Fått sålt.

Jo, en del i alla fall.

Bordet och ett datorbord är ju redan bortlovad till Amanda, sedan idag ringde det lite folk på annonsen. Så vi blev i alla fall av med de två EXPEDIT-hyllorna. Det var ju bra..skulle även ha sålt det andra datorbordet till en tjej men hon fick tydligen ingen bärhjälp med sig så jag skulle höra av mig imorgon om det fanns kvar så kunde hon köpa det då kanske.

Det svåraste att få sålt är nog ändå sängen och sängborden. Får väl hoppas på att Ida och Jimmy vill köpa det. Just det, sedan är en kompis intresserad av en av tv-bänkarna. Så om hon köper en av dom så har vi "bara" en tv-bänk kvar, två byråer och sedan sängen och sängborden då om inte Ida ska ha det. Och det lilla sidobordet..och klädställningen i hallen. (HAHAHA) Ja, det är en hel del kvar med andra ord..

Men vi har kommit en liten bit på vägen i alla fall. Önska oss lycka till med resten nu så ska jag gå och titta lite på tv med min älskling och förbereda mig för min jobb-intervju imorgon. BLÄ! Mycket nervös nu..jag får se fram emot att få hämta mitt Ellos-paket efter i alla fall..(HAHA)


Puss och kram på er!


Kommentarer

Tankar och funderingar?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: