• Tillbaka till startsidan
  • Förlåt kära läsare.

    Att jag inte har lagt upp några bilder på om-möbleringen ännu. Det kommer, jag lovar. Jag har bara haft fullt upp idag..och jag har inte fått till alla små detaljer riktigt, så jag tänkte att jag väntar tills allt är helt klart. Då kommer bilder..kan tänka mig att detta blir..KANSKE imorgon, annars till helgen senast skulle jag gissa på.

    Hoppas ni har överseende.

    Annars vill jag ägna en tanke åt min kära sambo som ska vistas på sjukhus i ungefär sex-sju timmar imorgon. Stackars! Och jag kan inte följa med eftersom jag har möte på Af. Jag tänkte att det inte ens var någon idé att fråga, risken finns ju att jag förlorar pengar på att skippa mötet. Och älsklingen sa att det inte spelade någon roll om jag eller hans mamma följde med..så då sa vi att hon följer med och jag går snällt på mitt jobbiga och tråkiga möte. SUCK!

    Undrar vad som kommer hända imorgon..skulle inte förvåna mig om vi måste gå igenom vår "vecko-planering" högt inför gruppen. Ursch, det vill jag verkligen inte. Det är ju pinsamt och vad har de andra med att göra vad jag har gjort under veckan undrar jag?

    Ska försöka att inte tänka så mycket på det nu. Nu tänkte jag se kvällens avsnitt av "Den rätte för Rosing" som jag runt kvart i nio förskräckt insåg att jag hade glömt bort. GAAH! Nu ska jag alltså försöka gå in på kanal5 s hemsida och leta fram avsnittet, UTAN att se vem hon valde. Lycka till med det säger jag till mig själv..sedan ska jag se om gårdagens avsnitt av "One Tree Hill" finns ute på nätet nu så att jag kan se det med. Finns det någon bättre serie?! Åh, vad det är bra. Man blir glad i hela kroppen..nästan alla avsnitt slutar ju mer eller mindre lyckligt nu för tiden med, inte som förrut där man i slutet av varenda avsnitt satt med hjärtat i halsgropen, tårar i ögonen eller ilskan i hela kroppen och irriterat fick vänta på nästa avsnitt för att se "upplösningen". (HAHA) Men men, efter detta är det godnatt. Skriver imorgon.
    Kram.



    Kommentarer.

    Nu är det dags igen..


    Från Jessica;

    "Det var ju jag Jessica från Krylbo :P Du har ju halsbränna och illa mående"

    Svar;

    Haha, oj, förlåt. Jag hade inte en tanke på dig. Kanske för att jag inte visste att du läser min blogg. :/ (HAHA) Jo, men det beror nog inte på det..tror jag inte. :) Men det var ju en "bra" tanke. Hehe.


    Från Becca angående mitt Ellos-inlägg;

    "Hehehe shoppppppat loss ;)"

    Svar;

    Jo, jag har ju det..(HAHA)..och jag hittar bara mer och mer jag vill köpa. Men nu får det nog vänta lite. Vill ju inte försätta mig i enorma skulder såhär när man är arbetslös. (HAHAHA)


    Från Becca;

    "Memma memma!! Du skulle lagt vit bakgrund ist för den mörkrosa, får lite ont i ögonen av att läsa med en så stark bakgrundsfärg..Men wow din blogg är snygg...Kan inte du hjälpa mig att fixa min?? :$
    Fast dock inte rosa då ;) Hehe!! Jag är inne på GRÖN, GRÖNT, & GRÖNAST!! ;) Är helt såld på grönt!!

    Hur går det med jobb sökandet?

    Du vet väl att du kan försöka tjäna pengar på din blogg??

    Puss kusin vitaminen"

    Svar;

    Hej igen kusin. Härligt att du hittat till min blogg. (HAHA) Jag gillar det rosa. Men du kanske har rätt att det kunde passa bra med vitt istället..jag kommer nog göra om min blogg snart igen kanske. Vi får se. Tack i alla fall för de fina orden! Jag kanske kan hjälpa dig med din blogg, jag vet inte. Det tog ett par timmar för mig att göra min. Personligen tycker jag att det är ganska svårt, i alla fall innan man kommit in i alla koder och förstår vad som är vad. Men jag kanske kan försöka i alla fall..Jo, jag vet att man kan tjäna pengar på bloggen, men jag vet inte hur det går till och jag tror inte att jag har så många läsare så att det är möjligt. Men vem vet......?! Puss Emma.



    Sådär. Bilder på gårdagens möblering kommer "efter lunch". (HAHA) Det är väl redan efter lunch nästan men..jag ska hur eller hur pallra mig ner till Ica och köpa ett par färska frallor och lite tänkte jag. Sedan ska jag hämta mitt PAKET! Det första har kommit nu..UNDERBART!! Ska bli så spännande att prova, hoppas, hoppas, hoppas att jag kan ha allt så jag inte behöver hålla på med returer och sånt jobbigt. Ursch! Så, håll tummarna för mig..sedan mina vänner kommer bilder. :) Håll ut!



    Färdigt.

    Pust..efter många timmars arbete så blev det äntligen klart. När Johan väl fick komma hem så blev hans reaktion ungefär såhär;

    .........

    Precis. Han fick inte fram så mycket. Men när chocken lagt sig och jag frågade om han tyckte det var bra, så sa han att han tyckte det, att det är jätte fint. Och "tv-rummet" som numera finns i sovrummet tyckte han blev jätte mysigt..gud så skönt. Nu slipper jag göra om allt imorgon igen, så kan jag fortsätta på det här istället. Ska sätta upp lite tavlor och flytta ut min dator från klädkammaren till v-rummet som numera är vårt sovrum. (HAHA) Det blir lite krångligt nu..sedan måste jag tvätta och diska all disk som jag inte hann med idag. Det tog längre tid än vad jag trodde. Herre gud säger jag bara.
    Johan slutade sitt jobb runt tre idag, och nu runt halv elva fick han komma hem. Stackarn. (HAHAHA)

    Bilder på allt kommer imorgon, jag orkar inte nu. Har inte ens hunnit ta några än, och Johan har dykt ner i sängen så det får bli imorgon. Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova jag med..ÅH, så skönt det ska bli. Jag kommer nog somna väldigt fort och sova väldigt bra inatt!!

    Vi hörs imorgon.
    Puss.



    Finner inga ord.

    (HAHA)
    Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på. Jag bestämde mig i alla fall för att göra om hela lägenheten i stort sett. (HAHAHA) Och Johan får det som en liten "överraskning". Överraskning - ja, det kan man ju som minst kalla det. Jag undrar hur han kommer att reagera. För jag kan inte tänka mig att han har den minsta susning om vad som pågår..han är hos sina föräldrar nu vad jag vet. Hans mamma vet ju om det, men Johan själv är helt omedveten om vad jag håller på med som sagt. Det ska bli kul att se hans min när han kliver in genom dörren..och undrar vad han kommer att säga?!

    Jag gissar på; Öh..OJ! OJ! Vad har du gjort älskling?

    Men jag hoppas att han gillar det lika mycket som jag, för det blir väldigt fint. Väldigt, väldigt fint. Och väldigt, väldigt annorlunda! Och jag får utlopp för min kreativitet. Det är ju bara toppen..(LER) Skulle han mot all förmodan hata förändringen så får jag så illa tvunget ställa tillbaka allt som det var igen imorgon. Det får ta den tid det tar, det här var ju en väldigt vild chansning. Det känns lite galet trots allt..(HAHA)

    Men det mesta börjar fixa till sig nu, nu är det bara datorerna kvar att flytta på och sedan allt småplock. Det är ju det värsta när man gör om, allt skit som kommer fram som man gömt undan för stunden. SUCK! Och alla sladdar till datorerna..BLÄ!

    Men men. Det är bara att ta tag i det, men nu börjar jag känna mig aningen stressad med, för nu har det ju gått minst två-tre timmar sedan Johan blev tillsagd att inte komma hem, hahaha, så han börjar nog bli lite otålig nu. Sedan ska vi hinna till Kista och hämta någon vinst - Johan blev uppringd idag och blev informerad om att han gissat rätt på hur många ärtor det fanns i burken inne på Din Sko när vi var där. (HAHAHA) Men han hade ingen aning om vad han hade vunnit, det återstår väl att se..spännande! Jag tycker ju att han borde vinna presentkort eller något på skor, men det är säkert bara något annat litet. Men kul ändå..


    Till Ann;

    Bra att du inte säger något till Johan. Det ska som sagt bli kul att se vad han kommer att säga. Och bilder kommer..
    Trafiken har slagit mig...men jag tror inte det ska vara något problem. Jag tycker inte det är så farligt faktiskt. Men jag vet ju inte vad Johan tycker. Han tycker ju att det låter väldigt mycket när bussarna kommer, men när han sover så brukar han sova djupt så han kommer nog inte att störas utav det. Får vi hoppas..det skulle i så fall vara om han störs när han ska somna. Men det åker ju inte bussar och bilar förbi där hela tiden på kvällarna/nätterna, utan dom kommer ju med jämna mellanrum i så fall..så vi får hoppas att det inte är någon fara helt enkelt. :) Kram till dig Ann för att du stöttar mig i mitt galna beslut. Det känns bra att höra; Tuta och kör! (LER STORT)



    Måndag.

    Så var det måndag igen, men det rör mig inte i ryggen nu, för snart är det tisdag. Och då kommer kanske mina kläder..JIPPI!!

    Johan är på jobbet, såklart, och jag sitter här. Men snart måste jag sätta fart och ta tag i städningen. Egentligen skulle jag pallra mig ner till Arbetsförmedlingen/Försäkringskassan med för att få hjälp att fylla i mina papper för aktivitetsstödet. Jag fattar INGENTING av dessa papper och datum hit och dit. Hm. Men jag finner ingen ork till det, så jag kanske tar mig dit imorgon istället. Jag måste fråga om jag kan få skippa deras möte på onsdag med för Johan ska till sjukhuset och ta leverprov och jag vill så gärna kunna följa med och finnas vid hans sida. (HAHA) Det låter kanske som om det är något jätte allvarligt, men det är det väl inte, men ändå..han ska ju ligga kvar på sjukhuset i sex timmar efter och då vill jag gärna hålla honom sällskap. Men de ser säkert inte det som en godtagbar anledning på Af om det inte är JAG som ska göra provet. Suck. Men det skadar ju inte att fråga..annars får hans mamma följa med, och det går ju lika bra det egentligen.

    Hur eller hur, vi får se, nu tänker vi inte på det förens då tycker jag. Eller förens imorgon i alla fall då jag ska fråga Af.

    Nu ska jag gå och städa, diska och kanske ladda en maskin tvätt eller två. Vi måste bli bättre på att faktiskt tvätta nu när vi har en egen maskin. Hm!

    Och just det. Jag fick för mig världens konstigaste idé igår..jag tänkte att vi skulle byta vardagsrum och sovrum. Alltså, ha sovrummet i vardagsrummet och tvärtom. (HAHAHA) Helgalet, eller hur? Men varför inte egentligen? Vem har bestämt att det största rummet måste vara vardagsrummet? (HAHA) Jag skulle faktiskt gärna byta..men jag vet inte vad Johan skulle tycka om det, så jag törs nog inte ge mig på det innan han kommer hem. (HAHAHA) Men jag tror att det kan vara väldigt bra..för det känns som vi har mer grejer i sovrummet än i vardagsrummet, så då borde det ju passa bättre att byta plats?! Eller?

    Hahaha..i sovrummet har vi liksom en stor dubbelsäng, en stor tv-bänk, ett datorbord (och vi skulle helst vilja ha det andra datorbordet med dator och så i sovrummet med, fast det står i klädkammaren just nu för det får inte plats i sovrummet) och en ganska stor byrå, och ett litet bord i ett hörn. I vardagsrummet har vi soffan, bordet, en smal lång hylla, en liten fyrkantig hylla, bordet med hamstern på, en tv-bänk och sedan "barbordet" och hyllan över det. Så, okej, det kanske är fler grejer i vardagsrummet ändå, men eftersom vardagsrummet är större så får ju sovrumsgrejerna plats där även med en eller två utav dessa grejer, om det får stå kvar, tror jag. Jag tror det kan göras väldigt mysigt..dessutom, så kollar vi mest på tv i sovrummet och det är i vardagsrummet vi har alla kanaler, alltså digitalboxen eller vad det heter..så om vi skulle ha sovrummet där så skulle vi ha tillgång till fler kanaler. HAHA! Som sagt så använder vi knappt vardagsrummet..vi är nästan aldrig där. Vi spenderar all vår tid i sovrummet eller köket. Toaletten ibland såklart..så varför inte göra det största rummet till oasen och sovrum istället?

    Låt mig räkna upp fördelar och nackdelar med att byta plats på detta;


    Fördelar med sovrum i "vardagsrummet".

    * Fler tv-kanaler.
    * Mer plats, andra datorbordet får plats med.
    * Mysigare.

    Nackdelar med sovrum i "vardagsrummet".

    * Färgsättningen - men det KAN bli jätte bra ändå.


    Fördelar med vardagsrum/tv-rum i "sovrummet".

    * Mysigare, som ett tv-rum mer än ett stort vardagsrum.
    * Den nyinköpta tavlan kan ta plats över soffan som Ida sa skulle bli snyggare. (HAHA)

    Nackdelar med vardagsrum/tv-rum i "sovrummet".

    * Färgsättningen - men det KAN bli jätte bra ändå.


    Mitt resonemang lyder; Varför vara som alla andra, varför göra som alla andra - ha/göra det största rummet som/till vardagsrum?!

    Så, låt oss komma fram till ett slutgiltigt beslut?! Hjälp mig..och sedan återstår bara att övertala Johan om det nu skulle bli positiva responser till det här. (HAHAHA) Eller så kanske jag bara tar tag i det och gör slag i saken. Kan ni se Johans min framför er när han kommer hem och finner den enorma förändringen? (HAHAHAHA) Visst vore det lite kul?

    Och skulle han reagera jätte negativt så får jag väl ägna morgondagen åt att ändra tillbaka allt. Det KAN vara värt besväret..man måste vara lite galen ibland. ;)

    Så, till svärmor - det KAN hända att jag ber Johan åka hem till er efter jobbet så jag får tid att fixa detta. Och i det fallet, nämn ingenting om detta ifall du har läst det här nu. (HAHA)




    Söndag.

    Åh, dessa tråkiga söndagar. Helgerna går allt för snabbt. Suck!

    Jag har precis städat Lolas bur, jag var osäker på när jag gjorde det senast, men det var nog inte så länge sedan. Man ska ju städa den en gång i veckan och jag tror inte ens att det var en vecka sedan jag städade den sist. Men nu är den städad igen i alla fall. Och så gjorde jag en liten ommöblering igen. Och oj, OM hon blev GLAD när jag släppte ner henne. Jag älskar när hon springer runt och ser så lycklig ut, springer omkring och undersöker allt..sötnöten! (HAHA)

    Nu funderar vi på om vi ska ta oss en sväng till Willys i Märsta för att handla lite kött (grytbitar) så jag kan göra köttgryta idag. Den har varit efterfrågad och längtad efter länge nu så det får väl bli en gryta idag då..med ris till, MUMS! Det värsta är att den tar sådan tid att göra..men vi har ju inget annat för oss så.

    Förut, till frukost, hade älskling köpt färska frallor, risgrynsgröt och frukt. Han sa att vi ska börja våra nya nyttiga liv idag. (HAHAHA) Ni skulle sett hans miner när han klämde i sig den enormt sura apelsinen. (HAHA) Men det var så himla gott allting. Så, vem vet, vi kanske fortsätter på den linjen och köper hem lite sallad och grönsaker till middagen idag... ;)


    Nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig iordning (nej, jag har inte gjort det än, haha) och sedan längtar jag efter att få ta på mig mina nya väldigt vita och rena skor..det tråkiga är att man vill ju inte smutsa ner dom. Men det är ju oundvikligt tyvärr. Hm.



    Dagens bästa såhär långt; Frukosten och att få använda mina nya skor.
    Dagens sämsta såhär långt; Vädret, jag hade hoppats på lite härlig sol och vårväder. Men det ser tråkigt och kallt ut.

    Och ni har väl inte glömt att dra fram klockan en timma idag?!



    Jag har världens underbaraste pojkvän!

    Jag har sagt det förrut, och jag säger det igen..däremot kan det verka som att jag bara säger det när han har köpt grejer åt mig. Men så är det verkligen inte. Jag berättar det för honom i stort sett varje dag..och huvudsaken är ju att han vet det. (LER)

    Men ja, han har skämt bort mig igen. Men det är "bara" ett lån (som jag för övrigt plussat på de andra summor jag redan är skyldig han, så det blir väl hela min första lön till honom när jag börjar jobba, HAHA) Nej. Men så illa är det inte, men det är nog bra mycket nu. Men i alla fall. Jag fick låna pengar till en ny mascara, två "överasskningspåsar" från Ur&Penn med smycken i och ett par skor. Åh, jag är så glad. Först kollade jag på de knallgula/vita skorna som jag tittat på ett tag som är så himla snygga inne på Din Sko. Men de finns lite överallt har jag sett..

    Sådana här;



    Är dom inte ursnygga? Hur eller hur, JAG ÄLSKAR DOM. Jag var inställd på att köpa dessa och jag var på tok för nära att göra det när jag i sista sekund började vela, för jag skulle faktiskt behöva ett par lite mer bekväma skor. Fast, dessa var JÄTTESKÖNA, FAKTISKT, trots höjden. Men det är ändå skönt att ha ett par skor utan klack med, jag har ju rätt många med klack. Då slängde min älskling ur sig att de har REA på Adidas skor på Stadium - ni vet de där vita med svarta ränder, åh, jag hade ett par sådana för länge sedan fast med ränder i silver..och jag gick i dom tills det var hål rätt igenom dom, så grymt sköna skor. Men, jag frågade han om han verkligen kunde lägga ut till ett par sådana, det var ändå ganska stor prisskillnad - 249 kr för dessa gula och 500 (trodde han att dom var nedsatta till) för Adidas-skorna. Hm. Men han sa att det var okej. Så vi drog dit och jag provade ett par. Men de kostade dock 599 kr. Men han sa att det var okej i alla fall. Då var det bestämt, jag ville hellre ha ett par sådana. Såhär i efterhand är jag jätte nöjd, men jag får lite ångest över att jag inte kan köpa dessa snygga gula nu..för de lär ju inte finnas kvar när jag får pengar, när nu det blir. Suck.

    Men skit samma, jag får sluta tänka på dom helt enkelt, eller tipsa släkten om att jag önskar mig ett par 38 or i dessa till jag fyller år. (HAHA) Jag är hur eller hur hur nöjd som helst med dagens inköp. De mesta av smyckena i "överasskningspåsarna" var användbara med och den nya mascaran ska jag prova imorgon.

    Det blev en sådan här;



    Jag har hört att de ska vara bra..
    Nu kom vi precis hem från en trevlig "Earth Hour" kväll hos svärföräldrarna med trevligt sällskap, nötter, kortspel och dricka. Härligt!! Vi kom dock på att mina cykel fortfarande står nere i centrum sedan igår, det är mindre bra. Jag får hoppas att den är hel imorgon om inte Johan orkar ge sig ut nu igen för att hämta den. Om den ens står kvar. Håll tummarna för det nu alla.

    Godnatt.



    Ute och irrat runt.

    Vi har hunnit med en del idag, men ändå är jag inte nöjd.

    Vi skjutsade "lillebror" Oskar till jobbet klockan tjugo i elva i förmiddags, efter det bar det iväg till Barkarby till Rusta. Irrade runt där inne ett tag, sedan in på Cervera för att se om vi skulle springa på "storebror" Michael där. Men icke. Ut igen - kissnödig som faan. In på IKEA, låna toaletten, kissa. Sedan igenom IKEA. Kollade efter en garderobsliknande grej att ha i hallen för att ställa in "smyckeshyllan" i och få "gömma undan den" lite..hittade bara massa dyrt. In på fynd-avdelningen, irrade runt där inne ett tag. Hittade noll. Ut igen, irra runt för att hitta bilen som vi hade ställt en halvmil bort. (HAHA) Iväg..till en djuraffär, köpte mat och tuggpinnar till Lola. Ut igen, in i bilen..iväg..mot TEAM SPORTIA. Efter en ilsken diskussion åkte vi därifrån utan att ha gått in. Sams igen och tog vägen mot Sollentuna till det TEAM SPORTIA - älskling orkade inte hitta parkering. Åkte därifrån igen..hem till U-V igen, in på Cykelringen och kollade på träningsmaskiner som karln har fått för sig att han vill ha en. För dyrt..in på Statoil och köpa en kall Cola till urtörstiga mig. Och så bar det iväg hem igen..till den tråkiga lägenheten. Suck. Det känns som att jag sitter här inne hela dagarna och jag blir helt överlycklig när vi är ute och far och jag får göra något annat för en gångs skull. Nu är det dock surt att man inte har ett öre att handla för nästan, så då blir det tråkigt att gå i affärer med - jag vill ha mina skattepengar! NUUUU..

    Stackars älsklingen har försökt förklara för mig att han gärna vill ta det lugnt när han inte jobbar. Och jag förstår honom..men för mig är det ju tvärtom. Jag blir så himla rastlös..nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra nu?! Johan håller på med maten, efter den är det väl bara att gå och lägga sig igen. Åh, min högsta önskan just nu är att få byta ut alla våra möbler mot vita. Få börja om, göra om allt, så jag får utlopp för min kreativitet lite. DÅ har jag något att göra. Och det jag älskar att göra dessutom. Men den tanken är väl bara att lägga åt sidan................



    Ellos.

    Ja, Johan röstade på den blå jackan han med. Så, jag beställde den. Men inte deppar jag för det, för mamma köper ju den svarta åt mig. Jag känner mig så bortskämd ibland, att jag ofta får det jag vill ha. I alla fall nu för tiden, jag har något slags flyt..(HAHA)

    Dessutom köpte jag ännu mer kläder..och det behövs faktiskt. Mest skulle jag behöva byxor, men jag hittade inga som såg bra ut och var skapligt billiga - dessutom är det svårt att beställa byxor tycker jag.
    Men en hel del gulliga tröjor och lite annat slank ner i varukorgen, slutsumman blev visst strax över tusenlappen. Oj oj. (Inklusive jackan alltså, och den kostade ju faktiskt 399) Jag utnyttjade inte 40% rabatt erbjudandet utan tog 300 kronor rabatt om man beställde för minst 900 kr istället eftersom jag köpte så mycket.

    Men jag pratade med Ellos Kundtjänst idag och dom talade om för mig att det finns en stege för hur lägsta godkända månadsbelopp höjs när skulden ökas och om jag fattade rätt så höjs det bara med 20-30 kr nu sedan jag beställt allt detta. Och det är ju inte så mycket att bråka om tycker jag, jag trodde ju det skulle höjas med hundralappar. Så jag slog till. Jag frågade Johan om han ville ha något medan jag ändå var igång men han orkade inte engagera sig alls. Så då får han skylla sig själv! (HAHA) Jag tog även express denna gång, det kostade 20 kronor extra, då får jag det inom 48 timmar men nu är det ju helg så det kommer tidigast på tisdag klockan 15. JAG LÄNGTAR. Hoppas allt passar med så man slipper skicka tillbaka och byta och krångla, det är SÅ jobbigt!!

    Så..är ni nyfikna på vad jag har beställt? Då kommer bilder här..

    1. Blå jacka - 399 kr.



    2. Rosa tubtopp - 99 kr.




    3. Rosa tröja - 99 kr.




    4. Brun kofta - 179 kr.




    5. Grå kofta - 179 kr.



    6. Brun topp - 149 kr.




    7. Gul topp - 149 kr.




    8. Klänning med blommor - 99 kr.







    Ja, det var det! Nu ska jag faktiskt sätta mig framför tv n ett slag och sedan försöka sova. Nu har jag suttit vid datorn hela kvällen och varit totalt uppslukad av www.ellos.se ÅH, så mycket fint de har! Och till bra priser..och oftast väldigt bra kvalitet. Godnatt kära läsare, ni ser mer av mig här imorgon.

    Dagens bästa; Jag fick veta hur mycket skatt jag får tillbaka sedan "tiden på Willys". SÅ JÄVLA HÄRLIGT!
    Dagens sämsta; Att det snöade igen ikväll.

    Update.

    Nu har jag fått en röst av Ann med. Hon röstar på den blå jackan, så nu står det 2-1, blå "leder"..

       Blå - 2

       Svart - 1


    Fortsätt "rösta", ni har fortfarande lite tid på er..klockan fyra går tiden ut, då ringer jag min mamma och säger vilken jacka jag har bestämt mig för.

    Eller, så kanske det blir båda ändå. Jag vet inte än. Jag ska fundera på det. Det är nämligen så, att mamma ska ju köpa en i för tidig födelsedagspresent. Och så kom jag på att jag själv kanske kan beställa en i alla fall..jag har konto på Ellos, där jag redan har en "skuld" (HAHA, det låter så illa, som om jag borde vara med i Lyxfällan eller något, men så illa är det verkligen inte - jag har full kontroll, HAHA) som jag betalar av på varje månad. Man betalar lägst 50 kr/mån..så, om det går, så kan jag kanske beställa en jacka och så läggs det bara på på min nuvarande "skuld" och jag fortsätter bara betala 50 kr/mån som vanligt. Det påverkar egentligen ingenting, för nu när jag inte har någon inkomst så betalar jag bara 50 kr/mån (det är ju inte så mycket och det är ju ett måste) så summan minskas egentligen inte så mycket - så jag kommer ändå inte kunna betala av hela summan innan jag får ett jobb. Så det borde ju inte göra något om jag får 240 kr till (som jackan kostar med min rabatt) på kontot att betala av eftersom jag hur eller hur betalar 50 kr/mån nu. Eller? Och när jag får ett jobb och en inkomst sedan kan jag ju betala allt med en gång om jag vill..det hade ju varit annorlunda om jag inte hade betalat något alls på Ellos varje månad och så beställer jag en jacka och måste börja göra det, eftersom jag inte har någon inkomst så kan jag ju inte göra det, det säger sig ju självt. Men nu har jag ju som sagt minst 50 kr/mån hur eller hur att betala varje månad.

    Jag ska ringa Ellos och fråga om man ens KAN beställa nytt när man redan har "skuld" hos dom..men man borde ju kunna det för dom skickar ju ut erbjudande till mig hela tiden. (HAHA) Däremot kanske beloppet att betala varje månad höjs, det vet jag ju inte - och om så är fallet så låter jag självklart bli.


    Återkommer om detta, men först, ska jag pallra mig ner till banken och se om jag kan få e-legitimation så jag kan se om jag får något tillbaka på skatten och sådär. Det har jag ju inte ens tänkt på, det är ju ett litet tillskott i sommar om jag inte får något jobb till dess.´
    Puss på er!





    Deadline.

    God morgon!

    Jag har faktiskt varit vaken sedan Johan gick till jobbet klockan sju, men det är mest för att jag fick halsbränna och kunde inte somna om. Så hamnade jag här. Men nu har det gått över och jag tänkte faktiskt försöka somna om en stund till så fort jag skrivit klart detta...

    För övrigt är det fredag igen och det känns underbart. Fredagar, lördagar och söndagar är dom bästa dagarna..Fast söndagarna är nog tråkigast utav dom. Såklart!

    Jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta på alls i helgen, bara ta det lugnt tror jag. Johan och Mr T pratade väl om att kanske träffas och "festa" till det lite idag..men vi får väl se, jag hoppas att Johan stannar hemma med mig istället såklart. (HAHA) Men jag hindrar honom inte om han vill åka iväg. Jaha, det är än så länge ingen som har sagt något om jackorna, hjälpt mig att besluta vilken färg jag ska ta - förutom Ida på bilddagboken. Hon tyckte svart, hon trodde det skulle bli för mycket med blå jacka och blå pumps. Det skulle det väl ändå inte?! Hon är ju knäpp..(HEHE) Sedan har pappa tyckt till med, han sa blå - han tyckte svart lät tråkigt. (HAHAHA) Mamma tyckte ingen alls egentligen men sa att hon inte skulle lägga sig i..så, såhär långt står det lika mellan dessa.

      Svart - 1


      Blå - 1


    Men tack i alla fall Ida för att du tyckte till. Men jag skulle vilja ha lite fler som tycker till. Blå, eller svart? Blå, eller svart? Svart, eller blå? Blå, eller svart? Hm..ja, har ingen skrivit något innan klockan 16 idag så får jag nog bestämma mig helt själv. För mamma måste beställa den genom internet på jobbet (och hon slutar 17) för hon har ingen dator hemma just nu, dom håller på och stamrenoverar hos henne så hon bor i en barack på 19 kvm..oj oj! Tur att vi får bo i en LÄGENHET när det är dags här, för det kommer ta ett halvår ungefär. Men det är ju inte förens 2012-2013 så, det hinner kanske hända mycket innan dess...

    Kommentarer.

    Från Johanna angående inlägget om hennes letande efter klänningar;

    "Köpt en svart nu, till skivan nästa vecka. Och en vit att ha på studenten! :D"

    Svar;

    Oj, vad bra! Blev det "fodralen" eller något annat? Kram Emma.


    Från Anonym angående vår hamster;

    "Man behöver inte allt de där till en hamster xD Och dom SKA ha sågspån ;) Det är mjukare och bättre för dom att gräva runt i :) Men bad skålen med sand i det tycker dom är super skönt :)"

    Svar;

    Hej, jag vet inte ens vem som skrivit detta, eftersom "den" är anonym - men det låter som om du kan och vet bäst. Hehe. Men vi litar ju såklart på att de som jobbar i djuraffären kan och vet bäst..därför köpte vi det hon sa behövdes, och hon gav oss ganska rimliga förklaringar till varför det behövdes, men jag håller med, jag tror inte man behöver allt detta. Men hamstern ser ut att trivas och ha det bra och det är ju huvudsaken. Dessutom tror jag pappers-pelletsen är mjukare än sågspån då sågspån är framställt av hårt trä och dessutom kan kännas lite "vasst" ibland..pelletsen är ju jätte mjuka och "lena", dessutom tar dom hand om urin-lukt väldigt bra. Mvh Emma.


    Från Hanna angående mina tankar att läsa som Konditor;

    "Emma, du skulle passa as bra som konditor. Du verkar älska att baka och hålla på med sånt. Så det skulle säkert passa dig perfekt! Det tror jag helt klart, men lycka till :)
    Ska imorgon på möte ang läsa upp mina betyg som jag har ig i så det blir. Så får hoppas att jag kan börja läsa upp dom till hösten så att jag får undersköterske utbildningen. :) "

    Svar;

    Ja, jag tror det med. Dessutom är det nog ett väldigt roligt jobb..det lutar åt den utbildningen. Tack så mycket!
    Okej, vad bra att du ska läsa upp det du behöver så du kan få utbildningen du vill ha, du kommer nog passa jätte bra som undersköterska du. :) Kram Emma.



    Jaha..nu ska jag gå och ta mig några plättar med hallonsylt och grädde, ska bli så himla gott. De går ut idag så jag måste äta upp dom, kommer ju inte orka alla såklart men älsklingen kommer väl hem snart och är hungrig som en varg. Så sedan ska jag bara vänta på att just han, han med stort H, kommer hem så jag kan pussa på honom, krama honom och gosa med honom utav bara den och berätta hur mycket jag älskar honom!

    Och vet ni, jag frågade min kära mamma om hon ville köpa jackan åt mig i för tidigt födelsedagspresent. Och det verkar som om hon kan det..jag är så överlycklig! Nu är bara frågan vilken färg jag ska bestämma mig för..suck! Jag skriver för och nackdelar här nedan så kanske ni kan hjälpa mig lite?!

    Har jag någon gång sagt att jag har världens bästa föräldrar?! Världens bästa familj, världens bästa släkt, världens bästa pojkvän och sambo, världens bästa svärföräldrar - ja, ALLT! De betyder världen för mig allihop, jag är så lyckligt lottad som har dom i mitt liv.


    Blå jacka;



    Fördelar - SNYGG, vår/somrig, underbar färg, kommer passa skitbra till mina pumps i samma färg, lite mer "ovanlig" och den sticker ut lite mer.
    Nackdelar - Kan vara svår att matcha till andra kläder och väskor. Tänk er denna med en knallgul väska till, lite för mycket "Heja Sverige" över det tror jag. Och en knallrosa väska till?! Lite FÖR mycket kanske. Eller så blir det skitsnyggt, vem vet?!

    Svart jacka;



    Fördelar - SNYGG, lättare att matcha till allt annat då svart passar till allt.
    Nackdelar - Mörk och tråkig som alla andra jackor och lite mer höst-känsla över den. Å andra sidan så kanske den ser bättre ut när det faktiskt är lite mörkare, gråare och kallare ute?!


    HJÄLP!
    Jag tycker om båda lika mycket faktiskt..så, ja, jag behöver VERKLIGEN hjälp här!!
    Tack på förhand, många kommentarer med råd och tips här nu tack...inte bara från Ida, Hanna och Amanda. Haha..ALLA, ANN, MICHAEL och ERIK om de läser detta, ANONYMA, kända som okända människor. Killar som tjejer..Snälla..kom igen!



    Snabbt.

    Nu ska jag försöka skriva ett megasnabbt blogg-inlägg för min älskling ska ha datorn. Jag smet emellan och sa att jag skulle skynda mig. (HAHA) Men jag har inte så mycket mer att skriva, när karln kom hem efter jobbet så hoppade han in i en snabb dusch och gav sig iväg igen. Hm, jag hade ju glömt att han skulle träffa Martina idag..så, det blir inga semlor. Dom står fortfarande kvar i kylskåpet.

    Nu kom vi precis hem från svärföräldrarna, vi spelade kort och blev bjudna på varsin våffla som dom hade till övers. MUMS var det med hallonsylt och grädde till..det är ju våffeldagen idag, eller var, åh - alla dessa dagar! (HAHA)


    Nu ska jag äta två köttbullefrallor och ta ett glas mjölk, jag har ju inte ätit någon middag idag eftersom Johan åt ute med Martina..och nu hör jag djupa suckar från sängen där borta så det är nog bäst att jag flyttar på mig! Hahaha..

    Godnatt gott folk, det får bli mer här imorgon. Bland annat funderar jag på att skriva en önskelista på lite smått och gott som jag gärna skulle önska att jag hade.
     

    Dagens bästa; Vårväder och svärföräldrarna!
    Dagens sämsta; Att tala inför gruppen på arbetsförmedlingen tror jag..





    Jag är kär!

    Så hemskt dunderförälskad i den här jackan. Det är så frustrerande att tänka tanken att jag nog inte kan köpa den innan den hinner ta slut..jag har ju inga som helst pengar nu, pappa har redan gett mig så mycket så jag vill inte fråga honom igen - han har själv dåligt med pengar denna månad. Han ska redan hjälpa mig med ungefär 200 kr för ett par små räkningar jag har för att Johan ska slippa betala dom..så, det är nog bara glömma och drömma vidare om dessa ursnygga kreationer...

    En i blått - den jag är mest inne på, för att det är så tråkigt med bara svart och vitt hela tiden. Det är roligt med lite färg..och tänk er denna med ett par jeans och sedan de blåa pumpsen jag har som är (som det ser ut i alla fall) i samma blå som jackan.




    Men, en svart passar ju till mycket mer. Kan bli för mycket med en knallblå jacka och sedan en knallgul väska till t.ex. Eller knallrosa..Så, om jag ens skulle kunna köpa en av dessa så skulle jag få en enorm beslutsångest. (HAHA)



    Den svarta vill jag ha för att den är snygg och mer praktisk. Den blåa för att den är snygg och mindre vanlig, dessutom mer somrig. (HAHAHA)

    Råd till mig någon? Hm..

    Men hur eller hur så behöver jag en vår/sommar-jacka. Den nya vinterjackan jag köpte för inte alls länge sedan är på tok för varm nu under de dagar solen är framme. Jag trodde jag skulle svettas till döds idag när jag cyklade (med jackan öppen dessutom) ner till centrum. Suck. Men som sagt, ekonomin tillåter ju inte..om jag inte kan få den som för tidig födelsedagspresent av någon kanske. Mamma, pappa eller mormor...vem vet. Jag återkommer om detta! (HAHAHA) Det är mycket jag ska återkomma om märker jag..




    Hem ljuva hem.

    Nu är jag hemma igen efter Arbetsförmedling, studievägledare och besök på Coop för att fråga efter jobb.

    Okej, en sak i taget. Det gick bra på Arbetsförmedlingen men det kändes ungefär som att man var tillbaka i skolan igen, första dagen i skolan, ni vet hur det känns. Det var jag och kanske 10 till och ungefär fem minuter in i mötet säger handläggaren "Jaha, vi kan väl börja med att alla får presentera sig och berätta lite vad som hänt senaste veckan på jobbfronten och så, vi kan väl gå varvet runt.." GLLLUUUMP! Jag svalde hårt och försökte att inte gripas av panik och lämna rummet. (HAHA) Åh, det är det värsta jag vet att prata inför en grupp, ursch, en klump i magen och en i halsen men jag försökte hålla mig lugn och sansad..det gick i alla fall bra till slut.

    Senare, hos studievägledaren, pratade vi vidare om de olika utbildningarna/yrkena jag är intresserad av och nu kom vi verkligen en bra bit på vägen. Det står nu mellan att läsa till Hudterapeut eller till Konditor. Det lutar såhär långt mer åt Konditor - dels för att det verkar roligast och dels för att det är enklast. Den utbildningen söker jag till här i U-V och sedan går man på en skola i Solna, och det är ju ganska lätt att ta sig dit. Om jag ska läsa till Hudterapeut så måste jag läsa Naturkunskap B, det är i och för sig inte så jobbigt, den kursen är under 5 veckor och jag får studiehjälp under den tiden. Både Hudterapeut-utbildningen och Konditor-utbildningen startar i augusti.

    Jag fick med mig ansökningpapper hem för att söka till Konditor och så ska jag ta ställning till om jag vill söka in där eller om jag vill läsa Naturkunskap B för att sedan läsa till Hudterapeut...hm.

    Så, det återstår att se. Men jag är enormt sugen på att söka till Konditor-utbildningen, jag tror att det är riktigt roligt, bara man kommer in och löser allt med CSN sedan. Jag återkommer om detta.


    Sist men inte minst var jag inne på Coop och sökte butikschefen..jag blev rådd till att komma in en dag med ett CV istället. Så, jag fixar det nu innan veckan är slut tänkte jag. När jag ändå var inne på Coop köpte jag ett par frallor och varsin semla till mig själv och älsklingen. Hoppas den blir uppskattad sen. Han kom precis hem och står just nu i duschen så jag har inte haft möjlighet att ge han information om allt som hänt under dagen ännu..


    Nu kom jag även på att jag glömde dagens bästa/sämsta igår, så jag kör två sådana idag. En nu, och en lite senare..

    Dagens bästa; Värme, vår, framtidsplaner.
    Dagens sämsta; Trötthet och dålig kondition, HAHA!



    På menyn.

    På menyn idag står Arbetsförmedlingen kl 11-13 ungefär för uppföljning av mitt arbetssökande.
    Efter det ska jag till studievägledaren på Vuxenstudiecentrum klockan 13 för en återträff där vi ska gå igenom "läxan" jag fick sist, att göra intressetestet på Af s hemsida och att ta reda på så mycket information som möjligt om de arbeten jag är mest intresserad av. Så det har jag suttit och gjort nu sedan halv nio.

    Nu går klockan aningen för fort tycker jag, jag tänkte att jag skulle hinna ner till Väsby Centrum en sväng och springa in på Claes Olssons för att köpa markeringspennor/överstrykningspennor och sedan tänkte jag bege mig till Af och sätta mig ner och läsa igenom pappren om de yrken jag skrivit ut information om, stryka för det viktiga och vad som är bra med grön färg och det som är mindre bra med rött/rosa. Så jag har koll sedan när jag ska till studievägledaren..

    Så, nu måste jag hoppa in i en snabb dusch och sedan sätta mig på cykeln och trampa iväg.

    Hej så länge.



    Hugo - Den rätte för Rosing?!

    Jag har precis sett de två program av "Den rätte för Rosing" som jag har missat..och ja, nu är det Hugo och Egill kvar.
    Personligen tycker jag att det är en självklarhet att Hugo ska vinna - men tv är känt för att twista till det och bara för att det "varit de" sedan start så betyder det verkligen inte att det är honom hon kommer att välja.

    Men hur eller hur så har jag en del åsikter som skiljer sig från andras. Jag läste precis ett blogginlägg i en blogg där personen i fråga uttryckte sig mer eller mindre såhär;

    Hugo = Vad gör han där, han är ful och bara 19 år.
    Egill = SNYGG!! Och så har de jobbat med samma sak ungefär - som modeller.

    Detta var inte precis ordagrant i exakt rätt mening men näst intill..alla ord var med i alla fall. Då kunde jag inte låta blir att skriva en lång kommentar (som hon/han förövrigt säkert inte ens kommer att våga visa i sin blogg för att den satte henne på plats lite) men den lyder såhär;

    "Hej!
    Det märks att du själv inte är så gammal, inte mentalt i alla fall, och att du enbart går efter utseendet. Du hör ju själv, om Hugo säger du "han är ful och han är förfan bara 19 år". Om Egill säger du "SNYGG..Han är den snyggaste som var med i programmet" Vad faan har det med saken att göra? Vem som är snyggast och inte, det är hjärtat som gäller, och Hugo verkar mer mogen än Egill och Egill själv är väl bara 22? Är inte alls så mycket bättre än 19. Och man kan vara 15 och vara mer mogen än en som är 50. Så är det om du inte lärt dig det, och att dom jobbat med samma sak, det hör inte heller hit. Det kanske är just det som Linda behöver bryta för att inte hamna i gamla mönster! Jag vet inte vem som kommer vinna, och egentligen bryr jag mig inte. Men jag hoppas på Hugo..för att dom har klickat sedan start - och det kan varken ålder eller jobb sätta stopp för. Och, inte för att det hör hit, men Hugo är hur söt som helst..men smaken är som baken - delad!

    Mvh Emma."

    Ja, det återstår väl att se om man får något svar på den kommentaren. Jag vill inte vara någon sådan där tråkig människa som ska predika om rätt och fel - jag erkänner, jag går själv ofta efter utseendet. Men i det här programmet, där man söker efter kärleken, nej - där hör det bara inte hemma! Dessutom blir människor fina om de har ett fint inre. Oftast i alla fall..

    Sådär, nog om det. Nu till två kommentarer, sedan måste jag gå och lägga mig, jag har ett möte på Af imorgon mellan klockan 11 och 13. Suck. Ska försöka smita ifrån lite tidigare så jag hinner fram till mitt möte hos studievägledaren med. På tal om det har jag glömt bort min läxa. Får sätta mig och ta tag i det med nu innan säng gång då..puh.

    Från Ida om Lola;

    "SÅ SÖT, haha stängda ögon o allt.
    MEN VART ÄR HENNES SPÅÅN?"

    Varning för LÅNGT svar;

    Ja, visst är hon söt?! Och ja, det är precis som det ser ut - hon har inga spån. (HAHA) De ska tydligen inte ha det..jag hade ju det till mina hamstrar när jag var yngre, men enligt hon i djuraffären så rekommenderas det inte - papperspellets är bättre tydligen. Som till katter typ..hm. Men å andra sidan så är det bra mycket som ska finns för hamstern som jag aldrig hade till mina förr. Vi fick köpa på tok för mycket, mer än vi räknat med när vi köpte henne. Vi köpte buren begagnad ju och en massa leksaker och sådär till. Så tänkte vi att det enda som fattades nu var en vattenflaska, en saltsten och hamstervadd. Och så mat och kanske godis förstås. Det var ju vad man hade till dom när man var liten..men nej du, här skulle det droppas vitaminer i deras vatten varje dag och det ska bytas varje dag med (det gjorde i alla fall inte jag förr, jag bytte när jag städade buren typ, haha, och den ska för övrigt städas en gång i veckan och så ska man byta ut sakerna lite och möblera om och så för att "stimulera" hamstern..det gjorde jag heller aldrig, det såg likadant ut alltid - asg) och det ska finnas mineralsten (det är INTE samma som saltsten) sedan ska det finnas Krecker (tror jag det heter) som dom kan tugga och gnaga på för att deras tänder inte ska växa för mycket, sedan ska dom ha ett "bad", en liten skål med "badsand" och en TOALETT. HAHAHA..det är helt sjukt. Och så plus allt det vi visste att dom ska ha såklart. Så med hamstern inräknad (hon kostade 195 kronor) så gick väl allt på cirka 600 kronor eller något..plus buren vi köpte begagnad för 300 kronor. Så runt tusenlappen..men nu har hon allt hon behöver och hon verkar trivas och må bra, och det är ju huvudsaken. :) Kram Emma.


    Från Johanna om vår dag på stan;

    "Ja, vad ska man säga? Haha.
    Drar ner och köper klänningen imorgon, om Oskar godkänner. Funtar på att köpa en vit till själva studenten! Haha. :D"

    Svar;

    Haha, jadu..vet inte. Ja, vad bra, jag tycker du passa bra i den. Men fanns den i vitt? För du menar att du funderar på att skaffa den i vitt med? Kram Emma.


    Nu till min läxa - sedan sängen! Godnatt..........


    Dagens inköp.

    Min ursnygga gula väska..jag är så supernöjd så det är inte klokt. Den är så himla fin..tänk er denna i rött och i rosa med att byta mellan. Då vore min "väsksamling" komplett..om man nu kan kalla det väsksamling - men jag har ett par stycken i alla fall.

    Denna väska kostade 169 kronor.... jag vet faktiskt inte vad den affären heter. Det var på skoaffären som ligger jämte Claes Olssons i Väsby Centrum i alla fall!






    Så, denna ihop med de gula snygga solglasögonen jag köpte häromdagen för 129 kronor som ni ser på bilden här nedan..ser ni det framför er? Läckert!




    Sedan inhandlades två söta små hårspännen på Glitter för 22 kronor/styck. Det var lite dyrt för de små tyckte jag egentligen men dom var värda det ändå för dom var så söta.



    Det är som små "clips" på baksidan typ så att man lätt fäster dom i håret. Eller varför inte på en tröja som behöver piffas upp som en liten brosch?! Jättefint!

    Ja, det var det!

    Städade ju Lolas bur idag med och gud i himlen så glad hon blev, man verkligen ser det på henne hur hon blir alldeles lycklig och det bara spritter i hela henne..springer runt och undersöker allt, vi gör ju om lite i buren varje gång vi städar för att stimulera henne..sedan dyker hon rätt ner i "badet" och kravlar. Hon är så söt när hon slänger omkull sig på rygg och stänger igen sina små ögon. Och sedan när hon försöker ta sig upp på fötter igen, hahaha, ibland försöker hon jätte länge innan hon lyckas. (HAHA) Tror hon blivit lite tjockare, det är nog därför, men jag vet inte. Hon ser så hjälplös ut, stackars..idag klättrade hon upp på taket på sitt hus med och kunde inte ta sig ner. Men sen när jag stack ner handen och skulle hjälpa henne så tog hon sats och hoppade..höll på att krocka med sin toalett men hamnade som tur var i den mjuka pelletsen. Puh. Det kunde blivit en hamster-hjärnskakning där! (HAHA)

    Men hur eller hur, jag har i alla fall fått för mig att hon blivit lite större, växt på sig lite, men det ska dom väl? Jag ger henne väl inte för mycket mat..hm..men mycket större än såhär ska hon nog inte bli. Det är ju trots allt en dvärghamster.

    Synd bara att varje sådan här bild jag tar på henne blir så suddig, men det är väl för att hon rör sig..det går väldigt snabbt så jag måste vara framme med fingret på kameraknappen redan när hon är påväg mot karet. (HAHA)



    Gullet då!!



    Hon blir mer och mer tam med, jag märker stor skillnad nu när jag håller i henne mot hur hon var i början. Hon är mycket lugnare nu och sitter till och med still hos mig ibland. Det är härligt..då vet man att hon trivs och har det bra hos oss!

    Godnatt nu.


    På stan.

    Det blev som sagt Väsby Centrum med Johanna idag och det var mycket trevligt. Det hoppas jag att hon vill göra om..

    Det blev mycket letande efter svart klänning till studentskivan och vit till studenten, lite shopping för mig - inget för Johanna dock förutom fikan vi tog. Men kul hade vi, det tycker jag allt..vi upptäckte att vi inte alls har samma smak i någonting nästan. Jag hittade EN klänning hon tyckte om. Sedan var resten inget för henne (HAHA) jag själv däremot hittade MASSOR som jag inte kunde köpa. Som vanligt..

    Men jag hade som sagt fått låna 300 kronor av Johan så lite kunde jag i alla fall roffa åt mig. Jag fick syn på en knallgul väska som var så syndigt snygg så jag höll fast den med blicken som en robot och nästan sprang in i butiken och roffade åt mig den. Jag såg bara en nämligen. (HAHAHA) Sedan kollade jag prislappen - HELT i min prisklass, så jag tog med mig den runt i affären och hade bestämt mig för länge sedan att jag bara skulle ha den, det var inget att disskutera ens. (HAHA) Den kommer bli skitsnygg ihop med mina nyinköpta gula solglasögon nu till våren/sommaren. MUMS..på väg till kassan upptäckte jag dock en likadan fast röd, som även den var enormt snygg. Jag ville gärna ha båda men det hade jag inte råd med..för den skulle passa väldigt bra till mina RÖDA solglasögon sa jag till Johanna och hon suckade djupt och skrattade lite, sedan sa hon att den gula var snyggare och mer somrig. (HAHA) Och det hade hon ju rätt i..hm..Väl framme i kassan för betalning ser jag, till min stora förskräckelse EN TILL LIKADAN fast i KNALLROSA..ÅÅÅHHHH! 

    Jag; Ååååhhhh..TITTAAAA!!!!
    Johanna; NEJ EMMA!!
    Jag; Men joooo..åh, så FIN!!!
    Johanna; Jamen, du har ju nästan precis köpt en rosa väska..?!
    Jag; Ja, det har du ju faktiskt rätt i..det är bra att jag har med mig dig för det tänkte jag inte ens på. (SKRATT)
    Johanna; Precis..

    På vägen ut från butiken..

    Jag; Men jag bara måste köpa den rosa väskan med, hoppas jag kan det snart!
    Johanna; MEN DU HAR JU EN ROSA...
    Jag; Jaa, jag veeet, men den här var ju mycket snyggare!

    Hahahaha..ja, det finns inga mer ord. Jag tror Johanna var ganska trött på mig och alla mina färgresonemang efter ett tag. (HAHA)

    Nu kom jag hem för en stund sedan och nu ska jag faktiskt städa lite tills karln kommer hem från jobbet. Jag har redan klarat av hamsterburen i alla fall, det fixade jag i morse. Så nu är det "bara" resten av lägenheten kvar. SUCK. Sedan blir det ett mysterium att komma på vad man ska laga för mat..vi har inte alls gått efter vår lista den här månaden..får kolla igenom frysen och se vad som finns helt enkelt.


    Bilder på dagens inköp kommer senare när min kamera har laddat batterierna lite.




    Hejsan.

    Jag skrev visst inget mer igår..det beror nog på att jag efter inlägget gjorde lite "lunch", pasta med egengjord pastasås. Jag gick efter ett recept på skinksås men så slängde jag i lite champinjoner och lite mer kryddor, det blev KANONGOTT. Kommer att göras flera gånger.

     

    Ursäkta den dåliga bilden men min kameras batteri var ur funktion så jag fick ta till min superduperdåliga mobilkamera.

    Ja, och sedan somnade jag "en stund", sov till Johan kom hem klockan fyra och sedan åkte vi iväg till en frisör inne i stan som jag pratat lite med. Fick lite mer svart på vitt vad som kan och behöver göras i mitt hår och vad det skulle kosta..2000:- första gången, 2000:- andra gången. Fyfaan, rena rama rånet. Det är nog bara för mig att ge upp drömmarna om att bli blond igen och färga om håret mörkt igen. Suck. Eller så får jag helt enkelt raka av mig håret och låta min naturliga färg växa ut och sedan köpa en snygg peruk på Buttericks som Johan sa. (HAHAHA) Ja, det kanske vore något..en del av mig har faktiskt god lust med det, bara få börja om på nytt, sedan kan jag färga det hur blondt jag vill med vanlig hemmafärg om jag inte tycker min riktiga hårfärg är tillräckligt blond. Nackdelen är att det kommer ta ÅR att få det långt igen och jag vill ju ha långt..fast en del av mig vill ha kort. ÅH, jag vet faan inte vad jag ska göra.

    Förslag? Någon?

    Ursch, vad trist det är..men nu till Jessicas kommentar, och jag vet inte ens vem Jessica det är. (HAHA) Om det är min Jessica i "Viken" eller om det är Jessica här i Stockholm. Eller kanske en helt annan Jessica, vad vet jag..

    Men i alla fall.

    Nej, Jessica, jag är inte gravid. Inte vad jag vet i alla fall..får man fråga varför du undrar/tror det? (LER)
    Kram Emma.


    (HAHA) Ja, åter till dagen idag..eller igår. Efter frisören kom vi hem, åt middag, bråkade, jag gick en promenad, vi blev sams, somnade klockan 21 ungefär och nu vaknade vi när Johan skulle till jobbet. Eller jag vaknade egentligen långt innan, runt klockan sex ungefär - hur pigg som helst. (HAHA) Så kollade jag på min mobil, som av någon konstig anledning låg borta vid tv-bänken fast jag hade den på sängbordet när jag somnade..haha, helskumt. Tv-bänken står ju för er som inte vet på andra sidan av rummet. Hm..?! Ja, i alla fall, så hade jag fått ett meddelande av Johanna (Johans brors flickvän) som frågade om jag vill följa med till stan idag runt klockan 12 för att leta klänning till student och sådär. Det vill jag ju gärna, jag har längtat ihjäl mig efter att få umgås med någon, och Johanna verkar dessutom vara en väldigt rolig prick att umgås med, så nu hoppas jag hon tycker att jag är det med så vi kan umgås fler gånger..(HÖHÖ)..men mitt konto är ju dock tomt, mindre kul. Jag kommer ju hitta MASSOR av grejer jag vill ha nu bara för det. Det gör mig arg..haha, men jag fick låna 300 kronor av Johan, han är så himla snäll. 100 kronor går ju till pendeln om vi inte åker bil men sen kan jag t.ex. handla nya smycken..eller någon billig tröja..eller mat..eller fika. Vad som. Härligt!! TACK min älskling.

    För övrigt drömde jag massa konstigt inatt, bland annat vaknade jag runt klockan två och var helt övertygad om att vi hade en orm som slingrade sig på väggen över tv n (som senare visade sig vara ljuslyktan som hänger där, haha) det var så otäckt, det var så verkligt. Jag satte mig upp i sängen med en sådan fart så ni kan inte ana, och så kravlade jag mig upp så långt jag kunde mot fönstret och kuddarna..väldigt konstigt att inte Johan vaknade av detta, tror jag mumlade fram lite dova skrik med nämligen. (HAHA) Men jag tror inte Johan skulle vakna om så brandlarmet gick och det rusade in ett gäng soldater här och skrek att det är krig..hm..drömde även om en stor gift-spindel som ivrigt försökte få tag i mina ben - till slut lyckades den och mitt ben blev helt svart, jag vaknade av att jag låg och sparkade som en galning. Inte en min från Johan. (HAHA) Jag var dock tvungen att kolla så att mitt ben var i normal färg fortfarande..

    Hm, det kanske finns något samband mellan ormen och mobilen. Jag kanske försökte döda ormen genom att kasta iväg mobilen på den..vem vet?! (HAHAHA)


    Nog om det, nu ska jag sätta in 37 kronor (som jag har kvar på mitt konto) till den jag vann en Tradera-auktion av. Jag har vunnit en söt klänning/topp i blått som kommer passa enormt bra till mina blå pumps och min blå väska sedan när solen har kommit för att stanna. Jag är så nöjd. Nu hoppas jag bara att jag kan ha den..



    Just det, har fått svar på ett mejl jag skickat iväg till Isadora angående en ögonskugga. Min fråga var om den inte tillverkas och säljs längre eftersom jag inte hittat någon i en enda butik de senaste åren. Vad som påminde mig om detta var en Tradera-auktion där en liknande ögonskugga fanns, och jag blev som galen. Jag ÄLSKAR den ögonskuggan, det är en av de bästa jag haft, och nu fick jag som sagt svaret - den finns inte längre. Åh, så tråkigt..

    Så, hej då till denna skönhet då..



    Ingen läsare där ute som har en på lager att sälja till mig? (HAHA)




    Update:

    Nu blev det visst ändrade planer, Johanna ska inte in till stan utan "bara" ner till Centrum här. Jag blev aningen besviken, men det går ju bra det med. :)



    Sjukhuset.

    Idag var jag duktig och pallrade mig upp tidigt för att följa med Johan till sjukhuset..det gick bra, han tog lite prover och sådär. Sedan körde han hem mig igen och jag hamnade famför datorn som så många gånger förr, nu finns det inget mer att göra när jag skrivit detta inlägg så jag funderar på att gå och lägga mig en stund till, jag har så ont i huvudet - men jag vill höja ett varningens finger till mig själv, jag får inte sova hela för/eftermiddagen nu när jag varit så duktig och tagit mig upp skapligt. Hm..


    Ja, det var det.
    Jag tänkte svara på lite kommentarer igen..men jag har nog bara en.


    Från Johanna angående mitt tack för hårinpackningen;

    "Det var så lite så!"

    Svar;

    Ja, du må tycka det, men det är inte så lite för mig. Jag blir oerhört glad och tacksam, dom är ju svindyra i affärerna!! Så, stort TACK och många tack till!! Haha..Kram Emma.


    Sådär! Tjillevippen..



    Hemma igen.

    Efter en väldigt trevlig dag hos svärföräldrarna är vi nu hemma..nu blir det nog lite tv och sedan sova. Jag är faktiskt väldigt trött, och Johan med. Så, jag säger härmed godnatt!




    Middag.

    Åh, så gott det var. Nu sitter jag och vilar magen lite och snart blir det fika. Jag vill meddela att grillen här hos svärföräldrarna härmed är invigd. Myspys. Det blev grillad lövbiff med hemmagjord klyftpotatis och bea-sås. Oj oj oj, vad mumsigt det var! Till fika blir det någon form av sockerkaka har jag förstått det som..mmm..

    Men ungefär en halvtimma efter att maten avnjutits kom det ner en och annan snöflinga från himlen. Suck. Men, jag kan inte se att det snöar mer nu..hoppas verkligen snön håller sig borta, för vi har ju invigt våren nu vi. ;)


    Och världens snällaste Johanna, TACK! Hon är allt för gó hon..jag fick en ny hårinpackning för färgat hår. Tusen tack!!

    Vi hörs alla läsare..




    God förmiddag.

    Nu är det ju snart nära på eftermiddag. Men i alla fall. Jag har sovit gott inatt..om man räknar bort när jag vaknade runt klockan fyra inatt av att jag hade en sådan satans halsbränna, så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Trodde jag skulle kräkas. Näst intill SPRANG ut i köket, fyllde ett glas med lite vatten, i med en påse Samarin - klunk, klunk, klunk. Ååååhh, vad underbart! Vilken befrielse. Puh. Så kunde jag gå och lägga mig och somna gott igen..härligt.

    Nu har vi precis ätit "frukost" men bara lite lätt. Vi ska ju snart på middag hos Johans föräldrar klockan två. Det ska bli gott, dom gör alltid så himlans god mat!! MUMS.


    Nu är Johan nere och ändrar p-skivan till bilen, jag funderar på att lägga mig en stund till i sängen och bara dra lite, jag mår så hemskt illa. Ursch. Det känns nästan lite som att jag är bakfull fast jag inte har druckit en droppe alkohol på månader..Hm. Jag hoppas att det går över i alla fall. Johan har fått för sig att han vill gå en promenad när han kommer upp igen, så vi får väl se om jag orkar med det. Illamåendet kanske släpper om jag får lite luft i och för sig..


    Jag skriver nog mer senare.



    Så här långt..

    Dagens bästa; Samarin och vårväder..

    Dagens sämsta; Hemska illamående..




    Hjärnkontoret.

    Jag vet inte hur det står till där uppe bland hjärncellerna..det kanske inte finns några kvar efter hårfärgningarna..jag glömde ju för guds skull bort att visa dagens inköp och fynd!


    Tidigare idag var vi på loppis som har öppet varje lördag mellan klockan 10.00-14.00.
    Där hittade jag en del fynd för en billig peng....

    En gammal vinflaska - 15 kronor. Jo, jag var lite skeptisk mot att ge 15 kronor för en gammal vinflaska, men den var väl ursköljd och jag tycker de där flaskorna är en fin inredningsdetalj, jag har ju redan en i rosa/lila.

    En lykta att hänga i fönster eller dörröppning - 10 kronor. En lila, tänkte ha den i vardagsrummet.

    En ögonskugga från Jane Hellen - 5 kronor. Jag visste inte ens att dom gjorde ögonskuggor..(HAHA)..och hör och häpna, det är en av de bästa skuggorna jag provat någon gång, och sååå snygg. Vilket kap, FEM KRONOR - för er som inte förstod. (LER)







    Det syns inte så bra på bilden, men färgen är så himla snygg, grön-guld-glittrig. I LOVE IT! Fäster så bra med..jag brukar annars ha svårt att hitta ögonskuggor med bra pigment i som fäster bra på min hy.



    Och vi får inte glömma fotbadet - 75 kronor. Såg som nytt ut. Och JAA, vi har tvättat det ordentligt innan användning. (HAHA)




    Senare, i Kista Galleria var jag bara tvungen att gå in i en smyckebutik jag varit i ett par gånger och köpa de gula solglasögonen som jag suktat efter så länge nu - fast jag egentligen inte hade råd. Men jag fick lov av Johan. (HAHA)



    Dom är så snygga, så härligt somriga - SOLIGA! Inte som alla andra vanliga svarta eller bruna tråkiga. Man måste sätta lite färg på tillvaron! Perfekt nu när solen börjar titta fram..


    Och detta för mina tankar till fler dagens bästa/sämsta.

    Dagens bästa; VÅREN ÄR HÄR, strålande, VARM sol heeela dagen. TOPPEN! Jag vill ha sommar!

    Dagens sämsta; Aftonbladets "Risk för snökaos" och "Stopp för vårvädret - i morgon kommer kylan tillbaka" STOR SUCK!




     

    Håret.

    Ja, här kommer skämmiga bilder på mitt misslyckade hår som måste åtgärdas..(HAHA)


    När jag, som på de här bilderna, har det uppsatt så ser det väl okej ut..jag kan i alla fall visa mig ute då, ser nästan lite ut som slingor.





    MEN, när jag sedan släpper ut det..ÅÅHH, så fult det är! Jag vet inte var jag ska ta vägen. Dessutom all natural på denna bilden, tvättade precis av mig sminket..tummen upp för mig och mitt självförtroende som blir bättre och bättre även utan smink! (HAHA)



    Håret uppifrån - "benan"..gaaah!



    Bakifrån när håret råkar dela på sig lite som det ofta gör..



    Inte sååå snyggt va, eller hur? Nej, just det! (HAHAHA) BLÄ.


    Vi har precis kommit hem, varit i Kista Galleria och ätit glass efter maten som var fiskpinnar och kroketter. Mmm, POLKAGLASS! Mums, mums.

    Nu ska jag hoppa in i en dusch, köra inpackning och hela fadderullan och sedan ska jag krypa ner i soffan med min älskling och bara mysa. Se något dåligt på tv och sedan gå och sova. Jag är väldigt trött..gäsp..

    Dagens bästa; Att jag ännu en gång visar upp mig helt utan smink, det kan kännas som en enkel grej för många, men inte för mig. Och, icke att förglömma, min nyinköpta hårkur. Mer om det nedan..

    Dagens sämsta; Mitt hår!


    Till mitt hår blir det nu L´OREAL Elvital, gula, för att förstärka och bygga upp mitt lite skadade hår. Jag tycker det här funkar jätte bra, dessutom luktar det så gott, min hårinpackning som jag fick av Oskar och Johanna i julklapp är ju tyvärr slut. Men den var med väldigt bra tycker jag, och räckte ju länge, så jag kommer nog kanske byta lite emellan. ;) Och på tal om det, så TACK till dig Johanna som vad jag förstod var med på allt jag fick i julklapp av Oskar - tror inte jag har tackat dig riktigt än. Stort tack!



    God kväll, hoppas ni haft en bra lördag mina vänner! :)




    God morgon!

    Johan var uppe med tuppen..och jag med, trots att jag inte fått allt för mycket sömn. Men man ska väl inte klaga..men jag är inte så pigg. Kanske blir bättre efter en dusch då man kommer igång lite. Hm.

    Det återstår att se.
    Update kommer senare mina vänner!


    Update:

    Nu har jag sökt lite jobb..närmare 5 stycken faktiskt..lite olika. Nu får vi se. Nu har jag något att komma med till Arbetsförmedlingen på onsdag när det första mötet inom "Jobbgarantin för unga" startar i alla fall. Känns bra!

    Nu ska vi ut och åka en sväng, Johan är rastlös. Nyss gnällde han på mig att jag inte söker tillräckligt med jobb och vi hade vårt lilla gräl och nu tjatar han på mig att jag ska komma och att vi ska åka när jag väl sitter och söker för fulla muggar. (HAHA) Han är allt för rolig han..

    Hörs senare. Pöss. Och Ida, NEJ, jag vill inte prova, kommer bara bli orange eller gult tror jag eftersom det knappt hände något med avfärgning och färgning. Och jag vet inte hur jag ska undvika hårbotten på egen hand. Men..får väl se om jag ångrar mig. HÖHÖ.



    Hej svejjs så länge.



    Jag glömde.

    Hoho, jag glömde skriva till Amanda och Ida att färgen MOOD - är värdelös! (HAHA) Jag gillar den inte, jag har använt den några gånger när jag färgat håret mörkt, jag tycker inte den biter alls på mitt hår, hände nästan ingenting när jag använde den i en blond nyans för ett par år sedan heller. Wella eller Garnier är dom som funkat bäst på mitt hår faktiskt..hm. Men det är ju olika på olika hår. Det som funkar för er kanske inte funkar för mig och tvärtom. Kram på er mina små troll..(LER)


    Kommentarer.

    Nu har jag fått lite kommentarer igen jag tänkte svara på..

    Från Vivvi;

    "Hej gumman =) Taco paj är alltid lika förbannat gott men ja har ett recept på taco LASAGN :) De kan du få om du vill om ja hittar de :) Kram"

    Svar;

    Hej! :) Det låter ju jätte gott..men, det borde ju bara vara att byta lasagne-mixen mot tacomix. (HAHA) Men det kanske är lite svårare än så, vad vet jag. Ge mig gärna receptet när du får tid över..Kram Emma.


    Från Amanda angående mitt hår;

    "Men Emma då :P
    Har man mörkt hår så ska man INTE färga hårbotten den tar man sist av allt. Du måste börja nerifrån håret och uppåt!!
    Så färga inte mer i hårbotten om det redan är knall blond som du skriver ;)
    Vänta några dagar efter denna färgen sen köper du färgen "MOOD - Ultrablond" den bästa blonderingsfärgen sen färgar du allt det gul/orange/bruna, INTE hårbotten.

    Hoppas du förstog :)"

    Svar;

    Men Amanda då! ;) (HAHA) Jag gjorde exakt som det stod i bruksanvisningen att man skulle göra..tog hårbotten sist, men det blev ändå så som jag beskriver och enligt frisörerna går detta inte att undvika. Problemet är att färgen inte verkar vilja bita på resten av håret..förmodligen på grund av att jag haft så mycket röda färger i håret under åren. Hm. Jag tänker inte blondera det själv mer då jag kan förstöra håret helt eller rent av tappa det. Jag är för feg helt enkelt..(HAHA) Tog kontakt med runt 10 frisörer idag och alla sa samma sak. Dels att jag inte ska testa mer hemma (men det säger ju alla för dom vill ju såklart att man ska gå dit så dom kan tjäna pengar) men sedan sa de att det är väldigt liten chans att det kommer bli någon bättring av en blondering. Dom rekommenderade att slinga upp håret i ljusa nyanser istället - skonsammare, snyggare och mer naturligt tror jag. Det får nog bli frisören..om jag får råd. SUCK! Det är ju rena rama rånet, men vad faan, vill man vara fin.......Men tack ändå för tipsen! :) Kram Emma.


    Från Ida angående mitt hår;

    "Precis som hon Amanda skriver. Mood eller "Jane Hellen" som den egentligen heter - eller förr. Den ska du HA den har jag alltid o den är bra. Och som sagt, INTE hårbotten de är nog dom bästa två tipsen haha... förresten kleta inte i allt dra liksom typ som slingor genom håret. De blir bäst resultat då."

    Svar;

    Hej Idut (HÖHÖ)..Ehm, ja, som jag skrev till Amanda, jag törs nog inte göra något mer med håret nu. Det kommer bli grymt slitet då och kan faktiskt gå av helt. Det visste jag innan så jag satte upp 2, max 3 färgningar/avfärgningar som mål. Men den tredje vågar jag mig inte på då jag blivit avrådd och uppskrämd av ett antal frisörer idag. Men som jag även sa om det, dom vill ju tjäna pengar..(HEHE)..MEN, jag tycker det dom sa lät väldigt bra och förståndigt. Och jag tror själv att det blir snyggare resultat då. För jag vill ju faktiskt inte bli sådär jätte blond, eller jo, en del av mig vill det men jag är nog mer inne på lite mer naturligt blond..så, som sagt, det får nog bli frisören..jag hoppas att det ska lösa sig med pengar till den biten. :( Vi får se. Kanske slutar med att jag verkligen inte kan gå till frisören och blir förbannad och kör en blondering i alla fall..(HAHAHA) Kram Emma.



    Det var nog allt. Ha en fortsatt trevlig lördag, för den har ju trots allt börjat även om klockan bara är drygt tjugo i fyra på natten/morgonen. Vi somnade runt 22 ikväll och jag vaknade vid halv ett och kunde inte somna om. Kollat på tv och hamnade här en sväng. Nu tänkte jag ge mig på ett nytt försök till skönhetssömn..Godnatt!



    Puh.

    Eftermiddagen ägnades åt att ringa runt till olika frisörer och fråga vad det kostar och vad som behöver göras i håret..efter det, två besök senare på frisörsalonger här i Upplands Väsby, hade jag inga förhoppningar alls om att få mitt hår blondt. Nu vet jag faan inte vad jag ska göra. Suck. Det är på tok för dyrt hos frisör, 1600:- ville den första ha, och jag var förmodligen tvungen att komma två gånger. 1200:- ville den andra ha, och jag var förmodligen tvungen att komma två gånger där med..sedan hittade jag en frisör på en hemsida som håller till inne i stan som verkade toppen. Ringde och hörde mig för om priserna och fick priset 1300-1400:- och eftersom jag inte vill vara superblond (vit) så trodde hon det skulle räcka med en gång. Då kanske man kan lägga ut de pengarna..OM MAN HAR DOM! Suck, suck och återigen suck.

    Jag ska i alla fall dit på måndag för en gratis konsultation (ursch, behöva gå såhär hela helgen och förmodligen mycket längre än så) där hon kommer att titta på mitt hår, berätta vad som behöver göras och ge mig ett mer exakt pris. Så får vi ta det därifrån sedan..jag pratade lite löst med älskling om ifall jag kanske kunde lägga de här pengarna jag har kvar nu, vilket är cirka 350 kronor och sedan låna resten av honom. Men det är mycket pengar att låna och mycket pengar för honom att lägga ut. Eller så lurade vi lite på ifall jag får pengar från Försäkringskassan redan denna månad (vilket jag inte vet om jag får, kanske inte kommer igång förens nästa månad) och om jag då i så fall kunde få ta de pengarna till detta istället för att ge dom som mat/hyr-pengar till Johan som det var tänkt från början. Men vi får väl se. Jag törs i alla fall inte blondera håret igen och även om jag vågade så blir det nog inte så bra eftersom det är så många olika nyanser i håret nu, det blir nog hundra gånger bättre hos frisör där de kan slinga upp håret ljusare istället så jag slipper "kanten" i mittbenan och får ett jämnare, mer naturligt resultat..men såhär långt är det jag gjort med håret bara bra tydligen. För då behöver jag i alla fall inte betala för en avfärgning på håret hos frisören sedan, eftersom jag redan gjort det. Sa den första frisören i alla fall..hm..

    Men nog om detta. (HAHA) Nu ska jag krypa ner till den finaste av dom finaste, vi "firar" ju faktiskt nio månader idag. ;)
    God kväll!




    Suck, suck och SUCK!

    Håller på och färgar mitt hår nu..nu har jag tagit största delen av håret och ska vänta i 10 min och sedan ta rötterna. Men, jag är rädd att färgen inte ska räcka. Faan, jag skulle ha tagit två stycken..men det har ju räckt med en nu jätte många ggr sedan jag fick lite mellanlångt hår..men den här flaskan var faan megaliten. Suck. Känns inte ens som jag blött ner håret tillräckligt nu, och nu är det pytte lite kvar och ska räcka till rötterna?! Hm..faan faan faan!!

    Men men. Den som lever får se...



    Update!

    Sådär..färgen räckte väl med nöd och näppe, men jag vetifaan om hela håret blev jämnt färgat. Och dessutom ser det inte ut att hända något, inte minsta lilla tror jag. Ursch vad tråkigt, vad besviken jag blir..kanske borde ha kört en avfärgning till, men det sliter ju så förjävligt på håret..nödidén är ju att färga håret en gång till, med blondare färg, men det törs jag nog inte nu direkt liksom, då ramlar väl håret av, om inte så blir det väldigt väldigt slitet..då får jag väl i så fall vänta ett par dagar eller veckor, men såhär kan jag ju inte se ut. (HAHA) Ursch. Ser ju inte klokt ut när jag är knallblond i hårbotten och sen övergår det till gult, sedan orange, sedan brunt..Och ser jag inte så mycket skillnad nu så lär det ju inte förändras på 20 minuter..men vi får väl se. Suck.

    Snälla, ge mig råd och tips - men INTE frisören, det är inte att tänka på, inte nu i alla fall. Det har jag verkligen inte pengarna till. Finns det någon här som har försökt få sitt hår från brunrött till blondt och färgat det i flera dagar i rad?! Fasiken, jag tyckte att det borde räckt med en avfärgning för min hårfärg var så avblekt och så redan, det var ju inte nyfärgat och jätte mörkt liksom..och mamma var hos frisören och ville ha lite blonda nyanser och det gick hur bra som helst och blev jätte fint, där körde dom ju bara en avfärgning..men det är väl skillnad på grejer såklart.

    Jag körde avfärgning igår och färgade en blond nyans idag..vad ska jag göra nu om det inte blir bra? :( Snälla, kommentera och ge mig tips och råd.

    Djup suck..



    Oj oj, vad har jag..

    ..gett mig in på? Hahaha. Åh.

    Fick för mig när vi var inne på Rusta och jag såg en blond hårfärg för 65 kronor att jag äntligen ville försöka mig på att färga mitt hår blondt nu igen efter alla år som mörkhårig. (HAHA) Rådfrågade älskling som tyckte jag skulle köra på, blir det orange och jag aldrig mer kan gå ut så blir det ju liksom..hm. Så jag köpte den blonda färgen och sedan begav vi oss till Coop för att köpa en till färg, ännu blondare, för det räcker aldrig med en gång. Då hittade jag Garnier Nutrisse Blond avfärgning/blondering. Kan vara värt att testa tänkte jag..ja. Nu, ett par timmar senare, är jag blondare än blondast i hårbotten såklart, som alltid, och resten är väl lite mer åt orange/brunt/gult. (HAHA) Återstår att se när jag sköljer ur detta hur det ser ut då, och hur det kommer att se ut imorgon efter den "riktiga" färgningen.

    Hm. Wish me luck, för såhär långt ser det inte så bra ut..HAHA! Men det visste jag ju nästan. Som älskling sa; "Men vem bestämmer att orange är fult?"

    Kram på er. (HAHA)




    Ursch..

    ..jag känner mig lite upprörd för tillfället och skulle behöva prata av mig lite med den bästa av dom bästa KAJSA! Åh, vad jag saknar henne..så mycket att det gör ont ibland. Och IDA med..suck! Och små trollen såklart.

    Men men. Jag har inte så mycket att skriva just nu så jag går direkt till dagens bästa/sämsta såhär långt.

    Dagens bästa; Att jag känner mig riktigt utvilad och pigg.
    Dagens sämsta; Det Johan ska göra efter klockan 16. :(



    Dont you know baby, how it hurts..how it´s breaking my heart, how you tear it apart.

    Dont you know baby, how I loose sleep, how I can´t eat..oohh, it´s breaking my heart.

    I can´t do anything about it, I can´t help that I´m feeling this way, it just hurts and it´s something I can´t delay.

    My head is telling me no but my heart just keeps felling this way about it.

    Why so I can´t explain, it´s just the way it is, and my heart dies - when I know that you can´t understand..ever!


    (Detta är MIN text, som JAG skrivit så sno den inte!)





    Dagen idag.

    När Johan kom hem från jobbet (han kom hem ganska sent idag, runt halv sex) så gjorde jag tacopaj för första gången..det blev kanongott, gick helt klart att äta. Men jag tror jag gjorde lite för mycket "gladd" ovanpå. Det stod att man skulle ha 2 dl creme fraiche men jag dubblade för jag tyckte det lät så lite för en hel paj..men det hade nog räckt gott och väl. (HAHA) Så, nu vet jag det till nästa gång. Hm!


    Efter maten fick jag lite kontakt med en gammal "barndomskompis" om man nu kan kalla honom det, haha, det var mycket trevligt att prata lite med honom, se vad han gör nu för tiden och så..

    Sedan gav vi oss iväg till Ica Maxi i Arlanda Stad för att min prins hade fått tips om någon motorolja som var billig där..handlade lite och nu kom vi precis hem..Johan tog sig precis en skål med kalaspuffar som han tydligen blev akut sugen på och jag funderar på att ta mig ett stort glas kall päronsoda och en bit choklad att smaska på framför tv;n såhär innan sängdags. Ursch, jag måste verkligen skärpa mig med godisätandet..åtminstonde i veckorna, jag äter ju för faan godis jämt, inte undra på att jag ser ut som jag gör! Fy mig. Men det är ju sååå goooott..suck! Om jag åtminstonde kunde börja röra på mig lite mer...........hm.............

    Såg att jag fått lite kommentarer igen, eller i alla fall en som jag inte svarat på och det var från Ulrika;

    "Är så glad för din skull..
    Hoppas allt är bra.
    Ulle"

    Svar:

    Tack så mycket!! Allt är bra, hoppas allt är bra med dig med..Kramar Emma.


    Sådär, nu till dagens bästa/sämsta.

    Dagens bästa; Fint väder och Lola.
    Dagens sämsta; Alldeles för lite pengar på kontot!


    Godnatt...




    Det känns så underbart.

    Att äntligen få se detta..
    No more words need to be said!




    Ååhh.. <3



    Magical.

    Det är sällan något blir som man har tänkt sig..gårdagen ägnades inte åt något målande alls, och mitt "Skriver mer senare" blev aldrig av. (HAHA) Istället städades det och framåt kvällskvisten fick vi finbesök. Johans föräldrar kom hit på lite fika, de fick smaka ostglassen jag gjorde häromdagen..den tyckte de om - kul!

    Sedan gick vi faktiskt och la oss tidigt..redan kvart i tio tror jag klockan var. Sedan vaknade jag upp idag runt 04.20 av att det kliade något så in i ******* i huvudet och min första tanke var: LÖÖÖSS! NEEEEJ! (HAHAHA) Men vad i hundan skulle de ha kommit ifrån bara sådär helt plötsligt..jag vet faaan inte, jag får nog läsa på lite om löss tror jag och se vad det står. Så jag kunde helt enkelt inte somna om, låg och vände och vred på mig och kliade mig i skallen..väntade ut tiden, väntade på att älskling skulle vakna och gå upp så jag kunde gå upp jag med och hoppa in i en dusch. Så nu har jag duschat och det känns mycket bättre..

    Älsklingen är VÄLDIGT trött och lite grinig och grymtar lite åt mig: "Hur kan du vara så pigg?!?"
     
    (HAHA) Men nu har han i alla fall pallrat sig in i badrummet, han skulle visst raka sig..hm.

    Ja, nog om detta. Vilken underbar dag det är idag..det är en sådan där härlig känsla, nästan lite vår och sommar, solen pressar sig in genom persiennerna och ger rummet ett sådant där magiskt, gul-oranget (jag blir galen, jag lär mig aldrig hur orange stavas, stavas det såhär? HAHA) underbart ljus som det blir när solen är påväg upp. Ååhh..jag önskar bara att jag visste vad jag skulle göra med dagen. Johan åker ju snart och då vet jag fasiken inte vad jag ska hitta på. Blir väl det gamla vanliga - tv, sova lite till, äta, tv, dator..suck! Önskar faktiskt att jag kunde följa med karln till jobbet men det kan jag ju tyvärr inte..pust..

    Annars går tankarna till ..... och jag hoppas att allt gick bra igår, har inte hört något. Ja, det var väl allt för nu. Jag KANSKE återkommer lite senare. (HAHA) Ska inte lova något som jag nästan gjorde i gårdagens inlägg..




    En bättre dag.

    Idag mår jag lite bättre, försöker att inte tänka så mycket på de dåliga nyheterna..jag har legat och dragit mig i sängen lääänge och nu tittar jag lite på tv. Jag tror jag ska gå och ta matlådan från gårdagens middag och äta lite. Johan gillar inte när jag äter precis innan han kommer hem eftersom han brukar vara hungrig då..(HAHA) Men jag kan inte låta bli, är ju jätte hungrig, och man vet aldrig när han kommer hem. Han kan komma nu..han kan komma om en halvtimma, han kan komma klockan fyra. You never know helt enkelt!

    Sedan ska jag nog ta och måla lite..det var länge sedan jag målade. Lite tavlor..hm.
    Skriver mer senare.



    Det slår ner när du som minst anar det.

    Idag har jag fått väldigt tråkiga nyheter..väldigt, väldigt tråkiga. Tårar har runnit och nu hoppas vi bara på det bästa! Hoppas att allt ska gå bra och jag ber några böner.

    Johan är underbar och tröstar, jag är så glad att jag har honom. Nu ska jag hoppa in i en dusch och försöka tänka lite på annat..


    Innan detta hemska besked hade jag tänkt att jag skulle börja med dagens bästa/sämsta i min blogg. Så, här kommer dagens..

    Dagens bästa; Johan.
    Dagens sämsta; Tråkiga nyheter.




    Kommentarer.

    Svaren på era frågor och kommentarer kommer här..


    Från J;

    "Klart man ska unna sig lite! Lycka till! :)"

    Svar;

    Jo, klart man ska det..men man ska ju ha råd att unna sig med. Det har man ju tyvärr inte alltid. Hehe..och jag undrar, vem är du som utger dig för att vara "J"? Har funderat länge och har några tankar, men jag vet inte riktigt..hahaha. Mvh Emma.


    Från Sanna;

    "Ha en fin lördag :) Spana gärna in min blogg och lämna en kommentar :)"


    Svar;

    Hej Sanna! Tack detsamma, jag har kollat din blogg, en bra blogg det. Fortsätt gärna besök min..Mvh Emma.


    Från Ida angående min mp3;

    "Självklart den nya, jag tycker den gamla är fulare design! :O + att radio är väl alltid suveränt?! :D"

    Svar;

    Ida, Ida. Du är för rolig. Själv tycker jag ju att den gamla är mycket finare design på. Den nya är ju så fyrkantig och tråkig på något sätt. Hahaha..men som sagt, den har nog fler fördelar. Just för tillfället använder jag den nya, den gamla ligger på datorbordet och väntar på sitt öde. Haha. Kram Emma.


    Från Vivvi angående tycket om min blogg;

    "Hej gumman =) De blir bättre å bättre så att du vet =) Och ville bara säga att du har känsla för stil hihihi :) Kram gumman"

    Svar;

    Hej på dig själv gumman..tackar så mycket, då vet jag! Det blir man ju väldigt glad av att höra..Kram Emma.


    Från Ida angående mitt inlägg om Arbetsförmedlingen;

    "Nu vill jag bara säga några saker.

    JÄVLIGT BRA SKRIVET EMMA!

    MEN...
    Varför börjar du nästan alla inlägg med (detta blir långt o tråkigt ) eller (ojj vad tråkigt inlägg) haha
    för de är ju inte tråkigt :O MEN man tänker mer på det och tänker efter hmm är de här roligt..
    Men de är de! En blogg ska ju handla om vad som hänt under dagen osv

    SKIPPA DEEEEEEEEEEET OKKKKKKKKEEEEEEEEJ

    För du skriver bra och roligt , U GOT IT?!"

    Svar;

    Hahaha, tack Ida. Men jag skriver faktiskt inte så i "nästan alla inlägg", bara i en del. Haha! Men ja, jag ska försöka skippa det då. ;) Och TACK så mycket! Kram Emma.


    Från Hanna angående Arbetsförmedlingen;

    "Jag håller med dig Emma arbetsförmedlingen är skit.
    Dom ska hjälpa en att hitta ett jobb, men gör dom det? Nej det gör dom verkligen inte, man kommer bara för att redovisa jobb man själv har sökt eller för att göra en handlingsplan inte mycket mer där.
    Och det där med ungdomsgaranti saken har jag nu och är på ett äldreboende och får 3000kr i månaden och man klarar sig knappt på det man borde nästan få 5000kr i månaden för att man gör praktik och sånna arbetsysslor som dom ordinariepersonalen gör."

    Svar;

    Jag håller med dej helt och fullt Hanna. Det stämmer precis det du säger..jag har gått med i Jobbgarantin för ungdomar nu i alla fall och blir kallad till möten och aktiviteter, får eventuellt praktisera eller gå en kortare utbildning, och jag kommer få ca 2700 kr/mån. Dessa pengar kommer att gå till mat eller hyra och eventuellt till månadskort för att kunna ta mig kommunalt om jag behöver det till något ställe..sedan har man inte ett öre kvar själv att kunna göra något kul för. Det är verkligen tråkigt...suck. Kram Emma.


    Från Ida;

    "Snigging där! ;)
    Hörru Emma! Kom hem i maj, för du ska va barnvakt åt lillfisen från tors-lörd o ja menar vekrligen du SKA för ja kan inte lämna henne till någon annan :( Jobbigt läge att du bor så långt bort ju :p"

    Svar;

    Jag har ju redan pratat med dig om det här och jag är så glad! Det känns så fint och jag får nästan glädetårar att det är mig du litar på mest vad gäller barnpassning. Åh, så glad jag är. Och jag vill som sagt hemskt gärna vara barnvakt åt lillfisen, gärna åt Elina med men hon ska ju vara hos farmor..hehe! Det kommer bli massa mys, jag längtar ihjäl mig. Jag hoppas att jag kan komma då och inte har något jobb (även om jag såklart vill ha ett jobb, men inte just DÅ, haha) och att Johan kan ta ledigt och följa med också..där kommer vi till om datumet verkligen är helt bestämt, så han inte tar ledigt de dagarna 6,7,8 maj och sedan blir det ändrat till någon annan vecka..?! Hm. Kram Emma.


    Från Amanda angående mitt inlägg om att ni ska hoppas för min skull;

    "Vaaaaaaaaad????"

    Svar;

    Hahaha, det är inget jätte märkvärdigt, det handlar om föregående svar till Ida, att jag ska vara barnvakt i maj och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag ska kunna åka ner till Västervik då såklart. Och att jag inte har ett jobb just då, eller att jag åtminstonde kan få ledigt om det skulle vara så att jag har något för mig..hm. Så, så är det. Så håll tummarna för mig! ;) Kram Emma.



    Ja, det var väl allt..nu måste jag sätta fart, klockan är snart två och jag har inte ens gjort mig iordning än. Vi ska ju vara hos Johans föräldrar klockan 15 för att äta middag..MUMS, det kommer bli så gott, det är det alltid! Så nu smyger sig stressen på, vi kommer ALLTID sent (HAHAHA) vi är inte så bra på att passa tider..jag sov så grymt länge idag och sedan satte jag mig vid datorn och fastnade på bdb och här på bloggen, så jag får skylla mig själv att jag får det stressigt nu. (HAHA) Och min älskade älskling har diskat, åh, vad han är snäll!
     
    Du är underbar min prins - det finns ingen som du! Jag älskar dig. Puss.

    Tjillevippen!


    Precis hemkommen.

    Kvällen har spenderats hos Johans bror och sambo för att fira deras födelsedagar..brodern fyller år imorgon och sambon fyllde år igår. (Om jag inte har fått det helt om bakfoten, haha)

    Det var underbart trevligt, som vanligt med denna underbara familj. Det bjöds på mat - taco, och sedan efterrätt - marängsvisch (stavning?)..glass, bananer, grädde, maränger och jordgubbar och så toppat med lite chokladsås! Det var SÅ HIMLA GOTT! Maten med, ALLT var gott. Drinkar, Cola/Fanta och öl fanns med och det blev Cola/äppledrink för mig. Mmm, MUMS. TACK för det om någon av er skulle få för er att gå in i min blogg och se detta. Tack för hela kvällen..

    Nu är vi som sagt precis hemkomna och tänkte eventuellt sätta på en film - Twilight - det sades under kvällen att denna skulle vara mycket bra..orkar vi inte se den så somnar vi nog snart. Imorgon tänkte jag svara på lite kommentarer igen..så håll ögonen öppna!

    Godnatt.
    Många kramar - speciellt till familjen Leiton/Dahlberg.






    Hoppas, hoppas, hoppas!

    Ååhh, jag hoppas av hela mitt hjärta att det ska gå. Jag blir så glad i hela kroppen och hjärtat när jag tänker på det...åååhh. MYS! Jag längtar.

    Håll tummarna för mig nu, även om ni inte fattar vad det handlar om. (HAHA)




    Bortskämd?

    Jag tror bestämt att min älskling skämmer bort mig ibland..

    Igår köpte han en mysdress åt mig som vi hittade på Rusta som jag fastnade så enormt mycket för.
    Åh, han är så snäll - FÖR snäll. Men jag ska betala tillbaka..när jag kan. Hm.


    Men OJ, så skön den var/är..
    Idag har den fått sitta på hela dagen, till och med ute när vi åkte till affären förrut..oops.



    Det blev sen middag ikväll, kyckling, ris och sås - UNDERBART gott. Sedan ringde Johans vän Mr T och frågade om Johan var ölsugen..Johan svarade kort och gott att det är filmkväll som gäller ikväll och att dom kanske kan hitta på något imorgon efter att vi varit på hans brors kalas.


    Efter ca en timma när jag låg i sängen och läste Klick och Johan satt på sängkanten och kollade på "Sjön suger" så la han sig ner på sängen med en suck och en aningen tankspridd blick.

    Jag frågade vad det var och han svarar; Nej, inget..hm..jag är nog nästan lite sugen på en öl. (Och så kom hundögonen)

    Jag svarar; Jaha?! Och var vill du komma med det? Hahaha, att du vill ut med Tomas ikväll eller?!

    Han svarar; Mjo..kanske..får jag det?

    Jag svarar; Ja, det får du väl.

    Han svarar; Ne, vi har ju bestämt att se film och så ju..

    Jag svarar; Jamen, det är klart du får gå ut om du nu vill, det bestämmer ju inte jag. Men då är du väl hemma imorgon i alla fall..!!?!!

    Ett svagt mmm hörs..
    Efter en stund kom han fram till att han nog tänkte göra så och hoppade in i en dusch och sms ade Tomas. Innan han gick försäkrade han sig två-tre gånger om att detta var okej med mig och om jag inte ville följa med. Klart det är okej..för ikväll kändes det faktiskt just så. Att det inte gjorde något alls om han gick ut. Dels för att jag ändå är så trött och seg och dels för att det faktiskt är skönt med lite egen tid ibland. Man behöver det, jag märker det mer och mer. Givetvis är det roligare och mysigare när han är hemma, men det är ingen katastrof när han inte är det. I alla fall inte just ikväll. "Ha så kul ikväll!" En hel hög pussar utbyttes och sedan gav han sig iväg.

    Hoppas bara inte att han blir borta allt för länge, det är inte kul när han dyker upp framåt morgonkvisten. Hm.

    Nu ska jag fortsätta läsa Klick tänkte jag, alltid kul att få läsa lite skvaller om kändisarna..sedan får jag väl ta och se någon film själv. Då kan jag ju i och för sig passa på att se en film som jag tror att Johan helst slipper. (HAHA)
    Sedan ska jag nog slumra, för jag känner mig som sagt väldigt trött idag..


    Så, så ligger det till. Tjillevippen!



    Skärpning!

    Nu har jag missat bloggen igen..suck. Men det är nog för att det fortfarande inte finns så mycket att skriva...


    Johan, jag älskar dig.

    "En del bedåras av silver
    Andra tjusas av guld
    Några vill samla pengar
    För själva samlandets skull
    Jag bryr mej inte om silver
    Jag tycker inte om guld
    Och jag vill inte ha pengar
    Blott for pengarnas skull
    Nej, du är det enda jag vill ha

    Ingen framgång i världen
    Ingen berömmelsens stund
    Kunde skänka mej glädje
    Som en kyss från din mun
    Alla skatter på jorden
    Om dom så låg i min hand
    Skulle mista sitt värde
    Utan dej i min famn
    För du är det enda jag vill ha

    Må jag alltid visa att jag älskar dej
    Må jag alltid vara där att hjälpa dej
    Må jag aldrig glömma vad du ger till mej
    Må jag aldrig glömma bort att säja dej
    Att du är det enda jag vill ha"


    Björn Afzelius - Det enda jag vill ha



    Godnatt.

    Ja, det är nog det enda jag har att säga..det enda jag hinner säga. (HAHA) Vi kom hem för en stund sen efter äventyr lite överallt. Bland annat hos Johans föräldrar och co. Alltid lika trevligt, ååhh, vad jag tycker om dom alla!!

    Nu ska vi sova, jag tänkte försöka fortsätta med det nya från igår, att faktiskt gå och lägga mig samtidigt som älsklingen och somna i hans famn. För det finns inget mysigare..och nu är han påväg att tjillevippa så det är bäst jag skyndar mig.

    Puss och hej.



    Update från igår.

    Sovrummet ser väldigt fint och fräscht ut nu efter städningen. Resten av lägenheten orkade jag inte ta tag i. Men det var sovrummet som var i mest behov..tar nog resten idag. Tvättar för fullt med, två maskiner igår och resten idag. Är nog 2-3 maskiner kvar. URSCH, vi som har tvättmaskin ska inte ha det så..(HAHA) Aldrig mer ska vi låta högen växa sig så stor. Så det så!


