Måndag..igen.

Gud vad veckorna går fort nu för tiden tycker jag..

Igår blev en mycket trevlig dag, först på middag hos svärföräldrarna och sedan följde de med oss hem på fika och för att se hur vi har gjort om allting. De tyckte det var jätte fint..så kul att höra, man blir så glad. Sedan blev klockan framåt nio när de lämnade oss..då kröp vi ner i sängen och tittade på tv ett tag innan vi somnade.

Och nu var det måndag igen..ursch. Johan sa till mig igår "Men det är väl bara lördag idag?" Jag svarar "Nej älskling, det är söndag!" Och vi suckade båda två djupt och Johan mumlade något om var helgen tagit vägen..och jag hade inget svar på det. Den bara försvann.

Var precis inne på Aftonbladets hemsida och möttes av något fruktansvärt tragiskt. Som ofta på den sidan..
Två fulla OCH narkotikapåverkade fotbollsfantaster tog bilen hem efter en match och körde in i en annan bil med en barnfamilj i (i ca 150-200 km/tim)..den lilla flickan (8 månader) dog.

FY FAAAN säger jag..vilket folk det finns. Det finns INGA ursäkter. De var fulla, det var en olycka, de har dåligt samvete. Vad hjälper det nu? De hade ett val den kvällen. Och de valde att sätta sig i bilen TROTS att de båda hade druckit, vilket inte bara är ett brott, utan även toppen av dumhet!! Fruktansvärt korkat..och nu är en liten flicka död på grund av det och två medmänniskor (flickans föräldrar) är svårt skadade, och den fysiska smärta de kanske känner går inte ens att jämföra med den psykiska smärta de känner/kommer få känna när de inser att deras lilla flicka är borta för alltid...

LIVSTID ska de ha de här två männen! UTAN förmåner! Och inte bara han som körde bilen, han som satt bredvid och lät det ske med.

Inte för att det hjälper NÅGON i det här fallet, utan för att de förtjänar det. De förtjänar inte att gå fria..

Det är så man blir tårögd. Och inte bara av det här, av så mycket annat som händer i världen. Är det inte tragiskt? Hur vår värld ser ut?! Man är helt maktlös.


Jag har en uppmaning (som förmodligen ingen kommer ta till sig ändå för det har sagts så många gånger av så många andra)..

SÄTT ER INTE I EN BIL OM NI HAR DRUCKIT ER BERUSADE (om ni har för avsikt att köra den givetvis)..hur övertygade ni än är om att ni klarar av att köra, gör det inte!! Det är inte värt det. Det är inte värt de minutrarna man kanske tjänar på att komma snabbare hem - om man ens kommer hem. Hela ert liv kan bli förstörd på en bråkdel av en sekund. Och inte bara för att du riskerar fängelse, utan för att du kanske förstört en annan människas liv på vägen. Det har du på ditt samvete till den dagen du dör. Det är verkligen inte värt det. Tänk på det!


Kommentarer
Postat av: livet som UNG stressad 2 barnsmamma

De där var fängslande, bra du skrev!



ÅH BLIR SÅ FÖRBANNAD! På idioterna, ja tänker bara tanken "tänk m de var vi, tänk om de var Nellie eller Elina som dött" och ja tänker också att vi ALDRIG SKA HA KÖRKORT eller åka bil mer för att även om vi klr hur lugnt som helst så finns de ju som sagt andra dårar som inte gör de! Men, klart man kommer åka bil igen, klart man kommer ta körkort. MAN ÄR JU DUM som sätter sig i en bil egentligen, eller ja vet inte. NU svamlar ja bara känner ja. MEN HATAR DOM IDIOTERNA HOPPAS DOM FÅR LIDA LIKA MKT OM INTE MER ÄN FAMILJEN SOM VAR MED OM DE!!!!!!!!!!!!!!!

2009-05-18 @ 13:33:34
URL: http://idaamagdalena.blogg.se/

Tankar och funderingar?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: