• Tillbaka till startsidan
  • Jag vill inte, saknar dig redan.

    Nu närmar det sig slutet på den här dagen, loppisen gick okej, men inte så bra som vi hoppats. Men 260 kronor plus gick vi i alla fall, efter att vi dragit bort de 130 kronorna för platsen och de 166 kronorna vi hade med oss från början i växelpengar. Alltid något, får hoppas att vi blir av med resten nästa gång.

    Och vet ni, inte nog med att jag fick väldigt många fina kommentarer under loppisen för min knallgula härliga sommarklänning med matchande örhängen till - hela 5 stycken tror jag, en av en kvinna i 40 års åldern, en av en man i 40 års åldern, en av en mamma och dotter, en av en fotograf (som på grund av detta fotade oss och vi hamnar eventuellt i någon slags tidning) och en av en tjej i 20 års åldern, så hittade jag de perfekta skorna till allt. 20 kronor och jag var bara tvungen att ha dom! I LOVE IT..





    Snygga va?

    Nu ska jag snart krypa ner till min älskling, det är ju vår sista kväll tillsammans på ett tag nu. Ursch, det känns tråkigt. Jag vill inte, samtidigt som jag längtar efter att få komma "hem" och träffa familj, släkt och vänner igen. Så, det är bara att stå ut och njuta av tiden i Västervik. Hoppas vädret blir bra...

    För övrigt har jag MASSOR att hinna med imorgon innan jag ska åka. Eventuellt måste jag ta mig in till Solna och Adeco halv tio för att jag missade något som var i torsdags när jag jobbade. (SUCK) Sedan måste jag hinna med Arbetsförmedlingen för fortsatt planering, och sedan hem och packa (för det har jag inte hunnit ikväll, middag och kubb hos svärföräldrarna till för ett tag sedan och nu tvättar jag en maskin tvätt alldeles för sent, suck) och så ta mig in till centralen, kvart i fem går bussen! Då bär det av och senast halv vill jag vara på plats.

    Puh. Får väl se hur det går med det. Ha nu en bra vecka om jag inte uppdaterar så mycket, så hörs vi om allt nästa söndag eller måndag.


    Här är förresten presenten jag köpte till "lillebror" för han tar studenten på fredag. Nu har han fått den så jag kan visa den här..visst är den lite häftig/rolig? Det är en telefon för er som inte ser det..i form av en golfbag, han spelar ju golf. Bra va? (HAHA)



    Och älskling och jag har bränt oss idag i de 42 graderna som varit och stark sol rätt på oss hela dagen, trots solkräm och parasoll. Hm!

    Lite aj där ja..



    Och här med..mer aj tror jag. (På Johan)



    (HAHAHA) Hans ben ser så roliga ut..de är typ sönderbrända endast på smalbenen på vissa ställen.





    Kolla, vilket lyx. Redan jättebrun om armarna..och lite röd.



    Jag vill också bli brun. Och inte bara som en jävla kräfta och sedan kritvit igen. Suck! Dock har det dykt upp en jävla massa fräknar som jag bara ser skymten av på sommaren under dagen. FULT!

    Godnatt.


    Håll tummarna...

    ...för att vi får mycket sålt nu. För nu åker vi.

    Tjillevippen.



    Bestämt.

    Nu är det bestämt. Det blir loppis för oss imorgon. Som säljare denna gång...det ska bli kul. Spännande. (HAHA) Men jag hoppas att det är aningen sämre väder än idag, det blir alldeles för varmt att stå i solen och sälja från 12-16. Puh.

    Bilen är helt full med grejer, och så ska vi få plats med borden med som vi ska låna av svärföräldrarna.

    Vi har precis kommit upp igen efter att ha spenderat de senaste 3-4 timmarna nere i källaren. Först tog vi fram alla kartonger det stod "SÄLJAS" på och sedan satte vi oss ner i cykelrummet och sorterade, gick igenom och satte prislappar på alla grejer. Så summerade vi ihop alltihop under tiden, mest på skoj, för att se på ett ungefär hur mycket pengar vi skulle få in om vi säljer allt. Och gissa hur mycket det blev? Herre gud, 1568 kronor, på BARA skit i stort sett. Eller alltså, det är många fina grejer, men skit för oss som vi inte vill ha. (HAHA) Mest alla möjliga sorters saker i form av hjärtan som jag var helt frälst i ett tag när jag fortfarande bodde hemma. Oj oj oj. Och så räknade vi inte ens med en av kartongerna. Nu drömmer vi ju inte ens om att sälja allting, det är väldigt mycket. Ni kan ju tänka er hur många saker det är med tanke på att det mesta kostar 5-20 kronor. Jag tror inte ens det är möjligt att HINNA sälja allting på bara dessa 4 timmar.

    Sedan får man ju räkna med att folk prutar en del med...men visst är det härliga extrapengar att få in på sånt man själv inte har någon nytta av längre.

    Det enda vi hoppas på är väl egentligen att sälja för 130 kr (som det kostar att stå där) då har vi i alla fall blivit av med en del skit och inte gått minus i alla fall. Men givetvis vill vi ju få in lite mer pengar än så. En femhundring skulle jag vara mer än nöjd med. Det återstår att se. Nu ska jag lägga mig och sova alldeles strax, vi ska ju ta oss upp skapligt imorgon. För oss som ska sälja gäller det att vara på plats mellan kl 10 och 12 (loppisen öppnar kl 12). Vi kommer nog att vara där runt halv elva i alla fall, senast. Svärfar sa att det var lång kö för dom när dom kom dit runt halv elva-elva...

    Efter loppisen blir det middag hos svärföräldrarna och sedan ska vi väl försöka hinna med att mysa som bara den på kvällen med tanke på att det är vår sista kväll och natt tillsammans på en hel vecka. Kommer bli tomt...saknad på högsta nivå. Men det är bra med, få längta lite och så!

    På måndag bär det alltså av till Västervik för min del. Det tråkigaste blir ju att sitta på bussen i 4 timmar ensam. Jag saknar inte de resorna som jag gjorde ganska många gånger i början av vårat förhållande.

    Hur eller hur, åter på söndag. Men jag ska försöka att inte glömma bort bloggen under tiden jag är där såklart....

    Godnatt.

    Snart mat.

    Lasagnen står i ugnen efter många om och men. Gott det ska bli...

    Och jag kom på att jag glömt skriva om en sak, nämligen - igår när jag åt chips så hittade jag ett chips som såg ut som en stor mega-super-fet katt...



    Eller hur, visst gör den? (HAHAHA)

    Det roade mig i alla fall.


    Fyndat.

    Tänkte börja med att svara på Malins kommentar. Självklart har jag riktiga skor på fötterna..jag är ju inte helt blåst och tar på mig högklackat när jag vet att jag ska stå upp i sju timmar...vanliga sköna gympaskor som gäller såklart!


    Och nu, dagen såhär långt. Dagen började med att vakna upp klockan elva efter en megaskön natt, jag har inte vaknat en enda gång. Helt underbart...och skönt för mina ben och fötter. Men nu är det nog tjatat om dom!!!

    Sedan bar det iväg (efter en god frukost med färska frallor och Emil-skinka) till Märsta för att hämta upp Mr T och åka till ÖB..de skulle handla lite grejer till Sweden Rock, tält och annat smått och gott. Jag gick mest runt och kollade efter pris-klisterlappar till vår eventuella loppis i Täby imorgon. För att kunna prismärka alla saker alltså...det vore kul att försöka få lite sålt och förhoppningsvis dra in lite pengar till min vistelse i Västervik bland annat. Så jag har några kronor att göra något kul för i alla fall. Men Johan är väl inte så jätte taggad på idén, men vi får väl se. Det jobbigaste är ju att dra fram allt skit ur förrådet. Att prismärka allt ska bli jätte skoj (HAHA, ni som känner mig vet ju att jag har lite udda tänk om vad som är kul och inte) men det är just jobbet att bära fram allting och eventuellt upp i lägenheten som känns trist. Men jag funderar på om det inte vore smidigast att hålla på nere i källaren. Finns ju ett nästan helt tomt cykelrum mitt emot vårt förråd, där borde man kunna sitta om lamporna fungerar, istället för att dra upp allting i lägenheten och sedan ner igen imorgon (5 trappor).

    I alla fall, återkommer till vad vi beslutar. Vi hittade i alla fall inga pris-klisterlappar så vi åkte vidare till Coop i Rotebro efter att vi lämnat av Mr T igen, svärmor trodde att de hade köpt sina där. Och mycket riktigt, vi hittade dom. Billigt dessutom. Köpte lite mat, det blir lasagne idag! MUMS...sedan svängde vi förbi en loppis på vägen hem där jag hittade två vinflaskor som jag samlar på (de i form av katter som jag pratat om tidigare), en röd och en gul denna gång. Prutade ner dom till 20 kr styck istället för 30 kr styck. Helt okej, men lite dyrt för att vara gamla vinflaskor. Men jag klippte till ändå, som dom som sålde sa så finns det säkert fler som samlar så de kanske är värda priset ändå, jag vet inte ens vad dom kostar nya fyllda med vin om dom ens säljs längre.

    Hittade även en liten "skoj-present" till "lillebror" (Johans alltså) som tar studenten nästa vecka, och både jag och Johan missar den. Väldigt tråkigt...men vi ska försöka återgälda det så gott det går. 

    Presenten ska jag givetvis inte avslöja, men här kommer de andra fynden.

     

    Och här har jag ställt upp hela samlingen...den rosa har jag haft sedan, jag vet inte hur länge, fick den (med innehåll) av min mamma någon gång. En mörkblå hittade jag på loppisen i Täby förra helgen, den ljusblå hittade jag på en annan loppis för ett par veckor sedan, och den gula och röda på loppis idag.



    Från vänster - mörkblå, ljusblå/turkos, mörkrosa, gul och röd. Jag tycker det blir en sådan läcker färgkombination. Undrar vad det finns för färger. Jag tror att det ska finnas en lila i alla fall. Jag hoppas att det finns en grön..kanske en genomskinlig/vit och möjligtvis en ljusrosa. Någon som vet om dessa färger finns?



    Jag är riktigt nöjd med dagen såhär långt. Nu ska jag sätta fart med lasagnen, sedan ska vi eventuellt bada eller åka och fiska. Mr T var visst lite sugen på det.........vi får se vad fortsättningen av eftermiddagen och kvällen bjuder på.

    Har ni haft en bra lördag såhär långt? Vad har ni hittat på?


    Summering.

    Så..nu är det såhär. Johan hämtade mig efter sitt jobb förrut, runt halv åtta tiden, då var jag precis klar med städning och hade bytt om efter "mitt jobb". Det gick okej på jobbet idag med. Eller bra ska jag säga. Bättre än igår, även om smärtan i fötterna var värre och började redan efter ungefär en halvtimma i förmiddags när jag började och de sista 4 timmarna var nästan outhärdliga så, och demon gick bättre idag. Jag fick bättre betyg än igår (högsta på min insats och högsta på helhetsintrycket av demon) och tårtan sålde bra (fick 8 på försäljning (av 10) men det berodde på att det i grund och botten var en "sämre" dag för butiken). Dom var nöjda sa min kontaktperson till mig. Härligt att höra!

    Åter till när Johan hämtade mig och jag knappt kunde gå mer, så handlade vi lite att äta. Sedan på parkeringen säger jag "Älskling...bara så att du vet, jag kommer lägga mig så fort jag kommer hem och inte röra mig ur fläcken mer på hela kvällen - så ont har jag!!" Då passar han på vet ni, den lilla filuren, att smyga in med "Ja, okej...det gör inget, för jag tänkte kanske åka till Tomas en sväng och ta någon öl..." (HAHAHAHA)

    Han är så söt min "man". (LER) Det ville jag såklart inte, eftersom vi faktiskt ska vara ifrån varandra en hel vecka snart..men jag sa att det var okej ändå, jag är ändå trött och har ont och är tråkig så. Mina enda krav var att han inte skulle komma hem allt för sent/tidigt på morgonen och att han inte får vara trött och bakis hela dagen imorgon när jag förhoppningsvis mår bra och är "på fötter" igen. (HAHA) Hajar ni? På fötter..(HAHA)

    Så, vi köpte i alla fall en cola, pitabröd, "kycklingkebab" som mer såg ut som nuggets och en sådan där creme fraiche med smak av tomat och basilika. Jag köpte en liten potatissallad med..allt detta var verkligen toppen! Jättegott och Johan lagade såklart maten eftersom jag själv låg i sängen och vilade. Sedan pratade jag med mamma lite på msn och fick tipset att lägga mig ner plant på golvet och ha fötterna/bena uppe på en stol i 90 grader för att få igång cirkulationen ordentligt.

    Så, ikväll har jag alltså legat utslagen på köksgolvet ungefär såhär sedan efter maten tills Johan åkte iväg i stort sett...fick lite massage med olja på vader och fötter idag igen med. Han är underbar, hur hittade jag den här killen?



    Så, min slutsats efter de här två arbetsdagarna på "nya jobbet" är att det är grymt roligt men det gör VÄLDIGT ont och man får för lite raster. Man måste få mer raster vid fler tillfällen när man ska stå upp hela dagen sådär på samma ställe och knappt rör sig. Jag stod ju i och för sig och hade lite gympa för mig själv emellanåt och tog av mig skorna ibland till och med, men ja. Hur eller hur, så borde man få fler "pauser" för att sätta sig ner och vila. Eller är det bara jag som tycker att ett-två avbrott är för lite på 8 timmar? Annars älskar jag kundkontakten. Det finns så mycket gulliga människor som man aldrig träffar annars. Och det är ganska roligt att dema.

    Men, jag känner mig lite kluven inför att eventuellt få jobba mer med detta. Vad ska jag säga om dom ringer? Jag vill, dels på grund av det roliga i arbetet och dels för att jag verkligen behöver pengarna och det är skönt att få jobba, behöver ju verkligen ett jobb. Men min andra del känner sig väldigt avskräckt om det ska kännas såhär i ben och fötter varje gång, det funkar bara inte..det går som sagt inte förklara hur det känns. Givetvis får ALLA ont av att stå upp och speciellt stå stilla såhär länge och jag vill inte låta som världens gnällspik, men jag har en teori om att det kan handla en del om min vikt med. Jag är överviktig, jag är medveten om det, och det tär mer på ben och fötter ju mer man väger såklart. Det tror i alla fall jag, och en del andra jag har pratat med det om. Så det här kanske inte är rätt för mig? Är det egoistiskt att tänka så som arbetslös, får man inte tycka så som arbetslös? Måste man verkligen ta alla jobb man får..? Jag provade ju i alla fall....eller?

    Hur eller hur så stod jag i alla fall ut idag med..(HAHA) Hajar ni? Stod ut...(HAHAHA) Det var bara att stå ut... ;) Ja. Det känns som att det är dax att avbryta här innan jag skriver en hel jävla bok och uttråkar er med mina extremt övertrötta skämt som jag själv håller på och skratta ihjäl mig åt. Stackars er. (HAHA) 

    Och STACKARS mina fötter...



    Nu ska jag tappa upp ett härligt fotbad med massage, om det inte är för sent för det. Kanske låter lite i golvet när det vibrerar..hm! Annars ska jag kolla på tv lite och äta LITE godis innan jag somnar gott för att sedan vakna av mysiga omfamningar och pussar när Johan kommer inatt.....MYS. Längtar.

    Godnatt kära vänner, alla som jag känner. Och inte känner!

    Aj.

    Tack Ida för omtanken..skönt att någon förstår hur jag menar. Men en pall kan jag inte ha, det ser inte så bra ut att sitta ner liksom, och man har oftast inte en lugn stund när ingen ser en förutom när man är på rast. Men idag ska jag försöka dela upp rasterna lite mer, en halvtimma till lunchen och sedan två kvarter..se om det blir bättre. Det värsta är att jag inte får ta rast innan kl 14. Så då måste jag i alla fall stå i tre timmar i streck innan jag får börja med rasterna. Men jag ska ringa och fråga om jag inte kan få ta en kvart innan kl 14.

    Benen känns lite bättre idag, efter en DUNDERSKÖN massage från låren ner till fötterna igår av min älskade, förstående man. Åh, vad det var underbart. Jag har aldrig riktigt uppskattat massage innan, har tänkt "Vad är det för speciellt med det här, det är väl inte så skönt som alla säger". Men OJ..NU vet jag vad massage är. Nu vet jag hur skönt det kan vara och det var så skönt att jag nästan somnade. Härligt!

    Så, som sagt, benen känns lite bättre idag, men det gör fortfarande ont, och det är lite svårt att röra sig. Men jag får helt enkelt stå ut idag med och hoppas att tiden går fortare än vad den gjorde igår. Tänka på Västervik och en skön myshelg med Johan. Nackdelen är väl att jag, som Ida sa, kommer få ont fortare idag eftersom jag redan har ont. Igår började jag ju 100% frisk. Dessutom säger Johan att det inte är lika mycket kunder på Hemköp där jag ska stå idag som det är på t.ex. Coop där jag var igår. Och DÅ, kommer ju tiden gå ännu långsammare. Ju mer folk, ju snabbare går det, och ju mindre tänker jag på smärtan. Men jag hoppas i alla fall innerligt att det inte gör så ont som igår, att det bara var för att jag var ovan, för börjar det göra så ont som det gjorde de två sista timmarna igår och hela kvällen och natten så vet jag inte om jag kommer att klara av att stå där till 19. Och vad faan gör jag då? (SUCK)

    Vilket gnäll det är på mig..efter en dag. Men det var verkligen inte vad jag hade tänkt mig.



    Mitt första uppdrag.

    Jag ville bara meddela att det gick bra för mig idag. Helt okej i alla fall..mer bra än dåligt om man säger så, men kanske inte helt perfekt. Men det är väl inte så konstigt när det var första gången för mig.

    Hur eller hur, om jag inte visste innan hur ont man kan ha i sina ben och fötter innan - så vet jag det nu! FY F***************N säger jag bara. Det är det enda jag kan säga som uttrycker min smärta. Det gör så djävulskt ont, de två sista timmarna av demon trodde jag att jag skulle svimma, att jag inte skulle klara det och vara tvungen att gå hem, det bara strålade och värkte (och gör fortfarande) från höften och ner i tårna. Ursch. Jag inser att jag gnällde för mycket när jag jobbade på Willys för att man fick sitta för mycket. Nu skulle jag kunna ge allt för att få sitta på min demo imorgon. Aj aj. Inget jag ser fram emot. Jag hoppas bara att benen och fötterna hinner repa sig under natten så att det går okej imorgon. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till.......

    Jag vet att man inte ska gnälla, finns säkert dom som har det så himla mycket sämre. Men tänk er själva att stå stilla på en och samma plats i först tre och en halv timma (sedan en timmas lunch/middag) och sedan samma visa igen i tre och en halv timma. Alltså har jag stått upp på samma ställe idag, och inte gått eller suttit mer än när jag åt maten där på den där timman och när jag skulle gå hem, i sju timmar. DET GÖR ONT!

    Nu ska jag lägga mig i sängen och be min älskling om lite massage. Jag hoppas verkligen att det blir okej till imorgon igen, för känns det såhär i benen imorgon så tror jag helt ärligt inte att jag klarar av morgondagen. Gud, vad svag jag känner mig. Men så är det!! Är detta normalt, eller är det jag som är för känslig? Jag gråter alltså nästan, så ont gör det, om jag inte redan uttryckt mig tillräckligt.

    :(



    Nu är det dags.

    Dagen jag har både längtat efter och fasat för är här. Torsdag den 28 maj. Ni som inte känner mig kanske tror att det är något väldigt speciellt på gång. Det är det egentligen inte. Jag är bara så himla nervös inför första dagen på nya jobbet!

    Ursch. Jag har riktigt ont i magen..riktigt ni vet sådär "nervös-ont-i-magen". Och det känns inte kul alls..
    Men jag försöker intala mig själv att det kommer gå jätte bra idag. Och det kommer det nog med, när jag väl kommer igång. Och nu måste jag springa ner till bussen, den går ca 09.00. Så, vi hörs senare ikväll, för då kommer jag med största sannolikhet att uppdatera om hur det har gått för mig!

    Puss och kram.



    Fortfarande nervös.

    Men det är mycket bättre!!

    Vi hittade Coop som jag ska till, ganska lätt. Det ligger faktiskt bara ett par hundra meter ifrån pedeltågsstationen där jag kliver av med..så det ska nog inte bli några större problem att hitta dit! Dessutom har jag planerat min resa i minsta detalj och jag är ute i god tid.

    Jag tar bussen härifrån, utanför oss precis, ner till stationen. Runt kl nio..sedan går pendeln mot Södertälje 09.28. Kliver av i Karlberg 09.51 ungefär och tar sedan pendeln mot Kungsängen 10.01. Framme i Jakobsberg ungefär 10.17. Så kan jag gå i lugn takt till Coop och bara lugna ner mig lite innan jag går in och klär på mig inga-bekymmer-masken... (HAHA)


    Så nu ska jag krypa ner med min prins och mysa lite. Hoppas att han kan lugna ner min nervositet lite innan vi somnar. Om jag kan somna..puh.

    Jag hatar att vara ny på ett jobb, och helt ensam, utan hjälp eller "introduktion", första dagen med. (SUCK) Är inte det lite väl "elakt"?

    Önska mig lycka till, det behövs.
    Godnatt.

    Nervös, nervös, nervös!

    Det finns bara nervositet i min kropp just nu...

    Klockan närmar sig halv åtta och Johan slutar jobbet. Hämtar upp mig kvart i åtta för att åka och checka var det är jag ska ta mig imorgon. Gullet!




    Ånger.

    Vet ni, att något jag verkligen ångrar..är att jag aldrig började titta på Grey´s anatomy. Jag såg precis ett "återblicksavsnitt" och OJ vad det är bra. Jag har givetvis sett ett och annat avsnitt innan med, det är så jag vet att det är en bra serie. Men åh, vad jag ångrar att jag inte sett det från början och följt det till nu.......(SUCK)

    Någon som har alla avsnitt att dela med sig av? Eller vet var man kan se alla avsnitt utan att ladda hem dom olagligt? (HAHA)

    JAG VILL!!!



    Är ni redo?

    ......................._,,-~'''¯¯¯''~-,,
    ....................,-‘' ; ; ;_,,---,,_ ; ;''-,..................................._,,,---,,_
    ...................,' ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;'-,,,,---~~''''''~--,,,_.....,,-~'' ; ; ; ;__;'-,
    ...................| ; ; ;,' , , , _,,-~'' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯''~'-,,_ ,,-~'' , , ‘, ;',
    ...................', ; ; ‘-, ,-~'' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;''-, , , , , ,' ; |
    .....................', ; ;,'' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;'-, , ,-‘ ;,-‘
    ......................,'-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;''-‘ ;,,-‘
    ....................,' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,'
    ..................,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘'¯: : ''-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;',
    .................,' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘'¯: ¯''-, ; ; ;',
    ................,' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; |
    ...............,' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;'-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;|
    ..............,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~'' , , , , ,,,-~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;|
    ..............,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,' , , , , , , ,( : : : : , , , ,''-, ; ; ; ; ; ; ; ;|
    ..........,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;', , , , , , , , ,'~---~'' , , , , , ,' ; ; ; ; ; ; ; ;',
    .......,-‘' ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘'~-,,,,--~~'''¯'''~-,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
    ....,-‘'-~'',-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . ,'; ,''¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; ‘-,
    ..........,' ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;', . . . . .,' ;,' ; ; ; ;, ; ; ;,'-, ; ;,' ‘'~--‘''
    .........,'-~' ,-‘-~'' ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘' ; ,' ; ; ; ; ‘, ;,-‘' ; ‘, ,-‘,
    ..........,-‘' ; ; ; ; ; ‘' ; ; ;'' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘'-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;'-‘' ; ; ; ‘' ; ;'-,
    ........,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯''¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;''-,
    ......,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,
    .....,' ; ; ; ; ; ; ; ;,' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..'-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘,
    ....,' ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,'.......''',-~' ; ; ; ; ; ,'
    ...,' ; ; ; ; ; ; ; ; ;'~-,,,,,--~~''''''~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,'.....,-~'' ; ; ; ; ; ; ,-
    ...| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,'...,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
    ...', ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,'....', ; ; ; ; _,,-‘'
    ....', ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,'.......''~~''¯
    .....''-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,-‘' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
    .........''~-,,_ ; ; ; ; _,,,-~'' ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
    ...........| ; ; ;¯¯''''¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-‘
    ...........', ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
    ............| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|
    ............', ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;',
    .............', ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘....''-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
    ...........,' ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘'..........'-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
    ..........,' ; ;' ; ; ; ; ; ; ,,-‘................', ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;',
    .........,' ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘'.....................''-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; |
    ........,' ; ; ; ; ; ; ;,,-‘...........................'', ; ; ; ; ; ; ; ; |
    ........| ; ; ; ; ; ; ;,'..............................,' ; ; ; ; ; ; ; ;,'
    ........| ; ; ; ; ; ; ,'.............................,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,''
    ........| ; ; ; ; ; ;,'............................,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
    ........',_ , ; , ;,'............................,' ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
    .........',,',¯,',''|............................| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--,,
    .............¯...''.............................'-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;''~,,
    ...................................................''-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;''~-,,
    ........................................................''-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;'-,''-,
    ...........................................................', ; ; ; ; ; ; ‘-,__,--.
    ............................................................'-, ; ; ;,,-~''' , ,|, |
    ...............................................................''~-‘'_ , , ,,',_/--‘

    HAHAHA..där ser man sa den blinde till den döve. ;)

    Det känns inte bra..

    ..inte någonstans. Idag är det onsdag..imorgon är det torsdag. Ursch, vad veckan gått fort. Imorgon ska jag, för er som inte förstått det ännu, jobba min första dag som butiksdemonstratör. Och det känns inte bra alls..samtidigt som det känns kul och spännande.

    Det som känns mest jobbigt just nu är nog att det är Coop i Jacobsberg jag ska till. Jag har ingen aning om var det ligger och jag ska ta mig kommunalt dit helt själv. Jag är jätte orolig att jag inte ska hitta och att jag ska komma för sent. Johan kanske kan följa med mig efter jobbet ikväll med bilen och kolla lite var stationen ligger och var Coop ligger så jag vet lite mer än NOLL i alla fall. Då brukar det kännas lite bättre. Sen får jag ge mig iväg i god tid så jag hinner..jag ska ju vara där lite innan elva.

    Sedan tror jag inte att jag är så hemskt nervös för något mer..det skulle i så fall vara hur butikschefen tycker att jag jobbar. Jag själv kanske tycker att jag gör jobbet jätte bra, men det kanske inte han/hon tycker, så jag får ett dåligt omdöme. Och det kommer ju i så fall leda till att min sista demo blir på fredag (som redan är planerad) sen får jag nog inte jobba mer med det. Och tänk om jag tycker det är jätte kul? (SUCK)

    Men jag försöker att inte tänka så mycket på hur jag ska vara och göra, jag är mig själv och gör mitt bästa. För visst kan jag bara göra mitt bästa? Och är det inte tillräckligt så nej, då är det ju inte det..........
     

    Åh, vet ni vad jag ser fram emot mest den kommande tiden?

    Imorgon ska jag jobba - nervöst. På fredag ska jag jobba - nervöst. Men SEDAN..har vi en helt underbar helg framför oss, med ledigt och massa mys. Ta hand om varandra ordentligt hela helgen för sedan..så kommer måndagen, och då åker jag faktiskt hem till Västervik. Johan åker till Sweden Rock på tisdagen med två kompisar och vi kommer vara på skilda håll i en hel vecka. Vilken ENORM saknad jag kommer att känna efter honom. Jag vet att jag har sagt detta innan, men i alla fall. (HAHA) Sedan på söndagen så åker han och kompisarna hemåt igen, då hämtar de upp mig på vägen i Västervik och så åker vi hem till Stockholm igen. Sedan är det bara en vecka hemma med jobb för Johan och inget vad jag vet än för mig. Och sedan åker vi till Västervik IGEN den 15 juni..för den 16 fyller jag år. 22 år..herre gud, vad jag börjar bli gammal. Helt ärligt, 22 år..var tog åren efter 13 vägen? (HAHA) Och sedan närmar det sig den 20 e juni och vi firar ett helt underbart år tillsammans. Då ska vi hitta på något skoj. Antingen kryssning eller åka till Ullared. Vi har FORTFARANDE inte bestämt oss. Gud, det kändes som att det var så lång tid kvar till dess för ett tag sedan och nu är det plötsligt bara ett par veckor kvar.

    Ta hand om dagen idag, för den kommer aldrig mer tillbaka!! Tänkvärt.



    Kvällsmys.

    Min älskling kom hem strax efter åtta, då hade jag diskat och städat upp lite precis. Så åkte vi till affären och handlade lite att äta..

    Det blev en "lättare" måltid, lite i form av kvällsmat, ikväll.

    Jag gjorde en baguette fylld med hemmagjord "skagenröra" och sallad och Johan som inte tycker om skaldjur (DET SOM ÄR SÅ GOOOTT?) stekte sig ett par korvar och serverade bröd till. Varsitt glas sockerdricka och ÅH, så gott det var. Jag njöt för fulla muggar med keso i knät och räkgegga runt hela munnen. (HAHA) Vilken gris man är när man äter sådant här. Man fyller baguetten på tok för mycket så att hälften bara ramlar ut när man sätter tänderna i den. (HAHA) Men det är så det ska vara!!

    Den hemmagjorda röran smakar egentligen inte alls skagenröra, men jag kallar den så eftersom det är räkor och kräftstjärtar i.


    Visst ser det gott ut?
    Min kära mamma som lärt mig. Den består av keso, räkor, kräftstjärtar, rödlök och dill....



    Lite smör, ett lager vanlig isbergssallad och så rikligt med röra, MUMS!!




    Gott och enkelt!
    Nu ska jag se slutet av "The mentalist" som Johan sitter fastklistrad vid varje tisdag..sedan ska vi nog bara mysa lite och sova.

    Godnatt.


    Gör gärna det här.

    http://PointTest.com/[email protected]


    Testet är självklart gratis, och det finns (i alla fall när jag själv gjorde det) bara jobbig reklam en gång under det.


    Tack på förhand. En kul grej bara..



    Det är mycket nu.

    Eftersom jag inte hört något från min jobbcoach Mats på Adeco idag heller så bestämde jag mig för att höra av mig jag (trots att han sa att han skulle höra av sig denna vecka med information om när jag ska komma nästa gång, och denna vecka är ju den sista) eftersom annars hade väl Arbetsförmedlingen börjat skälla på mig och frågat varför inte JAG hör av mig när inte HAN hör av sig. Men vadå, är det mitt nya jobb att hålla på och jaga folk nu eller? För det är precis vad jag har fått gjort de senaste veckorna eftersom INGEN verkar veta hur man hör av sig när man har bestämt det.

    Skrev i alla fall ett sms där jag frågade om det är något jag ska komma på denna vecka. Jag vet att det skulle gå bort två dagar, förmodligen igår och idag, för att personalen där skulle ha något möte eller så. Så kanske jag ska komma på något seminarium imorgon (onsdag)? Förklarade även att jag ska jobba på torsdag och fredag så då kommer jag inte att kunna komma.


    Fick då ett svar där det står ungefär såhär;

    "Eftersom du ska jobba torsdag-fredag så vill jag att du kommer på måndag förmiddag. Hälsn Mats."

    Oj, vad det gick runt i huvudet på mig då. För det första, så går min tid hos Adeco ut denna vecka (31 maj) på söndag, alltså har jag väl bara till fredag på mig. Men visst, det är väl okej att komma på måndag istället då. Men jag ska vara på Arbetsförmedlingen klockan 9.15 på måndag för att bestämma hur vi ska göra nu i fortsättningen, ny planering och så.

    Och 16.45 går min buss hem till Västervik. Så typiskt, tusen saker att göra på måndag så att jag får stressa ihjäl mig. (SUCK)

    Ja, hur eller hur. Skrev detta till Mats på Adeco. Sedan tänkte jag att det säkert går att ändra tiden på Af, ringa till dom och förklara läget och fråga om jag kan åka till Adeco först (de brukar ha sina möten 9.30) och komma till Af efter det som borde bli runt klockan 13-14 eftersom det tar lite tid med buss och tåg och sådär med om mötet slutar runt tolv-ett som de brukar. Så jag skrev det till Mats, men har ännu inte fått något svar.

    Men sedan till problemet, det kanske det tar en-två timmar på Af (det beror helt på hur många som står i kö före mig), då hinner klockan bli 14-15 (kanske till och med 16, det får den ju inte bli) och sedan ska jag hem och hämta allting, ta mig in till centralen och hinna med min buss 16.45. Oj oj..vilken soppa. Jag blir så trött på det här!

    Men jag har väl inte så mycket till val..så jag får väl ringa till Arbetsförmedlingens kundtjänst och höra efter hur jag ska göra........



    God morgon.

    Eller god förmiddag kanske..

    Åh, vad jag är trött. Har varit vaken sedan Johan gick till jobbet strax innan åtta, och nu börjar en huvudvärk smyga sig närmare. (SUCK) Mindre kul..men vilken tur jag har som bara ska vara hemma och kan gå och lägga mig när jag vill.

    Det är nog precis vad jag ska göra. Åh, vad jag uppskattar min tid hemma, även om det blir lite för tråkigt ibland och jag hellre jobbar och tjänar pengar. Men med 5 sökta jobb igår och ca 5-6 andra jobb att söka under dagen (har jag tänkt) så hoppas vi på att det ska lösa sig ganska snart. Håll tummarna för mig!!

    Johan jobbar till halv åtta ikväll och jag ska bara ta hand om mig själv, hämta min cykel som fortfarande står vid stationen (hoppas jag) och äta mat. På tal om det så skriker magen efter något att äta, så det blir en macka och en huvudvärkstablett nu, och sedan ska jag lägga mig i sängen och bara njuta av tanken att jag kan ligga där hela dagen om jag vill........


    Jobb.

    Nu har jag sökt ytterligare två jobb.

    Din Sko.
    Teknikmagasinet.


    Nu ska vi åka och köpa oss varsin milkshake på Burger King, sedan ska vi mysa framför tv n.
    Godnatt.

    Ps. Jag har även "bokat" min biljett hem till Västervik nu ikväll. På måndag åker jag för att stanna till söndag..åh, vad jag kommer sakna min kära sambo.

    Jag älskar dig!


    Rösta på mitt spett!

    http://www.citygross.se/grilla-nagot-nytt?id=196

    RÖSTA på mitt sommarspett! Jag kan vinna..snälla. RÖSTA på mig! :) Klicka bara på länken ovan och rösta på "Sommarspett". Svårare än så är det inte. Tack på förhand!





    Update;

    För övrigt har jag sökt tre jobb idag..ett på en videobutik här i Upplands Väsby. Ett på Glitter på centralen och det tredje på Glitter i Jacobsberg!

    Wish me luck...

    P-böter en riktig grälstartare!

    (HAHAHA) Oj oj..min älskling kom hem för ett tag sedan, och när han varit hemma i ungefär 10 minuter "skrikviskade" han efter mig på balkongen.

    "EMMAAAA!! EMMA, KOOOM!! KOM FORT, FORT, KOM FORT..SKYYNDAAA!!"

    Som om det gällde liv och död.

    Jag "sprang" ut på balkongen och får då veta att det har uppstått ett gräl nedanför på parkeringen mellan en p-vakt och den som fått böter. (HAHA) Så där stod vi och tittade på dom när dom tjoade och hade sig. Vi hörde inte ens vartannat ord, men lite hörde man ju och tonläget från den bötfällde lät inte så glatt. Han var RIKTIGT upprörd. Jävligt förbannad skulle jag nog vilja kalla det till och med..(HAHAHA) Vi var helt övertygade om att han skulle slå ner p-vakten, som konstigt nog höll sig väldigt lugn, vilken sekund som helst som han vevade med armarna och skrek åt den stackarn.

    Efter några minuter började vakten ge sig på ett försök att lämna platsen varpå han fick "gubben" efter sig skrikandes

    "JÄVLA BLATTE-JÄVEL!! STICK HÄRIFRÅN, ÅK TILLBAKA TILL DITT LAND. STICK DIT DU KOM IFRÅN. NU! STICK..JÄVLA IDIOT!! DU FATTAR INGENTING, JÄVLA BLATTE."

    Ja..ungefär något i den stilen men kanske 10 gånger värre. (HAHAHA) Och jag ska påpeka att han själv, och folket runt omkring honom (INKLUSIVE HANS BARN, möjligtvis hans bekants barn) var lika mycket utlänningar och att han bröt mer än vad p-vakten gjorde..........



    Tryggt i Väsby?!

    Det är nog bäst att ringa till min kära familj och säga att jag är okej. Annars får man väl ett och annat samtal om ett tag när nyheten nått ut..Sist var det skottlossning och pappa ringde för att höra att jag var okej. Kanske lite överdrivet men, vadå, man vet ju aldrig. 

    Inte för att jag är så mycket av en tonåring längre, och det finns ju tusen andra tjejer här i Väsby men, ändå. Det känns alltid lite extra när det händer något där man själv bor..eller där man känner någon/några som bor.

    Hemska nyheter den familjen får som faktiskt känner "flickan"..Ursch. Känns inte allt för tryggt ute på gatorna..mitt på ljusa dagen liksom? Det kunde ha varit vem som helst. Och var som helst.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5221875.ab


    Mat.

    Nu ska jag äta, glömde skriva det i tidigare inlägget. Jag var så fångad av värmen och min dåliga kondition. (HAHA)

    Det blev en burk fiskbullar i dillsås, en färsk fralla och en tub med räkost. Fanns bara räkost av märket Fjällbrynt i denna affär dock, det återstår att se om den är lika god som Kavli. De övriga räkosterna jag smakat har inte ens kommit i närheten av Kavli så jag får hålla tummarna för denna då. För den kostade ta mig faan 27 kronor.......



    Illa.

    Jag mötte precis en av våra grannar i trappan när jag kom tillbaka från affären..alltså, det är helt otroligt. Hon är typ 100 år gammal, ser hon ut att vara i alla fall, och hon ser inte ens besvärad ut där hon staplar sig ner i trappan med sin shoppingvagn i ena handen och en käpp i den andra (inte ens när hon staplar sig upp). Och så kommer jag..snart 22 år gammal, ett antal kilos övervikt och har sämre kondition än hon. Det är jävligt illa. (HAHAHA) Fullkomligt, fruktansvärt, idiotiskt. Jag måste verkligen göra något åt det här......

    I övrigt har jag bara en sak att säga - det är megavarmt ute. Åh, det var så härligt, när jag kom ut i luften och det doftade verkligen sommar. Riktig sommar..äntligen är den här. Även om jag inte är ett fan av den enorma värmen den kommer med ibland. Jag tycker att det kan vara lite lagom. Idag är det nästan FÖR varmt, så där riktigt kvavt. Jag tycker personligen att man knappt kan vara ute om man inte ligger i bikini på en strand vid vattnet. Så varmt är det..

    Men man ska ju inte klaga. Eller?


    Oj.

    Vilket väder vi har..det är helt otroligt. Sjukt varmt ute..vår termometer utanför köksfönstret visar 40 grader. Helt otroligt. Är det verkligen så varmt eller är det något fel på den? Oj oj. Vad gör ni andra i värmen?

    Jag har ägnat förmiddagen och en del av eftermiddagen åt att ringa runt till de butiker jag ska vara i på torsdag och fredag. Checkat av så att allt är som det ska vara och så..så nu är jag redo att börja jobba. Jag tror att det kommer att gå jätte bra. Jag har slätat ut alla frågetecken med Caliptus så jag är på det klara med vad som gäller. Nu känner jag lite blandade känslor. En del av mig längtar nästan medan den andra delen är väldigt nervös (inte lika mycket som innan dock) och jag vill bara dra mig ur allting och gömma mig någonstans. (HAHA) Låter det knepigt? Det är det också..hm!

    Nu tänkte jag ta och pallra mig ner till affären och köpa något att äta. Några färska frallor kanske om det finns..MUMS! Johan jobbar sent idag och resten av veckan. (SUCK) Vad tråkigt det är..i alla fall fram till torsdag. På torsdag och fredag kommer jag ju inte lida av att han inte är hemma, för då ska jag ju själv jobba. Jobba..vad konstigt det känns. Jag ska jobba!!!


    Loppis och god middag.

    Jag har glömt (eller rättare sagt bara struntat i det) att skriva om loppisen vi besökte igår..svärföräldrarna skulle stå där och sälja (Täby Galopp som jag pratade om häromdagen) så vi tog en sväng dit och tittade. Oj vad många människor det var som sålde sitt "skit" som dom inte längre ville ha. Och om någon vecka är det vi som står där. (HAHA) Men det ska bli kul..man träffar så många nya och trevliga (för det mesta tror jag) människor vid sådana tillfällen. Och sedan blir vi av med mycket med, HOPPAS vi.

    Jag hittade i alla fall en vinflaska, en sådan där som är formad som en katt ni vet, som jag samlar på. Denna var mörkblå och kostade 10 kr. Så nu har jag en mörkblå, en ljusblå och en rosa. Nu är jag ute efter en grön och en gul om det finns. Och enligt svärmor var det någon hon sett som hade köpt en sådan GUL på en annan loppis dom besökte i lördags.

    Gaaaah! Att inte jag gick dit och hittade den först..(HAHA)

    Hur eller hur, sedan köpte jag ett knallorange nagellack som under tiden jag travade runt där bland allt folk passade enormt bra till mitt hår (HAHA). Och sedan hittade vi en nätverkssladd för 1 krona som vi tänkte ta hem och se om den var längre än den vi har till min dator nu. Den vi har till min dator nu räcker nämligen inte efter vår ommöblering. (SUCK) Men den var lika lång ungefär så det gick inte. Men vad faan, 1 kronas förlust har väl ingen dött av.....


    Ja. Detta var vad vi gjorde under eftermiddagen igår. Efter det, färgade jag som sagt håret igen, och sedan var vi bjudna på middag hemma hos Johans älsta bror. Ååhh, så gott det var. Hemmagjord potatissallad med äpple i, lax, kycklingspett, sallader, kall sås, sill och hembakat bröd. Låter det mumsigt? Det var det också..

    Tack för en trevlig kväll till er om ni läser detta!!

    Ida.

    Jo, jag vet att det var onödigt. Jag tycker det själv med..jag har nästan ångest för att jag färgade det brunt igen när jag var på god väg att bli blond, och du anar inte vilken beslutsångest jag hade när jag skulle välja mellan att färga det brunt igen och att fortsätta färga det blondt.

    Men anledningen till att jag gjorde det var för att jag gav upp tanken om att bli riktigt blond. Det syndes ju att det inte skulle gå utan att förstöra håret helt..speciellt i topparna och stora delar av längderna där de mörka partierna är.

    Jag får gå till en frisör istället när jag har råd. Och sedan färgade jag det inte mörkt brunt som jag brukar..och inte med rött i. Jag personligen tycker inte att håret har så mycket röda inslag nu längre efter den ljust bruna färgningen, man ser nästan lite blonda inslag i det jag har nu, så det är nog inte omöjligt att bleka detta längre fram om jag vill prova när håret fått vila lite. Jag ville bara inte gå runt helt orange i huvudet i ett par veckor tills jag vågar bleka det igen för håret blev redan jätte slitet efter denna blekning jag gjorde nu. Men det blir bättre igen för varje dag med inpackningar och bra hårvård!

    Så, att jag gjorde det brunt nu var egentligen bara en nödlösning tills håret fått vila. Och detta håller bara i 6-8 veckor, var mer en toning fattade jag det som.

    Sedan är ljusa slingor självklart ett alternativ jag funderar på. Eller som sagt, gå till en frisör när man har råd för att "ljusa upp" håret.


    I love IKEA!

    Ja, kan man göra annat?

    Nu har jag hittat en superbra grej till hallen..via "tips" av en jag har lite kontakt med på bilddagboken faktiskt. Hon hade en sådan hemma, så jag klickade mig in på IKEAs hemsida och hittade den..

    Man kan lägga plånböcker och hänga upp nycklar på den. Toppen! Slipper de ligga och drälla på byrån där Johan lägger dom hela tiden. Jag blir galen..(HAHA)


    Sedan kan man skriva på den med..som ni ser. Och det bästa av allt - den finns i vitt!!




    179 kronor!




    Tack.

    Jag vill tacka för alla kommentarer med tips och råd om mitt hår..men nu har jag i alla fall gett upp det där med det blonda och färgat om håret i en brun färg igen. Dock en färg som bara varar i 6-8 veckor, och som inte har rött i sig som mina tidigare färger. Och än så länge har det inte sett grönt ut, men det kanske kommer..mitt hår har en förmåga att bli åt det gröna hållet när jag färgar det brunt. Det var därför min frisör rådde mig att ta brunt med röda nyanser i för att det inte ska bli så.

    Hur eller hur, nu hinner håret vara såhär ett tag i alla fall och får vila lite, och sedan ska jag eventuellt testa med en annan mörkblond/ljusbrun färg och slingor..eller så färgar jag det i samma som nu. Johan tycker att jag passar bättre i det jag har nu..jag tycker nog nästan det med. Ni ska få se skillnaden..


    Såhär såg jag ut tidigare idag, i och för sig var inte håret blondt som var mitt mål, och självklart är allt bättre än vad detta var (HAHA). Men man ser ändå att jag nog passar bättre i lite mörkare nyanser..tror jag blir för blek i jätte blondt..



    Och såhär ser håret ut nu, med en hasselnöt-brun färg. TACK JOHANNA för "sponsringen"..




    Det ska ändå påpekas att bilderna inte visar RIKTIGT hur det ser ut. Dessutom är jag inomhus, utomhus ser det mycket ljusare ut i solen, men håret är i alla fall aningen ljusare brun, ser ganska mörkt ut på bilden..

    Och oh så olika man ser ut bara på grund av en hårfärg.

    Och Ida, du är inte ensam om att säga att jag passar i orange. (HAHA) Till och med frisören jag var hos sist, och då var det ändå inte så orange som det var idag, sa att det ser bra ut på mig. Men är inte detta bättre? Jag tror nästan att jag ska hålla mig till brunt..kanske med lite ljusa slingor i sedan längre fram - hos frisör tror jag.


    Vad tycker ni läsare?




    Åh, jag tror jag smäller av.

    Så jag ser ut i huvudet!! (HAHAHA)

    Det ser helt korkat ut..knappt gå-ut-bart tror jag. MYCKET fulare än innan..NU kan man säga att jag är orange i huvudet. Och GUL! (HAHAHA) Gud, jag kan inte sluta skratta..och de här bilderna bjuder jag på. Men på bilderna ser det faktiskt mörkare ut än vad det är..det är mer orange tycker jag IRL.

     

    HAHAHAHAHAHA!! Åh, så jag ser ut..BLÄÄÄ..



    Men vad faan, om man jämför med hur det var innan..så är det väl MYCKET ljusare NU?

    Kolla denna bild..så var det innan. Och här har jag ändå satt upp "översta lagret" av håret i en tofs, det mörkaste lagret liksom..





    Före, efter.




    En gång till, så KANSKE det blir blondt? Eller gult? Så kanske jag kan köra med silverbalsam sedan..eller tror ni jag behöver typ TVÅ gånger till? Det tror jag inte mitt hår klarar av..det känns väldigt slitet redan nu, alltså "strävt". Men fortfarande starkt. Hm. Så, min fråga till er är..vågar jag köra en färgning till på detta nu, ganska snart? Eller ska det vila ett tag först?! Jag vill gärna låta det vila lite men alltså, jag kan ju inte gå runt och se ut såhär. Och jag som ska jobba på torsdag och fredag. (HAHAHA) Oj oj..




    Hår..

    Håret blev inte så bra denna gång heller. Tyvärr. Det blev blondare, speciellt i hårbotten och bena, som vanligt. Trots att jag lät allt annat hår verka längre tid och tog hårbotten sist. Men det verkar helt enkelt som om färgen inte tar alls på "det långa håret". De mörka delarna liksom som fortfarande finns rött i..SUCK. Men ljusare är det nog, liiite mer orange tror jag. Men inte blondt, inte ens gult som jag hade hoppats. BLÄ!

    Nu ska det få vila ett tag, lite hårinpackningar, och sedan KANSKE jag testar med en färgning till, eller avfärgning - just på det "långa" håret, de mörka partierna. Se om det kanske hjälper..till slut SKA det ju gå. Det vet jag ju andra som lyckats med. Det är bara den tiden jag måste gå runt och se ut som ett mongo som är jobbig. (HAHAHA)

    På återseende.
    Bild kommer imorgon. Nu ska jag krypa ihop med min älskling tätt intill..sova skönt. Filmen tog precis slut. SKITBRA!! Se den. Som sagt.....


    Motgångar.

    Ja, ni vet väl alla att motgångar sällan kommer ensamma. Det fick jag erfara idag..även om det nu inte var några större motgångar så var det ändå motgångar. Någonting eller någon var emot mig idag!! (HAHA)

    När vi var på Coop stormarknad i Rotebro idag för att köpa hårfärg så skulle vi ta oss varsin glass på Mc Donalds där tänkte vi..Johan ville ha Mc Flurry med daim och jag med bara kolasås. Får informationen om att kolasåsen är slut! Säger då att jag inte vill ha något alls och Johan vill då inte heller ha något. (HAHA) Det är inte första gången jag har frågat honom varför inte HAN kan ta det HAN vill ha ändå, även om jag inte får det JAG vill ha. (LER) Han är så rolig..men han svarade att vi lika gärna kunde ta glassen hemma i Väsby senare då om jag gärna ville ha med kolasås. Då meddelar hon i kassan oss att kolasåsen tydligen inte finns på något Mc Donalds, att den är tillfälligt tillbakadragen och slut hos leverantör. Lät lite konstigt och jag tror nog inte på det. Men skit samma..(HAHA) Gick därifrån tomhänta i alla fall.
    Sedan påväg till slussen för att hämta upp Mr T och gänget så frågade min älskling om jag ville ha en milkshake på Burger King istället..JAAA!! De är så himla goda, Burger King har den godaste milkshaken jag känner till för tillfället. Så ni vet! (HAHA)

    Så, vi tog drive-in;en och beställde. En mellan jordgubb till mig, en liten vanilj till Johan. Sagt och gjort, OCH betalt. Framme i luckan säger dom "Tyvärr så fungerar bara vaniljen just nu..." Gaaaaaah. Jag ville slita av mitt hår. (HAHAHA) Då sa jag ytterligare en gång idag att jag inte ville ha något. För visst är det tråkigt när man ställer in sig på något man verkligen är sugen på och så finns det inte, då vill man ju inte ha något annat. Inte jag i alla fall..kanske är konstig. Hur eller hur kom vi fram till att Johan i alla fall ville ha sin. Så skulle vi få tillbaka pengarna för min jordgubb och då slänger dom ur sig "Men vi kanske kan hälla i lite jordgubbssås i en vanilj...?" (HAHAHAHAHA) Jag kunde knappt hålla mig för skratt, NEJ TACK. Tror nötterna att jag vill ha en vanilj-milkshake med jordgubbssås i? Då hade jag väl tagit en vanlig mjukglass med jordgubbssås på..(HAHA)..men det var väl ett lite gulligt försök i alla fall får man väl säga. Tackade i alla fall nej och vi åkte iväg med bara Johans vaniljshake.

    Fick smaka den och OJ vad god den var..(SUCK)..

    Typiskt.



    Fullt upp.

    Ja, till slut löste sig dagen ganska bra ändå. Rätt som det var så hade vi tusen saker att göra..(HAHA).

    Hm, jo, först blev vi kontaktade av Mr T som hade varit på kryssning med två tjejkompisar och frågade om vi kunde komma och hämta dom vid slussen. Så där började det..skulle hämta dom halv fyra bestämde vi. Sedan ringde Johans lillebror och frågade om vi ville följa med honom och tjejen Johanna till Kista Galleria för lite "shopping". Det ville vi gärna..så vi bestämde ungefär halv fem med dom. Och så hade jag en egen idé som jag inte hunnit ta upp ens innan dessa samtal kom.

    Jag kom på att jag ville försöka mig på att färga håret blondt en gång till. Nu har jag ju faktiskt låtit det vila bra länge, klippt bort det mörkaste och det har dessutom (om det är inbillning eller ej vet jag inte) bleknat lite av solen..så jag tänkte att - JAG KÖR PÅ! Så vi testade vår "kredit" idag på Coop. Men bara hårfärgen för 93 kronor..mest för att se hur det gick till också. Så nu har vi testat det med, men det ska INTE bli en vana. Bara i nödfall, och detta var ju egentligen ingen nöd, men det var ju kul att få testa. Så nu är vi "skyldiga" 93 kronor..(HAHAHA). Inga problem att betala tillbaka i alla fall.

    Ja, nog om det. Sedan blev det full rulle, till slussen där det tog lite längre tid än väntat då vi stod och väntade vid fel båt först och främst. SMART..sedan när vi väl kom därifrån så körde vi dom till Arlanda för dom ville äta. Sedan åkte vi vidare till U-V för att hämta upp lillebror och Johanna. Sedan till Kista..gick runt jag och Johanna - mycket  trevlig, hon är en rolig prick hon - och Johan och lillebror gick på sitt håll. Kärleksparet (ja, inte jag och Johan alltså) skulle köpa presenter åt varandra, därav uppdelningen. Sedan var det slut på det roliga där och vi åkte hem till svärföräldrarna och fikade. Men FÖRST, ska jag påpeka, att jag provade svärmors spikmatta.

    FY FAAAAN vad ont det gjorde! Det gör jag nog aldrig om..URSCH. Jag trodde nästan jag skulle dö. Jag som är känslig eller så gjorde det bara jävligt ont..de runt omkring mig försökte få mig att stanna kvar på den längre än vad jag gjorde genom att säga att det skulle bli bättre om ett par minuter. ALDRIG tänkte jag, jag måste upp NUUUUU!!!! (HAHAHA) Aj..varför utsätter man sig för detta undrar jag? (HAHA) Jaja. Sedan fikade vi - god Almondy marängtårta, vilken jag kan rekomendera starkt, den är JÄTTE GOD!

    Och nu har vi precis kommit hem, var och köpte en Burn energidryck åt mig själv och Johan köpte en passionssoda. Så nu ska jag gå och slänga i lite färg i huvudet och sedan ska vi se på film.."Jakten på lycka" med Will Smith. Jag har redan sett den, men inte älskling, och den är så himla bra så jag kan gärna se den igen. Personligen tycker jag att det är en av Will Smiths bästa filmer/roller. SE DEN!


    Önska mig lycka till med "blonderingen" så hör jag av mig när den är gjord. Antingen senare efter filmen eller imorgon.
    Godnatt om jag inte skriver mer denna afton.......

    Vad det är trist.

    Det är jätte tråkigt väder ute och vi har absolut INGA planer alls, inga idéer om vad man kan hitta på. Jag blir så himla uttråkad. Johan ligger i sängen mindre beskymrad medan jag nästan smäller av av tråkighet. (HAHA)

    Johan hade ett ganska okej förslag förut ändå, att spela tv-spel. Lite PS2. Men vi har inga roliga spel, förutom Sing Star och då är det ju inte så roligt..så mitt förslag var att få tag i något roligt spel - men det går ju inte utan pengar! Åååhh.

    Någon i närheten av Upplands Väsby som har något roligt spel till PS2 att LÅNA UT?
    (HAHAHA) Typ Buzz skulle vara skoj..

    Varför ska ALLT hänga på hur mycket pengar man har?



    Ingen loppis.

    Idag känner jag mig lite nedstämd..tanken var och har varit länge att vi skulle ha stått på loppisen i Täby idag för att sälja lite (GANSKA MYCKET) som står och skräpar i vårat förråd. Nu blir det tyvärr inget av det eftersom vi inte har så mycket pengar kvar till på måndag..det kostar 130 kronor enligt en sida jag hittade på nätet. Det är en så kallad "Bagageluckeloppis" på Täby galopp och den kommer att vara varje helg under sommaren (med undantag för vissa datum, midsommarhelgen bland andra) med premiär idag. Det hade varit både kul och skönt att få lite sålt redan idag eftersom vi faktiskt behöver pengar..men men, nu ska jag försöka att inte tänka mer på det, dessutom regnar det ju..undrar om det blir av ändå? Och om det blir av ändå så kanske det inte kommer så mycket folk för att titta i alla fall på grund av vädret. Det kanske var lika bra att det inte blev av idag!

    Men kul hade det varit.

    Hur eller hur, så är jag uppe ganska tidigt idag. Det känns faktiskt ganska bra..någon som fortfarande slumrar är Johan. Lite ovanligt. (HAHA) Omvända roller..

    Jag sitter mest och funderar på vad vi ska hitta på idag. Det är ju tråkigt väder, det kniper i plånboken och mitt huvud har slut på idéer. Några förslag? Se en film..ja, om det finns någon bra film att se. Några andra förslag? (HAHA)



    Godnatt.

    Klockan är endast 22 men konstigt nog känner jag mig ovanligt trött redan..Johan tittar på filmen som håller på på 3 an, inte riktigt min typ av film, dessutom tror jag att jag har sett den för länge sedan och jag tycker inte det finns så mycket annat att se. Och nu har jag även kollat allt jag behöver på internet, alla bloggar jag följer, mailen och bilddagboken. så nu tänker jag krypa ner i sängen och bara njuta, somnar nog ganska snart skulle jag tro.....

    Godnatt på er, ha en fortsatt bra fredagkväll. Vad ska ni hitta på under helgen?


    Nix!!

    Nu har jag ringt och "spärrat" vårt telefonnummer mot försäljning, marknadsföring och insamlingar. SKÖNT det ska bli..dock måste jag ringa om tidigast två dagar och "bekräfta spärren". Då ska man komma ihåg det med..(HAHA). Påminn mig gärna kära läsare..

    Jag skulle vilja spärra mitt mobilnummer med, men jag vet inte om det går när jag har kontantkort. Någon som vet? Det är väl bara att testa annars antar jag. Jag tror nog allt att jag ska ta och göra det..är så trött på dessa samtal som ringer både hem och till mobilen ett par gånger om dagen ibland, och när SAMMA ringer som man redan tackat nej till flera gånger? Fattar dom inte? Eller har dom inget system som gör att dom håller koll på vilka dom redan har frågat och inte?! Man kan ju börja undra..


    Nu ska vi komma på något att äta. Hörs senare ikväll!






    Stuck.

    Jag har verkligen fastnat för Norges låt som vann Schlagerfestivalen i år..

