Fyndat.

Tänkte börja med att svara på Malins kommentar. Självklart har jag riktiga skor på fötterna..jag är ju inte helt blåst och tar på mig högklackat när jag vet att jag ska stå upp i sju timmar...vanliga sköna gympaskor som gäller såklart!


Och nu, dagen såhär långt. Dagen började med att vakna upp klockan elva efter en megaskön natt, jag har inte vaknat en enda gång. Helt underbart...och skönt för mina ben och fötter. Men nu är det nog tjatat om dom!!!

Sedan bar det iväg (efter en god frukost med färska frallor och Emil-skinka) till Märsta för att hämta upp Mr T och åka till ÖB..de skulle handla lite grejer till Sweden Rock, tält och annat smått och gott. Jag gick mest runt och kollade efter pris-klisterlappar till vår eventuella loppis i Täby imorgon. För att kunna prismärka alla saker alltså...det vore kul att försöka få lite sålt och förhoppningsvis dra in lite pengar till min vistelse i Västervik bland annat. Så jag har några kronor att göra något kul för i alla fall. Men Johan är väl inte så jätte taggad på idén, men vi får väl se. Det jobbigaste är ju att dra fram allt skit ur förrådet. Att prismärka allt ska bli jätte skoj (HAHA, ni som känner mig vet ju att jag har lite udda tänk om vad som är kul och inte) men det är just jobbet att bära fram allting och eventuellt upp i lägenheten som känns trist. Men jag funderar på om det inte vore smidigast att hålla på nere i källaren. Finns ju ett nästan helt tomt cykelrum mitt emot vårt förråd, där borde man kunna sitta om lamporna fungerar, istället för att dra upp allting i lägenheten och sedan ner igen imorgon (5 trappor).

I alla fall, återkommer till vad vi beslutar. Vi hittade i alla fall inga pris-klisterlappar så vi åkte vidare till Coop i Rotebro efter att vi lämnat av Mr T igen, svärmor trodde att de hade köpt sina där. Och mycket riktigt, vi hittade dom. Billigt dessutom. Köpte lite mat, det blir lasagne idag! MUMS...sedan svängde vi förbi en loppis på vägen hem där jag hittade två vinflaskor som jag samlar på (de i form av katter som jag pratat om tidigare), en röd och en gul denna gång. Prutade ner dom till 20 kr styck istället för 30 kr styck. Helt okej, men lite dyrt för att vara gamla vinflaskor. Men jag klippte till ändå, som dom som sålde sa så finns det säkert fler som samlar så de kanske är värda priset ändå, jag vet inte ens vad dom kostar nya fyllda med vin om dom ens säljs längre.

Hittade även en liten "skoj-present" till "lillebror" (Johans alltså) som tar studenten nästa vecka, och både jag och Johan missar den. Väldigt tråkigt...men vi ska försöka återgälda det så gott det går. 

Presenten ska jag givetvis inte avslöja, men här kommer de andra fynden.

 

Och här har jag ställt upp hela samlingen...den rosa har jag haft sedan, jag vet inte hur länge, fick den (med innehåll) av min mamma någon gång. En mörkblå hittade jag på loppisen i Täby förra helgen, den ljusblå hittade jag på en annan loppis för ett par veckor sedan, och den gula och röda på loppis idag.



Från vänster - mörkblå, ljusblå/turkos, mörkrosa, gul och röd. Jag tycker det blir en sådan läcker färgkombination. Undrar vad det finns för färger. Jag tror att det ska finnas en lila i alla fall. Jag hoppas att det finns en grön..kanske en genomskinlig/vit och möjligtvis en ljusrosa. Någon som vet om dessa färger finns?



Jag är riktigt nöjd med dagen såhär långt. Nu ska jag sätta fart med lasagnen, sedan ska vi eventuellt bada eller åka och fiska. Mr T var visst lite sugen på det.........vi får se vad fortsättningen av eftermiddagen och kvällen bjuder på.

Har ni haft en bra lördag såhär långt? Vad har ni hittat på?


Kommentarer
Postat av: Malin

okej, då är det nog tyvärr gympadojjorna som gör att du får ont.. är ingen dämpning för fötter å ben.. arbetsskor är att rekomendera

2009-05-31 @ 22:56:07

Tankar och funderingar?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: