look, mascara och rosa läppstift med genomskinligt läppglans över!



    Till detta bär jag en brun tunika (den jag beställde från Ellos för ett tag sedan) och ett par jeans.
    Nu ska vi till affären och köpa fredags-gott. MUMS!

    Tjillevippen..
    Just det, jag har äntligen fyllt i de där flyttkorten som jag egentligen skulle ha skickat redan runt den 25 februari när jag faktiskt flyttade "på riktigt". (HAHA) Sååå, håll utkik i brevlådan! Puss.


    Aj då.

    Jag har ju helt glömt bort bloggen idag..

    Men det har i alla fall inte hänt ett skit under dagen så, ni har inte missat något. (HAHA) Jag vaknade, kollade på tv, diskade, gjorde mat, åt, kollade på tv, satt vid datorn, kollade min bank, kollade på tv och somnade. Sedan vaknade jag efter en timma (powernap) av ett samtal från Marie på Caliptus. Vi pratade lite grann om de frågor jag hade angående andra jobb. Det är självklart helt okej att ha andra jobb men bokar man upp sig på ett jobb hos dom så måste man ju genomföra det...och det förstår jag ju. (HEHE) Sen fick jag veta lite mer om uppdragen den 28-29 maj som hon frågade redan igår om jag kunde ta. Den 28 blir det i Jacobsberg (jag har ingen aning om var det ligger eller om det stavas sådär, haha) på en Coop-butik, där ska det bjudas på en mintchokladtårta. Och sen den 29 maj blir det här i Upplands VäsbyHemköp, där ska det bjudas på en sådan där Almondy-tårta. Låter som lite enklare uppdrag, och det är ju bra sådär i början...men hon sa att det nog kommer komma fler uppdrag till mig innan, så det skulle inte förvåna mig om jag får något jätte komplicerat första gången..(HAHAHA)

    Ja, nog om detta.
    Jag sitter nu och väntar på att Johan ska komma hem från jobbet, vilket han borde ha gjort för länge sen. Han gissade på halv fem (han slutar runt tre idag men dom skulle avtacka någon som ska gå i pension så han skulle bli kvar ett tag) men nu är klockan snart halv sex så..men jag ska försöka att inte sms a och tjata på honom. Han får komma när han kommer! Jag tänkte ta tag i lite mer städning och sedan gå ut med soporna..sedan får jag se vad som händer.


    Kanske skriver mer senare.
    Puss på er och ha en härlig fredag!!


    Toppen!

    Ja, man får väl säga att intervjun gick bra...I GOT THE JOB!

    Faan så skönt. Äntligen går det vägen..jag skrev avtal och fick med mig rock och förkläde hem och lite information och introduktions-papper inför uppdrag och så. Och jag blev tillfrågad om jag kan jobba den 28-29 maj, att vi i stort sett kunde bestämma det redan nu och att hon hör av sig snart för mer info och så. Det är visstidsanställning, vid behov, så jag får givetvis söka andra jobb vid sidan om med..sådana som går att kombinera såklart. För det måste väl vara okej?


    Johan skrämde nämligen upp mig när jag ringde och berättade hur det hade gått, han var lite orolig att jag bundit upp mig till dom här nu. Och OJ - det tänkte jag inte ens på. Jag var så nervös och sedan glad och helt upprymd av att det gick så bra så jag tänkte inte ens på om det var något att läsa igenom och godkänna först. Hon sa bara vad lönen var och om det var okej, och det lät ju helt okej, sedan var det två papper där jag fick fylla i mina namn och adressuppgifter och kontonummer osv. Så jag hade inte en tanke på att ställa frågor angående andra jobb. Men vadå, det måste dom väl förstå att jag inte kan jobba bara för dom lite då och då - jag måste ju tjäna mer pengar än så..så det borde väl vara självklart att jag kommer att söka fler jobb, framför allt då under de dagar där jag inte behövs på Caliptus (som företaget heter). Sedan skulle hennes chef fylla i övriga uppgifter och sedan skulle jag få det hemskickat. Då sa Johan att jag DÅ kommer få läsa igenom allt och "godkänna". Men såg man det inte som ett godkännande när jag fyllde i pappren? Snälla, hjälp mig, hur går det till?!

    Hm. Uppdragen är i alla fall oftast torsdag-lördag (inte alltid alla tre dagar) och ibland varje vecka och ibland inte alls - lite i perioder fattade jag det som. Arbetstiden är 11-19 så (som hon sa på intervjun) det blir sköna sovmorgonar och bra tid till att hitta till ställena, för det kommer inte alltid vara här i Upplands Väsby. Så jag får lära mig att förflytta mig kommunalt..och för er som inte förstår vad jag ska jobba med, för jag vet inte om jag ens har skrivit det innan, så ska jag jobba som butiksdemonstratör. Man står i olika butiker eller på mässor och lockar till sig kunder så de får smaka på olika saker och så..sådana har ni väl sett någon gång?!

    Så, ja..jag är superglad! Har även fått ett mail angående ett jobb jag har sökt som barnskötare, ett jobb där jag kommer att flytta runt på lite olika förskolor en eller några dagar i veckan (om jag har förstått det hela rätt) och dom vill att jag ringer och bestämmer tid för intervju där med. Det går nästan för bra nu verkar det som..(HAHA)

    Men NU ska jag faktiskt gå och göra lite lunch, är återigen hungrig som en varg! Sedan ska jag bara koppla av och njuta av dagen, ringa till min kära far som nog (om han ens kommer ihåg att jag hade en intervju idag) är nyfiken på hur det har gått.


    Ha en fortsatt bra torsdag mina vänner!!

    Suck.

    Nervös.......................
    Ont i magen.


    Nervositet.

    Ursch, jag är så hemskt nervös. Jag fick ett samtal tidigare idag av en Marie angående ett jobb jag har sökt som butiksdemonstratör här i Upplands Väsby..först trodde jag att det var en försäljare som ringde då jag inte uppfattade vad hon ringde ifrån först. Ska jag vara helt ärlig så hade jag ingen aning om vad hon pratade om förens hon förklarade lite vad jobbet går ut på. DÅ - AHAAAAAAA!! Då började det ringa ett par klockor i kyrktornet.

    I början sa hon att jag hade sökt jobb hos dom och frågade om jag fortfarande var intresserad. Jag hade som sagt ingen aning om vad det handlade om i det ögonblicket så lagom förvirrad tänkte jag och svarade jag; Eh, jaaeaa.....?! Hon frågade om jag ville tänka på det till imorgon för jag lät lite tveksam. Jag räddade situationen med att säga; Nej, NEJ, nej, jag blev bara lite förvånad. Jag var inte riktigt beredd på det här samtalet, men det är jätte kul att du hör av dig. Då lät hon mer positiv mot mig och började förklara lite om jobbet och då gick det som sagt upp ett ljus.

    Sedan frågade hon om jag hade tid för en intervju redan imorgon - i ÅRSTA. (ÅrstaÅrsta, och var FAAAN ligger Årsta, tänkte jag för mig själv) Jag sa givetvis inget till henne utan tänkte att det får jag bara reda ut. Så, det är klart jag har tid!! Vidare frågades om kl 11 eller kl 14 passade mig bäst?! Jag svarade såklart 14. Inte bara för att jag uppskattar en sovmorgon utan mestadels för att jag ska ha god tid på mig att hitta rätt och förbereda mig lite mer.

    Så, nu sitter jag här och är jätte nervös. Nästan så man får ont i magen..dels inför resan med tåg eller buss eller båda eller hur jag nu tar mig dit, och dels för hur jag ska hitta vidare när jag väl kommit fram. Och att dessutom ha en tid att passa..jag får nog ge mig ut i VÄLDIGT god tid, gärna så jag är framme i Årsta runt klockan 12.30-13.00 SENAST!! Faan. Ursch. Jag hatar den här biten i jobbsökandet. Dessutom gav jag ett URUSELT svar på varför jag vill ha jobbet..jag svarade; Jag har nog inget bättre svar än att jag tycker det verkar så kul och givande bara! AAAHHHHHHH..VEM SÄGER SÅÅÅ? Jo, jag. PUCKAT! Men vad faaaan..så nu måste jag förbereda mig bättre och komma på ett bättre svar till imorgon. Jag har många bra svar - som är helt sanningsenliga, men jag har så himla svårt att få fram dom, uttrycka dom i ord i en pressad situation.


    Ja, önska mig bara lycka till och så säger jag godnatt här. För om ett litet tag ringer Johan (som är påväg hem efter sin promenad med Malin) och då ska jag gå ut och vi ska faktiskt åka till Årsta och kolla läget lite..så jag inte känner mig helt vilse i jungeln imorgon........



    Tankar.

    Trots att jag är så överväldigande lycklig här i Stockholm med Johan så saknar jag mina vänner och min familj i Västervik så himla mycket. Vissa dagar mer än andra, nästan så jag har lust att slänga mig i sängen och gråta. Idag är en sådan dag..alla stunder med Kajsa, fester och bara umgänge dag ut och dag in - dock flyttade ju hon med för att läsa i Nybro (tror jag det är, jag blandar ihop alla städer jämt). Alla roliga stunder med Petra, bara hänga hemma hos mig och göra spaghetti med köttbullar till ishockeyn. Alla hockeykvällar framför datorn på msn med Kristoffer. Dagar där jag kunde gå eller ta cykeln ett par meter hem till mina favoriter Ida och Jimmy (även kända som låtsasbror med sambo och barn) och bara vara med Ida eller få vara med Elina..den andra sötungen, lillan, fanns ju inte då..men hade det varit likadant nu hade jag ju även spenderat mycket tid med lillan. Eller dagar då Ida och co kom hem till mig bara för att hälsa på en stund. Dagar där man kände ork att ta cykeln ner till stan och strosa runt lite med någon eller till och med själv, dagar där jag på fem minuter kunde ta mig till antingen mamma eller pappa för att hälsa på. Eftermiddagar och kvällar på speedwayarenan och cykelturerna förbi morfar på vägen hem..min lägenhet (visst är det något speciellt med ens första lägenhet?) Det är sånt här man saknar som mest! Allt det enkla..nu har jag INGEN att umgås med, och dom få jag försöker bekanta mig med bor en bra bit bort (Stockholm är ju så stooort). Jag känner inte alls för att bara gå ut och gå eller bara ta cykeln någonstans här i U-V, just för att jag inte har någonstans att ta vägen. Jag har ingen kompis jag kan besöka helt impulsivt eller någon liten Elina jag kan vara barnvakt åt.....

    Missförstå mig inte, jag ÄLSKAR mitt liv här, men för det får man väl sakna det som en gång var lite emellanåt utan att det behöver betyda att jag inte gillar det som det är nu?! Jag kan till och med sakna tiden då Johan och jag träffades och hur vi hade det när vi hade lite distans. Saknaden och längtan efter varandra, men jag skulle ändå inte vilja byta tillbaka om jag kunde! Men det är klart att det blir lite påfrestande att bara vara med Johan hela tiden - för både honom och mig. Och det har Johan många gånger uttryckt med vilket har slutat i en och annan tår från min sida och frustration över att jag inte vet vad jag ska göra för att han ska få egen tid..jag kan ju inte bara ta bilen/cykeln eller gå över till mina föräldrar om jag vill vara ensam ett tag eller om han vill vara ensam ett tag eller om vi har bråkat. Det kan ju han..jag kan inte bara gå ut och gå med en kompis när jag vill, det kan ju han. Jag kan inte finna tröst hos en nära vän om vi har tjaffsat om något eller haft ett mindre bråk (för inget förhållande är perfekt, bråkar gör alla, huvudsaken är att man inte har några storbråk tycker jag) Jag har bara honom och vår lägenhet än så länge.

    Kanske blir det bättre sen om jag börjar läsa till konditor..eller börjar jobba. Då man får lite mer socialt umgänge.

    Inte för att någon av oss (i alla fall inte från min sida) tycker att den andra är tråkig att umgås med, vi älskar ju varandra och vill vara med varandra och jag vill gärna vara med Johan varenda sekund av dagen, det har jag ingenting emot. Men det blir ju så att jag hänger med Johan nästan överallt eftersom att JAG inte har någon att umgås med eller har något att göra. Och då tar jag lätt illa upp om han vill träffa någon ensam ibland och tänker "Men varför får inte jag vara med?" Men det är klart att han behöver ensam tid med sina kompisar med, jag känner mig så egoistisk ibland men det är ju så jag känner bara. Det vore så mycket enklare om han sa en kväll att "Jag sticker till Tomas ett par timmar" eller "Jag ska på promenad med Malin efter jobbet" om jag med kunde säga "Ja, men då sticker jag till Kajsa en stund så hörs vi senare" eller "Okej, men jag ska ändå träffa Ida och dom en stund sedan" eller "Då kan jag bjuda hit Petra en stund".

    Förstår ni?

    Jag blir frustrerad och lite ledsen faktiskt när jag tänker på det..men ÅTERIGEN, misstolka mig inte - JAG ÅNGRAR ABSOLUT INTE FÖR EN SEKUND att jag flyttade hit! Men det är klart att det finns en baksida..det finns det med allt. Tyvärr. Visst, jag kan åka hem och hälsa på, eller be någon komma och hälsa på..men det blir ju inte riktigt samma sak. En av mina högsta önskningar är att få ha en riktigt nära vän HÄR som jag kan umgås med och vända mig till och skratta och skoja med, skvallra med och få ha den där "kompis-biten" med och inte bara kärleken och "sambo-biten".

    Oj, vad långt detta blev, men jag fick i alla fall skriva av mig lite. Det är skönt..och bättre än såhär kan jag nog inte få fram mina känslor. Det är såhär det är - och jag lever med det. Det kommer en tid i våra liv där vi får ta livet för vad det är och tänka framåt, och att inse att det kommer att bli bättre. Jag kommer träffa någon. Jag kommer få tillbaka den där kompis-biten även här i Stockholm. Det tar bara lite tid..särskilt när jag inte är sådär jätte framåt utan lite blyg. Men det blir bättre. Jag vägrar tänka något annat..MEN JAG SAKNAR ER ALLA I VÄSTERVIK SÅ DET GÖR ONT!! Och ni får aldrig, inte ens för en stund, tro att jag har glömt bort er. För det har jag inte. Och tro inte att jag bara tänker på mig själv och mitt nya liv med Johan nu, för jag tänker på er hela tiden.. <3



    En helt okej inte okej dag.

    Det gick bra på Arbetsförmedlingen..dock blev jag anvisad till "kompletterande aktör" - Adeco i Solna. Med start på måndag klockan 09.00. Gaaaaah!

    Låter väl inte helt kul, särskilt när jag köpte smink för 175 kronor igår och inte vet om jag har pengar att ens ta mig till Solna. Men jag får väl skylla mig själv antar jag..men vad faan, ska jag betala massa resor och skit för möten på Af som jag inte ens vill gå på med de få pengar jag har till min "fritid" (pengar som jag fått som påsk-present av pappa). Okej om pengarna från Försäkringskassan går till det men dom har jag ju för faan (ursäkta språket) inte fått än. Jag kanske är egoistisk..jag vet inte. Men det får väl lösa sig helt enkelt!

    Nog om det. För övrigt är det fint väder idag med men ändå inte strålande sol..skönt väder tycker jag. Sådär lagom! Jag håller på och gör lite lunch till mig själv, jag är hungrig som en varg. Det blir ris och fiskbullar i dillsås. MUMS. På tal om det så är nog riset klart nu så jag borde gå och värma på "bullarna"...

    Update; Åh, så gott det var!



    För mycket fritid?

    Trots att jag har mitt möte på Arbetsförmedlingen klockan 11 så har jag fortfarande inte ens börjat göra mig iordning, trots att jag började kliva ur sängen för en halvtimma sedan..(HAHA)..istället har jag suttit och pysslat lite med veckoplaneringen som jag ska lämna in på Af och sedan har jag suttit och (skratta gärna) räknat hur många dagar Johan och jag har varit tillsammans. Och jag tror att det stämmer ganska bra, jag fick det till att;

    Johan och jag har varit tillsammans i exakt 300 dagar idag!

    Och det är inte direkt något man sitter och kontrollräknar om en gång till..dessutom insåg jag att det var ganska onödigt att räkna ut detta eftersom att det enligt min nedräknare här på bloggen är 65 dagar kvar till vi firar ett år så borde det ju stämma och vara 300 dagar idag om det går 365 dagar på ett år. Ja..men har man för mycket fritid så har man. Fast jag egentligen inte har det just nu för jag vet att jag kommer få stressa ihjäl mig nu för att hinna ner till 11. (HAHA)


    Men åter till mitt och min sambos förhållande..

    Oj, personligen tycker jag att det är ganska länge. I alla fall för mig..även om det nu finns andra som har varit tillsammans betydligt längre än såhär! Det känns underbart i alla fall och jag hoppas på många hundra dagar till. Jag är så lycklig, han är verkligen världens finaste kille!


    Nu har Johan varit nere och köpt juice till frukosten så nu ska jag pallra mig ut i köket och äta lite med honom. Skriver mer efter Af.


    Till Ida.

    Jo Ida, jag vet..tycker med det är tråkigt att jag inte träffar henne så ofta. Men det blir ju tyvärr så. Det är baksidan med en flytt..men vi kunde ju inte hålla på med distansförhållande, sånt är jätte jobbigt tycker jag och Johan har ju sitt jobb här och då kan man ju inte bara flytta på honom..och jag trivs ju här. Men det är klart att jag saknar er alla där hemma i Västervik. Kanske flyttar vi tillbaka någon gång. Köper hus och skaffar tio ungar..(HAHA)..ne, men något eller några barn i alla fall. Men då får ju HAN lämna sina nära och kära och då blir det ju samma för honom ju. Så är det ju tyvärr.

    Ja, jag längtar ihjäl mig tills jag får träffa er alla! Alla fyra! :)

    Min högsta dröm vore nog om ni skulle flytta hit..eller i alla fall någonstans i närheten. Då vore allt toppen! Förutom speedwayen då..den saknas ju med. Men det duger bra med er! Och Kajsa..och kanske Petra. Ja, och pappa kanske..och mamma. (HAHAHA) Ne, men i alla fall någon som jag kan umgås med och så. KOM HIIIIIT!


    Jag saknar er så. Det ska ni veta, alla där hemma som läser det här.




    Update.

    Jag glömde skriva förrut att jag pratade med mina kära lilla "brorsdotter" idag..åh, hon är ju så söt den ungen!


    Samtalet löd ungefär såhär;

    (När telefonen ringer hinner jag inte ens säga något när jag lyft på luren innan jag hör ett "Hallå?!")

    Jag; Hej Elina!! (JÄTTEGLAD)
    Elina; Hej..
    Jag; Vad gör du?

    Tystnad.

    Jag; Elina?
    Elina; Ja..
    Jag; Vad gör du?
    Elina; Jag gör....inget. Inget jag gör....lång tystnad...sedan med hjälp av farmor i bakgrunden; Ätit glass!
    Jag; Jaha, har du ätit glass? Vad GOTT. Får jag smaka?
    Elina; Nee, har ätit uuupppp.
    Jag; Okej. Var är du då?
    Elina; Här!
    Jag; Jaa, men VAR?
    Elina; HÄÄÄÄÄÄR! Jag e HÄR!
    Jag; Ja, men, ja, okej, hos farmor?
    Elina; Mmm..
    Jag; Och Tonny?
    Elina; Jaa..
    Jag; Vad gör Tonny då?

    Lång tystnad..

    Elina; Han bara spelar.
    Jag; Spelar han?!
    Elina; Jaa, hela tiden.
    Jag; På vadå?
    Elina; På datorn..
    Jag; Jahaa. Vad gör farmor då?
    Elina; Hon bara spelar. (Fniss)
    Jag; Farmor med? Du då?
    Elina; JAG SPEEELAAAAAAAAAAAR!
    Jag; Jaha..okej..vad kul...
    Elina; Jag vill inte prata mer!

    (Jag hör hur "farmor", pappas sambo alltså, säger att hon inte bara får lägga på utan att hon måste säga hej då först)

    Elina; Hej då.
    Jag; Hej då Elina..

    (Luren ges till min pappa och vi fortsätter samtalet)

    Hahaha, hon är så söt! Och ÅH, vad jag saknar henne. Suck! Lilla snörplan..



    Snart onsdag.

    Ja, bokstavligt talat så är det snart onsdag..klockan börjar ju närma sig tolv. Och jag borde gå och lägga mig snart..jag ska ju vara på Arbetsförmedlingen klockan 11 imorgon. (HAHA) Inte så tidigt men ändå..jag är ju nattmänniska och har jobbigt att ta mig upp på förmiddagen. (HAHA)

    Jag har precis bjudit på en auktion på Tradera, som jag VANN! Massa smink, slutbudet blev 175 kronor. Jag fick ju pengar tillbaka på elen så jag kände att jag var värd det. Jag tycker att allt det sminket var värt det. 14 st ögonskuggor, två penslar, 1 kajalpenna, 8 st läppstift och 13 nagellack. Men det är mest ögonskuggorna jag är ute efter..jag slogs med någon i sista minuten så det blev lite högre bud än jag tänkt mig, det är någon slags vinnarinstinkt som tar över en liksom när man sitter där och "slåss" om slutbudet..(HAHA)..lite farligt, men till slut kammade jag hem det hela. Så 175 kr+frakt. Frakten vet jag inte vad den blir ännu, hoppas inte den blir allt för dyr bara.

    Ja, annars tänkte jag skriva klart på msn med mina kära vän Eric och sedan säga godnatt och sov gott till er alla!
    Hörs imorgon.


    Slöseri med tid.

    Det var ju totalt onödigt för mig att pallra mig ner till Arbetsförmedlingen idag..jag blev bara vidareskickad till mötet som är imorgon. SUCK! Så man kan säga att jag inte fick något gjort alls ändå. Faan så dumt..

    Men i alla fall, jag smög in på frisörsalongen innan och klämde generat fram att jag var och klippte mig där för ett tag sedan och att jag tycker det är lite ojämnt och frågade om jag måste betala igen för att få det fixat..men det behövde jag inte sa dom, men sedan frågade dom mig hur länge sedan det var jag klippte mig..ÅH NEJ, nu kommer det, tänkte jag. Jag har väntat för länge..(SUCK).."Ehm, tror det var förra fredagen..?!" "Aa, okej, ja, men då är det helt okej. PUH, tur.
     
    Den frisören som klippte mig sist var dock inte där, istället blev det den andra trevliga frisören Rosita (som min mamma, haha) som sa att hon hade tid att fixa det innan nästa kund skulle komma. "Va? NU?" sa jag förvirrat.."Ja, nu..eller, har du inte tid?" "Öh, jo, jag har all tid i världen, haha, blev bara förvånad att det gick att fixa så snabbt.."

    Så det var bara att sätta sig i stolen och ta av sig örhängena och så satte hon igång. Och oj, vad mycket bättre det blev. Tror jag i alla fall, det såg ut som det när jag satt där i alla fall. Men sedan satte jag upp håret (för det var blött och det blir så fult när det får självtorka) medan jag gjorde mina ärenden och nu är jag nyss hemkommen så jag ska alldeles strax släppa ner det och kolla en extra gång, men jag kan garantera att det blev bättre än innan i alla fall. Hon såg ju hon med att det var mycket kortare på ena sidan och dessutom mer uppklippt än på andra sidan. Så hon klippte upp andra sidan med och sådär..kanske går till henne nästa gång?! (HAHA) Hon var väldigt tillmötesgående och frågade mig hur jag ville ha det och om det var lagom uppklippt och så. Kändes nästan som en ny klippning..(HAHAHA)..och så berättade jag att jag varit lite nervös och inte velat komma innan och att man gärna drar sig för att komma tillbaka och säga att man inte är nöjd liksom..och hon förstod det men påpekade samtidigt att det är bra att man gör det, att det är ens rätt eftersom man har betalat för sig, men att om jag hade väntat allt för länge så hade jag nog fått betala för mig igen eftersom håret växer, men på den här tiden har det inte hunnit växa mycket alls sa hon så det var helt okej..och då gick det upp för mig att hon hade helt rätt. Det är ju ganska logiskt att man inte kan komma tillbaka efter en månad liksom och säga att man inte är nöjd, då har ju håret växt ut en del och då ser man det ju som en ny klippning liksom..en AHAAA upplevelse. (HAHA) Men oj, vad glad jag är att jag tog mig i kragen och gick dit..ska gå och titta nu så jag inte säger för mycket - ett ögonblick..

    Jo, jag är så nöjd nu. Riktigt snyggt..snyggare uppklippt med. Och nu behöver jag inte gå och skämmas för att det är kortare på ena sidan, för om jag inte ser helt fel så tycker jag att det ser jämnlångt ut nu. Toppen!




    Måndag..eller..nej, tisdag va?

    (HAHA) Ja, det är konstigt det här..det känns ju som det är måndag idag eftersom Johan gick till jobbet nu..hm. Men men, så är det ju inte riktigt. Tisdag alltså, och det är Arbetsförmedlingen som gäller idag. Sedan tänkte jag faktiskt (ursch, jag får ont i magen nu bara jag tänker på det) pallra mig ner till frisörsalongen där jag klippte mig nu sist och fråga om dom kan göra något åt att det är kortare på ena sidan. Hm..det känns lite dumt att komma nu så långt efter (tror det var förra fredagen jag klippte mig) men jag kan inte sluta tänka på det. Jag märkte det redan samma dag men tänkte att det var en sådan liten skillnad och puffade man till det lite så syndes det inte. Men sedan har jag tänkt på det mer och mer för varje dag och jag tycker det är mer och mer ojämt. Efter egna duschar och kammningar så ser man en markant skillnad. Och det stör mig så in i norden, jag vill inte ens ha det utsläppt nu (utan går runt i tofs mest hela tiden) för att jag ser så väl att det är kortare på ena sidan..jag vet inte om andra tänker på det på samma sätt men när jag har uppmärksammat folk på det så har dom sagt att det faktiskt är så. Nu vet jag inte hur det går till, men jag tänker i alla fall inte betala för en klippning till för att fixa det. Men det kanske jag måste nu för att det har gått ett tag, hade kanske varit skillnad om jag gått ner samma dag och bett dom fixa till det..åh, jag är så dum. Varför sa jag ingenting från början, alltså när jag kom hem och såg det efter ett par timmar?! (Slår mig hårt i pannan) Puckat, om jag får säga det själv. Men jag menar, man drar sig ju gärna för att gå till en frisör och säga att det är felklippt liksom, jag känner mig så dum på något sätt. Även att det är deras jobb att göra det rätt. Ursch, det känns inge kul alls faktiskt. Men nu tänker jag i alla fall gå dit (se om hon som klippte mig ens är där, för hon jobbade inte heltid där sa hon) och fråga hur det går till, om dom kan rätta till det, om jag måste betala igen eller hur faan det funkar..för såhär kan jag inte fortsätta för tanken försvinner inte - som jag trodde att den skull med tiden. Jag har ju i alla fall inget att förlora på att gå ner och prata med dom.......



    Härlig måndag!

    För en gångs skull så var måndagen inte lika tråkig som den brukar vara..eftersom man är ledig idag, med andra ord - Johan är ledig från jobbet idag. Toppen! Men imorgon är det dags för honom att komma tillbaka igen, efter "lov" och sjukdom/sjukskrivning. Det känns väl sådär, både för mig och honom..jag tycker personligen att det är SKIT eftersom han ska jobba till halv åtta hela veckan. Suck. Visserligen börjar han lite senare men det spelar ingen roll, lika tråkigt i alla fall. Imorgon måste även jag pallra mig upp skapligt, jag måste ta mig ner till Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan för att meddela att jag inte längre är sjuk (eftersom dom har haft stängt hela påsken så kunde jag ju inte meddela det i fredags) och sedan måste jag få iväg pappren angående mitt "aktivitetsstöd" med, jag ska se om vi kan ändra datum till nu istället, eftersom jag glömt bort att skicka in pappren efter den dagen vi skrev på dom. (Ni som har haft det här styret fattar, ni andra får jag förklara för någon gång när jag orkar, haha)

    Idag har för övrigt, som sagt, varit en bra dag. Jag mår toppen och jag äter som faan nu igen efter "sjuktiden". (HAHA) Det blev mat hos svärföräldrarna idag IGEN, det var väl behövligt dock efter att vi städat bilen. Eller jag, för jag gjorde nog det mesta. Men fin blev den! Idag blev det Flygande Jacob - utan bananer och nötter för min del, haha. Till det serverades ris och sallad. Oj, så gott det var. Till efterrätt hade svärmor gjort en dundergod björnbärspaj med vaniljvisp till. MUMS!

    Nu kom vi hem för en stund sedan, vi tog oss en sväng till Coop stormarknad i Rotebro för att handla lite. Det blev lite färskt bröd, ost, fil, ägg och flingor bland annat. Så nu tänkte jag faktiskt ta och koka mig ett par ägg och bre mig en ostmacka eller två till tv n. Sedan blir det nog en Ipren och sängen, känner en huvudvärk komma smygandes. Och Johan är supertrött idag..så, jag säger godnatt nu så hörs vi imorgon!



    Haha!

    Ne, Ida, jag vet. Jag känner mig ganska egoistisk. Men det var ju för att han inte hade några skor att ha där just då, eftersom han inte var hemma - då blev all plats till mig. Får nog ta och flytta om lite där sen. (HAHA) Tack för komplimangen med om lägenheten. :) Och Elina är ju bara för söt. Jag hörde henne verkligen i huvudet när du skrev så.."Härpning!" (HAHAHAHAHA)

    Hälsa pluttarna från mig..snart är det maj. LÄÄÄÄÄNGTAAAAAAR!!!


    I alla fall, efter gårdagens middag kom vi hem och kollade på filmen klockan nio på trean. Den var bra..sedan blev jag grymt sugen på en nattmacka, så Johan åkte till macken och köpte bröd. (HAHA) Åh, han är för snäll. Jag får sluta be han om sådana saker, jag skäms nästan. Hm. Men hur eller hur, sedan somnade vi gott.

    Nu ska väl Johan gå ner med sina vinterdäck i förrådet, sedan ska han kanske fixa någon fläkt i bilen som inte fungerar. Så, vi får väl se var detta lämnar mig. Vid bilen, eller hemma i lägenheten för att putsa fönstrena. Jag har dock ingen lust att putsa fönster idag..men det är väl perfekt väder tror jag. Lite molnigt men ändå varmt..för det ska väl inte va direkt sol på fönstren när man gör det för då blir det fläckar tror jag min kära mamma har sagt någon gång. Och det får givetvis inte vara kallt så det fryser..men ja, vi får se helt enkelt. Jag olar..ole dole doff, kinke lane koff, koffe lane binke bane, ole dole doff!! Nej, tyvärr, jag slapp. (HAHAHA)

    Hej svejjs!!



    Klart!

    Tid tog det, men fint blev det..åh, så underbart det är med ett nystädat hem. Och jag orkade hela vägen..nästan. Det enda jag inte har gjort än är att gå ner med en IKEA-kasse med skit och en hylla i förrådet. Och ett bord. (HAHAHA) Men, det är fint i alla fall, Johan får allt hjälpa mig med resten senare om det inte blir för sent hos svärföräldrarna. Vi är nämligen bjudna på mat där idag igen..MUMS ska det bli för jag är vrålhungrig.

    Men först, tänkte jag stressa in lite bilder efter städningen.

    Jag tog mig tid åt balkongen med, såhär såg den ut innan..ganska tråkig eller hur?



    Och såhär ser den ut nu;



    Klar förbättring!



    Notera att klädhögarna är borta vid byrån och pallen..jag städade Johans byrå med (den på bilden) men dock inte min, den sket jag i - jag fick i mina kläder ändå. HAHA!







    Klädhängaren i hallen gjorde jag finare med, tog bort mina vinterjackor, Johan får ta bort det han vill ta bort sen - det vågade jag inte röra..



    Och alla mina vår/sommarskor står numera framme. UNDERBART!





    Jag undrar dock var Johan ska få plats med sina skor..(HAHAHA)..fast han har ju bara ett par. Och jobbarskorna - det är dom som står på golvet nu. HAHA! Ja..jag säger nog det.
    Men NU måste jag springa och slänga på mig någonting att ha på mig, klockan halv sju var vi välkomna på middagen och klockan är ju snart kvart över..Johan ser måttligt oroad ut där borta i sängen. Han är ju klar att åka! (HAHA)

    Jag tänkte även putsa fönstren idag för att få bort fågelskiten och sådär (SUCK) men jag hann inte med det, det får bli imorgon - hoppas på fint väder då med. :)

    Ha en fortsatt bra kväll för det ska vi.



    Vårstäd.

    Johan gav sig iväg tidigt imorse till golfbanan med sin far och bror..jag låg såklart kvar i sängen och bara njöt av att få sova vidare. (HAHA) När jag väl pallrade mig upp fick jag för mig att det var dags att ta tag i den där "vårstädningen" som ännu inte blivit av. Så på med bra musik på högsta volym, upp med balkongdörren på vid gavel eftersom termometern står på 32 grader utanför vårt köksfönster, sedan är det bara att sätta igång. Först på listan är givetvis själva städbiten, plocka iordning allt och slänga så mycket man bara kan. Steg två är att gå ner till soprummet med alla sopor, steg tre är att gå ner till vårt förråd med sånt skit som man inte har någon nytta av nu och eventuellt få med sig något annat skit upp därifrån. (HAHA) Det sista steget blir att dammsuga och skura golven och sedan TADAAA..härligt!

    Så nu springer jag runt här, nyduschad (jag tänker aldrig på att det kan vara bättre att duscha efteråt, haha), i trosor och en t-shirt med trycket "Här inne dunkar ett hjärta som är anmält till Donationsregistret" på, ett fult diadem för att hålla lugg och hår borta och resten av håret uppsatt i en slarvig tofs där hälften faller ner igen för att det är för kort nu. Ser ni det framför er? Jag springer omkring och försöker febrilt få vårt hem till just det - ett hem. Och inte en sophög. (HAHAHA) Nu ska jag bara orka hela vägen. Jag har en förmåga att vilja ge upp halvvägs när jag inser att jag tagit mig lite vatten över huvudet och då slutar jag städa sådär nogrannt som man vill och börjar slänga under saker under sängen, in i klädkammaren eller i något skåp någonstans istället..och det får man tillbaka senare när man nästa gång öppnar ett köksskåp och får en porslinstomte som ser helt galen ut i famnen eller ett klädesplagg som man letat efter i två veckor i huvudet........