    Åh, vad den är härlig den låten på något sätt. En låt man snabbt lär sig, precis som det ska vara..jag hörde den på radion förrut medan jag städade och skruvade upp på högsta volym, och nu när jag tänker på det så måste jag nog gå och titta om lilla Lola lever i sin bur.......




    Ett städat hem.

    Det är verkligen en härlig känsla att ha ett nystädat och fint hem som doftar Ajax allrengöring...är det inte toppen!?!

    Så, som ni säkert förstår, så har jag ägnat eftermiddagen åt att städa här hemma. Johan slutade jobba för länge sen men har ännu inte kommit hem...vi sa att han skulle hålla sig borta en stund medan jag städade klart, men nu är jag klar sedan en stund så nu får han gärna pallra sig hem. (HAHA) Han är hos sina föräldrar och spelar shack om jag förstod honom rätt när vi pratades vid på telefon för en stund sedan...hm. Jag börjar bli hungrig, undrar vad vi ska hitta på idag. Visst är det svårt att hitta på nya saker att äta varje dag? Det är ju hopplöst och tråkigt. Våra listor vi var så duktiga och följde där ett tag har legat på hyllan nu ett bra tag, och ekonomin blir genast mycket sämre när man inte håller sig till det man har tänkt från början och köpt hem. Så nu när lönen kommer, och mina pengar sedan den sista, så blir det en storhandling och en ny lista som SKA följas denna gång!! Så det så...

    Nu har jag slut på saker att skriva om känns det som, så jag slänger in lite bilder på vårt nystädade fina hem medan jag väntar på min "man".


    Fläkten ska egentligen inte stå där men jag brukar ha den där när jag städar för att det blir så varmt när jag springer fram och tillbaka. (HAHA) Ser ni det svabbade rena golvet, hur det blänker och ser fint ut?! Underbart!



    Tv-rummet..nu ser ni lite mer i helhet hur det ser ut med soffan, det nymålade bordet och den vita "puffen"...och så Lola såklart!



    Här är den "stora" EXPEDIT-hyllan vi köpte till tv-rummet. Jag har inte lagt ut någon bild på den tidigare för att jag ville att Johans familj skulle få se allt IRL först, och inte avslöja allt här på bloggen..så ser det ut i alla fall. Det enda felet på denna bild är de vita små ramarna uppe i "facket" till vänster som egentligen inte ska vara där, och synd att hamsterns TOA-LÄTT pellets syns där i hörnet. (HAHAHA) I den stora "boxen" där med lock på (som är likadan som "lådorna" i hyllan) har vi alla Lolas saker..praktiskt va?



    Sovrummet.






    Det var det hela..datorerna tog jag inget kort på, kändes inte så viktigt, jag har väl lagt ut dom innan med...
    Nu ska jag ta mig ett glas cola och nu hör jag någon liten tomte kliva in genom dörren i hallen. Äntligen! Ska pussas och kramas med han massor nu.





    På riktigt.

    Så var det fredag och jag har en känsla av att helgen kommer gå förbi ganska obemärkt och väldigt snabbt..och nästa vecka närmar sig verkligen på riktigt. Trots att hela måndag, tisdag och onsdag ska gå så är jag jätte nervös inför torsdagen då jag ska jobba min första dag som butiksdemonstratör. Oj, vad jag tjatar om detta i bloggen känner jag, men jag måste få skriva av mig lite av min nervositet. Ju mer jag tänker på något, analyserar och går igenom mentalt, ju bättre brukar det kännas. Tills dagen kommer..eller dagen innan..då är det som om man har glömt allt man intalade sig själv igen. Att det kommer gå bra och att jag bara kan göra mitt bästa. Suck!

    Men idag känns det som om jag kan sätta fingret på torsdag. För idag fick jag faktiskt all information via mail om vad som ska bjudas på, var det är, vilken butik osv, arbetstid, rast/lunch, klädsel och avslut osv. Information om det jag ska bjuda på, och oj, det känns som man går i skolan igen. Jag måste läsa på och memorera informationen om produkten så att jag kan svara på eventuella frågor som dyker upp från kunderna.

    Sedan har jag ju mitt informationsblad där det står vad man ska tänka på och så i största allmänhet under en demonstration..Det känns bättre än innan, det är inte lika oklart allting nu. Men jag har fortfarande en del frågetecken att reda ut..t.ex. hur mycket man ska tina upp åt gången när det är en frysvara, vad jag gör om tröjan jag ska ha på mig är för liten och hur lång tid innan jag ska vara på plats och förbereda (jag ska börja kl 11) ska jag vara där klockan 11 då och börja förbereda, ingår det i arbetstiden..eller ska jag kommer en halvtimma innan och vara startklar till elva liksom? Och är det en frysprodukt, då tar det ju en stund att tina och om jag då kommer kl 11 och så står jag där och liksom bara väntar på att produkten ska tinas..då måste jag ju säga till de kunder som kommer redan då att det inte är riktigt klart än. Det låter ju inte så proffesionellt?!

    Finns lite fler frågor men inte alls lika många som jag hade innan jag fick informationen idag. Skönt! Men jag får nog ta och ringa kontaktpersonen på Caliptus snarast i alla fall.

    Dessutom kan jag få en gratis bio-biljett om jag tar 3 bra bilder från min demonstration på mig själv, på produkterna och demobordet osv. Det låter ju jätte kul, och spännande, men ser det verkligen så bra ut att stå med min privata kamera och ta massa bilder under demonstrationen?! (HAHAHA) Kanske ska fixa det lite osynligt i förväg kanske dom menar..men det är ju dock inte så lätt att ta ett bra kort på sig själv heller. (HAHA) Ja, det blir nog en spännande dag det där. När den kommer..huja. Vill inte tänka så mycket på det just nu utan bara njuta av helgen och att Johan förhoppningsvis slutar för dagen snart..................



    Mysigt eller inte?

    Här sitter jag..klockan är nästan två på natten och Johans ganska höga snarkningar fyller rummet. (HAHA) Jag sitter och ler för mig själv. Själv är jag inte alls trött. Eller kanske aningen då, men inte alls sov-trött. Suck!

    Läser på Aftonbladet att det väntas åskoväder..och jag och geografi. Låt mig säga att det inte var mitt bästa ämne i skolan..(HAHAHA)..jag lär mig aldrig. Och nu när jag har flyttat så vet jag ännu mindre vilken del av landet vi tillhör(?!)..kan det vara Svealand? Sitter och småskrattar för mig själv..ÅT mig själv. Det är helt sjukt.

    Ja, hur eller hur..det jag skulle komma till var om det är mysigt eller inte med åska. Visst är det väl ändå ganska mysigt? Jag känner någon slags hatkärlek till den. Åskan alltså..för ni anar inte hur rädd jag är för den egentligen. Jag brukar krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet, blunda och vänta på att jag ska dö. (I stora drag..) Jag stänger helst av tv, dator, drar ur kontakter och släcker till och med lamporna gärna - fast jag har hört att det främst gäller de som bor i hus..någon som vet om det stämmer?

    Nä, men jag är livrädd och jätte nojjig. Jag får för mig att inte gå framför fönster, än mindre ligga vid ett fönster, att blixten ska träffa mig genom fönstret liksom..(HAHAHA) Löjligt va?

    Men så är det i alla fall. Helst av allt vill jag sitta i en bil..kanske med tonade rutor så att inte blixten kan ta mig. (HAHA) Man får lätt för sig att syns man inte, finns man inte..som när man var liten. Samtidigt pirrar det lite i magen av fascination och spänning. Det är ju spännande på något sätt..och mysigt, helst när det bara öser ner regn samtidigt.

    När jag var yngre sprang jag och mina kompisar omkring ute när det åskade. Lyckliga och kanske lite ovetandes om farorna..jag cyklade till och med när det åskade. Det ska ju vara lite halv-farligt har jag hört..men jag vet inte faktiskt. Det är väl kanske inte så farligt som man inbillar sig..det handlar väl mest om otur, om blixten skulle slå ner i just mitt hus eller min cykel eller i trädet jag står under. Ja, jag VET att man absolut inte ska stå under ett träd eller på öppna ytor/fält.

    Men handlar inte det med bara om otur eller ödet?! Vad tycker ni om åskan?

    Så, min slutsats är i alla fall; Åskan är otäck, jag hatälskar den. Den är farlig på sitt sätt, och man ska nog ha respekt för den..men den är mysig med, i alla fall om man är i sällskap av någon - och på lagom avstånd, som någon så fint sa......



    Tänkvärt.

    En god vän sa;

    "Tänk på vad du har istället för att sakna det du inte har."

    Jag har hört det förut men nu lät det så fruktansvärt självklart..jag har så mycket som jag för bara ett år sedan, ett och ett halvt, aldrig trodde skulle komma.
     
    Jag har en helt underbar kille som älskar mig för den jag är, som numera är min sambo och han är det finaste som finns..han uppskattar mig och finns där för mig i alla väder. Han är snäll, omtänksam, rolig, givmild, stilig och så himla bra..och mycket mycket mer! 

    Jag är så lyckligt lottad..och jag älskar honom utav hela mitt hjärta - ja, det gör jag verkligen.

    Tänkvärt!



    Vilken tid som komma skall.

    Huja..jag kom precis på att nästa vecka närmar sig med stormsteg. Torsdag och fredag ska jag ju jobba som butiksdemonstratör, ursch, vad hemskt det känns. Men kul på samma gång. Kan inte riktigt förklara hur jag känner..är ju så nervös bara. Men sedan kommer veckan efter det (1-7 juni) och jag får träffa mina älskade hemma i "Viken" igen (om det inte dyker upp mer jobb, vilket å ena sidan skulle kännas bra men å andra sidan kan jag ju inte åka hem då..suck.) 

    Hur eller hur så är det är med blandade känslor jag åker dit om jag åker..lite av varje faktiskt. En riktig "Gott&Blandat" påse vill jag påstå....

    Jag kommer känna mig enormt ensam och uttråkad på vägen dit, då jag ska åka buss själv i ungefär 4 timmar. Sedan när jag väl är "hemma" kommer jag känna enorm glädje och lycka över att få träffa alla nära och kära, speciellt Kajsa står högt på listan då jag inte träffat henne på på tok för lång tid..hm. Sedan kommer den bubblande, härliga, underbara känslan när jag känner doften av speedway och får se matchen mellan Vargarna-Västervik i Norrköping med min kära far, som på den gamla goda tiden..spänning och nervositet..nervkittlande..ilska..glädje över eventuell vinst eller besvikelse över eventuell förlust - finns det något bättre än speedway?

    Och sedan kommer saknaden, den fruktansvärda saknaden jag kommer att känna efter Johan..han ska ju på Sweden Rock med mr T.

    Det kommer nog bli en tuff vecka, första veckan helt ifrån varandra på MYCKET länge. Samtidigt kan det kanske vara nyttigt och bra för förhållandet att vara ifrån varandra lite och sakna varandra, få längta efter varandra. För oj vad jag kommer längta efter honom, särskilt de stunder jag är ensam. Men jag hoppas innerligt att han har jätte kul..det förtjänar han och det kommer han nog att ha med!!

    Och så hoppas jag av hela mitt hjärta att han saknar mig med, att han längtar efter mig..och att han ger mig en stor lååång kram, en härlig och kärleksfull puss och många fina ord både när vi skiljs och när vi ses igen. För det är vad jag kommer att ge honom........här någonstans kommer ju lyckan och glädjen tillbaka igen (när han kommer hem igen och hämtar upp mig i Västervik på vägen hem), kärlek i massor och lättnad.

    Jag älskar dig!! (PUSS)



    En vän.

    Just nu behöver jag en vän..någon att prata allvar med. Någon som lyssnar och gärna någon som förstår mig.


    Vila, se till att vila.

    Man måste passa på att vila upp sig när man är ledig, det tycker jag och min älskling..och det har vi gjort nu!!

    Nu bär det av ut en stund, kanske en promenad..och sedan ska vi bara se på tv och gå och lägga oss för natten.
    Godnatt.

    Sommar och sol.

    Vilket härligt väder vi har..vi har precis ätit middag och jag har just gjort mig en "hemmagjord" god glass. Sitter på balkongen och avnjuter den i den strålande solen. Härligt!!



    Detta rekommenderas; När du har pengar så köp hem glass, strutar och kanske lite kolasås eller strössel (eller varför inte båda och?) så att du när du inte har några pengar kvar kan göra dig en alldeles egen favorit att njuta av i värmen..ett tips!

    Bra va?



    Nagellack och klädval.

    Nu har jag roat mig med att välja ut dagens outfit och målat mina naglar, på både händer och fötter, mörkröda. Fötter ser mycket fräschare ut med lite färg på naglarna tycker jag. Dock behöver jag även fila fötterna men min fotfil har försvunnit spårlöst. Väldigt skumt..kanske under badkaret?! Hm.

    Nu börjar jag bli uttråkad igen. Johan ligger och tittar på massa skitprogram på natur/historia kanalerna..SUCK! Nu tänkte jag i alla fall försöka sätta fart på oss lite här, åka till Coop och köpa deodorant och tamponger. (HAHA) Vad kul det lät va? Väldigt roande..

    Ja, det är ju alltid något. Vi hittade två 50 kronors checkar vi har fått från Coop..vilken tur. Helt plötsligt har vi 100 kronor att handla för?! Oj oj, vad ska vi göra med alla dom? (Ironi)



    Uttråkad.

    Klockan har slagit halv tolv på Johans lediga dag..det är verkligen trist att knappt ha ett öre kvar till på måndag, så man kan inte hitta på något alls känns det som. Ursch, vad trist!! Jag blir så uttråkad..Johan ligger och tittar på tv ganska nöjt, medan jag sitter här och smäller av utav tristess. Ååhhh.

    Vad ska vi göra? Älskling..hitta på något snart.
    Love love love..........



    Frälst!

    Ja, jag är verkligen helt frälst i energidryck. Jag var det för ett tag sedan med, men sedan kom jag av mig ett tag, och det var nog bra - eftersom det inte är bra att dricka för mycket sådant. Men nu är jag inne på det igen..ÅH vad det är gott!!!

    I alla former, helst "Burn" eller "Powerdrink" men allt annat går också bra..alla smakar ju NÄSTAN likadant, gröna som röda som gula som ljusbruna...MUMS.

    Och kvällens middag blev; Fiskpinnar, klyftpotatis och Johans remouladsås (stavning?).

    Puss och godkväll.......mys framför tv n med världens bästa älskling och OJ vad jag är glad att han är ledig imorgon!

    Älskar dig älskling, puss på våran dag.



    Glömde.

    Jag glömde berätta att jag och min fina man firar 11 månader idag!!

    Grattis till oss. Ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi nog mer ikväll...





    Vilken dag!

    Dagen började som sagt inte alls bra..sedan blev den aningen bättre när jag kom ut och det var stålande sol och mega varmt klockan åtta på morgonen. Sedan var seminariet helt okej, jag lärde mig en del och det som sades var mycket klokt. Efter någon timma började dock en huvudvärk smyga sig på..och illamående. Hunger!! Jag hann inte äta något innan jag åkte nämligen.

    Jag stod i alla fall ut till vi fick åka hem, och inget mer denna vecka blir det, SKÖNT! Vi ska höras nästa vecka igen (som är den sista)..och jag kom på att jag ska ju för faan jobba torsdag-fredag nästa vecka. Huja, jag som tyckte 28-29 maj var så långt bort, nu är det plötsligt lite för nära och nervositeten slår sig till ro i min kropp mer och mer för varje dag som går. Ursch. Jag vill inte. Jag vill dra mig ur..jag klarar inte detta..


    I alla fall, till lite annat. Man stöter på en hel del intressant personer ute har jag märkt. Till att börja med så stod en man före mig i kön till "biljettkontrollen" när jag skulle till tåget hem i Solna..han pratade bara engelska och vände sig om till mig och sa "Ladies first!" och så log han sådär mega stort som bara negrer kan (inget illa menat med varken det eller ordet negrer, bara så att ni ska förstå vad jag menar, tycker det är härligt med sådana smile) och gjorde en gest med handen som menade att jag fick gå före honom..men jag sa bara "Nej nej, gå du" och gjorde samma gest tillbaka. (HAHA) Vid det laget visste jag inte att han bara kunde engelska, trodde bara att "ladies first" var ett lite smörigt uttryck. "Ooohh, THANK YOU" sa han och log sådär stort igen..så gick han fram till disken och började fråga efter var en adress han hade på ett papper låg, och till svar sa han i luckan att han var tvungen att ta reda på en riktig adress, för det stod BOX och en BOX kan man inte besöka. (HAHAHA) "This is a box, you cant go to a box" (HAHA) Jag tänkte mest "Ööhh?" Vadå, det kan man väl. När jag skickar in papper till t.ex. socialkontoret i Västervik så står det ju BOX 22 i "adressfältet" och det är ju till samma ställe som jag besöker..men jag vet faan inte så jag lät bli att ingripa. (HAHA) Mannen förstod dock inte och ropade på sin kompis som i sin tur sa "Hey, let the ladie go first." Mannen sa snabbt till mig "Oh, excuse me my lady, excuse me very much, I´m so sorry, I´m so sorry" och sa sedan i panik till kompisen att de måste ringa och få en "riktig" adress varpå han i biljettluckan tittade på mig och gjorde en gest med ögonen som sa att jag kunde komma förbi, jag visade han biljetten och försökte tränga mig förbi mannen och kompisen som märkte detta och sa igen "Im so sorry" och så hjälpte han mig att komma igenom "spärren" och så till slut sa han "I hope I treet you good, I´m so sorry!!" och medan jag snabbt gick därifrån, vände mig och och log som en form av ett tack så sa han "We come down soon, wait for us!" och jag SPRANG ner för rulltrappan för att snabbt komma därifrån. (HAHAHA) Men tåget jag skulle med skulle inte komma förens om 10 minuter så jag satte mig på en bänk längre bort när jag i ögonvrån ser att de två männen kommer ut på perongen..jag tar upp mobilen för att ringa till Johan som en "ursäkt" att inte behöva prata med männen, men som tur var kom tåget mot Stockholm som dom tydligen skulle med så de vinkade bara glatt åt mig innan dom klev på och åkte iväg..oj oj säger jag bara. 

    Efter många om och men kom mitt tåg och jag vill bara säga, att ett pendeltåg är stället jag MINST rekommenderar dig att sätta dig på med sprängande huvudvärk..inte nog med de jävla rösterna som var och varannan minut ropar upp alla stationer man stannar vid, vi i vagnen jag satt i fick höra allt två gånger dessutom. Det var en liten flicka som upprepade ALLT som "rösten" sa, stationerna och till och med varningen om avståndet mellan vagn och plattform..texterna som kom upp på skärmarna läste hon också glatt upp. (SUCK, men jag ler) 

    Väl hemma i Väsby igen så satte jag mig på bussen som skulle ta mig hem till vår gata..där satt en sådan megasöt liten unge i en vagn jämte mig, han var så go, så jag kunde inte låta bli att le hela vägen och min huvudvärk nästan försvann..har ni någon gång kommit på er själva med att verkligen sitta och stenglo på någon och le stort (i det här fallen den lilla ungen) och föräldrarna ser livrädda ut, som om jag tänker kidnappa barnet..(HAHA)..ungefär så var det idag. (HA!) Hur eller hur, några hållplatser innan min ringde en killes mobil (han kanske var 10-11 år) och så lät han det verkligen ringa lite extra länge innan han svarade, som om han verkligen ville att alla skulle höra vilken "cool" ringsignal han hade. Det var typ någon värdelös rocklåt, till slut svarade han och pratade en stund, jag lyssnade inte. Sedan, på hållplatsen innan min klev han och hans kompis av och jag hörde att han sa

    "Men du Oskar, vi kan nog inte va idag...du vet, det var min mamma som ringde, hon sa att hon var i Väsby nu och så sa hon att hon skulle köpa en glass åt mig om jag kom nu." (HAHAHAHAHA, vid det laget såg han ut som om han skulle börja skutta av lycka vilken sekund som helst) Jag kunde knappt hålla mig för skratt..stackars Oskar svarade lite ledsamt "Okej, hej då, ses imorgon då.." Sen lunkade han iväg medan den andra sprang åt motsatt håll med världens leende på läpparna. Oj oj, se vad man gör mot sina kompisar för en liten glass..HAHA! Det lät bara så kul..och stackars lille Oskar..






    Haha!

    Ja, Ida, jag måste gå efter recept. Det var ju första gången jag gjorde pannkakor..hade ingen aning om vad som skulle i mer än ägg och mjölk typ. Mjöl misstänkte jag väl med men.. (HAHA)

    Men jag följde det ju inte till punkt och pricka, jag hade i liiiite extra salt och liiiite extra smör faktiskt. (HAHAHAHA) Nu kan jag nog allt utantill till nästa gång dock..nästa gång ska jag ha i lite vaniljsocker med, mumma!
    Och vad skoj att du tyckte dom såg goda ut bara efter bilderna och hur jag beskrev dom..och vet du, det var dom med..men du gör ju med goda, inte för jag har smakat dom, men du har ju sagt det. ;)


    Ååhhh, vad det var segt att ta sig ur sängen denna morgon..jag hade ställt klockan på sju, jag tänkte att jag skulle gå upp senast kvart över sju för att kunna ta allt i lugn och ro såhär på morgonkvisten..jag gick upp halv åtta. (SUCK) Inget ovanligt att jag inte följer mina tankegångar. Hm. Jag har ont i magen med, känns ju inte jätte skoj att ta sig till Solna och sitta på ett seminarium och lyssna på någon som står och pratar om saker och ting i 3 timmar. Nej, det hade jag klarat mig utan idag..men jag får hoppas att magonten går över till dess. Jag var uppe klockan fyra inatt/imorse och tog en tablett, undrar om jag kan ta en till nu då..hm. De är ganska starka de tabletterna jag tar, fick dom när jag hade nackont efter en krock och man ska egentligen bara ta 1 MAX 2 om dagen, men när jag har mensvärk brukar det bli en 3-4 i alla fall. Kan ju inte vara farligt, jag lever ju än..(HAHA)..men kanske ska lugna mig lite med min andra nu då så att jag kan ta en till lite senare idag om det behövs. Jag kan ju ta med mig en tablett i fickan, de verkar ganska snabbt.

    Ja, nu skriver jag allt jag tänker, haha, kanske inte är så skoj för er att läsa om. Så nu ska jag sätta fart med att göra mig iordning och kolla upp vilket tåg och vilken buss jag ska ta istället..

    Vi hörs senare efter Adeco. Puss och hej!



    Bra på matlagning.

    Jag måste nog påstå att jag är ganska okej på det där med matlagning i alla fall..ikväll tänkte jag att jag skulle ge mig på att göra hemmagjorda tunna pannkakor själv för första gången..visserligen är det bara ett recept att följa men det är inte helt enkelt att få dom så där goda och perfekta som man vill. Men oj, vad goda dom blev..



    Jag vill ju gärna ha dom sådär lagom, eller ganska lite färg, så de blir sådär mjuka, saftiga och "geggiga"..alltså gällde det att inte steka dom för länge!







    De blev perfekta, de godaste pannkakorna jag någonsin ätit..inte för att skryta, men jag tyckte verkligen att dom blev toppen! Johan med..då blir jag glad och allt jobb är värt det. För oj, vad lång tid det tog. Jag gjorde dubbel sats, eftersom enkel skulle bli ca 8-10 stycken och Johan ska ha en matlåda med så var det lika bra att ta i ordentligt. Då får jag en matlåda med..så det tog ungefär en timma att steka alla. Oj oj..men åh så gott!



    MUMS! Mycket socker på och ett stort glad iskall mjölk till så var måltiden fulländad..en lyckad pannkaksfest!

    Nu ska jag lägga mig bredvid min underbara karl och se lite på tv. Så får jag försöka somna skapligt ikväll, imorgon ska jag vara på Adeco i Solna kl 09.30 så jag måste gå upp senast klockan sju-halv åtta för att hinna med restid och allt.

    Pust..mindre kul, men det är ju bara nästa vecka kvar efter denna. Men då blir det väl något nytt jag måste åka till förstås..hm.

    Godnatt!!



    Diskat.

    Det är precis vad jag har ägnat mig åt den senaste timman..(SUCK)..men nu är det i alla fall gjort. Och jag har så hemskt ont i magen, fruktansvärt, måtte det gå över snart så man kan bli människa igen. Jag behöver handla diverse "tjejsaker" och vi har ca 150 kr kvar i pengaväg + att jag ska ta mig till Solna imorgon igen, till Adeco. Bara där är det adjöss med nästan 100 kronor. Så, det blir nog väldigt roligt det här..tur att det bara är denna vecka kvar till lön, dock Johans lön, min "lön" kommer nog inte förens runt den sista...

    Jag hoppas att det inte är fler seminarier på Adeco just denna vecka, det blir svårt om jag måste ta mig till Solna på tordag eller fredag med. Ååhh..jag är så trött på det här. Att inte ha några pengar, att inte vara självförsörjande. Men nästa vecka är i alla fall sista veckan för mig på Adeco, så då kanske man kan få hålla sig inom Upplands Väsby sedan..


    Nu ska jag gå och skrapa de två nya TIA lotterna vi löste in mot de 20 kronorna i vinst sedan sist vi köpte lotter. Bättre tur idag kanske..en hundralapp skulle göra mig glad, en femtiolapp. SNÄLLA, är det för mycket begärt?! (HAHA)


    Testar.

    Mitt inlägg jag skrivit vill inte visa sig på min blogg, åtminstonde inte på denna dator..hur är det med er? Syns det hos er? "Måndagsmys!" heter inlägget..SUCK! Det är sparat, och det ligger i mitt arkiv, men det syns inte. Jag blir GALEN..

    Och till dig Amanda, skrev jag en kommentar..som heller inte syndes. Fick du den? :(

    Måndagsmys!

    Idag har varit en bra dag..Johan jobbade tidigt, så han kom hem tidigt. Vi åt middag (tortellini och mackor) och sedan vilade vi tillsammans. Vi var båda ganska trötta..han mest såklart eftersom han har jobbat, men jag hade sådan huvudvärk. Sedan när vi vaknade till igen bestämde jag mig för att baka chokladbollar. MUMS!





    Sedan gav jag förslaget att vi skulle ta en promenad ner till centrum för att köpa en dricka och lösa in våra lotter som vi faktiskt vunnit 20 kr på (HAHA), och så hämta med min cykel hem som stod i centrum sedan tidigare idag då jag hade ett ärende där..

    Så nu sitter vi och myser framför "Ballar av stål" och ska avnjuta chokladbollar och passionssoda. Jag tog en paus i reklamen för att skriva ett snabbt inlägg, så nu ska jag dra mig vidare mot tv n snart igen.

    Först en bild på vår älskling..



    Och sedan vill jag visa hur hyllan ser ut när det är mörkt, dålig bild men ni fattar vinken..



    Och så undrade någon varför jag inte köper ett månadskort (för att ta mig runt i Stockholm), att jag tjänar på det, och det är helt enkelt för att jag inte har haft råd. Har jag inte råd med en resa tur och retur så har jag självklart inte råd med ett månadskort som kostar ca 700 kronor tror jag..men nu när nästkommande bidrag kommer så måste jag självklart investera i det, även om pengarna egentligen skulle behöva gå till annat, så som hyra och mat..men som Arbetsförmedlingen sa "Det är inget försörjningsstöd du får, utan ett bidrag för att kunna komma ut i jobb." Jaja..okej..

    Jag och älskade.

    Jag saknar mitt hår..när jag kunde sätta upp allt i en tofs ordentligt, det kan jag nu med men det är inte så fint när tofsen blir så "liten"..jag ångrar klippningen. Åh..





    I love you babe! I got you babe!



    Du betyder allt.
    Puss.


    Måndag..igen.

    Gud vad veckorna går fort nu för tiden tycker jag..

    Igår blev en mycket trevlig dag, först på middag hos svärföräldrarna och sedan följde de med oss hem på fika och för att se hur vi har gjort om allting. De tyckte det var jätte fint..så kul att höra, man blir så glad. Sedan blev klockan framåt nio när de lämnade oss..då kröp vi ner i sängen och tittade på tv ett tag innan vi somnade.

    Och nu var det måndag igen..ursch. Johan sa till mig igår "Men det är väl bara lördag idag?" Jag svarar "Nej älskling, det är söndag!" Och vi suckade båda två djupt och Johan mumlade något om var helgen tagit vägen..och jag hade inget svar på det. Den bara försvann.

    Var precis inne på Aftonbladets hemsida och möttes av något fruktansvärt tragiskt. Som ofta på den sidan..
    Två fulla OCH narkotikapåverkade fotbollsfantaster tog bilen hem efter en match och körde in i en annan bil med en barnfamilj i (i ca 150-200 km/tim)..den lilla flickan (8 månader) dog.

    FY FAAAN säger jag..vilket folk det finns. Det finns INGA ursäkter. De var fulla, det var en olycka, de har dåligt samvete. Vad hjälper det nu? De hade ett val den kvällen. Och de valde att sätta sig i bilen TROTS att de båda hade druckit, vilket inte bara är ett brott, utan även toppen av dumhet!! Fruktansvärt korkat..och nu är en liten flicka död på grund av det och två medmänniskor (flickans föräldrar) är svårt skadade, och den fysiska smärta de kanske känner går inte ens att jämföra med den psykiska smärta de känner/kommer få känna när de inser att deras lilla flicka är borta för alltid...

    LIVSTID ska de ha de här två männen! UTAN förmåner! Och inte bara han som körde bilen, han som satt bredvid och lät det ske med.

    Inte för att det hjälper NÅGON i det här fallet, utan för att de förtjänar det. De förtjänar inte att gå fria..

    Det är så man blir tårögd. Och inte bara av det här, av så mycket annat som händer i världen. Är det inte tragiskt? Hur vår värld ser ut?! Man är helt maktlös.


    Jag har en uppmaning (som förmodligen ingen kommer ta till sig ändå för det har sagts så många gånger av så många andra)..

    SÄTT ER INTE I EN BIL OM NI HAR DRUCKIT ER BERUSADE (om ni har för avsikt att köra den givetvis)..hur övertygade ni än är om att ni klarar av att köra, gör det inte!! Det är inte värt det. Det är inte värt de minutrarna man kanske tjänar på att komma snabbare hem - om man ens kommer hem. Hela ert liv kan bli förstörd på en bråkdel av en sekund. Och inte bara för att du riskerar fängelse, utan för att du kanske förstört en annan människas liv på vägen. Det har du på ditt samvete till den dagen du dör. Det är verkligen inte värt det. Tänk på det!


    Söndagsstädning.

    Idag har både jag och Johan sovit ut, läääänge. Jag gör ju det ganska ofta, men att han ligger längre än kl 9 är mycket ovanligt..idag sov han nog till minst elva i alla fall. Och jag gick upp halv tolv ungefär..då gick jag raka vägen in i tv rummet för att måla lite ramar. Nu är klockan halv ett och jag ska ta tag i att städa upp lite här hemma, och då framför allt i tv rummet som numera ser ut mer som en ateljé, eftersom vi får finbesök senare i eftermiddag..

    Det återstår att se om jag får någon hjälp av min fina man som ligger i sängen och tittar på tv. Inte för att jag inte kan städa själv, oftast vill jag nästan det just för att få det precis som jag vill (HAHA), men för att det går mycket fortare om man är två. För om två timmar ska vi ju på middag hos svärföräldrarna..eller ja, vi ska VARA där om två timmar. Det är skillnad..alltså har vi kanske bara en timma, en och en halv på oss att städa upp. Och jag hoppas att ramarna hinner torka med så jag kan sätta upp dom så att allt är precis som det ska vara!

    Vad har ni gjort i helgen?

    Ha en fortsatt bra söndag, jag kanske skriver mer senare..

    Målat.

    Det är precis vad jag har ägnat kvällen åt framför tv n och Eurovision Song Contest, som inte gick allt för bra för Sverige. Men när gör det någonsin det?!

    Hur eller hur, till saken. Jag har nu målat om det runda bordet, och gud vilken skillnad det blev från svart till vitt..en enorm skillnad, och mycket snyggare. "Foten" och tassarna (som jag bevarade som dom var när jag målade bordet svart) kom fram tydligare och det blev en snygg kontrast. Det blir dessutom jätte snyggt i det där rummet där det är lite svart-vitt-känsla över det hela med soffan och allt. Även om det "svarta" på bordet i detta fall är mörkbrunt/grönt typ, men det ser nästan svart ut. Mörkt i alla fall..

    Se så fint..



    Och jag ska tala om för er, att det kanske verkar enkelt, men att måla om ett runt bord så att det blir riktigt snyggt kräver lite fingerkänsla..fina linjer och lätta penseldrag. Det är inte helt lätt att måla om något över huvud taget då det blir drag efter penseln som ofta är svåra att justera på ett snyggt sätt..men jag tror att jag lyckades ganska bra i alla fall!

    Jag målade även om pallen..



    Den behöver dock ett lager till tror jag..men jag är så trött nu efter att redan ha kört 2 ordentliga lager på bordet och sedan ett snabbt "slarvigt" lager till, så jag orkar inte ta andra omgången på pallen ikväll. Den får duga så länge..

    Jag funderar på att måla om ett par små ramar med, som jag köpte på loppis för ett tag sedan och som fortfarande inte fått några bilder i sig. De är pyttesmå runda, 5 st i olika storlekar, funderar på att sätta in lite bilder på hamstern i dessa. (HAHA) Lagom stor för dom..(ler)..Och nu letar jag lite panikartat efter fler möbler att måla om, det är så roligt att förändra.
    Men jag tror inte att det finns något mer, vi har en pall till men det är så enormt jobbigt att måla om just dessa pallar..så många vrår och "bjälkar" så jag tror jag skiter i den och nöjer mig med denna pall. Dessutom är det inte mycket färg kvar, jag slösade en hel del på ett annat litet sidobord, fyrkantigt, där färgen inte ville fästa. Tänkte dum som jag var att det brukar ge med sig under andra lagret..men icke. Så det får vi kasta om inte färgen går att bara torka av..?! Vem vet. Och hej då till en del färg.

    Ramen som hänger i hallen där bilden på mig och Johan dagen vi blev tillsammans finns ska målas vit med, den är ju svart nu. Sedan börjar vårt projekt lida mot sitt slut och vi är klara med bytet av möbler och färgsättning. Nu återstår bara en ny datorstol till "min" datorhörna, likadan som Johan har (istället för min lilla rosa i plast, hahaha) men det har vi inte råd med nu så det får vänta ett tag. Det gör ju faktiskt inget..allt måste inte ske direkt, även om jag har förmågan att vilja att det ska göra det, för vi har ju blivit klara med allt annat så himla snabbt ändå..

    Nu ska jag lägga mig i sängen, eller KANSKE måla om pytte-ramarna och fixa bilder på Lola i. Annars, vet ni att det går en bra film på 1 an? Har visserligen hållt på ett tag nu, men den verkar bra..så ska fortsätta glutta på den innan jag somnar. Johan kommer när han kommer, men jag medger att jag saknar honom mycket nu. Det gör jag alltid som mest när jag ska gå och lägga mig och inte har något mer att göra. Blir så ensamt och tråkigt då på något sätt.....


    Godnatt!



    Bilder.

    Såhär blev det nu..jag är jätte nöjd. Det blev verkligen jätte fint tycker jag..Johan hann inte säga så mycket, han sprang mest runt och stressade innan han till slut gav sig iväg. Det enda jag funderar lite på är att det borde varit lock till förvaringslådorna..eftersom filmerna syns nu. Men man kanske inte tänker så mycket på det? Eller..? (HAHA) Ser det fult ut?



    Och sedan kanske man borde fixa ett bakstycke på "hyllan" så inte elementet syns där bak..? Hm. Tål att tänkas på..(HAHA)



    Och såhär ser det ut med "spotlightsen". Fast jag tror och HOPPAS att det syns mer och blir MYCKET finare när det blir lite mörkare här inne..



    Jag är ganska fiffig jag..även om det säkerligen finns 100 stycken som redan kommit på denna idé så är jag väldigt nöjd med hur det blev! Nu ska jag äta lite och slappa framför tv n. Tro det eller ej, men det är faktiskt ganska skönt stundtals att vara ensam hemma..men jag saknar honom allt lite redan. (HAHA) Men hoppas han får skoj ikväll i alla fall och att han inte kommer hem allt för sent. För imorgon blir det mat hos svärföräldrarna om jag har fattat det rätt, och sedan följer dom förhoppningsvis med oss hem en sväng för att se hur fint vi har fått det med allt nytt..lite smygbilder har dom ju fått se, men inte allt. Och jag hoppas att jag får lust och ork att måla om borden senare ikväll med så att det hinner bli klart till imorgon det med. En viktig detalj i det stora hela..

    Ha en bra lördagkväll, så får vi se om jag dyker upp här igen med bilder på nymålade bord. ;)



    Update: Kvällen bjuder förresten på GP speedway..tror jag. Kanske får glutta lite på det i så fall.

    Ensam lördag.

    Nu har vi varit iväg på IKEA i Uppsala och köpt den sista möbeln (en EXPEDIT med 2x4 "fack") och lite "förvaringslådor" till alla filmer..egentligen skulle vi behöva en till förvaringsmöbel (typ MALMs förvaringsmöbel i vitt) att förvara papper och sånt i, för jag kom på att det nog inte blir så bra i den hyllan vi köpte idag. Jag har en annan idé för den..(HAHA)

    Till detta köpte vi "spotlights", självhäftande batteridrivna enkla att sätta i hyllan. Jag tror att det kommer bli dundersnyggt. Eller jag hoppas det i alla fall. Problemet nu är att förvaringsbackarna har ett svartvitt mönster (samma som i tv-rummet) som inte riktigt passar ihop med sängkläderna vi har nu. Så ett helsvart överkast skulle vara bra..hur eller hur, bilder kommer när jag är klar. Tänkte börja nu snart, ska bara vila lite och få i mig något att äta kanske. Johan är hos sina föräldrar och klipper sig, sen klockan kvart över tre tar han tåget (in till stan?) för att ha en utekväll med jobbet. Och jag kunde inte följa med..suck..så det blir en ensam och tråkig lördagkväll för mig. Blir väl det gamla vanliga, godsaker och tv.

    JAG SAKNAR KAJSA!!

    Och IDA..och PETRA. SUCK..

    Men Kajsa kanske har fått jobb här uppe nu så det kanske går fortare än vad man tror innan vi sitter som förr igen och umgås..eller ja, inte riktigt som förr blir det ju inte eftersom jag har min kära sambo att vara med nu också, men det kommer vara skönt att ha henne att vara med också, när Johan t.ex. är ute med sina kompisar och hittar på något eller sådana här kvällar då han ska iväg med jobbet. Det kommer bli TOPPEN..så jag håller alla mina tummar för att det blir verklighet snart, men vågar inte hoppas för mycket.

    Just det, jag glömde nästan..jag köpte vit färg med, och en pensel, så nu ska här målas! Har två bord som är svarta som ska bli vita. Skulle även vilja måla fåtöljen vi fick av svärföräldrarna i vitt, om det är okej för dig Ann? Jag frågar först så du/ni inte blir ledsna. Men jag är kluven själv, för den är ju fin som den är med..men dynan tänker jag inte förstöra utan i så fall bara klä om den, med avtagbar klädsel som jag bara trär över den som är nu. Dock tror jag det kan bli mycket knepigt att måla den stolen..(HAHAHA)..i alla vrår och "hål", alla "pinnar". Svårt att förklara men det är ju liksom som en sådan där "korgstol" om ni förstår. Jag tror att det smidigaste vore om man hade någon form av sprutfärg, att spruta på..det skulle nog gå. Än att sitta med en pensel och styra. (HAHA) Ja, vi får se..först och främst gäller det att få klartecken från Ann, så jag låter den vara så länge.


    Jag återkommer med bilder. Puss på er alla!





    Godnatt.

    Nu säger jag godnatt till den här helt totalt värdelösa dagen som gått..och säger snart god morgon till en förhoppningsvis ljus, bra och helt underbar dag med min älskling innan han beger sig iväg med jobbet för att spela boule (stavning?) och äta middag!

    Godnatt mina vänner..


    Var är orken?

    Jag har känt mig ovanligt trött och hängig på senare tid, och enorm huvudvärk. Tråkigt..inte haft någon ork till hemmet alls. Johan stackarn har diskat de 3 senaste dagarna när han kommit hem från jobbet efter halv åtta. Känns inte rätt..ursch. Jag måste verkligen hålla det jag lovat nu och fixa det sista här hemma så vi kan bjuda hem Johans föräldrar..jag hoppas på ikväll redan men inte säkert det blir så. Johan hade väl tänkt söndag. Och svärföräldrarna kanske inte ens har tid ikväll..men vi får väl se.

    Jag ska försöka ta tag i datorerna nu.

    Det jobbigaste. Har jag sagt att jag HATAR sladdar?!



    Står fast vid mina ord.

    Det här är verkligen en jävla skitdag. Rätt igenom..

    Arbetsförmedlingen vet verkligen hur dom ska göra, vilka knappar dom ska trycka riktigt hårt på för att knäcka en. För att få en att känna sig som en liten myra jämte en giraff!

    Dagens senaste möte (när jag återkom nu i eftermiddag) slutade i tårar som sprutade från alla håll och kanter inför halva Upplands Väsby som verkade befinna sig inne på Af just då....ja, det var något pinsamt och min kära, underbara, omtänksamma sambo fick komma och hämta mig på arbetstid. Mindre bra.

    Jag orkar inte ens prata om det mer. Så, om jag inte svarar om ni skriver så är det för att jag inte orkar just idag. Om jag inte svarar när ni ringer, så orkar jag inte. Om jag inte svarar på era kommentarer, så orkar jag inte. Och om jag inte får ett skit gjort idag så orkar jag inte.

    Jag orkar inte tänka på något. Jag orkar inte göra iordning i köket och fixa upp datorerna på nya datorborden. Men jag har lovat min älskling, så det ska jag ta itu med snart..jag ska bara tvätta av mig sminket först som runnit nedför mina kinder så att jag ser mer ut som en zebra än en människa, sen vila lite och ta en huvudvärkstablett. EN STOR JÄVLA HUVUDVÄRKSTABLETT!!





    Arg!

    Johan var snäll och skjutsade ner mig till Arbetsförmedlingen idag för att fråga hur det går till med mitt papper som ska skrivas under till Försäkringskassan. Jag misstänkte att jag är tvungen att få det underskrivet av Adeco. Och mycket riktigt.."Så, ni menar alltså, att jag ska betala 90 kr tur och retur till Solna för att skriva på ett PAPPER?!"

    "Ja, så är det.."
    "Det har jag inte ens råd med..det är ju helt sjukt!"

    Hon gav förslaget att få pappret påskrivet en annan dag. Men det MÅSTE ju skrivas på IDAG för att jag ska ha minsta chans att hinna få pengarna innan denna månad är slut..

    Efter mycket om och men kom hon fram till ett superbra förslag (INTE) att jag skulle komma tillbaka till Af senare i eftermiddag för att prata med en som tydligen var mycket upptagen nu när jag var där. Se om hon kunde ringa till Adeco för att kolla min närvaro för att sedan skriva under mitt papper..så nu menar dom, att jag ska ta mig ner till Af IGEN (vilket betyder att jag får cykla eller gå nu eftersom Johan jobbar, det är ju inte så farligt, men gör jag det i onödan - jo, då är det det!) för att KANSKE få mitt papper underskrivet..och om jag inte får det då? Då måste jag åka till Adeco i alla fall, och då kommer jag förmodligen inte hinna dit innan dom stänger för dagen om jag ens har tillräckligt med pengar på mitt kort, och det innebär att jag inte kan få tag i dom förens på måndag och att mina pengar blir väldigt försenade!! (SUCK)

    Och för er som undrar varför jag inte bad dom skriva under pappret igår när jag faktiskt var på Adeco så har jag fattat det som att det måste gå en månad, och det har det gjort idag. (Söker pengar för 16 april-15 maj alltså) Och dom får inte skriva under pappret i förväg..Gaaaah! Det här gör mig GALEN.

    Och för att inte tala om de jävla väntetiderna som är på Af. När jag kom in var det nr 6 hos en handläggare och nr 7 hos den andra. Det finns plats för 3-4 handläggare där men dom har bara två tillgängliga. Jag fick nr 14. NR 14!! Fick vänta och vänta, och vänta. Och till slut när det äntligen var min tur, så stod en av handläggarna kvar med den där satans nr 6. Så den som hade nr 7 när jag kom betade igenom alla fram till mig helt själv..helt sjukt, men personen som var nr 6 och dennes handläggare såg inte allt för stressade ut. Stod och pratade och skrattade och verkade ha väldigt trevligt men inte fick dom mycket gjort inte. Fy faan..sen när nr 13, han före mig alltså, var klar så gick han förbi nr 6 och sa; "AMEEN! Är du inte klar än??" (Och så skrattade dom alla) Medan nr 6, jag kallar honom det, slänger ur sig; "Nää, men vad faan, jag har inte bråttom vettu" och nr 13 svarar; "Nej för faan, inte jag heller..kan vänta"

    MEN DET KANSKE FINNS ANDRA SOM HAR BRÅTTOM var jag nära att slänga ur mig i all hast, men jag hejdade mig. Suckade bara högst och trampade runt lite för att få dom att fatta vinken..men då var det ju ändå min tur äntligen.

    Så, senare i eftermiddag kan jag räkna med att få stå i kö i mellan 1-2 timmar innan jag får hjälp, inte ovanligt på det där skitstället. (GÄLLER ALLA ARBETSFÖRMEDLINGAR).  Så det är väl bäst att gå dit i tid så dom inte hinner stänga innan det är min tur!!


    Så sist men inte minst, så blev Johan jätte tjurig på mig förrut med, kanske lite för att jag var så sur, men han visste ju varför. Måste han väl förstå..tycker inte han hade någon anledning att vara sur på mig, mumlar saker till mig och härmar mig med konstiga grimaser när jag säger "Vad sa du nu?" och ser ut som om jag är helt dum i huvudet. Blir så ledsen..så som pricken över i;et nu så skildes vi åt lite som "ovänner". Han körde härifrån tjurigt efter att ha burit upp datorborden vi köpte igår, och jag tittade knappt på honom när jag öppnade bommen åt honom..dåligt samvete får jag som vanligt, även att jag tycker att det var han som visade tjuriga sidan till mest. Han var stressad sa han, för att han ville hinna hälsa på sin mamma innan jobbet (som han skulle börja om tjugo minuter) men då kunde han väl hälsa på henne efter jobbet istället? Eller..? Så kunde jag ha följt med också.


    Jävla SKITDAG!



    Update:
    Johan och jag är sams!

    Ja, vi bor ju i Stockholm.

    Men det är nog en jävla tur att vi inte bor mitt inne i city. För HELVETE säger jag! Jag skulle nog råka ut för en smärre hjärnblödning efter bara en dag mitt i smeten!

    Stockholmstrafiken kan verkligen göra en GALEN, minst sagt, och inte minst orsaka en hel rad jävla massa olyckor! Vi skulle ta oss hem från Nacka efter en lång tur till Ekerö med och diverse möbelköp..jag ska tala om för er att vi fick irra runt i närmare en och en halv timma för att överhuvudtaget hitta en väg som gick att köra hem, och inte för att vi klantade till felkörningar, nej nej. Det dök helt plötsligt upp från ingenstans hastighetssänkningar, omledda vägar, helt avstängda vägar och en hel rad olika traktor/lastbils-fordon längs vägarna..för att inte tala om den plötsliga avstängningen av en fil DIREKT efter en kurva vilket ledde till att man i stort sett fick TVÄRBROMSA för att sedan klämma sig in mellan tjugotalet bilar i den andra filen för att inte köra rätt in i "bommen". Det var olika former av avstängningar. som för att nämna några, asfaltering och "inte-ett-jävla-skit" men avstängt ändå!!!

    Fy FAAN säger jag bara! Det finns inga andra ord..ett tag var både jag och Johan nästan övertygade om att vi inte skulle ta oss hem. Jag tänkte till och med tanken, och gjorde mig nästan förberedd för det, att behöva sova i bilen. Johan var riktigt VRÅLFÖRBANNAD faktiskt..stundtals i alla fall. Framför allt när vi efter cirka en timma hittade en väg som skulle leda oss hem och helt plötsligt möts av en skylt som säger;

    "Avstängt, följ trafikomledning"

    Och den enda väg som fanns att ta efter deras så kallade "trafikomledning" skulle leda oss till Helsingborg!! Behöver jag säga mer?


    Jag ska tala om för er, att jag är bra sugen på att ringa upp vem-faan-det-nu-är-som-har-hand-om-trafiken-i-Stockholm och bokstavligen KRÄVA denne på bensinpengar för de ganska många mil i ren omväg vi fick köra. Det kanske inte låter så farligt, men det tog TID. Som om man inte har annat att göra än att köra fram och tillbaka på olika vägar som leder en tillbaka på samma jävla skitvägar där vi redan konstaterat att vi inte kommer någonstans på......och får man ingen form av förklaring och förändring alternativt ersättning så ska jag be h*n köra upp någon av alla dessa vägbommar så långt upp i ***** (ja, ni vet var) så att h*n aldrig mer kommer att kunna köra bil själv igen!!


    Ursäkta mitt språk, och detta är givetvis inget hot mot någon, utan bara en ren utnyttjan av yttrandefriheten och ett sätt att förmedla min ilska. Jag är bara en aning upprörd just nu. Det tog jävligt mycket onödig tid, OCH kraft, så nu var vi båda så trötta när vi äntligen kom hem runt kvart i elva att vi struntade i att bära upp datorborden vi köpt, och väntar med det till imorgon. Nu ska jag krypa ner hos min älskade man, som ställde upp på denna långa körtur för möblernas skull (han som inte ens ville byta från svart till vitt från början men gör det för min skull), helt ovetandes om vad som komma skulle..såklart.

    Godnatt.



     

    Västervik vann!

    Speedwayen igår alltså..TOPPEN! Och jag såg det på tv n. Eller ja, egentligen på datorn, fick "beställa matchen" för 49 kr och det gjorde jag så gärna, och sedan kopplade jag in datorn till tv n så jag fick se det på stor skärm och kunde ligga i sängen. UNDERBART! Första matchen för i år som jag ser "live" men ändå inte live liksom..härligt, härligt!

    Och jag ber om ursäkt ännu en gång att jag blivit så dålig på att uppdatera bloggen. Men jag tror att det beror på att vi haft väldigt mycket att stå i på senare tid med möbelbyte och Västerviks-besök. Men jag ska försöka bli bättre..men det känns som att jag får mindre och mindre att skriva om med. Jag har liksom inget att skriva om för det händer inte så mycket när det väl är lugnt. Hm..vad vill ni läsa om? Vill ni läsa om något speciellt? Tipsa mig gärna..

    Dagen idag kommer att gå till att leta lite möbler på Blocket. Just datorbord är prioritet nr 1 så att vi får ordning här i datorhörnan. Jag sitter inte skönt vid datorn som det är nu ska ni veta, den står på ett jätte litet lågt bort så stolen är högre till och med, och så har man ingenstans att ha tangentbordet, så det får man ha i knät..inte bekvämt alls faktiskt. Kanske är lite därför jag inte skriver så mycket med.......och den andra datorn (min) står bara rätt på golvet) Det skulle vara bra att hitta någon form av hylla att gömma undan alla filmer och sådant i med nu när alla filmer ligger i en hög på golvet vid fönstret sedan vi sålt "dvd-pelaren". Hm. Men som sagt, så är det inte det lättaste att fixa möbler denna vecka eftersom Johan jobbar så sent. Och även om vi lyckas hitta t.ex. en hylla att gömma filmerna i, så fattas det förvaringskorgar/lådor att lägga dom i så dom inte syns, och dessa hittar vi på IKEA och då måste vi ta oss dit och då blir inte det förens i helgen för dom stänger ju kl 20.

    Men, som sagt, Blocket. Äta lite och sedan blir det väl tv som vanligt, kolla mailen med jämna mellanrum och sådär. Jag väntar ju fortfarande på besked från den senaste intervjun jag var på, som gällde jobb inom förskola och fritids. Jag skickade iväg ett litet mail till henne igår för att fråga om hon glömt mig, skulle ju ha hört något redan förra veckan, men jag fick till svar att hon återkommer inom kort.

    Sedan kan det ju dyka upp mail från de som säljer möbler med som man mailbombar med frågor om möblerna finns kvar. (HAHA) Och imorgon förresten, ska jag till Adeco i Solna igen..har ju inte varit där på ett tag på grund av pengabrist och har inte hört något från varken dom eller Arbetsförmedlingen som jag hade väntat mig, så jag ringde upp min kontaktperson på Adeco igår för att höra hur det går, vad dom planerar för mig. Det visade sig att han inte ens fått tag i min kontaktperson på Af och att han skulle försöka nu igen. Så till slut kom vi fram till att jag ska försöka komma på seminariet imorgon, som är ett av de viktigare tydligen (handlar om mål och motivation) och sedan skulle jag bli kallad till Af för att prata om mina bekymmer.

    Det förstår dom väl själva att dom inte kan skicka en arbetslös som får 2700 kr/mån till Solna var och varannan dag, det finns väl viktigare saker att lägga pengarna på, som hyra och mat till exempel och som Johan nu fick lägga ut till, nya byxor till mig när de gamla går sönder. Johan ska ju inte stå för allt nu när jag faktiskt får in en slant..det är ju helt fel och det känns inte alls bra!!!

    Men vi får väl se vad dom säger..jag hoppas bara inte att jag förlorar pengar från försäkringskassan nu för de dagar jag inte varit närvarande på Adeco. JAG KAN JU INTE TA MIG TILL SOLNA FÖR 18 KR? Som var exakt vad jag hade på mitt konto då. Nu har jag ju fått mitt första bidrag så nu kan jag ju använda lite av de pengarna till resor (även om egentligen ALLA slantar jag får borde gå till Johan), så att komma dit imorgon blir ju inget problem, men man har ju inte råd att åka fram och tillbaka hur mycket som helst. Men dom räknar väl med att dessa pengar ska gå till just det..för det är ju en ond cirkel. För att medverka i programmet måste jag vara närvarande, och för att vara närvarande måste jag ha pengar, och för att få pengar måste jag vara närvarande..jag menar? Förstår ni hur knepigt det är...? Suck!

    Ne, nu ska jag sluta babbla. Se, jag uppdaterar sällan nu för tiden och så när jag väl gör det så skriver jag utav bara den. Det bara glöder om tangentbordet och jag kan knappt sluta..(HAHAHA)

    Vi hörs. Tjillevippen!



    Speedway.

    Ikväll är det speedway i Eskilstuna. Dom sänder tydligen matchen på tv, givetvis på en kanal jag inte har! (SUCK) Men jag ska försöka beställa hem bara matchen, jag tror att det ska gå..

    Nu tänkte jag ta och göra iordning lite mat, plättar med grädde och hallonsylt. Det är viktigt att det är just hallonsylt. För det är godast! (HAHA)


    Sedan håller jag utkik efter datorbord och en EXPEDIT/LACK hylla på Blocket. Sedan kommer min älskling hem ikväll..jag längtar efter honom!



    Allt är sålt!

    Äntligen blev vi av med "gamla" sängen och sängborden som tog en del plats..och samtidigt fick vi in pengar till att köpa nya datorbord för så att vi äntligen kan få iordning helt här hemma. Kanske blir en byrå till eller någon form av EXPEDIT hylla/LACK hylla att gömma viktiga papper och räkningar och sådant i..vi hade "begärt" 2000 kr för sängstomme+sängbord, vi fick 1800, det måste man väl säga att det är helt okej ändå.

    Det känns skönt. Den enda nackdelen nu är att Johan jobbar sent (19.30) varje dag denna vecka, så det hinns nog inte med några möbelköp under veckan. Lite tråkigt..men jag får väl lugna mig lite. Men Johan vill nog lika gärna som jag få ordning på åtminstonde datorerna som står och dräller med sladdar och skit på golvet. Hm.

    Nu ska jag faktiskt för en gångs skull krypa ner i sängen SAMTIDIGT som Johan och bara slappa och sedan sova..känner mig faktiskt ganska trött..det här med möbelbyte sliter på en. (HAHA)

    Så, jag tänkte bara ta vår tid i Västervik lite kort och snabbt, jag ska i alla fall försöka för en gångs skull. Så, väl framme i Västervik i onsdags kväll installerade vi oss bara hemma hos pappa med sambo, vi åkte och hyrde film och köpte lite godis för en lugn tv kväll och sedan kröp vi ganska skapligt ner i den grymt hårda och osköna bäddsoffan de skaffat hem. (HAHA)

    På torsdagen fick vi låna Nellie (7 månader, oj vad hon växer) en stund, som ett litet test inför vår "riktiga" barnvaktskväll som komma skulle på fredagen. Det gick hur bra som helst, vi tog med henne ut en stund, först besökte vi mammas jobb men det visade sig att hon var på lunch så vi begav oss hem till min mormor istället..var där ett bra tag. Efter det återlämnade vi gullungen och sedan minns jag inte ens vad vi gjorde..vi åkte nog bara hem och lånade min andra "bonusbror"s Wii. Satt och spelade till en bit in på natten, skitkul! Det vill jag ha, i alla fall Mario Kart..