    Nu ska jag snart bege mig till Arbetsförmedlingen för ett möte. Suck..ska bara slänga på mig lite make-up så är jag klar att åka. Tänkte försöka mig på att ta cykeln trots snön som fallit på nytt. Åh, jag som trodde att våren var påväg på riktigt.

    Hörs.
    Puss.



    Där ser man.

    När man pratar om trollen..Johan klev precis in genom dörren! (HAHA)


    Åh.

    Klockan är fyra och jag har fortfarande inte kommit igång med städningen som jag hade tänkt skulle vara klar till älsklingen kommer hem. Men han kommer nog vilken sekund som helst, så den idén är nog inte att tänka på längre.

    Suck. Jag har legat i sängen ända till nu faktiskt, jag har så himla ont i huvudet. Men nu måste jag ta tag i det här och göra lite mat med, Johan är nog hungrig som en varg (precis som jag) när han kommer hem! Dessutom måste det köras ett par maskiner tvätt. Tvätthögen har växt en del på sistone. Jag har varit lite lat...sedan måste Lolas bur städas med. Så, det blir fullt upp nu.


    Hoppas allt är bra med er mina läsare, vi hörs nog senare ikväll.
    Många kramar....






    Slarvigt Emma.

    Idag har jag inte skrivit någonting i bloggen..och ja, det beror helt enkelt på att det inte finns så mycket att skriva. Det är just så enkelt. (LER)
    Oj, vad långt detta inlägg kommer bli känner jag nu. VARNING!
    Ni som orkar läsa igenom detta får faan en guldstjärna i kanten (förlåt Ann för alla svordomar, men jag känner mig lite upprörd just nu, hehe) och ni som faktiskt finner detta intressant får en till. HAHA!

    Måndag igen och Johan har jobbat. Blä. Det är så tråkigt. Själv har jag varit hos en studievägledare på "Vuxenstudiecentrum" (tror det heter så) och pratat lite om olika utbildningar och så. Fick med mig lite papper hem, katalog med folkhögskolor, ett häfte om CSN, och så lite papper om de utbildningar vi tittat på..fick läxa att gå igenom och kolla upp så mycket jag bara kan på egen hand och så får jag komma på återbesök den 25 igen för att följa upp och se vad jag kommit fram till.

    Det känns toppen.

    Vad som känns mindre bra är att Arbetsförmedlingen är på en som en hök hela tiden. Det är faan värre här i Stockholm än i Västervik. GAAH! Jag hatar Arbetsförmedlingen. Visst, det är bra att dom finns och kan hjälpa en - NÄR MAN BEHÖVER och VILL HA HJÄLPEN. Jag hatar att ha press på mig, jag ska söka si och så många arbeten på en viss tid, jag ska på möte hit och dit och jag måste söka alla jobb jag kan. Jag söker inte mer eller mindre antal arbeten för att jag är inskriven på Arbetsförmedlingen än om jag inte är det. Enda anledningen till att jag varit inskriven på "Af" hittills är att jag fick ekonomiskt stöd av "soc" under en tid och att man då är tvungen att vara inskriven där och vara "aktivt arbetssökande". Men jag är lika aktiv på egen hand, och det skulle kännas så mycket skönare att få sköta detta just på det sättet - på egen hand. Och sedan bara veta att Af finns där OM jag känner att jag behöver det.

    Det hjälper inte mig att gå på massa möten och bli uppmanad att göra si eller så.

    Jag vill ha ett jobb, men får jag inte tänka lite på mig själv och vad jag vill med? Ska jag arbeta till jag är 65 år på ett jobb jag vet att jag kommer vantrivas med?! Nej, jag vet att jag inte behöver arbeta med samma ända till pension och att man måste börja från botten och arbeta mig uppåt..att man inte kan få drömyrket med en gång. Men ändå, jag då? Mitt liv och min vilja? Har jag INGET att säga till om bara för det?


    Nu ska jag på möte den 11 e för information om "Jobbgarantin för ungdomar". Vad jag fattat så här långt så handlar det väl lite om att man ska kunna få komma ut på praktik och sådär. Så då ska man praktisera på något skitställe (ursäkta mig, det måste ju inte bli så men, bara för att få fram min poäng) för väldigt lite (eller kanske till och med ingenting?) i månaden?! NEJ TACK.

    Det är inte värt det..inte alls. Jag har haft praktiker genom Af förrut och jag fick väl typ 2000/mån. Vad är det liksom, ja, man kan ju tycka att jag ska vara glad som får något alls. Men varför ska jag jobba samma tider, lika mycket, med samma arbetsuppgifter som alla andra för den lilla skitsumman? Varför ska jag gå med på det? Man kan ju minst sagt kalla det för utnyttjing - på högst nivå! Arbetslösa verkar inte ha några som helst rättigheter, bara skyldigheter..

    Sedan ska jag på ett till möte den 12 e för "introduktion" i Arbetsförmedlingens hemsida. Som om jag inte kan den utan och innan efter snart 2 år som arbetslös?! Jag är ju för fasiken inne på den varje dag nästan och kollar..dessutom har jag redan varit på alla dessa möten nere i Västervik. Men nej, dom tycker ändå att jag ska komma en gång till. Som om jag inte har annat för mig...jo, vi arbetslösa har faktiskt viktiga och bra grejer för oss vi med.


    Förlåt för detta tråkiga inlägg. Men jag var TVUNGEN att skriva av mig lite ilska. Många där ute kommer nog tycka att jag är egoistisk, löjlig, omogen, att jag inte vill ha ett jobb utan att jag bara vill gå hemma och få pengar för det (och ja, visst, men vem vill inte det? Men så är det inte och jag VILL ha ett jobb, jag VILL ha en lön, jag VILL jobba för lönen! Men inte med något jag inte trivs med och tycker är kul). Och många tycker kanske att jag är bortskämd som inte tycker att 2000 kr/mån är tillräckligt och att jag har helt fel i mitt resonemang.

    Till er kan jag bara säga - ni får tycka precis vad ni vill.

    Men det är såhär jag känner, och jag är inte ensam, det VET jag. Det är en av mina värsta mardrömmar att fastna i ett arbete som gör att jag har lust att hänga mig själv varje dag efter klockan 17...åh. Jag säger såhär, visst att jag kanske inte är den som söker 50 jobb i veckan och söker allt jag kommer åt, men jag söker i alla fall jobb, de jobb jag vill ha och de jobb jag kanske inte vill ha så mycket men som jag tror är lämpliga och jag är bra på. Men nej, jag erkänner, jag söker inte alla jobb. Jag söker inte de jobb jag absolut inte tror passar mig, de som jag får ont i magen av bara jag tänker tanken på att arbeta med, de jobb som söker egenskaper som jag inte har. Jag vill inte ljuga i en ansökan, jag vill inte säga att jag är bra på något som jag inte är. Det kommer ju komma fram illa kvickt sedan i alla fall. Vad är meningen med det? Och ska jag söka ett jobb jag inte vill ha, vad ska jag då säga när dom frågar mig varför jag sökt jobbet eller varför jag vill ha just det här jobbet?! Ska jag ljuga dom rätt upp i ansiktet då och säga något som inte stämmer??

    JAG VILL HA ETT JOBB! JAG SÖKER JOBB! Det är FAAN så mycket mer än vad många andra gör. Det finns dom som gör allt för att bara få gå hemma, det finns dom som slinker igenom systemen dagligen och får pengar från olika håll när dom inte alls gör vad dom ska. Och sådan är inte jag, jag tillhör inte dom! Säga vad man vill.

    Jag vet faan inte vad man ska göra. Det är väl bara gå efter Arbetsförmedlingens skitregler och ta första bästa jobb jag kan få och så nöja mig med det. Det är väl så det är...sorgligt.



    Nog om detta. Annars har jag och älskling varit ute och gått och cyklat lite idag. Vi gick ner till "centrum" och hämtade min cykel (som stått där sedan jag var på mötet tidigare idag, Johan hämtade upp mig efter det när han slutat jobbet) och så tog vi med den till Statoil för att få i lite luft i däcken. Är ju bilpump på skiten. (HAHA) Och oj vad det gick efter det. Det var bra mycket enklare och skönare för mig att cykla än innan då jag cyklade på fälgen typ. Tss..hahaha!

    Sedan tog vi och cyklade tillbaka till centrum igen och gick in och småhandlade lite på Coop. För att sedan bege oss hem igen. Jag la mig i ett skönt bad och Johan gjorde en matlåda till jobbet imorgon..nu sover han gott där borta och jag sitter här. Som vanligt...ska nog krypa ner jag med nu, slänga bort ALLA tankar som cirkulerar i mitt huvud och försöka koppla av. Imorgon är jag "ledig" från allt och ska passa på att städa och tvätta. Sedan har jag som sagt dessa möten onsdag och torsdag. Suck. Visst, jag har det bra mycket bättre än många arbetande medmänniskor - MEN, som Arbetsförmedlingen själva mer eller mindre uttrycker det: "Det är ett heltidsjobb att vara arbetslös." Tänk på det! 

    Godnatt.




    Johan, jag älskar dig!

    Och inte för det jag tänker skriva nu, utan för allt du ÄR och allt du GÖR. Du är underbar.

    Min älskling köpte ett par skor åt mig idag. Ett par blåa pumps, 99 kronor på REA på Coop Forum faktiskt! (HEHE)


    Dessa blir ju ursnygga när våren kommer tillsammans med den snygga väskan jag har i samma färg...

    Det fanns röda med men inte riktigt min strl, jag kunde ha dom, men dom var aningen trånga - och alla vet hur det är att ha lite för trånga skor. INTE skönt. Så det blev "bara" dessa. Men jag är nöjd ändå..får hitta ett par röda (som jag velat ha så länge) någon annanstans någon annan gång.

    TACK FÖR DOM HÄR ÄLSKADE ÄLSKLING. Du är bäst! Alltid.



    Nu blir det film - Frontier(s) med den finaste, lite godis och god dricka. Livet är toppen!



    Film.

    Ja, jag ska sätta på någon riktigt bra film tror jag. Vad för film vet jag inte riktigt. Jag har en hel del att välja på..
    Har precis kommit hem från affären och GUD vilken jävla gottegris jag är. Jag köpte..


    Chips och PLOPP..



    ..och Ostkaka..som självklart ska serveras med hallonsylt och grädde, men det hade jag ju hemma.



    Och sen prövar jag lyckan igen och köpte mig ett par lotter..



    Om vi får åka till Arlanda denna gång återstår att se. Förra gången gick det ju inge vidare..senaste tiden har vi faktiskt vunnit på varenda lott vi köpt nästan, fast bara så pass mycket att man inte gått med förlust. Inga stora summor..dom måste väl med gömma sig någonstans?! Suck.

    Nu tror jag bestämt att Ostkakan är klar..nu blir det film och mys! Cola till detta såklart.

    Godnatt om vi inte hörs mer ikväll - och GLÖM INTE föregående inlägg och inlägget innan det.
    Puss.

    Kära läsare.

    En liten lek.
    Jag vill få ett hum om hur många läsare jag har, även om jag har en besöksräknare och sådär.


    Så, såhär gör vi;

    1. Alla som läser min blogg regelbundet - kommentera 1, ditt namn och hur eller om vi känner varandra, gärna adress till er blogg med såklart.

    2. Alla som läser min blogg ibland - kommentera 2, ditt namn och hur eller om vi känner varandra, gärna adress till er blogg med såklart.

    3. Alla som läst min blogg en eller ett fåtal gånger - kommentera 3, ditt namn och hur eller om vi känner varandra, gärna adress till er blogg med såklart.

    4. Alla som är inne på min blogg för första gången och tänker fortsätta besöka den - kommentera 4, ditt namn och hur eller om vi känner varandra, gärna adress till er blogg med såklart.

    5. Alla som är inne på min blogg för första gången och INTE tänker fortsätta besök den - kommentera 5, ditt namn och hur eller om vi känner varandra, gärna adress till er blogg med såklart.


    Sådär! Have fun, det kommer jag. (HAHAHA)
    Ni får jätte gärna kommentera vad som är bra och mindre bra med min blogg med, vad ni vill se mer av, mindre av, osv.

    Och glöm inte mitt föregående inlägg, där jag behöver ER hjälp.
    Nu ska jag gå ner och se om min cykel är duglig att ta mig ner till affären i centrum på..

    So long. Puss.





    Klantigt.

    Nu är det ett tag sedan älskling gav sig iväg för att gå på Metallica-konserten..jag har ätit lite. Lövbiff, pommes och sås. MUMS! Nu är jag sugen på att sätta på en film och äta godis. Men så kom jag precis på att affären här precis i närheten inte alls har öppet till klockan 20.00 idag utan dom stängde typ runt 18.00. Det är ju helg..jag hade inte en tanke på det!

    SUCK! Så himla klantigt. Jag känner verkligen inte för att gå ner till Coop i centrum för att handla lite godis. Ursch. Blä. Jag orkar inte. Vad gör jag nu? Gaaah....


    Meeen. Jag har ju faktiskt lite bra att komma med denna enormt ensamma och tråkiga kväll. Och det är att jag faktiskt köpte en Mp3 på ONOFF idag för 34 kronor. Det tycker jag var bra jobbat! (HAHA) Det var nämligen så, att vi hade en värdecheck på 100 kronor att handla för på ONOFF, och då åkte vi dit för att jag vet att dom har ett par rosa hörlurar till Mp3 där för 129 kronor som jag velat ha ett tag. Det är ju ett bra kap, att bara behöva betala 29 kr...men på vägen till kassan hittade vi istället en liten fyndhörna med flertalet Mp3;er. Det första jag såg var såklart en rosa liten grej för 148 kronor. Åååh, tänkte jag. Men jag stod och funderade ett bra tag, medan älskling trampade otåligt bredvid, för jag har ju faktiskt redan en nästan exakt likadan. Samma färg, samma märke - MEN, denna hade display, det har inte jag på min nuvarande. Nackdelen var att denna bara var på 512 MB. Den jag har ligger på 1 GB i alla fall...meen, till slut kom jag fram till att det ändå var ett bra kap då vi hade checken och jag bara skulle betala 48 kronor för den. Man kan ju alltid sälja någon av dom. Man fick ju med hörlurar och ett band att hänga den i runt halsen och sådär så jag slog till!

    När vi väl betalade så fick vi veta att vi hade några kronors rabatt på ONOFF kortet med av någon anledning, som ingen av oss kunde begripa oss på varför - men hur eller hur så blev slutsumman 34 kronor. Mycket bra affär tycker jag. Eller vad tycker ni?!

    Här är den nya.



    Här är den gamla.



    Ännu två nackdelar som gör det hela i valet om vilken jag ska behålla och vilken som ska säljas är att den nya är aningen större och den gamla är mycket finare, liten och smidig, slät och rundad liksom. Som en liten sten typ..tror till och med den heter "Stone". Hm. (HAHA) Men ja..så här kommer en lista - och nu ska ni hjälpa mig välja vilken jag ska använda.

    Fördelar nya;

    * Display.
    * Radio.
    * "Mic" - så jag kan spela in.
    * Vanligt batteri, inte inbyggd. Detta kan jag se som både fördel och nackdel..


    Nackdelar nya;

    * Lite större.
    * Bara 512 MB.
    * Ful lucka vid USB-uttaget.
    * Lite tygre, men inte jobbigt tung såklart.



    Fördelar gamla:

    * Liten och nätt, rundad och finare i designen.
    * 1 GB.
    * Ingen ful lucka vid USB-uttaget. (HAHA)
    * Väger knappt något alls.

    Nackdelar gamla:

    * Ingen display.
    * Ingen radio - vad jag vet.
    * Ingen "mic".
    * Inbyggt batteri så man laddar den via datorn. Detta kan jag även se som en fördel.



    HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!





    Badrum och film stod på menyn.

    Nu har jag gjort iordning i badrummet och här kommer bilder på hur det blev.