    Ja, som ni märker har jag ju nu istället fastnat här. Men det var för att jag ville kolla min mail medan jag kom ihåg det, men jag hittar inte MSN på datorn. JAG HITTAR DET INTE! Jag blir tokig. Det är som om det bara har försvunnit från datorn, helt borta. Jävligt skumt. Jag får väl helt enkelt gå in från webbläsaren istället..

    Resultat av vårstädningen kommer senare. Hoppas jag! (HAHA)
    Tjillevippen!



    Glad Påsk!

    Nu är vi hemma igen, efter god mat och alltid lika trevligt sällskap blev det fika med en god "Påsk-tårta" med små godisägg och marsipan kycklingar på. Åh, så gott det var! Efter det blev det påskäggs-jakt med kartor och hela faderullan. Det var ju nytt för mig, men jag fick med vara med. Och jag fick ett sådant fint påskägg fyllt med massor av gott godis och även en påskpeng. Det var nästan lite för mycket, jag har så svårt att tacka på ett bra sätt, man blir ju nästan rörd vilken underbar familj detta är!!! TACK SÅ HEMSKT MYCKET ÄNNU EN GÅNG FÖR ALLT..



    Undrar om dom tänkte speciellt på mig till just detta ägget, med tanke på de rosa äggformade "kycklingarna" på..Det var i alla fall ett mycket fint ägg. Alla fick liksom med lite olika motiv, jag tycker själv att mitt var finast. (HAHA)

    Nu har vi som sagt precis kommit hem och jag tror att det är sängen som står högst på menyn, i alla fall för Johan. Han är väldigt trött, men nu låter det nästan som om han har hoppat in i duschen. Hm. Det blir i alla fall lite tv för mig tror jag innan jag lägger mig till rätta för att somna in..Nu vill jag bara säga; GLAD PÅSK till er alla och hoppas ni får en bra fortsättning! Hoppas er dag har varit lika bra som min har varit. Kramar!



    Vi mår bra!

    Idag känns det som att vi båda mår toppen i alla fall. Jag mår mycket bättre än igår även om jag inte känner mig helt 100 ännu. Men Johan har i alla fall bytt bromsklossar på bilen, med stor hjälp av Mr T, och jag och Lena satt och tittade på i det härliga vädret! Det är verkligen sommar..jag vill inte ens kalla det vår. (HAHA)

    Nu ska vi iväg på påsk-middag hos svärföräldrarna så jag skriver ihop det här i all hast, så ursäkta mig för eventuella stavfel..får höras senare. Och tack till Ida som faktiskt läser min blogg VARJE dag och du måste inte kommentera alltid. Men du kommenterar nog mest i alla fall. (HAHAHA) Bra, keep up the good work.


    VÅR!

    Det är verkligen vår på riktigt..det har varit strålande sol idag, jätte varmt och skönt - ingen jacka behövdes. 29 grader..HÄRLIGT! Jag älskar det.

    Dagen började med att följa med karln och byta till sommardäcken på bilen tillsammans med hans pappa och ena bror. Det var trevligt. Och jag hjälpte faktiskt till..även om jag kanske inte tog i med det allra tyngsta. (HAHA) Sedan var vi bjudna på mat hos svärföräldrarna, vilket jag dock inte kunde fullfölja då jag började må lite sämre under dagen. Det var mycket tråkigt. Jag stannade hemma och vilade istället och när Johan kom hem åt jag mos och köttbullar på Sibylla och så tog vi en sväng med bilen och njöt av den fina "sommarkvällen" bara..sedan åkte vi till Coop, köpte lite "påskgodis". Jag köpte jordgubbar och vispgrädde. Det njöt jag av för fullt samtidigt som vi tittade på Singing Bee. Nu ska vi sätta på en film så Johan tjatar på mig att jag ska komma och lägga mig nu. Så det är väl bäst att göra det innan klockan blir allt för mycket med.

    Imorgon ska Johans kompis komma hit och hjälpa Johan byta bromsklossar på bilen, sätta dit en gitarrsträng på gitarren och stämma den..sedan blir det "påsk-middag" hos svärföräldrarna om jag har förstått det hela rätt. Ska bli gott och mysigt. Hoppas bara jag får må bra, för just nu mår jag ju jätte bra, jag tänker INTE missa en middag till!! Så det så..
    Så, godnatt säger jag väl nu. Ledsen att jag inte skrivit något mer idag, men det här får väl räcka. Verkar inte vara allt för många som läser min blogg dagligen i alla fall. Åtminstonde får jag inte så många kommentarer. Bättring. Vill ha många kommentarer - MÅNGA! ;) Sätt igång..(HEHE)

    Puss på er. Och puss på min älskade, underbara, bästa, sötaste, finaste sambo som jag älskar av hela mitt hjärta. Snart firar vi ett år, gud vad tiden går. Bara lite mer än två månader kvar..sedan fyller jag 22 med. Oj, vad jag börjar känna mig old. (HAHAHA) Men Johan ska ju hinna fylla 23 innan dess med och så ska vi vara barnvakt åt en av lilltöserna hos mina efterlängtade "släktingar" Jimmy och Ida med, i Västervik. JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!

    Nej NU, se, nu fastnade jag igen och börjar höra tunga suckar borta från sängen. Bäst jag..ja, HEJ DÅ!


    Nej Ida.

    Jag visste inte att magsjukan kan komma tillbaka om man äter flottigt när man varit magsjuk precis. (HAHA) Låter dock inte så logiskt eftersom magsjukan kommer av virus eller bakterier och inte av flott. ;) (HAHAHA) Dock kan jag hålla med om att flottigt kanske inte är så BRA för magen, att man kan bli dålig i magen av det eller om köttet som är på pizzan skulle vara dåligt och inneha någon bakterie - men det kan ju all mat vara/ha. Så nej, din teori tror jag inte riktigt på. Jag åt pizza och jag har inte känt något, jag mår jävligt bra faktiskt - inte behövt gå på toa alls efter, inte än i alla fall. Förutom illamåendet som kommer och går och inte vill gå över så mår jag som sagt prima..hm. Nu ska jag vräka i mig en Delicato Chokladboll eller två..(HAHA)..tänkte se om illamåendet släpper. (IRONI) Haha..ett glas cola med så man får rapa lite.

    Det var bara det jag ville säga. Tack och godnatt.
    Nu ska vi kolla på tv och mysa lite, sedan är det sängen som gäller för oss båda. Jag återkommer imorgon igen!



    Äntligen.

    Johan fick komma hem idag igen och han mår mycket bättre. Nu börjar jag sakta men säkert se hans riktiga, vanliga jag och det känns så härligt! Han skrattar, skojar, myser och rör sig som förrut, han verkar inte ha ont alls längre - SNÄLLA, låt det nu förbli så...

    Så, idag är en bra dag. Jag mår ganska bra med, mår lite illa men jag tror det beror på hunger mest. Så nu ska vi komma på vad som ska ätas. Jag är konstigt nog sugen på en stor fet, onyttig pizza. (HAHA) Johan har fortfarande inga jätte stora hungerkänslor så han är mer inställd på en macka eller två. Så det kanske blir en pizza till mig och mackor till Johan då..?! (HAHAHA)

    Hur eller hur så är det en härlig dag och jag har gosat lite med Lola med. Stackars, hon har lätt blivit lite bortglömd de senaste dagarna när man inte varit så pigg. Jag vet att jag ser lite konstig ut, men jag ler i alla fall, och nej - de röda märkena på mitt "bröst" är inte från Lola. ;)



    Sötnöt!
    Men alltså allvarligt, min NÄSA e större än henne. (HAHAHAHAHAHAHAHA)

    Hörs sen.



    Saknad och apelsiner!

    Jag saknar min sambo som idag fick åka in till sjukhuset ännu en gång..han hade så ont stackarn och han blir kvar över natten. Jag är så trött på det här nu..kan han inte bli bra?! Vad är det som är fel? Nu får dom ta mig faan hjälpa honom ordentligt. Men jag ska väl inte klaga allt för mycket, finns ju dom som är ifrån sina respektive i dagar och veckor som är ute på jobb och annat. Och jag gnäller över en enstaka natt här och där..men det som är tråkigt är ju att jag vet att han har ont. Om det ändå inte var sjukhus han låg på, utan var hos någon kompis och sov över. Hm..

    Men nog om det för ett tag, för övigt blev jag sjukt sugen på apelsiner förut..så jag bestämde mig i sista stund (runt halv tio) för att jag tänkte försöka mig på att cykla ner till affären (trots min mage som inte är 100% i form än) och inhandla några stycken. Istället för godis, vara lite nyttig tänkte jag..vad fick jag för det?



    Jo, man kan säga att det regnade ja! ;) Haha..fy f**n säger jag..det bara öste ner. Samtidigt var det en lite härlig känsla då det känns som man inte sett regn på länge utan snö. Det luktar så härligt med regn med ibland, men inte det här regnet, det här var mest jobbigt regn som blötte ner mig något så enormt. Ja, ni ser ju på jackan vilken del som var torr och inte men på bilden ser den mer torr ut än vad den är ändå....den var mest torr på undersidan av armarna, på ryggen och på ställena där bitar överlappat varandra. Men, jag fick i alla fall mina apelsiner.





    De såg goda ut med, återstår att se om dom är det. Och visst känns det som om apelsiner är godast att äta såhär?! Eller är det bara jag?

    Så, nu blir det tv och apelsiner. Tjillevippen...

    Jag återkommer när jag vet mer om min sambos situation, förmodligen imorgon, just nu sms ar vi lite och han väntar på läkare och känner sig bortglömd..han ska få dropp. Stackars. Jag älskar dig Johan.




    Jag är bättre men Johan är sämre.

    Jag har nästan mått hur bra som helst idag, haft matlust och allt, fått i mig massa mat, härligt. Men Johan är dock sämre och har fått bege sig till sjukhuset igen. Jag tycker så synd om honom..han har så ont och man kan inte hjälpa honom!

    Hoppas att han får hjälp nu och att dom gör en ordentlig undersökning på honom för att se vad som är fel. Nu får det vara nog..jag stannade hemma denna gång, jag sa att jag gärna följer med om han vill det. Men han lät mest irriterad och sa att han klarar sig och att det inte spelar någon roll, att det bara är jobbigt för mig att sitta där. Innerst inne blir jag lite ledsen, för man vill ju gärna höra att han vill ha mig med, att han behöver mig, att jag är behövd. Men å andra sidan kan jag väl inte göra så mycket ändå..så nu får vi väl se vad som händer, om dom behåller honom inatt eller om han får komma hem. Jag hoppas givetsvis att han får komma hem - OM han blir bra. Inte att dom bara skickar hem honom och att han inte är okej. Om han får stanna vill jag givetvis gärna åka dit, men jag tar mig ju ingenstans utan bil och körkort och dessutom ställer det väl mest till det med en till person som övernattningsgäst. Men jag får väl se om Johans föräldrar tänkt åka dit en stund så kan man kanske följa med ett tag i alla fall...


    Håll som jag nu tummarna för att min älskade blir bra snart så vi kan återgå till den normala vardagen igen.



    Vi mår inte bra alls!

    Ingen av oss. Ursch och fy, det verkar som att vi åkt på någon form av maginfluensa..bland det värsta jag vet! Vi slåss om toaletten och den varma vetekudden och det är så himla tråkigt! Man kan inte sova bort det heller eftersom det är väldigt svårt att somna. Åh..jag ber till han där ovan (om han finns) att vi ska må bra imorgon. Mensvärk och mens som pricken över i med, det är med enkla ord SKIT här hemma!! SKIT.



    Att sova.

    Att kunna sova ordentligt borde man verkligen inte ta för givet egentligen. Johan har knappt sovit alls den senaste veckan men nu har han somnat gott och jag försöker hålla mig så tyst som möjligt för att låta det förbli så. Jag hoppas verkligen att han kan få sova hela natten nu, det behöver han. Han mår verkligen inte bra!

    Jag själv känner mig lite halvrisig med faktiskt, men jag tror att det kan bero på en mens som är i antåg (antåg, kan man skriva så? HAHA). Ja, precis, ni läste rätt - jag väntar på min mens. Alltså, jag kan inte förstå varför det känns som det ska vara sådan tabu på den biten i en kvinnas liv. Det är ju en helt normal, naturlig del i våra liv, så varför reagerar folk på ett visst sätt när man pratar om det öppet? För erkänn att någon här tänkte tanken varför jag skriver om min mens här?

    Visst, man behöver väl inte kläcka ur sig att man har mens vid middagsbordet inför 10 personer, men varför skämmas med att t.ex. skriva här att man ska ha mens eller att man har mens? Jag har aldrig förstått det, och jag själv är faktiskt lite feg när det gäller den biten, om man t.ex. är hos någon som inte är ens egen familj eller nära vän och man får ont eller man känner sig lite hängig och personerna kanske undrar vad som är fel..då vågar jag inte säga rakt ut att jag har mensvärk eller att jag har mens utan slingrar in det med att jag har ont i magen och hoppas att man ska förstå varför. Men det finns ju tusen typer av magont, och visst blir det lite jobbigt om personen kontrar med att säga att man kanske ätit dåligt eller att man borde kontakta läkare om det fortsätter. Säger man att man har mensvärk direkt istället så kommer det ju inga frågor mer än att man kanske frågar om värktabletter inte hjälper. Så, jag ska försöka bli mer modig när man kommer till den biten, för det SKA inte vara pinsamt att prata om det. Jag kommer att fortsätta skrika ut när jag har mens och inte om jag känner för det - i alla fall på bloggen där det inte känns lika pinsamt och där jag inte blir generad och speciellt om jag har ont. För ofta gör det väldigt ont, och då är det skönt att skriva om det, inte minst för att få lite sympati (HAHA) men för att få det klarlagt för då kan folk förstå varför/om jag är på ett visst sätt eller om jag inte orkar lika mycket som innan. Hm. Ja, precis. Det var det, så var det sagt. Nu vet ni..

    Jaha, sådär då. Nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig jag med eller om jag ska se något på tv..det återstår att se. Hoppas att min kära sambo mår bättre imorgon och att solen skiner och det är varmt!

    Godnatt.


    Sämre.

    Min älskling mår sämre idag igen..han kräks och kräks och kräks. Han får inte behålla varken maten eller drickan. I värsta fall slutar det på sjukhus igen med dropp. Han måste ju få i sig något...VAD ÄR DET FÖR FEL?! Nu är vi trötta på det här. Åh. Jag tycker så synd om honom.

    Och jag kan inte göra ett skit, bara stå bredvid och se på när han blir sämre...........


    Bättre.

    Johan mår lite bättre nu framåt kvällen och vi kom iväg en sväng för att handla lite, vi fick i alla fall med oss lite mjölk, bröd, en cola, youghurt och Toalätt (till hamstern) hem..jag fick ju bära såklart men det gick ganska bra!
    På vägen hem stannade vi hos svärföräldrarna för att stämma av läget lite. Trevligt. Sedan åkte vi hem och vi sammarbetade med att hänga upp tvätten..känns så skönt när Johan mår lite bättre, allt blir så mycket lättare då..nu ska jag bara kolla mailen och sedan ska jag krypa ner i sängen där han redan ligger och titta på tv. Ta ett glas cola och lite Bilar tror jag allt..kanske en film?! Jag hoppas innerligt att Johans smärta håller sig borta även i fortsättningen utav kvällen så att han kan somna gott för första natten på ett tag.

    Godnatt mina vänner, och alla som jag känner. Och kanske inte känner.. ;)



    Frustrerad.

    Allt det här med Johan tär verkligen på en..dels så mår inte jag bra av att se att han inte mår bra. Dels är det så mycket i vardagen som liksom står och faller på grund av det. Jag får städa och diska själv, lyfta allting själv - för att han inte får anstränga sig eller lyfta tungt. Jag gör det mer än gärna men till slut blir allt så frustrerande på något sätt. Johan känner ingen hunger, han är inte sugen på mat alls så någon middag görs inte här hemma. Hur kul är det att laga mat till sig själv bara? Och dessutom har vi knappt något hemma. Vi skulle behöva handla en del. Jag hungrar ihjäl, men har inga pengar att köpa mat för så jag får tjata på stackars Johan att jag är hungrig. Vi kan inte ta oss ut och göra saker, just för att Johan har så ont. Allt slutade med att jag alldeles nyss fick ett utbrott och nästan skrek på stackars Johan att jag inte orkar mer, att jag är hungrig och att allt är skit! Jag har bett om ursäkt och förklarat varför jag känner såhär och att det inte är hans fel, att det är hela situationen jag är arg på, att det är så himla tråkigt att han inte mår bra eftersom allt annat hänger på att man ska må bra. Humöret blir kaos hos Johan (och det är ju inte så konstigt), han ligger mest i sängen eller soffan och kvider av magont, jag springer runt och städar och hjälper han med diverse saker han ber mig om och till slut orkar man inte mer. Så är det bara..det tär även på mig och mitt humör tyvärr.

    Tänk att höra någon som suckar och pustar och mumlar att han har ont hela tiden här hemma, att han inte kan sova - och du kan inte göra ett skit åt det?! Hur mår man då till slut? Inatt blev jag väckt klockan halv tre när han inte kunde sova, han fick för sig att han ville vi skulle åka en sväng med bilen. Jag ville såklart sova, men visst får jag dåligt samvete när jag ligger och sover hur bra som helst medan han går runt i lägenheten och inte vet vad han ska ta sig till..så det var ju bara pallra sig upp och följa med honom. Men som sagt, jag gör det mer än gärna för hans skull. Jag vill finnas där för honom, men till slut så blir det för mycket även för mig. Och tyvärr så gick det ut över Johan idag..men mycket av hans humör har gått ut över mig med under den här tiden sedan han kom hem från sjukhuset i torsdags så vi är nog lika goa bägge två tror jag.

    Jag försöker att hålla god min och se det som att det går över snart och att det bara är nu. Men hoppet försvinner för varje dag som går förbi som är såhär..när ska han må bra igen? När ska vardagen bli som den var förrut igen? Där vi åker iväg och handlar, eller hälsar på Johans föräldrar, eller bara åker till olika affärer och tittar, kommer överens om vilken middag vi vill äta idag, lagar middagen, äter ihop och sedan ligger och myser framför tv;n. Inget av detta är möjligt så länge han har sådär ont som han har. Visst kan jag ta cykeln och ge mig iväg själv, men hur skoj är det? Och jag känner ju ingen jag kan umgås med än och sedan vill jag inte lämna Johan ensam hemma när han inte mår bra heller. Visst är han vuxen och klarar sig nog alldeles utmärkt själv men ja, ni förstår väl, jag skulle inte vilja ligga hemma själv och ha ont medan han är ute och ränner..åh, om det kan bli bra snart! Pust..jag törs ju knappt röra honom! Jag törs inte lägga mig i hans famn, jag törs inte lägga armarna om honom, jag törs inte - av rädsla att det ska göra ont på honom. Det gör mig galen......jag bara hoppas att han mår bra snart så vi kan lägga det här bakom oss. Lite av en mardröm, speciellt för Johan såklart som har ont. Och jag får så dåligt samvete nu när jag skriver det här, att jag ens tänker såhär, för det är ju inte hans fel att han har ont. Suck.

    Är jag en egoistisk bitch som tänker såhär????

    Jag har i alla fall städat så här kommer lite bilder, trots att det finns en hel del småplock kvar att få ordning på. Men jag ORKAR inte nu, jag är hungrig och nu säger Johan att han mår lite bättre, att vi kan åka. Men jag vill ju inte lasta han med saker för vi vet bägge två att han får ont igen om han tar sig vatten över huvudet. Men vi får väl se, kanske kan åka och handla lite bröd och sånt i alla fall, lätta saker. Hm.


    Klädkammaren tog jag tag i..ställde in ställningen med alla smycken och sådant på där istället så den slipper stå i hallen och ta plats.







    Och så resten då..vardagrummet som numera är sovrum!









    Och så sovrummet som numera är tv-rum...









    Välsigt mysigt rum det nu! Men bättre kommer det bli, allting, för färgerna ska sorteras mer i rummen, jag har inte kommit så långt än. Dessutom ska en del grejer bort så det blir mer stilrent och inte ser så rörigt ut. Lite är snyggt och nu börjar det blir för mycket!

    Nu ska jag gå och tvätta mig lite, man blir svettig av att städa. Sedan ska vi väl försöka åka och handla något att äta och sedan väntar disken..om jag inte skjuter på den till imorgon.


    Dagens bästa; Att ha fått iordning det mesta.
    Dagens sämsta; Att Johan fortfarande inte mår bra.



    Söndagar suger!

    Trots att Johan är sjukskriven och inte ska till jobbet imorgon så har man samma söndagsångest?! Är det inte tråkigt? (HAHA) Men men. Johan känner sig nog lite bättre tror jag så vi hoppas att det är på gång att gå över nu så vi kan vara som normala människor igen. Det är så tråkigt när han har ont, både för honom och för mig. Det sätter ju stopp för det mesta i vardagen liksom......

    Jag funderar på att städa upp lite här hemma. Jag vill så gärna göra iordning allt helt till 100 %, allt småskit som ligger överallt som vi inte har någon nytta utav, och göra iordning i klädkammaren så man får plats med lite skit där inne med. Jag får väl se om jag finner orken. Just nu känner jag mest hunger. Enorm hunger..men vi har inte så mycket hemma tyvärr. Vi skulle verkligen behöva handla, men Johan får ju inte bära tungt och jag kan ju inte ta mer än två tunga påsar själv. Men vi kanske kan åka och handla lite bröd och lite i alla fall. Vi får se helt enkelt!

    Jag återkommer senare med vad dagen bjöd på, och kanske bilder. Jag lovade ju bilder senast i helgen och helgen är ju snart slut. Puh. Så jag kanske är illa tvungen att städa upp trots allt..hm..



    Busy.

    Att jag inte har skrivit på ganska länge beror till största del på att jag helt enkelt inte har haft tid..det har hänt mycket och lite mindre kul saker.

    Igår kväll spenderades kvällen med sambon, försökte göra det bästa man kunde av kvällen trots hans smärtor i magen. Idag var det Gustavsberg som gällde med hela hans familj, kolla på porslinsfabriker och dittan och dattan. Det var lite mindre kul för just mig och Johan tror jag men kul för dom andra och det var trevligt att få komma ut lite, inte bara i U-V. Efter bara någon timma fick dock Johan väldigt ont i magen och det hela resulterade till slut i att vi fick lämna Gustavsberg snabbare än vi hade tänkt och åka hem. Jag gjorde mig lite mat men Johan var inte så matglad. Han hade riktigt ONT vid det här laget!

    Till slut fick vi ringa till Sjukvårdsrådgivningen och fick där rådet att åka in till Danderyds Sjukhus för koll av Johans smärtor. Undersökningar, blodprover, dropp och röntgen. Enorma väntetider och ca 6 och en halv timma senare är vi hemma igen. Ungefär 5-5 1/2 timmar på sjukhuset och sedan fick vi vänta en stund innan svärfar kom och hämtade oss, är ju en bit att åka, sedan tog det en stund hem. Nu ligger Johan i sängen, kollar på tv och tar det lugnt, han mår lite bättre och jag skriver ett litet inlägg här för att informera om situationen. Detta är varför det blivit lite tomt här idag....

    Nu ska jag lägga mig tänkte jag och jag tror att jag kommer somna ganska fort, om inte kommer jag sova väldigt skönt när jag väl somnar. Runt 5 timmars väntan på en hård metallpall utan ryggstöd har gjort sitt på kroppen känner jag..huja. Johan fick ju i alla fall ligga i en mer eller mindre skön säng hela tiden. (HAHA) Men så hade ju han ont med såklart, det hade ju inte jag..men jag ställer hur eller hur givetvis upp och finns med vid min älskades sida så länge han vill ha mig där. Jag skulle göra om det igen och igen!!

    Godnatt. Jag älskar dig Johan, jag hoppas av hela mitt hjärta att du blir bra snart - det gör så ont att se dig lida när jag inte kan göra något åt det min älskling...



    Frisör.

    Det blir en sväng till frisörer för att hitta en billig och bra att klippa mig hos...wish me luck!


    Update;

    Vi åkte till Johans jobb för att lämna in sjukintyg, sedan åkte vi hem igen och gjorde lite mat..spaghetti och köttbullar! MUMS. Så ringde jag till lite olika frisörer istället och kollade priser och möjlighet till Drop In. Jag hittade en som lät trevlig här nere i Sigma Centrum precis där vi bor, 240:- tar dom. Det lät som ett helt okej pris tycker jag för att få en tid så snabbt..redan klockan 14.30. Så det är väl bäst att jag springer dit nu..Bild kommer. Tjillevippen!

    Och JÄVLAR vilket väder vi har!! 29 grader har vår terometer stått på som mest idag..UNDERBART! Ingen jacka för mig och pumpsen fram..härligt!


    Dålig bild men håret åkte av..jag är inte riktigt nöjd, men det är nog mest en vanesak. Det blir finare och finare i mina ögon men Johan tyckte dock det var bättre innan. Suck. :( Känns mindre bra. Men men, det är ju jag som ska gå runt i det..


    Hem ljuva hem..

    ..dom tankarna cirkulerar nog i min älsklings huvud just nu. Stackars. Han har fortfarande lite ont ibland men det verkar okej i alla fall. Jag har varit i affären och köpt lite gott till oss. Och INGEN klädkammare idag heller trots energin jag fick förrut. Johan kom hem och det blev helt enkelt inte av. (HAHA)

    Nu funderar jag på att måla en tavla eller något..eller i alla fall börja. Sen se om det finns något bra att se på tv..äte lite gott och bara mysa med Johan. Johans pappa var här en sväng nu, körde hit Johans bil och hälsade på Lola lite. Hon är samtalsämne nummer ett här när Henke-Benke kommer på besök. ;) Hehe. Men det är ju kul att han bryr sig om vår lilla hamster. (LER)


    God kväll. Hoppas ni får en trevlig kväll...



    Snart kommer han hem.

    Åh, vad skönt. Jag fick ett nummer av Johans mamma nu så jag kunde ringa sjukhuset och få lite information om min kära. Jag fick informationen att han mår bra, att han har ätit och att han när som helst är påväg hem i en taxi. Härligt! Då kommer han hem snart, underbart. Jag längtar...

    Det verkar som det kan bli en bättre dag idag. Nu fick jag energi så nu ska jag verkligen ta tag i klädkammaren som jag fortfarande inte (trots föregående inlägg) har öppnat dörren in till. (HAHA)

    Hej hopp!



    KOM HEM NU!!

    Åh..jag vill att min älskling ska komma hem. NU! Han skrev ett sms imorse runt kvart i nio att han mår bättre idag men att han inte vet när han får åka hem än, att han skulle få prata med en läkare lite senare och att det bara är att vänta och se. Sen har jag inte hört något mer..försökt att ringa honom men mobilen har nog dött nu för han hade dåligt batteri redan igår. Suck. (Ja, visst är det konstigt att han får ha mobilen på sjukhuset? Hm)

    I alla fall. Jag sitter här och skriver av mig lite..funderar på att ta tag i klädkammaren. Ursch, jag försöker skjuta på det så mycket jag kan för fy faan så det ser ut där inne. Speciellt all tvätt. Vi som har maskin ska inte ha det sådär..fy på oss! Det ska bli bättring. Vi har bara varit lite lata senaste tiden. Med hela hemmet tror jag. (HAHA)


    Nehe, klädkammaren var det ja..jag skriver mer senare. Hoppas att min kära sambo hör av sig snart och säger att han är påväg hem. Åh, vad jag saknar honom, åh, vad jag ska pussa på honom och krama honom..om jag törs. Bara han inte får ont - jag får nog vara lite försiktig. (LER)

    Hej svejjs!



    Jag saknar dig!

    Åh, vad jag saknar min älskade sambo. Ursch så tråkigt det är att vara hemma utan honom..nu när jag vet att han inte kommer hem förens imorgon heller. Djup suck....och, kalla mig larvig, men det känns konstigt att behöva sova utan honom inatt. Jag har ju inte gjort det på väldigt länge, sedan i september ungefär när jag började vara här på heltid. Om man inte räknar de gånger när han festat med Mr T och inte kommit hem förens framåt morgonen. Men då visste jag ändå att han skulle komma hem snart och att han mår bra..nu vet jag ingenting känns det som. Jag vet att han hade ont sist vi pratade och jag tänker på honom hela tiden, var eviga minut. Det känns så fruktansvärt tråkigt att jag inte kan ta mig till honom!!

    JAG VILL HA HEM HONOM, NU! Krama, pussa på han och se till att han mår okej. Vi har inte setts sen klockan halv sju imorse och saknaden är stor. Var nere på affären nu och köpte en färdigrätt. Har ju inte ätit något ännu. Kändes så tråkigt och tomt att komma upp till den mörka, ensamma lägenheten igen. Blä.

    Jag får väl sätta på någon bra film eller se något bra på tv så brukar man ju tänka på annat ett tag. Sen får jag helt enkelt gå och lägga mig och sova bort tiden så det blir morgondag igen och jag får träffa min prins...

    Jag säger nog godnatt här ifall jag inte skriver något mer senare ikväll. Så godnatt gott folk..hoppas att ni har en bättre kväll än jag. Puss.



    Tråkiga nyheter.

    Suck.. :(

    Precis när man skrivit här i bloggen att det egentligen inte finns något som kan gå fel så har det tydligen gått lite fel. Johan ringde nu och jag utbrast glatt; HEEEEJ ÄLSKLING! Jag började nästan bli orolig för dig..

    En tung suck hörs och han förklarar för mig att han kanske blir kvar på sjukhuset över natten då han fått väldigt ont efter detta ingrepp och fått smärtstillande, morfin. Så han behöver förmodligen stanna kvar för observation. Väldigt tråkigt, och oroande såklart. Och jag finns inte där hos honom..det känns så jävla tråkigt. Jag skulle ha följt med, skitit i Arbetsförmedlingen, hans tillstånd är ju mycket viktigare. Men vi hade ju inte fått någon som helst information om att detta kunde ske. Det har ju låtit som om det är ett ganska enkelt och ofarligt ingrepp. Att jag inte har körkort och bil så att jag kan ta mig till honom gör det hela ännu värre. Suck.

    Så, antingen kommer han hem om ett par timmar till (de har gjort ultraljud för att se vad som är "fel" men det var tydligen inga blödningar i alla fall - skönt det) eller så får han som sagt stanna kvar och jag får sova själv inatt. Som om jag kommer kunna sova något. Jag blir så orolig.

    Åh. Det var tydligen ingen bra dag trots allt. Och efter dessa tråkiga besked och berget med disk som jag matat mig igenom så känner jag verkligen inte för att städa klädkammaren eller sätta upp några tavlor eller byta gardiner. Nu vill jag ringa min kära vän Petra och prata lite för att få tankarna på annat håll ett tag, sedan får jag väl trösta mig med tv n tills Johan hör av sig igen för lite mer klara besked. Och middagen jag hade tänkt göra till han kommer hem får jag väl strunta i och istället göra något till mig själv bara. Jag drar djupa sorgsna suckar nu men hoppas såklart att det inte är något allvarligt alls och att han får komma hem. Eller att jag på något sätt kan ta mig till honom. Stackars........




    Vädret.

    Det är UNDERBART väder ute, massa sol och plusgrader. Härligt..idag invigde jag vårjackan på riktigt, igår hade jag den på mig när vi var iväg en sväng men det var mest för att prova den lite. Nu ska denna användas flitigt om värmen håller i sig. Jag kände dock att det var LITE för kallt när det blåste på som mest, men den verkar ändå ganska vindtät och varm - trots att den är så tunn och lätt. Toppen!

    Jag kom hem från Af för en liten stund sen nu..läste min post, från Skatteverket bland annat (ÅH, om jag längtar efter mina skattepengar..jag vill fixa mitt hår, klippa mig och fixa färgen i den mån det går), och nu måste jag ta tag i berget av disk ute i köket. (SUCK) Sedan tänkte jag faktiskt ta tag i vår klädkammare. Det MÅSTE göras iordning där, det är bara så. Två anvisade jobb damp ner i brevlådan i förmiddags med från Af, så då är det väl bara till att söka dessa. Ett som barnskötare (som jag inte vill jobba med) och ett som butiksbiträde. Det låter väl helt okej, men på 7-eleven inne i stan. SUCK! Sedan "fick jag ett jobb direkt i handen" på mötet, sådana som vi sökande inte kan se själva, utan som kommer från arbetsgivare till Af som Af sedan lämnar ut till de som dom tror passar bäst för jobbet (detta för att arbetsgivarna inte vill ha för många ansökningar). Det var faktiskt så att jag VALDE själv att jag ville söka det här jobbet. Det verkar helt enkelt jätte bra..jobba i en glassbar i sommar nämligen, inne i stan dock, men det får man ta. Har en kompis i Västervik som gjorde det en sommar och jag tror hon tyckte det var ett väldigt okej jobb. Man tjänar ju pengar, dessutom är det ju under sommarmånaderna och då passar det mig utmärkt eftersom jag tänkt börja läsa till konditor i augusti - om jag kommer in!

    Annars tänker jag på min kära sambo som fortfarande inte kommit hem, och när jag tänker efter så är han nog inte påväg hem ännu heller eftersom han hade tid halv åtta imorse och ska ligga i sjukhussängen i 6 timmar efter själva "ingreppet". Halv åtta...halv nio, halv tio, halv elva, halv tolv, halv ett, halv två. Det är sex timmar, sen tog väl "ingreppet" lite tid med antar jag så, han är nog inte hemma före halv tre i alla fall. Det kanske är bra, så hinner jag ta tag i disken innan och kanske i alla fall börja med klädkammaren. Men jag önskar att han ringer snart och säger att allt har gått bra, finns väl egentligen inte så mycket som kan gå fel (han tar ett leverprov) men jag tänker på honom i alla fall hela tiden. Undrar om han har ont nu efter...undrar om han är hungrig, ska man laga någon mat till han kommer hem tro?! Hm. Många tankar som far omkring. Inte bara kring honom heller dock.


    Nu ska jag som sagt sätta fart, jag skriver mer ikväll tror jag. Kanske tar tag i alla små detaljer efter ommöbleringen med så jag kan ta lite fina bilder och lägga ut så ni får se.

    Så länge kan ni hålla till godo med dagens bästa/sämsta tycker jag!

    Dagens bästa - Vårväder och förhoppningar.
    Dagens sämsta - Söka de anvisade jobbet från Af och att man på nästa möte blir anvisad till "kompletterande aktörer". SUCK!




    Hugo - DEN RÄTTE FÖR ROSING.

    Synd att det inte höll.

    Men men, nu ska jag sätta mig på min cykel och trampa ner till Arbetsförmedlingen. Pust..vad tråkigt det ska bli!
    Wish me luck.