    På fredagen sov vi länge, sedan åkte vi ner på stan en stund, och letade nya byxor till mig. Jag var verkligen i stort behov av det, hål i mina jeans som jag alltid går i. Så jag hittade faktiskt ett par som vi egentligen inte hade råd med..jag skäms. :(

    Efter det åkte vi runt till lite "Second Hand" butiker för att leta efter en vit byrå..utan resultat. Sedan var det matdags innan vi skulle ta oss vidare till Jimmy och Ida för att vara barnvakt åt lillan. Åt kasslergratäng med ris, ÅH, så syndigt gott det är! Sedan for vi iväg igen..så när Jimmy och Ida åkt iväg på sitt håll tog vi med oss Nellie till Willys för att köpa lite gott till kvällen..sedan var det att leka med henne och mata henne och allt som hör barnvaktsjobbet till, och såklart en MASSA mys, tills hon somnade runt klockan sju..en timma för tidigt. Men det gjorde inget sa Ida innan hon gick..men efter ungefär 40 minuter vaknade hon igen och verkade jätte pigg. (HAHA) Så det var bara att lägga tv-spelet och godiset åt sidan och mysa och leka ännu mer med lillan tills hon till slut somnade igen runt 22, 23 eller något sådant. Och PRECIS när hon somnat i min famn så kommer Jimmy och Ida hem för att hämta något tror jag, och så väckte klanten Jimmy henne, hur ska jag inte ta upp här i bloggen. (HAHAHA) Så fick hon ju syn på mamma och pappa och då var inte jag så rolig längre såklart. (HAHA) Men Ida sa att det kanske var bra ändå för hon skulle behöva amma lite och då behövde vi ju heller inte oroa oss för att hon skulle vara hungrig om hon vaknade igen senare på natten och inte vällingen dög..så hon ammade henne och då somnade hon ju igen och så begav sej Jimmy och Ida iväg igen. Sedan vaknade hon bara två gånger och då räckte det med att stoppa in nappen i munnen så somnade hon om..så det gick jätte bra tycker jag. Jag och Johan kollade på kanske två-tre filmer som gick på tv innan Jimmy och Ida ÄNTLIGEN kom hem framåt två, halv tre, för då började jag bli riktigt trött, och eftersom Nellie låg i deras säng och inte spjälsängen så var jag så rädd att hon skulle ramla ner så jag vågade ju inte somna utan var tvungen att titta till henne några gånger i timman. (HAHA) Så det var en lättnad när Jimmy och Ida kom hem så vi kunde somna och sedan ta hand om henne igen när hon vaknat på morgonen..så runt kvart över sju tror jag klockan var, då vaknade jag av att Nellie gnällde lite inne i sovrummet så jag gick in och tog med mig henne ut så Ida fick fortsätta sova lite till, Jimmy sov som en gris. (HAHA) Så lekte jag med henne, matade henne, och till slut vaknade Johan. Sedan runt halv tio-tio gick jag in med henne till Ida för hon blev lite gnällig och Ida var vaken då, så då skulle hon försöka söva henne en stund och då bestämde vi oss för att åka hem till pappa igen eftersom vi hade massor att hinna med under lördagen med.

    Det var mamma, morfar och Ingrid, Ulrika och Petra och killen som skulle hinnas med. Först tog vi dock en tur med pappa och sambo runt i stan, de letade efter en billig dator då deras gått sönder. Efter det åkte vi (jag och Johan) för att äta på Corner och sedan var det bara besök som gällde ända tills vi skulle åka hem till Stockholm igen. Först blev det Ulrika, sedan Petra och killen, sedan hem till pappa och hämta alla våra grejer+hamstern som förresten fick följa med oss och hon lever än! ;) (HAHA) Efter det blev det kort visit hos mamma och till slut kort visit hos morfar och Ingrid. Sedan var det "back to Stockholmo" som gällde och på vägen svängde vi förbi min farbror som jag inte träffat på flera år känns det som..sedan kom vi hem framåt natten där som jag skrivit tidigare.

    Och för er som tycker att denna historia trots allt inte blev så kort - ni känner inte mig. (HAHAHA) Jag hade kunnat göra den 3 gånger så lång..

    Men jag skippar det! (HAHA)
    Godnatt.


    Äntligen!

    ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN har vi fått tag i två vita MALM byråer..helt sjukt bra!

    Och förresten är vi hemma igen efter våra härliga dagar i Västervik. Jag får be om ursäkt att jag inte skrivit något alls under varken dagarna där eller sedan vi kom hem igår. (HAHA) Men det har verkligen varit full rulle hela tiden både där och här hemma. Jag tänkte faktiskt skriva lite igår när vi kom hem, men jag orkade bara inte. Jag var så himla trött, de sista milen var jobbiga, och då körde jag inte ens. Jag höll på och somna flera gånger och jag ville hålla mig vaken för att kunna krypa ner i en skön säng och somna snabbt istället för att slumra i bilen och få ny energi i ett par timmar till. Jag visste ju att morgondagen (idag) skulle ha mycket styr att erbjuda.

    Så jag höll mig vaken, nickade till några gånger och när vi kom till typ Södertälje eller något kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Men det gick..så var vi äntligen hemma (klockan var nog närmare ett) och jag gick och la mig direkt, slänge bara av mig kläderna och kröp ner i sängen. Johan satte sig vid datorn, han var tydligen inte lika trött. (HAHAHA) Somnade nog ganska snabbt för sen minns jag inget mer, mer än att jag vaknade till igen och Johan fortfarande satt vid datorn och jag sa "Kom och lägg dig nu.." Sedan minns jag inget alls mer.

    Men OJ, vad jag har sovit skönt sedan. Vaknade klockan tio när Johans alarm ringde för det var dags att gå ut och ställa om p-skivan till bilen. Sedan somnade jag om och vaknade igen klockan tolv när min mobil ringde, det var en som var intresserad av lite möbler. Dock var det mesta han ville ha sålt, men en tv-bänk och dvd pelaren fanns kvar och detta ville han ha. Så han kom redan efter en timma eller två och hämtade det, blev vi av med det med. Nu är det verkligen bara sängen kvar+sängborden då. Och så hallmöbeln, men den räknar vi inte med att få såld eftersom INGEN hört av sig på den.

    Fick i alla fall 300 kr för det han köpte idag, helt okej. Så nu hade vi 700 kr, med de 400 kr vi fick för möblerna Amanda köpte, att handla byråer för. Johan hade dock suttit och kollat Blocket sedan han gick upp efter byråer, men utan resultat. Sedan fick han huvudvärk och gick och la sig, så då bytte jag av honom och tog hand om Blocket-vaket. (HAHA) Han somnade och jag satt i säkert en timma, en och en halv, och letade byråer. Dök inte upp något trots MÅNGA uppdateringar med jämna mellanrum. Så tänkte jag runt tjugo i två att, nej NU MÅSTE jag väl göra mig iordning, så jag gick till badrummet för att tvätta av mig lite och ta på mig kläder..så gick jag tillbaka till datorn och uppdaterade, DÅ, tror ni inte att det hade kommit ut två vita MALM byråer med 6 lådor (4 stora och 2 små) för 500 kr styck. "JOOOHAAAAAN" skrek jag rätt ut.."VAAKNAA!" Ingen reaktion.."JOHAN!!!!" Ingen reaktion.."ÄSCH, jag SKITER i dej, nu ringer jag på dom här." Så tog jag upp telefonen och slog numret, DÅ började det röra sig i sängen och jag hörde ett svagt "Har du hittat något?" JAAAAAAAA!

    (HAHA) Ringde, upptaget. FAAAN tänkte jag..och sa jag. Nu är det REDAN någon som ringer. Notera att annonsen var utlagd 13.46 och klockan var 13.57 när jag ringde. HELT SJUKT! Jävligt stor efterfrågan på de där byråerna alltså..man får verkligen vara med om man ska lyckas norpa något. Jag trodde verkligen att dom redan var sålda när jag till slut, efter att ha ringt upp-lagt på-ringt upp-lagt på-ringt upp-lagt på UTAN mellanrum till klockan var ungefär 14.15. (HAHA) Och mycket riktigt, så säger han att någon annan ringt före mig som han inte hunnit svara på och att han ville ringa upp den personen först för att se om hon var intresserad av byråerna, om inte skulle han återkomma till mig. 

    Just i den stunden var jag JÄTTEARG. Johan med som vid det här laget vaknat ur sin koma. (HAHA) Vi svor och sa att han var en jätte dålig säljare som gör så, man säljer väl till den första man pratar med, eller? Jag skulle ju inte börja ringa upp missade samtal innan jag meddelar den som ringt och fått prata med mig..kan ju vara vem som helst som ringt, om något helt annat liksom. (HAHA) Men hur eller hur, vi var övertygade om att det var kört, såklart den personen vill ha byråerna, skitbra pris ju!

    Men efter några minuter ringde telefonen, och så var det han. Han fick inte tag i personen och sa då att vi kunde köpa om vi var intresserade. OCH OM VI VAR! Superglada och sa att vi kommer direkt. (HAHAHA) Dock visste vi inte om vi ville ha båda, men sa att vi bestämmer oss på plats. En skulle vi i alla fall ha. Men eftersom vi bara hade 700 kr egentligen så fattades det ju 300 om vi skulle ha båda, dessutom får vi inte in båda i bilen och så ville vi egentligen ha en 6 lådors och en 4 lådors. Men vi kom överens om att köpa båda i alla fall och sälja en om vi inte vill ha två så stora. Och min kära far har sagt att han kan låna ut 200 kr till byråer om vi hittar några, så då blev det ju bara en hundring vi behövde lägga till.

    Så vi fick åka i två vändor..och säljaren/säljarna var jätte trevlig/trevliga förresten.. ;)

    Nu är dom i alla fall på plats, och det blev jätte fint. Vi använder dom även som "tv-bänk". Ser jätte bra ut faktiskt..men det var jobbigt att få ordning allt, speciellt alla sladdar! Aaahh..(suck). Det är det kvällen har gått åt till..

    Här nedan kommer lite bilder, sedan får jag nog ta och berätta om tiden i Västervik imorgon eller något, jag känner att detta redan är ganska långt, och min älskling väntar på mig i sängen. Han ska sova nu och jag är ganska trött jag med. Så, håll till godo med detta så länge, så hörs vi!

    Godnatt.


    Sängen står numera lite närmare avskiljningsväggen, så att byrårerna med tv n på är centrerade mitt emot sängen..detta är vyn ifrån hallen och in. OBS; De träfärgade "listerna" ska nog inte vara på sängen, vi fick de till men vi tog bort dom (som man ser på den tidigare bilden av nya sängen) men vi satte dit dom nu bara för att vi inte visste var vi skulle göra av dom. (HAHA)



    Byråerna sett från sängen..





    Den här bilden tog jag enbart för att visa att det inte alls är trångt mellan byråer och sängens fotgavel. (HAHA) Gott om plats..






    Västervik.

    Nu har vi hunnit installera oss i min hemstad Västervik där vi stannar i ett par dagar..bäddsoffan hemma hos min pappa är bäddad och klar för att krypa ner i och chips, dipp och hyrfilm är framplockat. Det blir Yes Man..den ska ju vara bra har man ju hört! Hoppas det..

    Så, jag tänkte bara meddela att vi kommit fram som vi ska och att jag kanske inte kommer hinna blogga så mycket..det är många vi ska hinna med att hälsa på.

    Imorgon står Jimmy, Ida och barnen på menyn, kanske ska jag/vi få ta med oss lilltösen Nellie iväg en sväng som ett litet prov på kommande barnvakts uppdrag åt sötnöten. Det kommer bli massa mys! Ulrika står högt på listan med om hon har tid och sedan mormor och mamma..och så måste vi tillbaka till Jimmy och Ida för att pussa lite på Elina med, hon är ju på dagis när vi kommer första gången.

    Sedan har vi några till att hälsa på men dom kanske man får ta på fredag eller lördag. En runda på stan och på "Bikupan" ska vi ju hinna med också, är ju ute efter vita byråer. Så, godnatt på er och tjillevippen. Hoppas ni får en lika bra fortsättning på veckan som jag/vi kommer att få..det är härligt att vara hemma igen för en stund.



    Vilket kap!

    Idag gjorde vi världens fynd..vi (jag) hittade en helt okej säng i vitt för 500 kr. Dock inte MALM-sängen som vi har/hade utan en helt annan. Men för 500 kr?! Verkligen super. Dock var det madrasser till, så jag frågade om man fick köpa BARA sängstommen..dels för att vi redan har madrasser, och visst skulle vi vilja ha andra skönare, för mina är ju gamla som gatan och 500 kr MED madrasser är ju nästan FÖR bra men vi får inte plats i bilen och har inte råd att hyra bil IGEN som med soffan. Så det gick bra. Så jag prutade ner det till 400 kr. (HAHA) Bra va?

    Så, alltså, en helt ny (ja, för oss alltså) vit sängstomme i jätte bra skicka för bara 400 kr..det är helt sjukt bra. Så, den hade vi ju råd med trots att vi ännu inte fått gamla sängen såld, eftersom vi fick 300 kr för byråerna igår och min snälla pappa kunde låna ut resten tills vi får sängen eller något annat sålt......
     
    Så, nu behöver vi bara nya datorbord och nya byråer och en tv bänk till sovrummet. Som tyvärr är jätte svårt att hitta i vitt..suck! Alla våra kläder ligger i högar på golvet och i korgstolen vi fick av svärföräldrarna. Som jag för övrigt eventuellt tänkt försöka mig på att måla vit och sedan klä om dynan i samma mönster som soffan typ. Hm. Om det är okej för Ann förstås..annars är den ju fin som den är med! :)

    Hur eller hur, åter till klädhögarna som ligger och dräller, det ser inte fint ut alls faktiskt, så nya byråer är ett måste inom väldigt snar framtid. Men nu åker vi ju till Västervik imorgon och hälsar på, stannar till lördag eller söndag, så nu blir det ju inget gjort förens när vi kommer hem igen. Men man kanske hittar något i Västervik, vem vet..detta leder mig in på ämnet att nya datorbord behövs med. Vi har ju sålt ett, så den datorn står som sagt på golvet/på ett pyttebord. Och imorgon tar vi ju med det andra datorbordet ner till "Viken" för det ska ju Amanda ha, så då hamnar den datorn på golvet med. (HAHAHA) INTE så fint..eller bra heller för den delen..så, hjälp mig gärna, håll lite utkik efter MIKAEL datorbord i vitt på Blocket. Eller något annat "märke" bara det är enkelt och stilrent, inga krusiduller och massa "överhyllor" och skit på..hahaha..Och titta gärna efter vita MALM byråer med..dessa är högsta prioritet men även här kan vi tänka oss andra byråer bara det inte är massa krusiduller och sådant, utan raka fina linjer. (HAHAHA) Och gärna i Stockholms-området såklart. Tipsa mig gärna om andra köp och sälj sajter - förutom Eniro och iloveikea.se. Någon som vet något annat?

    Så. Nu till det roliga, nya sängen är på plats - med de nya sängkläderna. Det blev så himla fint och stilrent..tycker jag själv! Ni ska få se..



    MYCKET bättre än det mörka svartbruna, eller hur? (Ida behöver inte svara, vet nog vad du tycker) Haha..Och jag tänkte sätta upp "vita" gardiner där istället för de svarta som var innan, men de var mer naturvita/creme färgade, så det passade inte riktigt, så jag sket i det tills vi köpt nya någon gång. Eller så kanske man ska strunta i gardiner i de där fönstren helt, ska jag vara ärlig så tycker jag nästan det är snyggare utan! (HAHA) Och där ser ni en liten del av Johans klädhög med som ramlat ner, måste bära upp det i fåtöljen igen så det inte blir smutsigt..

    Och såhär blev hallen med den nya garderoben..





    Snyggt va? SKITSNYGGT!

    Bättre bilder kommer..och bilder på ALLT kommer när det är HELT klart, och när svärföräldrarna och co har varit här och tittat, vill ju inte avslöja alla detaljer för dom i förväg. Dom läser nämligen min blogg.. ;) I alla fall svärmor..

    Haha!

    Puss på er, nu ska jag krypa ner i den vita, stilrena, fräscha, ursnygga sängen med min stora kärlek.
    Vi firar snart ett år..tänk..vad tiden går. Längtar - ULLARED KANSKE..det kommer bli bäst!

    Godnatt.



    GRATTIS ÄLSKLING!

    Vad är det för dag idag, vad är det för dag idag..nej, det är ingen vanlig dag, för det är Johans födelsedag..HURRA HURRA HURRA!!!

    Från det ögonblicket jag såg dig, visste jag att det var dig jag ville ha.
    Nu sitter vi här, sambo, och har varit ett par i snart ett helt år. Detta är på riktigt. Jag älskar dig utav hela mitt hjärta älskling, det känns i hela kroppen.

    Jag älskar när du ler mot mig, och jag älskar att höra ditt skratt. Jag älskar hur du rör vid mig, och jag älskar att ligga bredvid dig varje natt. Jag älskar hur du ser på mig och hur du får mig att må bra. Jag älskar hur du går och hur du berättar att du älskar mig varje dag. Jag älskar hur du går upp på natten, bara för att dricka ett glas mjölk, och jag älskar hur du håller i ratten och när du håller om mig när det är mörkt. Jag älskar hur du skojar och busar och jag älskar dina snarkningar som brusar. Jag älskar hur du är mot oss andra och jag älskar när vi håller om varandra. Jag älskar dina pussar och kramar och jag älskar hur du tröstar katten när den jamar. Jag älskar när du pratar, även om du tjatar. Jag älskar dina ögon, ditt hår, munnen och till och med dina tänder. Och jag älskar när du tar mina händer. Jag älskar hur du blir irriterad på mig ibland och jag älskar hur vi sedan ror lugnet i land. Jag älskar hur du sänder som elektriska stötar genom min kropp och jag önskar att det aldrig ska ta stopp. Jag älskar hur du ställer upp för mig - ja, jag älskar ALLT med dig!

    Jag älskar dig för allt du gör, och allt du är.

    Du är underbar. Den mest omtänksamma och snälla personen som finns och du är min..jag kan fortfarande inte förstå det. Du är finast i hela stora världen!

    Hoppas du får en jätte bra födelsedag älskling. Jag ska försöka göra det bästa av den trots att jag inte kan köpa någon present..JAG ÄLSKAR DIG!

    Puss.

    Sillmiddag = Lyckat!

    Det var godare än vad jag hade förväntat mig..och tro det eller ej, jag gillade till och med sillen idag. (HAHA) Det var så himla gott, sill, potatis, ägghalvor, gräddfil och gräslös. Och så lite sallad och franskbröd till..MUMS! Syndigt gott var det till och med..

    Efter middagen var vi tvugna att hastigt ge oss iväg igen för att skjutsa "lillebror" till jobbet. Sedan bar det av vidare mot Uppsala och IKEA. Vi hittade det vi skulle, köpte tre förvaringslådor i rätt storlek men hittade INGET bra på fyndavdelningen. Trist!

    Han som var intresserad av sängen kom aldrig ikväll, lite besvikelse råder i vår halvfina lägenhet just nu då det hade varit skönt att få in lite mer pengar för att kunna genomföra fler möbelköp till övriga lägenheten nu när tv-rummet är klart. Man vill ju gärna få iordning allt annat lika fint med..Och dessutom få bort det svarta som ligger lite här och var..men så blev det i alla fall inte. Frågade om han kunde komma imorgon men har inte fått något svar på det ännu. Får väl se. Det vore som sagt skönt att få sängstomme+sängborden sålda tillsammans med en gång. Annars har vi ju en spekulant på bara sängstommen, men då måste vi förvara den åt dom till i juli (fast vi får betalt nu) och det känns faktiskt inte helt bra. Man vill/ska ju inte ligga i den när man fått betalt av rädsla att ha sönder den, men sedan kan det ju till exempel bli inbrott i förrådet där vi för övrigt nog inte ens har något plats och så är man ju rädd att göra märken i den under "förflyttningen" med. Så nja..jag vet inte. Men dom kanske har hittat något annat under helgen..vem vet, det vet man ju inte heller.

    Men ingen mer än dessa två har ju hört av sig angående sängen så man får väl sälja den även om man inte gillar idén riktigt om inte de som hörde av sig idag kan komma imorgon. För helst vill vi ju få den såld imorgon, eller senast tisdag. För på onsdag (eventuellt torsdag) åker vi ju till Västervik och det känns inte som jag vill komma hem till den röran vi befinner oss i nu sedan på söndag utan till en fin och klar lägenhet. Eller någorlunda klar i alla fall..

    Men man får ju se vad vi hinner med imorgon med, min älskade prins fyller ju år - hela 23 år, så det blir middag och tårta hos svärföräldrarna. Tårtan fixar vi, middagen fixar dom. Funderar på att göra egen tårta, men vi får se hur vi gör. Kanske köper en...


    Kvällen har spenderats framför datorn en del, på Blocket - det är där jag hänger nu! (HAHAHA) Och sedan framför tv n. Men NU ska jag gå och mysa lite med Johan innan vi släcker ner och ska sova. Vi är båda ganska trötta!

    GRATTIS ÄLSKLING som fyller 23 år om ungefär tjugo minuter. Jag älskar dig.
    Godnatt.


    Dåliga uppdateringar.

    Jag höll på med tv rummet till sent på natten, eller tidigt på morgonen. Klockan var fyra ungefär när jag äntligen la mig i sängen. Jag ville ju bli klar med rummet..så nu är det så himla fint, nu är det bara en del av de svarta möblerna som inte blivit sålda ännu som ligger där inne. Bordet som Amanda ska ha plockade jag isär och ställde fint längs väggen. Sedan ligger båda sängborden på golvet där inne och den svarta tv bänken står kvar på högkant jämte nuvarande tv bänk i vitt, inte så fint, men jag fick ett mail igår kväll från en kille som är intresserad av både sängstomme och sängbord. Känns jätte bra, bara man får tag i honom..fick ett nummer jag kunde nå honom på men telefonen verkar vara avstängd. Typiskt!
    Hade varit väldigt skönt att få iväg det idag men man kanske inte får tag i honom förens imorgon...vi behöver verkligen få tag i datorbord med. Det ena är ju sålt och den datorn står på ett litet bord och det är en enda röra där. Det andra där min dator finns ska vi ta med till Västervik till Amanda i veckan så då kommer min dator stå på golvet. Ursch, detta måste åtgärdas. Jag får hålla utkik på Blocket och på iloveikea.se. HAR NI SETT DEN SIDAN FÖRRESTEN????? Om inte så är det ett måste!!

    Just för att det står en massa som inte ska stå där så har jag inte lagt ut några bilder..men jag har tagit några och ni ska få lite smakprov.

    Den URSNYGGA soffan. Johnny Cash grejen ska flyttas, passar inte riktigt in där längre, gardinerna ska SJÄLVKLART bytas till enfärgade svarta eller vita eftersom vi har mönster i soffan nu, bordet som hamstern står på ska målas vitt och sedan ska tavlan från RUSTA med "kändisarna" på hänga över soffan tror jag..sedan stör jag såklart ihjäl mig på fondväggen. Den passar inte alls till soffan, BLÄ, skulle vilja måla allt i vitt istället eller ljust grått eller åtminstonde i samma färg som övriga väggar är i nu. Men det får bli ett projekt längre fram.



    Jag tror inte att vi ska ha de lila grejerna där och inte heller de röda doftljusen då det skär sig lite i färgerna.



    Visst är den SNYGG? De svarta kuddarna har vi där så länge tills vi köpt kuddar i samma mönster som soffan. Det finns ju sådana där avlånga typ som man ska ha vid armstöden..



    Bättre och fler bilder kommer när ALLT är klart som det ska vara..fattas ett soffbord med. Expedithyllan finns ju där med, men det är inte riktigt klart med alla detaljer så jag håller på den lite. (HAHA)

    Det var i alla fall en liten tjuvtitt detta. Jag är så himla nöjd..1700 kr för soffan - Blocket! Ordinarie pris ca 4300 kr IKEA. 400 kr för klädseln - Blocket! Ordinarie pris ca 1400 krIKEA. Expedithyllan gav vi 300 kr för - Blocket! Ordinarie pris ca 900 krIKEA. Tv bänken 100 kr - Blocket! Ordinarie pris ca 500 krIKEA.

    I LOVE BLOCKET!!

    Jag trodde aldrig att jag skulle sitta här med soffan som jag drömt om så länge och suktat efter varenda gång på IKEA-varuhusen. Jag är så glad - och det bästa är att älskling tycker om det med. Säger han i alla fall..(HAHA) Jag har verkligen nästan allt jag någonsin drömt om och jag är så lycklig! Självklart inte på grund av möblerna, haha, men ni fattar. ;)

    Det känns som om jag befinner mig i någon form av ett "flow" just nu, där allting verkar gå min väg. Ja, nästan allt. På jobbfronten ser det ju inte så bra ut ännu och inte på vänner-att-umgås-med-fronten heller..men annars är allt så himla bra och jag älskar Johan mer och mer för varje dag som går. Jag tror verkligen att det är han jag ska dela en stor del av mitt liv med, förhoppningsvis hela - men det kan man ju inte veta!

    Men jag kan inte låta bli att undra, även att jag vet att jag inte ska tänka så, när bakslagen kommer. När ska de slå till? När det gör som ondast och när jag behöver det som minst..för visst kommer dom? Det finns ju sådana med tyvärr.............


    Nej, nu måste jag sätta fart, vi ska vara hos svärföräldrarna om tio minuter och Johan sitter och spelar gitarr där inne i tv-rummet. (HAHA) Får nog springa och påminna honom att vi måste åka NU!! Nu, nu, NUU!
    Det blir middag och trevligt sällskap, sedan bär det iväg till IKEA i Uppsala för att kolla efter fler förvaringsgrejer till expedithyllan och så. Enligt hemsidan ska de finnas i lager där, de var ju slut i båda IKEA vi varit på hittills (i den storleken vi ville ha alltså). Sedan blir det en titt på fyndavdelningen med såklart. Sedan får vi hoppas att jag får tag i han som är intresserad av sängen, vore toppen att få bort den och sängborden. HÅLL TUMMARNA!

    Tjillevippen..



    Oh herre min skapare!

    Den här dagen har vi VERKLIGEN haft fullt upp vill jag lova..dagen började med ett samtal på Johans soffa som vi la ut en annons på inatt runt klockan två. Klockan nio var det ungefär..Johan var inte hemma för tillfället utan hos sina föräldrar och hämtade sin bil som vi inte fick med oss hem därifrån igår kväll efter att Johan tagit en öl. Och GUD så glad jag blev, trodde ju aldrig vi skulle få svar på annonsen så snabbt. Och hon var helt inställd på att hon verkligen skulle ha soffan, hon försökte inte pruta och hon ville inte titta först eller provsitta utan hon SKULLE HA DEN bara. (HAHA)

    Så bestämde vi klockan elva med henne, då skulle hon komma och hämta den.

    Så stressade vi iväg till "Pingstis" (jag har faktiskt ingen aning om hur det stavas, haha) som är en form av second-hand butik typ som bara har öppet mellan 10-14 på lördagar. Iväg dit, stressar in för att titta lite snabbt om vi kunde fynda något, mobilen ringer ungefär 4 gånger med folk som var intresserade av soffan. Hänvisade dom till efter klockan elva, IFALL hon som skulle komma skulle ångra sig eller så...

    Så hittar jag en byrå, vit, med typ lite "frostad plast" på lådorna, ganska snygg och stilren och jämte står en garderob i samma serie. Nästan SPRINGER fram till byrån i PANIK, kollar priset - 125 kr. Kollar priset på garderoben - 200 kr. Står kvar med en hand på byrån och inväntar Johan som hamnat på efterkälken. Fram kommer en dam i kanske 40-års åldern och börjar titta på byrån. Feg som jag är vågar jag inte släppa fram ett ljud om att jag själv är intresserad av den utan suckar bara lite och tittar frustrerat efter Johan i vimlet av allt folk. Till slut uppenbarar han sig och jag säger HÖGT så damen ska höra mig "ÄLSKLING, KOLLA PÅ DEN HÄR! 125 kronor bara..KAN INTE DEN VARA NÅGOT?" Johan tittar förvirrat på mig och kommer fram och säger "Jo, varför inte..den ser ju helt okej ut" (Det var ett fåtal märken i form av "smuts" på den men vad faan, 125 kr). "Sedan finns det en garderob med där, se!" Vid det här laget står damen fortfarande kvar och går igenom lådorna och börjar öppna garderobsdörrarna för att kolla inuti den med. SUCK! Jag visste ta mig faan inte vad jag skulle göra. Men till slut verkar det i alla fall som att damen fattar vinken och frågar oss om vi vill ha byrån, annars tar hon den. Jag blir stressad och mycket tveksam, jag kunde inte bestämma mig, men vi kom överens om efter någon minut att vi kan hitta finare på Blocket så vi sa att hon kunde ta den och så gick vi därifrån.

    Efter ett halvt varv på en annan "avdelning" kommer jag plötsligt på och utbrister "MEN VAD FAAN ÄLSKLING!! Den där garderoben skulle ju passa skitbra i vår hall nu när vi byter till vitt, istället för den svarta klädställningen vi har där nu. Då kan man ju gömma alla kläder snyggt med..200 spänn, faan tänkte jag inte ens på!!" Johan mumlar mest och håller med tills jag nästan slår till honom lite och säger "MEN HALLÅ, hänger du med, tror du inte det?" DÅ kommer han tillbaka till jorden och säger "Va, vad sa du? Garderoben, ja..det kan nog bli riktigt bra." En sak jag alltid har undrat är varför man säger VA för att sedan svara på frågan och påvisar att man har hört allting...? (HAHAHA)

    I alla fall så sa vi att jag skulle gå och titta om damen hade snott den med eller om den fanns kvar till oss. Och den fanns kvar och jag nästan såg mig själv som typ superman bara flyga förbi allt och alla och svepa min mantel om den för att skydda den mot onda damer som kommer och armbågar sig fram...

    Jag ropade snabbt på en "försäljare" och sa, vi tar den här! Hon frågar mig om vi vill ha den hemkörd för 300 kr eller om vi tar den själva..öh, PUH, vad tror du, tänkte jag men svarade snällt att vi nog kan ta den själva om vi bara får in den i bilen..så jag frågar om jag kan springa ut och mäta bilen innan jag bestämmer mig för att ta den. Så hon reserverade den i en halvtimma åt oss och gav mig en tumstock. Letar rätt på Johan och så går vi ut och mäter. Den ska få plats! In igen, genomför köpet och in med den i bilen och sedan hem kvart i elva för att möta upp köparen till soffan. När vi precis kliver ut bilen på gården och ska lasta ur garderoben så får jag sms där det står att dom måste skjuta på det lite till lite senare för att de hämtar andra grejer för tillfället. Stress i onödan med andra ord, men det gjorde inget för när dom väl kom runt halv ett så var dom så himla goa och trevliga så man inte kunde låta bli att le. Det var en tjej, såg ut att vara i min ålder men kanske var några år äldre, med en liten dotter och så hennes mamma. Så bar dom ut soffan och så frågade dom om vi har något mer att sälja, vilket vi snabbt svarar JAAA på! (HAHAHA) Så får dom komma upp och titta och tjejen vill ha nästan allt. (HAHA) Hon ville ha en tv-bänk och båda byråarna..GÄRNA sa vi. Problemet var att soffan tog upp all plats på bilflaket så hon sa åt mig att hålla dom och så kunde de kanske komma tillbaka senare eller om vi kunde köra med det till dom. Bestämde att höras på telefon senare, för klockan 14 var vi tvugna att börja tänka på att ge oss iväg till Hammarby Sjöstad för att köpa en vit expedithylla vi ringde på igår. Efter det skulle vi vidare till Segeltorp för att köpa en SKITSNYGG soffklädsel till den där Ektorp soffan jag pratade om..så var det bara soffan som fattades. (HAHAHA) Vi hade spenderat hur mycket tid som helst här emellan allt åt att försöka få tag i en soffa, antingen var dom sålda eller för dyra och omöjliga att pruta ner. Skickade iväg två mail på två soffor där jag skrev att dom skulle ringa min mobil om den fanns kvar!

    När vi var påväg hem efter att ha köpt klädseln så ringer min mobil..ännu en soffköpare tänkte jag, men nej. Det var en av de från annonserna jag skickat mail till. En av sofforna fanns kvar!! JIPPI. Priset var 2000 kr, jag sa 1500. Hon sa 1800, jag sa att jag skulle tänka på det och prata med min sambo. Kom fram till att det var ett okej pris men att jag skulle försöka med 1700. Skrev ett sms, hon skrev att det var helt okej och att vi kunde komma och hämta den idag som vi ville. Så, hem till U-V igen för att äta tänkte vi, men så fick vi sms om att vi var tvugna att hämta soffan innan kl 18 för dom skulle bort då..så det var bara att springa in på OKQ8 istället för Sibylla och hyra en bil då vår första plan sket sig, den orkar jag inte ta här, det är ju redan en hel bok för er att läsa här!! (LER) Hyr bilen och så iväg till Kallhäll för att köpa soffan. Hem igen efter det och ska bära upp soffan. Jag tar tag i den och känner DIREKT, att den här orkar jag aldrig. Så, upp i lägenheten för att ringa Johans bror och se om han ville hjälpa oss med den. Vänta på honom för han skulle äta först, under tiden ringer vi på en LACK tv bänk (likadan som dom vi har nu i svartbrunt) 150 kr men jag prutade ner den till 100. Bestämde att vi skulle komma så fort vi hade fått upp soffan..sen hämtade vi upp Johans bror och pappa, hem hit igen, upp med soffan (jag tog lite kuddar, hahaha) och sedan skjutsa hem dom igen för att sedan återlämna bilen till OKQ8. Där tog vi vår bil igen där hyllor och klädsel fortfarande låg kvar, till Hässelby och köpa tv-bänk och sedan till MAX för att äta med Mr T och en tjejkompis till han.

    Sedan fick vi äntligen åka hem..(HAHA)..nu kom vi precis hem för en liten stund sedan, burit upp allt och Johan har intagit sin position i sängen..jag skriver blogg så fingarna glöder och längtar ihjäl mig till vi får iordning allt som det ska vara! Jag tänkte i alla fall försöka ta tag i tv-rummet nu med soffa, hylla och allt. Jag vet, klockan är halv tolv, men jag kan inte vänta. Det kommer bli så fint!! Bilder kommer, antingen senare eller imorgon. 

    Förmodligen hinner jag decka bland hyllplan och skruv inom en kvart.............och GRATTIS till den som orkade läsa allt det här! 
    Godnatt.




     

    Lördag..nej, fredag?!

    Ja, nu är det en sådan där konstig helg igen..det känns som att det är lördag idag eftersom alla varit lediga, men det är ju bara fredag..känns så himla skumt. (HAHA)

    Idag har det varit full fart, vi skulle köpa en Expedit-hylla i vitt av en tjej i Solna och bestämde att tiden halv fem, fem, skulle passa bra. Under tiden åkte vi till IKEA i Barkarby och tittade på förvaringslådor att ha i hyllan men de i den storleken vi ville ha var slut så vi bestämde oss för att åka till IKEA i KUNGENS KURVA och titta istället..där hade de den inte heller i rätt storlek, så vi tog två små istället och en jätte stor som vi tänkte att vi kan ha hamstergrejerna i istället för i den rosa "backen" vi har det i nu. Det kommer bli SUPERSNYGGT när vi är klara med allt, utbyte av möbler osv.

    Men hur eller hur, klockan halv fem var vi fortfarande kvar på IKEA men påväg till fyndavdelningen och kassan. Då piper det till i min mobil och ett sms kom med texten "Jag kommer inte att kunna vara i Solna ikväll, tyvärr!"

    GISSA OM MAN BLEV FÖRBANNAD..fy faan säger jag, så JÄVLA dåligt. Nu skulle vi visserligen hur eller hur ha de där förvaringslådorna och vi hade ju inte kommit till Solna än, men i alla fall! Tänk om vi hade hunnit betala dom och köpt dom enbart för hyllans skull och om vi hade varit på plats i Solna när hon skrev? Så jävla dålig stil. Jag blev skitförbannad och skrev tillbaka "Okej, faan vad dåligt. Vi är i Solna när som helst..." (För det stämde ju faktiskt lite, vi var ju påväg.)

    Jag fick inget mer svar och jag kan ju säga adjöss till den där hyllan men det skiter jag ta mig faan i, då väntar jag hellre till vi hittar en annan att köpa! Ursch säger jag..


    Sedan åkte vi i alla fall hem. Nu har jag spenderat den senaste timman med att kolla efter en soffa på Blocket. Jag är så himla dundersugen på den där Ektorp soffan med den svart-vita klädseln Hovby (blommig). ÅH, den är så himla snygg. Och tröttnar man på blommorna kan man ju byta klädsel bara. Men de sofforna är på tok för dyra, speciellt nu när jag inte har någon vidare inkomst (nypris på den soffan på IKEA är 4000 någonting.). Så tänkte se om man kunde fynda billigare.

    Och tro det eller ej, jag har faktiskt hittat en 3-sits soffa för 500 kr. Den ser aningen nedsutten ut och skitig, men för 500 kronor, och så kan man ju som sagt byta klädsel och vi vill ju ha den svart-vit-blommiga. Hittade även en sådan klädsel till en 3-sits för 450 kr (nypris på IKEA för just den klädseln är 1300 någonting). Annonsen på klädseln var utlagd den 4 e mars typ så jag tänkte att den finns ju såklart inte kvar. Ringde, och OJ, den FANNS! Blev så himla glad, men sa att jag skulle återkomma om vi hittade en soffa först. (HAHAHA) Så skulle jag ringa på den där soffan för 500 kr men så fanns det inget nummer! ÅH, finns det något tråkigare än när annonsörerna inte har nummer man kan nå dom på utan bara mail som kan ta flera dagar att få svar på..SUCK! Men jag har i alla fall skickat iväg ett mail så får vi väl se om den finns kvar. Men med tanke på priset så försvann den antagligen samma dag..dessutom måste vi hyra en bil för att få hem den i så fall och det kostar ju en del det med. Jag tror att jag får fortsätta drömma om den där soffan, som med så mycket annat (HAHA) men jag kan ju alltid hoppas! Återkommer om detta..

    Nu sitter vi och funderar på vad vi ska hitta på under kvällen. Johan och Mr T är festsugna men jag gillar inte att gå på krogen som dom brukar göra när dom "festar". Jag tycker hemma festerna är mycket trevligare men det är ju inte heller så skoj om det bara är jag, Johan och hans kompis. Jag föreslog kubb och lite dricka men Johan gnäller om att det är för kallt nu, men vad faan, man får väl klä på sig?

    Klockan är redan kvart över nio och Johan och Mr T har ringt och pratat med varandra och sagt att de ska höras senare med vad som händer 3 gånger nu. MEN HALLÅ? När ska det bli av, inatt eller? De är så knäppa! Vill man hitta på något så ta tag i det istället..annars går ju bara klockan och så blir det inget till slut som sist vi skulle hitta på något med Malin och co när hon var här. Suck.

    Jag får nog gå och ge karln en spark i baken så det händer något innan klockan bli för mycket, vilket den nästan redan har blivit.....


    Trött valborg.

    Efter en härlig, avslappnad och trevlig valborgskväll hemma hos svärföräldrarna med grillat (dock var det bara jag och Johan som var sena med maten och åkte och köpte kött och potatissallad för att sedan låna grillen där hemma) är vi hemma igen och mycket trötta. Så jag anstränger mig hårt för att ens orka skriva det här totalt (egentligen) meningslösa inlägget och jag funderar på om jag ska orka ladda upp lite bilder eller om jag ska vänta med det till imorgon.....

    Sängen lockar. Men okej..här har ni!

    Kvällens "outfit", invigde den nya klänningen..för övrigt den som hade passat dunderbra till Johans brors student som vi inte kan gå på och som faktiskt jag själv hade velat ha till MIN student för snart två år sedan om den hade funnits då! SUCK. 



    Mina nygamla skor..ett par skor som jag använt kanske en eller högst två gånger sedan jag köpte dom för ungefär 2-3 år sedan. (HAHA) De har jag börjat använda lite nu, de är ju så snygga. Dom är dock LITE för höga för att ha för länge. Ett impulsköp som så mycket annat..de syns knappt inte på den här bilden ens, men i alla fall. (HAHAHA) FÅr lägga in bättre bild någon annan dag när jag kommer ihåg det. ;)



    Älskade älskling, vad jag älskar dig!! PUSS.



    Och godnatt......