    Vi är supernöjda!
    Här är det SUPERSNYGGA drapperiet. Det är nog bland det snyggaste jag sett...men det är ju bara jag. (HEHE)



    Tavelramarna i "retro" design i samma färgnyans som på drapperiet. URSNYGGT! Och så tog jag två bilder på oss som faktiskt togs idag...beautiful! (LER)



    Doftljuset i samma färg och med samma mönster som drapperiet.



    Och så "påsen" där jag har bomullspads och tops och sådana saker i. Även detta (som ni ser) i samma mönster. Så himla läckert!



    Badrumsmattorna och handdukarna fick gå i svart då vi inte hittade något i samma nyans som det blå-gröna (är nog mer grönt, fast är lite mer blått i verkligheten än vad bilderna visar).



    Lite mer helhet. Observera att tvättmedel och dylikt ska förvaras på ett finare sätt så småningom, så det inte förstör intrycket av de färger som drapperiet och det har! ;)



    Sådär!

    Efter att detta blev gjort satte vi på filmen Australia. Den var mycket bra!
    Sevärd! Så jag säger bara; SE DEN!

    Godnatt.


    Puh.

    Vilken dag..precis kommit hem, vi har nog varit i fler affärer än någonsin idag. Det blev inte bara IKEA om man säger så. Men vi har bara köpt två mattor och två handdukar till badrummet (som jag för övrigt ska ta mig ork till att fixa iordning med allt det nya under kvällen) och sedan fyndade vi Back Packer spel - 3 stycken som en slags "box-samling" typ - för bara 119 kr. Vi slog till, det är ju SÅ kul!!


    Nu ska vi vila lite och sedan ska det städas pytte pytte PYTTE YTTERST jävla LITE och då framför allt i badrummet och göras iordning, ta lite bilder och lägga in här så småningom, titta på film eller tv och bara mysa.
    Imorgon har ju Johan som sagt en konsert att gå på, så då blir jag ensam hela kvällen..om jag inte ska ta och gå på den där festen hos Jessica iaf. Jag har inte bestämt mig riktigt än. Den som lever får se....

    Vilken underbar dag.

    Efter mitt senaste inlägg igår kollade jag på mobilen för att se om karln hade hört av sig...och det hade han. En timme innan. (HAHA) Precis när jag skulle svara, så hör jag hur en nyckel sätts in i ytterdörren. Och vips - så var han hemma!

    Härligt. Vi gick igenom boendemappen och kollade lite på tv innan vi båda somnade. Nu ska vi bege oss iväg till IKEA en sväng, se om man kan hitta något roligt. Ska bli väldigt skoj...


    Och vi, mina vänner, vi hörs sen! Puss.



    Underbara drömmar.

    Jag kan inte somna, jag har lite ont i magen. Så jag hamnade på Ikeas hemsida och lite andra sidor och jag kan inte sluta drömma...om dessa ursnygga möbler som finns. Dessutom är jag så himla sugen på att byta allt svarta möbler till vita istället. Åh, GUD, ge mig styrka att sluta tänka på dessa UNDERBARA grejer...

    Som denna GRYMT URSNYGGA fåtölj t.ex.



    Eller denna...



    Ååååhhh.
    Eller soffan eller fåtöljen...dregel. Eller varför inte ALLT!




    Gaaah. Jag blir galen!

    Vitt är det nya svarta. Hos mig. I mitt tycke. Åååhh, jag vill, jag vill, jag vill!












    Bild 1-11  Dessa bilder kommer från www.ikea.se
    Bild 5-10  Dessa möbler har vi, fast i svartbrunt.
    Bild 1  Denna är den stora drömmen, men det är en väldigt dyr dröm.
    Bild 2-4 Dessa är också en stor dröm..och dyr.

    De övriga möblerna, som vi har i svartbrunt, vill jag som sagt byta ut till dessa vita. Även det kan bli en mycket dyr historia. SUCK. Sängen på sista bilden har vi en liknande i svartbrunt, vid namn MALM från IKEA. Sängen på bilden är alltså inte sängen MALM som vi har, utan en snarlik kopia som jag fann på en annan hemsida.

    Byrån på näst sista bilden har vi inte heller, utan vi har två andra byråer i svart. Denna byrå var den vi från början ville ha, men då ekonomin inte tillät köpte vi begagnade byråer av annan sort så länge. Om drömmen om allt detta dock skulle bli sant någon dag - så står denna byrå högt på listan framför andra vita byråer. Puh..grattis till er som orkade läsa allt detta. Förlåt, men jag måste få drömma mig bort lite och skriva av mig. (HAHA)



    NU däremot - blir det sängen för min del. Johan har jag fortfarande inte hört något ifrån..om jag inte fått ett litet smyg-sms som jag inte hört där borta på sängbordet. Bäst jag går och kollar....




    Pics.

    Här har vi en bild på det nya duschdrapperiet. Väldigt snyggt om man får säga det själv...dock är inte bilden den bästa, blir finare bilder sedan när det är upphängt och iordninggjort i badrummet. Dessa bilder kommer från www.lagerhaus.se.




    Och här har vi tavelramen vi köpte två stycken av. De ska hängas upp med några fina bilder i i badrummet!



    Det kommer bli skitsnyggt tillsammans med ljuset och "påsen" där jag ska ha smått och gott i i samma mönster som drapperiet och mattor & handdukar i samma blå-gröna färg. Eller kanske lite svart..svarta mattor och handdukarna i den blå-gröna färgen. Hm, vi får se.

    Nu ska jag nog sätta på en film och sedan ska jag gå och lägga mig. Hoppas att Johan kommer hem snart..längtar efter honom. Undrar när Volbeat började spela och när det är slut.......


    Shoppat!

    Är det inte underbart att shoppa? Även när man egentligen inte har pengar till det. (HAHA)
    Vi åkte in till stan och till Lagerhaus och inhandlade ett nytt duschdrapperi - SKITSNYGGT! Och sedan två tavelramar, ett doftljus och en påse som jag kan ha lite skit i i samma mönster och färgnyanser. Det kommer bli grymt snyggt i badrummet nu...

    Var sugen på två badrumsmattor i samma färg med, men vi tyckte det var lite att ta i att ge 129 kr styck för dom när vi förmodligen kan få dom lite billigare någon annanstans. Men i just den färgen vet jag i och för sig inte...men, vi är ju inte miljonärer just nu och sämre blir det, så vi nöjer oss med detta så länge.


    Bild på detta kommer för er som vill se, och för er som inte vill se - BLUNDA!




    God förmiddag.

    Hallå!

    Vi har precis gått upp, och det var så skönt att se Johan sova ut för en gångs skull. Han går alltid upp så himla tidigt även att han är ledig och kan sova lite längre..jag förstår inte varför. Men idag sov han i alla fall ut lite, kul. (HEHE)

    Dagen ser ganska tråkig ut än så länge, vi ska väl äte lite "frukost" nu, sedan har vi ingenting planerat förens runt 16, då ska vi ner till boendevärden och hämta en pärm med lite information om det kommande ombygget här i vårt område som vi missade på mötet vi aldrig kom iväg till...sedan runt halv sex eller så ger sig Johan iväg med Mr T (HAHA, hans kompis Tomas) för att gå på Volbeat-konserten. Kul för honom/dom, tråkigt för mig. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll. Kanske se några bra filmer som Johan vägrar att se med mig och äta lite godis. MUMS! Och detta får jag väl upprepa på lördag när dom ska iväg på en konsert till dom där två - piff och puff.


    Hm.
    Vi hörs när jag känner att jag har något lite mer intressant och roligt att skriva om. Det här känns såååå tråkigt och ointressant för er andra...





    GULL!

    No words! HAHA..





    Gondatt.



    Älskling.

    "They say we`re young and we don`t know
    Won`t find out till we grow
    Well I don`t babay that`s true
    Cause you got me and baby I got you

    Babe, I got you babe, I got you, babe.

    They say our love won`t pay the rent
    Before it`s earn`d our money`s always spent
    I guess that`s so, we don`t have a lot
    But at least i`m sure of all the things we got

    Babe, I got you babe, I got you, babe.
    I got flowers in the spring

    I got you, to wear my ring
    And when i`m sad, you`re a clown
    And when I get scared you`re always around

    So let them say your hair`s too long
    I don`t care, with you I can`t do wrong
    And put your little hand in mine
    There ain`t no hill or mountain we can`t climb

    Babe, I got you babe, I got you, babe.

    I got you to hold my hand
    I got you to understand
    I got you to walk with me
    I got you to talk with me
    I got you to kiss goodnight
    I got you to hold me tight
    I got you I won`t let go
    I got you to love me so
    I got you, babe
    "


    UB40 - I got you babe



    Min älskling är och spelar lite pingis på jobbet...så jag sitter och lyssnar på lite goa låtar och ska gå och ta hand om disken. See you later!





    Lola badar.

    (HAHAHA)

    Hur kan man kalla det för att bada i ett kar med sand? Badsand..(HAHA) Det är ganska kul. Och vad som är ännu roligare är att se lillan faktiskt göra det. Hon ser så glad och lycklig ut när hon springer runt i sin bur och sedan ligger och sprattlar i sanden..



    Här ligger hon på rygg och sprattlar..(HAHAHA)..undrar om hon är lika lycklig som hon ser ut, undrar om hon har det bra.

    Jag hoppas det!



    God dag.

    Ja, det är verkligen en god dag idag!
    Min älskling är ju på jobbet, det är väl det enda som inte är så kul, men snart kommer han ju hem och sedan är han ledig imorgon och på fredag. HÄRLIGT!

    Jag ÄLSKAR när Johan är ledig. (LER STORT)
    Han ska på konsert imorgon, nu vet jag inte om det är Metallica eller Volbeat, för han ska på konsert på lördag med - vet inte vad som är när...hm.

    Vad jag ska hitta på dessa dagar har jag ingen aning om...
    Får väl ha Lola som sällskap. Fast hon är ju inte JÄTTE social. (HAHA) Men hon duger bra.


    Dagen såhär långt har bara gått till att slappa, kollat på de vanliga programmen på tv och nu sitter jag och funderar på om jag inte ska ta och hoppa in i en skön dusch. Kanske ett bad?! Sedan ska jag komma på vad vi ska äta och vänta på att Johan ska komma hem. Hoppas han kommer hem tidigt idag...längtar efter honom.



    Jag älskar dig Johan!
    Puss.




    Film.

    Jag och min prins såg filmen "Seven pounds" ikväll, med Will Smith.
    Ja, alltså, han var med i filmen, vi såg den inte MED honom.. (HAHAHA)

    Den var i alla fall vääääldigt bra. Helt klart sevärd. Den var lite seg och långtråkig på vissa ställen, speciellt i början, men om du bara ger det lite tid och inte ger upp så förvandlas den till en av de bästa filmerna du sett.

    Iaf enligt min smak. Johan tyckte den var värdelös - såklart. Men det tycker han om nästan alla filmer vi ser! Han har ingen smak..dessutom tror jag att han tyckte den var bra i smyg. Fast han inte vill erkänna det! (HAHA)





    Nu ska vi krypa till sängs och försöka sova.
    Godnatt. Puss.



    Om man räknar bort..

    ..min trötthet och att jag senaste tiden inte alls mått helt okej med illamående och huvudvärk så är det en okej dag idag. Icke att förglömma om man bortser från dagens möte på Arbetsförmedlingen också. BLÄ på dom!

    Jag har städat Lolas bur idag och möblerat om lite. Det ska man ju tydligen då och då..möblera om alltså. (HAHA) Att städa är väl självklart...

    Nu håller älskling på med en sen middag och jag sitter här och glor efter att ha gosat lite med djuret.

    Måste nog gå ut till köket nu låter det som, karln är tydligen inte så haj på att koka potatis. (HAHAHA)


    Ikväll blir det film eller tv och massa mys, INGEN dator för varken mig eller honom efter maten har jag bestämt!
    Fast..när han har somnat kan jag väl kanske sitta lite? Eller..?

    Nej. NEJ! Jag ska INTE. Jag ska försöka somna tidigt jag med ikväll, se om jag kan ta hand om morgondagen istället för att sova till klockan tolv-ett som jag brukar. Skäms på mig! GUUUUD, vilket enormt tråkigt inlägg känner jag. Jag måste faan bli bättre på detta!


    Wish me luck.
    Puss och god kväll.






    Jag blir så trött...

    ...på Arbetsförmedlingen!

    Mer behöver inte sägas. Nu ska jag gosa med Lola och ta mig lite att äta, sen vila, vila och vila!
    Puss och hej.







    Måndag, välkommen du sega måndag.

    Ja, för trots att jag inte jobbar ännu, så är måndagar förjävla tråkiga. Snäppet tråkigare än själva söndagarna!

    Nu börjar det i alla fall bli riktigt fint här hemma, städat en del under dagen och snart ska vi åka och göra en storhandling.
    Härligt, fylla på skåpen lite igen!


    Och HALLÅ..jag har blivit helt störtförälskad i en dator.



    Åh, jag bara älskar den.
    Men mellan 16 och 22 000? Hm..ja, det är väl bara att börja spara!



    Kommentarer.

    Jag har fått två kommentarer till och jag tänkte svara på dessa direkt.



    Från Ida angående väskan vi hittade;

    "Ojj..haha hur gick de sedan med tanta? Kom hon? Fick du någon "hittelön" ;)"

    Svar;

    Haha, det gick bra, ja - hon kom. Hon var så glad och tacksam. Men nej, vi fick ingen hittelön. Lite besvikna blev vi nog allt, för det var ju ändå ett stort värde där i. Mobilen såg jätte ny och ganska dyr ut, i plånboken fanns i och för sig inte så mycket pengar, 200 kr, men massa kort ju som kostar mycket att skaffa nya. Sedan fanns det två par glasögon i (det är väl inte så billigt) och sedan hennes nycklar. Men vi fick jätte fina blommor i alla fall - rosa tulpaner och ett tackkort. Det är ju tanken som räknas...så vi är nöjda ändå. Hehe!


    Från Hanna angående vår hamster;

    "Han biter er inte va? :D"

    Svar;

    Hehe, det är en hon. ;) Men nej, hon biter oss inte. Hon har inte bitit oss en enda gång, bara små naffsat, men det gör dom ju. Men bara när man sticker ner handen i buren, då tror hon väl att det är något ätbart kanske. Men hon kanske börjar bitas rätt som det är, vem vet. Hahaha..för jag har haft hamstrar förrut, och dom bet mig alltid - hårt dessutom. Men Lola är jätte duktig, nu för tiden slickar hon mig mest på handen när hon fattat att det bara är jag, inte fått ont av ett bett en enda gång. Har bara sagt aj av ren reflex några gånger när hon naffsat. HAHA!



    Sådär! Nu är det städ för hela slanten som gäller. Gud, jag tycker jag städar hela tiden. Undrar i hur många inlägg det står att jag ska städa sedan jag skaffade bloggen. (HAHA)

    So long.




    Tavlan.

    Här är tavlan mina vänner. Så jävla snygg!







    Såhär ser den ut upphängd och klar..men jag är inte helt nöjd. Hade varit så mycket snyggare att hänga den över en säng. Suck..men jag vet inte. Jag ska fundera lite...sedan ska byrån ett snäpp åt höger!



    Natt, natt.




    Faan vad skit det är överallt!

    Jag är så trött på skiten. Det ligger saker överallt som gör att lägenheten ser stökig och plåttrig ut. Jag vill inte ha det så, jag vill ha det stilrent och snyggt!

    Jag önskar att vi kunde börja om på nytt helt och hållet. Bara slänga allt och sedan börja om. (HAHA)
    Men nu har vi gått igenom det mesta i sovrummet i alla fall, städat iordning lite där. Satt upp den nya tavlan..så nu ser det väl skapligt ut där inne i alla fall. Och i resten av lägenheten är det väl bara hallen jag tycker måste fixas lite.

    Bild på tavlan kommer.

    Nu ska jag ta det sista i sovrummet, sedan blir det mys i sängen och tv innan älskling ska sova. Pust..

    Godnatt!