Mysigt eller inte?

Här sitter jag..klockan är nästan två på natten och Johans ganska höga snarkningar fyller rummet. (HAHA) Jag sitter och ler för mig själv. Själv är jag inte alls trött. Eller kanske aningen då, men inte alls sov-trött. Suck!

Läser på Aftonbladet att det väntas åskoväder..och jag och geografi. Låt mig säga att det inte var mitt bästa ämne i skolan..(HAHAHA)..jag lär mig aldrig. Och nu när jag har flyttat så vet jag ännu mindre vilken del av landet vi tillhör(?!)..kan det vara Svealand? Sitter och småskrattar för mig själv..ÅT mig själv. Det är helt sjukt.

Ja, hur eller hur..det jag skulle komma till var om det är mysigt eller inte med åska. Visst är det väl ändå ganska mysigt? Jag känner någon slags hatkärlek till den. Åskan alltså..för ni anar inte hur rädd jag är för den egentligen. Jag brukar krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet, blunda och vänta på att jag ska dö. (I stora drag..) Jag stänger helst av tv, dator, drar ur kontakter och släcker till och med lamporna gärna - fast jag har hört att det främst gäller de som bor i hus..någon som vet om det stämmer?

Nä, men jag är livrädd och jätte nojjig. Jag får för mig att inte gå framför fönster, än mindre ligga vid ett fönster, att blixten ska träffa mig genom fönstret liksom..(HAHAHA) Löjligt va?

Men så är det i alla fall. Helst av allt vill jag sitta i en bil..kanske med tonade rutor så att inte blixten kan ta mig. (HAHA) Man får lätt för sig att syns man inte, finns man inte..som när man var liten. Samtidigt pirrar det lite i magen av fascination och spänning. Det är ju spännande på något sätt..och mysigt, helst när det bara öser ner regn samtidigt.

När jag var yngre sprang jag och mina kompisar omkring ute när det åskade. Lyckliga och kanske lite ovetandes om farorna..jag cyklade till och med när det åskade. Det ska ju vara lite halv-farligt har jag hört..men jag vet inte faktiskt. Det är väl kanske inte så farligt som man inbillar sig..det handlar väl mest om otur, om blixten skulle slå ner i just mitt hus eller min cykel eller i trädet jag står under. Ja, jag VET att man absolut inte ska stå under ett träd eller på öppna ytor/fält.

Men handlar inte det med bara om otur eller ödet?! Vad tycker ni om åskan?

Så, min slutsats är i alla fall; Åskan är otäck, jag hatälskar den. Den är farlig på sitt sätt, och man ska nog ha respekt för den..men den är mysig med, i alla fall om man är i sällskap av någon - och på lagom avstånd, som någon så fint sa......



Kommentarer
Postat av: livet som UNG stressad 2 barnsmamma

ja gillar åskan,mkt=)

men är också lite rädd för den..:P



svarar på dina komentarer, jo finns dom som jobbar 8 timmar, Minna till exempel:O

Och nej dom har INGEN rätt att klanka´ner. Visst de kanske är deras skattepengar MEN, nu är de så att skattepengarna ska gå till sådana som behöver hjälp. men mkt av allas skatter går till dom som sitter i regering o skit. o dom frå flera hundra tusen fast dom inte jobbar. DET är sjukt, och det är allas skatt dom lever av. blääääää



jaao den är ganska seg, men funkar att ligga i sängen o blogga med;)



glömde jag svara på nåt? nu måste ja sova känner ja,ingen trötthet men kl är ju fan TRE!

natti natti emmis pemmis

2009-05-22 @ 02:58:24
URL: http://idaamagdalena.blogg.se/

Tankar och funderingar?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: