• Tillbaka till startsidan
  • Snart februari..

    .. och jag ska komma i form till beachen 2010. Kanske kan det äntligen bli en badsommar för mig efter alla dessa år jag gömt min lite större kropp undan badstränderna och människorna..?!

    Jag har beställt det rosa promenadbandet!
    Åh vad roligt det ska bli att äntligen ha ett, och jag lovar att gå på det minst 30 minuter varje dag.

    Nu jävlar!








    Tack!

    Till Hanna för din kommentar..dock tror jag mest att det är en illusion, att jag skulle vara så smal som ni säger. Haha! Tyvärr. Jag ser väl kanske bara lite extra smal ut i den här spegeln, jag vet faktiskt inte. Hahaha..men lite lättare känner jag mig!

    Jag har ju "bara" gått ner 4 kilo varav 3 av dom jag gick upp igen efter helgen i Stockholm. Sedan gick jag väl förhoppningsvis ner dom igen,vägde mig ju direkt efter maten och vi rörde på oss ganska bra..och kanske gått ner något kilo till denna vecka kan man ju hoppas. Vi får se nästa gång jag får tillgång till en våg..

    Men tack i alla fall!!
    Kram





    Hahaha!!

    Haha, vet ni vad jag har upptäckt? Alldeles nyligen faktiskt..inte tänkt på det innan. När jag tar sådana här kort som här nedan, på mig själv i spegeln, så ser det ut som mina ben är hur korta som helst. Haha! Det är dom ju med, men inte sååå korta. Det ser ju ut som min överkropp är två meter lång och mina ben en halvmeter.

    Ser ni??



    För övrigt har min pappa gått igenom ett litet ingrepp idag, som en operation kan man säga, på näsan. Detta gör att han inte mår så bra just nu och har mycket ont, så jag vill önska att han kryar på sig här på bloggen!! Stor kram till honom..


    Godnatt.







    Back in business!

    Här kommer massa roliga bilder, dels från vad jag gjort på praktiken idag och dels från helgen hemma i Stockholm. Håll tillgodo!

    Jag börjar med en gräddtårta jag fick i uppdrag att fixa till en beställning idag.







    Sedan har jag fått kleta på kräm på biskvier, gjort 24 grodbakelser, ett par P7 och semlor.

    Nu kommer lite bilder från helgen hemma i Stockholm.

    Jag och Johan fick en förlovningspresent av Johans föräldrar, vi fick gå på valfri restaurang och äta valfri middag bara vi två, och det var helt underbart, förtrollande trevligt. Åh, så mysigt vi hade. Här kommer lite bilder..

    Älskling går ifrån mig i Gamla stan.



    Det är så mysigt i Gamla stan bland alla smågator och trånga gångar där jag nästan skulle få klaustrofobi om jag gick..haha!!





    Jag mös, njöt av det bästa sällskapet man kan ha, kallt men ändå behagligt väder och en skön promenad innan vi hittade en restaurang som verkade mysig med bra mat..



    Till slut hittade vi den, tyvärr tog jag inga kort på maten, kändes lite för fint för att slita upp en kamera och börja fota där inne. Haha! Men både jag och Johan beställde i alla fall fläskfilé med klyftpotatis, kantarellsås och creme fraiche med gräslök! Åh, mums!!



    Efter maten tog vi en skön promenad tillbaka till bilen igen för att bege oss hem till U-V för en myskväll framför tvn.



    Jag var sprudlande glad och nöjd med kvällen..



    En tiger..



    En tiger med en fin älskling..



    En tiger med en glad jag..



    Och så slutade denna underbara kväll. Så åkte vi hem till oss och jag köpte min efterlängtade kex-choklad. Sen somnade vi gott omslingrade i varandras armar!

    En underbar puss precis innan vi skulle lämna vår boning för att ta oss till centralen. Igen. Suck!!



    Våra ringar.





    Nu kommer en bild på dagens outfit. Svarta jeans, blå tunika, blått/rosa/gult/grönt armband, blå örhängen..nothing special.



    Och idag kom mitt studiebidrag, så efter "jobbet" gick jag in på Åhlens och köpte mig en ny mascara och tre ögonskuggor från Viva La Diva. Bilder kommer.

    Senare åkte jag med pappas sambo och Jimmy och Ida till Karlsson´s och där hittade jag mig ett halsband och ett matchande armband och så fanns det schampoo och balsam för 10 kr flaskan som kan vara värt att prova - som det där märket PROFFS hårspray, rosa flaskor. 

    Här är smyckena!



    Och jag avslutar med en mindre smickrande bild på mig från min ta-hand-om-mig-själv-ikväll med min gröna gurka-äpple ansiktsmask. Hahaha!!



    Ja, len som en babyrumpa och med insmorda händer (de blir så torra när man håller på och tvättar dom så mycket varje dag under arbetstid) säger jag , grinchen, godnatt!!







    Back home!

    For the weekend. And it´s good to be home, Swedens New York, the city that never sleeps. Nja, inte riktigt kanske, men näst intill!! Härligt.

    Underbara undarbara svärföräldrar med familj som tar emot en med öppna armar. Underbar underbar pojkvän och sambo, fästman numera, som ger en massa pussar och säger att han saknat mig. Kan det bli bättre?

    Och tack Tessan för din underbara kommentar! Och till Kajsa, for noticing to. Jag har faktiskt inte ens vägt mig under de här två veckorna, men tro det eller ej, nu när jag ställde mig på vågen har jag enligt den gått ner 4 kg. Jag vågar knappt tro att det är sant faktiskt..var tvungen att ställa mig på båda vågarna vi har (en digital och en vanlig sådan där gammaldags) och båda visar samma. Underbara underbara liv!!


    OBS; Jag har fått en SUPERCOOL, MEGAFIN, RIKTIG EMMA-KLOCKA av Johans lillebror och hans tjej från Thailand (ja, dom är inte från Thailand alltså men dom dom har ju varit där i tre veckor sedan nyår)..jag ÄLSKAR den! Ni som vill kan ju få gissa hur den ser ut till dess att jag lägger in en bild på den. Tog med mig kameran, men inte sladden för jag tänkte att jag inte behövde lägga in några bilder nu innan jag kommer "hem" till Västervik igen på söndag, men tji fick jag, nu hade jag behövt sladden. Suck!

    Till dess avslutar jag med orden - TÄNK ROSA!! ;)
    Godnatt, nu ska vi mysa!







    Sugen-på-godis-lösning..



    Vindruvor och ett glas kallt vatten med is!!


    Är mycket piggare idag..har varit ute en kort sväg med pappa, åkte till Rusta och skulle kolla in en Universal fjärrkontroll till tvn. Den passa inte till min tv. Typiskt..men istället hittade jag en ursnygg vardagsrumsmatta på rea för bara 199 kr. JAG tycker i alla fall att den är fin. Vad Johan tycker har jag ingen aning om, men den kommer passa jätte bra i vårt v-rum nu till den limegröna inredningen. Och när fondtapeten med de stora rosa blommorna på äntligen kommer upp blir det ännu bättre.



    Och så har jag ju glömt att lägga in en bild på den nya ringen, i guld denna gång, och inget har hänt ännu så det bådar ju gott. Ringarna kom i torsdags, Johan skickade min till mig direkt så jag hade den här i fredags. Äntligen!



    Slänger in två dagens outfit-bilder med. För att vara lite som alla andra..haha!

    En från i måndags..väldigt enkel och ledig. Svarta jeans och en grå polotunika, mina vita stövlar till, var påväg ut.
    Och, just to be clear, ungefär 20 kilo av den här kroppen ska bort!!



    Och en bild från en väldigt konstig vinkel, för att få med färgen på byxorna ordentligt, gick inte i spegeln, från idag..

    Turkosa jeans, svart tunikatröja, turkost tjockt diadem, turkos stor knappring på fingret (och svarta stövlar när vi var ute).




    Det var det!!
    Imorgon kanske min prins kommer..hoppas det. Jag saknar honom så, på söndag är det två veckor sedan vi sågs, om han inte kommer imorgon då förstås. Vi får se..praktik är det som gäller i alla fall nu när jag är frisk igen, ska bli kul att komma tillbaka!

    Saknar er där hemma i Stockholm.
    Godnatt.





    Vilken tävling!!

    Jag är med och tävlar, var med och tävla du också - här!!
    Kolla in vinterna..



    Vinstlista:
    Från Voodolls: 4 stycken voodolls
    Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
    Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
    FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
    Från Smalslips: En snygg klocka 
    Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
    Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
    Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
    Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
    Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
    Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
    Från L8nyberg: En mineralfoundation
    Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
    Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
    Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
    Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
    Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
    Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
    Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
    Från Disdou: 3 stycken mössor
    Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
    Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
    Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
    Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
    Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
    Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
    Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
    Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
    Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
    Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
    Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
    Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask



    Lycka till!





    Sjuk.

    Och så kom det slutligen till mig med..såklart. PANG, så mådde även jag skit. Jag som trodde jag lyckats hålla det borta..förmodligen maginfluensa, en lite mildare variant men ändå. Ont i magen, mår illa, huvudet värker en aning och igår kväll hade jag garanterat feber och kände mig yr.

    Blä.

    Ska skriva om praktiken dag 6 (alltså igår) men orkar inte just nu. Jag får ta det en annan dag..och praktik dag 7 (idag) är ju inte mycket att skriva om, har legat i sängen hela dagen. Praktik dag 8 (imorgon) blir nog ungefär densamma, mår lite bättre nu men kommer stanna hemma imorgon med för säkerhets skull!!

    Så får vi se på torsdag..
    Hoppas ni har en bättre vecka såhär långt.






    Praktik dag 5 - i efterhand.

    Min sista praktikdag på den första veckan var lika bra som dom andra dagarna! Jag fick göra fler princesstårtor, semlor, småkakor och grodbakelser! Vilket underbart jobb..och tiden går verkligen superfort.

    Så, nu har en vecka gått, en vecka utan den finaste i världen (Johan) och då var det "bara" sex kvar. Men nästa helg, om inte åtminstonde nästnästa helg, hoppas jag att vi kan ses..antingen om jag åker hem över helgen eller om han kommer ner hit. Och sedan måste vi komma på någon bra lösning för "Alla hjärtans dag". Oturligt nog är det en söndag i år och hur vi än gör måste ju en av oss åka hem på söndagen. Känns väldigt tråkigt, jag vill gärna spendera hela dagen med honom!!

    Men vi får se, nu kom jag in på ett helt annat spår.

    Här kommer lite bilder från i fredags..















    Stor, mellan, liten - ut för försäljning!!



    Försäljning..




    JAG ÄLSKAR DET HÄR!!

    Och jag älskar mitt liv.
    Men jag saknar ju min andra, min bättre hälft. Så mycket att det gör ont.......







    Praktik dag 4 - med bilder.

    Äntligen fick jag göra tårtor..åh, det är det bästa som finns. Jag önskar jag fick göra bara tårtor heeela dagarna. Undrar vad man ska bli då? Haha!!

    Sju princesstårtor gjorde jag och dom blev så fina. Alla utom två. Dom blev väl sådär..jag börjar med dom fina!

    Ett moment som är lite nervöst är när det kommer till att göra ett fint mönster med pikeringsgelé. Jag är alltid så rädd att förstöra hela tårtan. Men det går ju faktiskt att sudda, tro det eller ej.

    Efter ett par djupa andetag började jag med detta mönster, även mönstret jag gjorde på min första tårta i skolan. Såg lite tomt ut så jag ville göra lite med smörkräm med men visste inte riktigt hur så jag bad min handledare ge mig lite inspiration och ge ett exempel. Då gjorde hon såhär med det vita ni ser (smörkrämen).

    Och det blev ju alldeles toppen!!





    Tårta nummer två fick bli såhär!! Jätte nöjd..





    Nummer 3.
    Här kom jag på ett eget mönster, det behöver ju faktiskt inte vara helt symetriskt, det kan vara snyggt när det ser lite "crazy" ut som min handledare sa..





    Så, jag gjorde två till med samma typ av mönster då jag blev så nöjd.






    Men på denna tog jag och spritsade ut några smörkrämspluppar på med..








    Och så var det dom två som blev lite mindre fina..haha..men helt okej.











    Som ni ser så börjar mina tidigare tårtor blekna lite i jämförelse till dessa..jag blir bättre. Och det är väl det som är meningen. Jag är supernöjd med dagens verk och när jag tittar på mina tidigare tårtor ser jag fel jag inte tänkt så mycket på innan..som att rosorna gör sig snyggare om man trycker ner dom lite i tårtan och inte sådär högt ovanpå tårtan. Till exempel.

    Undrar vad morgondagen har att erbjuda, det är så spännande att aldrig riktigt veta vad man ska få göra. Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra, sätta igång tvn och sen sova. Ska försöka lägga mig tidigare ikväll för ögonen känns ganska tunga redan nu.

    Och våra ringar har kommit, så Johan skyndade sig för att hämta dom precis när han slutade så han skulle hinna skicka iväg min ring redan idag, då ska den vara här imorgon. Jag hoppas hoppas hoppas att POSTEN sköter sitt jobb nu så dom håller tiden de utlovar - en dag!! Då har jag den till helgen, det är ju faktiskt då jag kan ha den på mig mest.....längtar.....







    Praktik dag 2 - och mer!!

    I det här inlägget ska jag dela mina tankar i två delar..en praktikdel och en viktdel. Intresserar det så läs, annars - låt bli.

    Lite bilder kommer in emellanåt med.

    Jag börjar med praktikdelen och lite bilder därifrån!



    Den här superdupersöta, underbara, jättefina tårtan här ovan (med lite idéer från mig faktiskt) gjorde min superduktiga handledare på praktiken som utställningstårta!! Åh, jag älskar den. Och nej, inte bara för att den är rosa..haha..



    Och här nedan har vi ännu en, en princesstårta, en vanlig, relativt enkel men åh så snygg och proffsig!! Med lätt och snabb hand gjorde hon ett par stycken i olika bit-storlekar i ett naffs..





    Här är några grodbakelser jag gjorde idag, det var fyra stycken beställda till imorgon..





    Några av semlorna jag gjort..



    Jag är supertrött, dag 3 imorgon då, hoppas på att få göra någon tårta.. :)



    Så till del två i det här inlägget.
    Min viktresa som börjat igen. Jag har inte vägt mig eller något, jag vet vad jag väger, eller vad jag vägde sist jag vägde mig, jag vill inte bli helt fast vid vågen, man blir knäpp av den!

    I alla fall. Ikväll blev jag så in i norden (läs JÄVLA) sugen på godis. Speciellt kexchoklad..ååhh, de första dagarna är jobbigast. Jag kommer ihåg det sedan sist. Så jag och pappa tog oss en promenad till Netto för att köpa lite frukt. Ni som vet var min pappa bor och var Netto ligger vet att det bara är ett stenkast, inte alls långt, men det kändes ändå väldigt skönt att gå den biten, även om det var en liten bit. Uppfriskande, och hädanefter ska jag börja säga ja till Johans promenadförslag istället för ett tråkigt nej för att jag är för lat. Ursch. Jag MÅSTE ta tag i mig själv, jag kan inte se ut såhär. Suck.

    Jag tog i alla fall frukten jag köpt och gjorde en fruktsallad ikväll för att stilla sötsuget lite, jag vet inte om det funkade helt men den var i alla fall god. MYCKET GOD!!



    Jag njöt för fulla muggar med ett glas vatten till..



    I feel good.

    Tidigare idag gav jag bort mina chips till pappa med, de jag hade kvar sedan jag och Johan (mest Johan faktiskt för en gångs skull, han köper aldrig chips annars nästan) köpte det i lördags. Jag fick syn på dom under biljardbordet och kände att jag inte vill ha dom i detta rum. Så gav dom till pappa med orden; TA DOM HÄR!! NU!! Han tittar förvånat på mig men börjar snabbt skratta och frågar varför..FÖR JAG VILL INTE HA DOM!!

    Fast det var ju en lögn. Hahaha..då sa han; Då kastar jag dom väl då..och det kändes så skönt när han sa det. Ja, gör det, svarade jag. Men det gjorde han inte. Han ställde upp dom i skåpet. Men nu slipper jag i alla fall se dom.

    Skönt.

    Nu ska jag ringa ett samtal till min fina fina man, ja, blivande i alla fall - förhoppningsvis, haha!! Sen ska jag se klart 2 1/2 män och sen kommer jag snarka gott om jag inte snarkar innan det ens hunnit ta slut. Är så himla trött, ville bara lägga mig när jag kom hem, så ont i fötterna med, men jag lät bli, tittade på någon film på tv med pappa istället..fördröjde tiden lite. Lite tidigt att lägga sig klockan fem. Men nu är det ju hög tid..

    Godnatt.






    Praktik - första dagen.

    Jag har fått en riktigt bra start på praktiken tycker jag, kunde nog inte ha hamnat på ett bättre ställe. Jag trivs jätte bra och jag kom bra överens med min handledare direkt, hon är urgullig och trevlig, hjälpsam och väldigt öppen, det lättar upp stämningen otroligt.

    Idag har jag fått göra semlor (ca 150 stycken). Jag klippte lock och gröpte hål i "bullarna", fyllde dom med mandelmass-fyllning, spritsade ut grädde på dom, satte på locken igen och ströade florsocker över. Superkul!!

    Sedan fick jag äran att göra grodbakelser (ca 25 stycken). Jag stansade ut bottnar, spritsade ut ett lager med hallonsylt på första botten, la på andra botten, spritsade ut ett lager vaniljkräm, la på botten, spritsade ut ett tjockt lager grädde, klädde in dom i marsipan, skar dom i mitten till en mun, spritsade ut smörkräm till ögon, brun gelé till pupiller och röd gelé till tunga. Klart!! Jättekul även detta..

    Sen, sist, men INTE minst fick jag spritsa i vaniljkräm i lyxmazariner (ca 480 stycken). Oj oj, det tog en liten stund.

    Emellan allt detta hade jag ju fikarast och lunchrast så klart, sen blev klockan två och det var dags att gå hem.
    Nu har jag varit hemma ett tag, tog en långsam långsam promenad hem, jag vill inte klaga för mycket redan första dagen men det känns en del i rygg och framför allt fötter. Lunkade förbi mamsen på jobbet, satte mig ner ett par minuter och vilade och tog sedan resten av promenaden hem. Pappa var i full fart med middagen, så den har vi avnjutit, nu är pappa och sambo iväg en sväng och jag ligger i den uppblåsbara madrassen och njuter av att ligga ner, jag har det så skönt. Jag blir dock tröttare och tröttare, det kommer nog sluta med att jag slumrar till, vare sig jag vill det eller ej.

    Så, tjillevippen!!







    Mitt liv i bilder..

    Här kommer lite blandade bilder.

    Jag på nyår..



    Jag och Kajsa på nyår..



    Jag och Kajsa igen på nyår..hahaha..





    Den finaste köpte dessa två berlocker åt mig igår, som jag hittade på Kvantum (dom har allt möjligt skit där ju (haha), så fina. Ett rosa hjärta och en platta det står HAPPINESS på..satte bara dit dom på en kedja jag har så blev det som ett nytt halsband. Jag älskar det!!





    Såhär mysigt har jag det hemma i mitt gamla rum hos pappa nu. Men saknaden efter Johan är som sagt redan väldigt stor..

    Uppblåsbar dubbelmadrass ger en sängliknande känsla. Mycket bättre än den hårda bäddsoffan även att luften går ur den lite under natten. Haha..



    Garderoben längst ut är tömd för min skull, här har jag gjort mig hemmstadd med skor och jackor att byta med om jag vill..



    Hörnan med myskläder och mystofflor som jag köpte på KappAhl på rea, gått och tittat på dom länge, nu var dom nedsatta till 74;50:- så då slog jag till.



    Min tv tog jag med hemifrån för att kunna se på tv i rummet..dock har jag endast 1an, 2an, 6an och 24an typ. Trist. 4an ska jag ha med men jag fick inte med mig dosan ner så kan inte söka in den, dom andra kanalerna var redan programmerade av någon konstig anledning.

    Sminkväskan till vänster och den svarta väskan med alla smycken i är ett måste..





    I garderoben..



    I hörnet vid dörren står biljardbordet, mitt rum gjordes ju om till speedwayrum (med affisher och kepsar och allt vad det innebär) och biljardrum när jag flyttade..





    Nu måste jag gå och lägga mig, imorgon smäller det. Jag återkommer om hur första dagen var.

    Godnatt.









    En rosa dröm.

    I den här bloggen brukar ni som ni vet få läsa om och se bilder på mina rosa drömmar..och här är ännu en.



    Nu när jag återigen ska ge mig på ett tappert försök till viktminskning är det inte bara en dröm utan en mer eller mindre nödvändighet för mig. Det beror ju på hur man ser det..jag kan ju gå ut och gå, gratis, utan att betala lite strax under 4 000 kr (nu, ordinarie pris 6 500 kr) för ett sådant här band..men jag kan lova att det skulle kännas MYCKET lättare och motivera mig mer om jag hade det här hemma i vardagsrummet. Att kunna bli hur svettig man vill och ha direkt tillgång till dusch efter, att inte behöva skämmas när man möter folk ute, att kunna gå/jogga naken om jag så vill, utan massa jobbiga kläder som gör mig ännu varmare, att kunna våga andas så anstängt som jag vill utan att behöva hålla andan när man går förbi folk för att jag skäms över att jag låter som om jag precis sprungit maraton när jag går förbi en människa ute..sedan att kunna göra allt detta framför något bra på tv, det är bara pricken över i.

    Jag som tittat, dreglat, suktat efter ett sådant här "motionsband" hur länge som helst men snabbt insett att det inte finns pengar till det då dom kostar så grymt mycket med motor (för jag vill ha med motor) och att nu hitta ett, för den faktiskt ganska lilla summan (om man jämför med andra) 3925 kr, och dessutom i rosa är ju nästan för bra för att vara sant. Det är som gjort för mig, som om dom tänkte EMMA när dom gjorde det..

    Tycker ni inte?







    Än så länge..

    ..känner jag mig ganska lugn inför imorgon. Men jag känner att nervositeten kommer krypande mer och mer ju fler timmar som försvinner för mig. Puh..

    Johan har åkt hem, strax efter tolv kom han väl iväg. Jag saknar honom redan..känns tomt och konstigt, även att vi bara sov tillsammans i det iordninggjorda rummet här hemma hos pappa i två nätter så känns det tomt. Men jag har i alla fall städat upp lite, lagt in alla kläder i garderoben dom tömt för min skull, bäddat, lagt fram smink, smycken och diverse nödvändigheter där jag kommer åt det bra och så vidare. Bilder kommer lite senare, jag väntar på att pappa ska komma hem med pizza. Det ska bli gott..

    Men sen ni..sen. Då gäller det..igen. Haha. Ska faktiskt ta tag i det här med vikten igen, som legat på hyllan på tok för länge nu. Undrar hur jag hade sett ut om vi fortsatt med samma kämparanda till nu..Nu har jag och Johan sagt att vi ska se vem som gått ner mest efter dom här sju veckorna. Hahaha..eller upp, tänk på mig och alla bakelser. Hm. Men jag ska gå till och från "jobbet" varje dag och försöka gå lite mer om kvällarna och helgerna, ska sluta med godiset igen och börja dricka vatten igen. Vi får väl se hur det går.

    Sedan ska jag be Johan ta med Wii;et och Wii Fit Plus nästa gång han kommer hit, glömde det nu, så kan jag använda mig av det lite med..

    Nu kom pappa hem, nu - pizza. Imorgon..inget mer glaffs..kanske LITE EN GÅNG i veckan om det blir svårt att sluta helt. Det är väl ändå okej?


    UPDATE;

    Det som är jobbigast för mig, eller jag kanske ska säga att det som är problemet för mig, är ju faktiskt att, jag äter faktiskt, tro det eller ej, inte alls så mycket godis eller chips eller vad det nu kan vara när jag väl äter, men jag äter det för ofta..Problemet blir alltså att man köper en stooor påse lösgodis eller en stor chokladkaka eller en chipspåse, sedan äter jag några chips ur påsen, tar några godisar ur lösviktspåsen eller äter upp halva chokladkakan och sen blir det en massa över som ligger hemma, sen nästa gång vi köper hem något blir det samma sak. Så till slut blir det ett litet förråd med lite allt möjligt, det finns alltid något hemma liksom..om ni förstår. Så ska man synda så ska man nog köpa sig det man äter upp och sen är det bra, sen finns det inget mer! Det får bli en nödplan om jag blir riktigt riktigt sugen någon gång. Köpa mig en bit choklad eller ett par bitar godis eller kanske en sådan där liten mini-chipspåse och sen är det bra liksom. En burkcola eller vad det nu är jag är sugen på och inte en hel två-liters..

    Maten får jag göra något åt senare, det blir för mycket och FÖR jobbigt att ändra på allting på en gång som jag försökte göra sist. Och nu när jag bor borta kan jag inte bestämma över maten på samma sätt som hemma heller. Men några kilo ska jag nog lyckas gå ner har jag tänkt, på de här sju veckorna. Sen har jag som ett mål att ha gått ner en hel del till till i april-maj. Håll nu alla era tummar för mig, ännu en gång, för att jag ska lyckas med det här!!

    Skriver lite senare och lägger in lite bilder på rummet jag ska bo i nu till i slutet av februari..
    Tjillevippen.












    Ångest.

    Jag vill inte att det finaste jag har ska åka hem om bara ett par timmar..jag vill inte sova bort dom timmarna. Jag vill njuta, ligga i hans famn, känna hans doft, be han hålla om mig hårt och pussa mig i pannan så jag känner mig trygg.

    Det här kanske låter som en stor grej av en ganska liten grej, men det är en stor grej för mig. Jag är jätte nervös, lika nervös som jag hade varit om jag hade haft en praktik hemma i Stockholm. Men nu ska jag till råga på allt (som jag själv valt, jag vet det) vara utan det finaste, finaste som finns - Johan i fler veckor innan han kommer och besöker mig igen..sen ytterligare några veckor innan vi ses nästa gång. Tungt. Mycket tungt. Jag kommer ha ett hjärta som värker av längtan och saknad..och förhoppningsvis lite lättnad och glädje med, över att praktiken går bra och att jag trivs.................

    Håll alla era tummar för mig nu.
    Jag saknar er alla där hemma väldigt mycket med, Kajsa..

    Och speciellt svärmor och svärfar med familj som jag inte träffat på ett tag nu och inte ska få träffa fören om SJU veckor igen som först. Åh.






    Glöm inte föregående inlägg.

    Ja, missa det inte alltså. Inte för att det står något som folk kanske tycker är superkul att läsa men..i alla fall. Jag glömde helt bort att skriva om det som jag hade tänkt skriva om från början.

    Idag bytte vi våra ringar..vi beställde helt enkelt nya, exakt likadana fast i vanligt guld!
    Så nu hoppas vi på bättre tur. Det där med silverringen är bara ett enda stort jävla (ursäkta) mysterium. Mina silverringar jag har här hemma kan jag ha på mig helt utan problem. Inga märken på fingret och absolut inte på ringen. SUCK.

    Jag fattar inte varför det här hände just oss, dom hade nämligen ALDRIG varit med om något liknande förut. Och att alla andra silverringar utom vår förlovningsring går bra på mina händer är ju bara jätte konstigt. Skumt. Men nu ska jag försöka att inte tänka mer på det, vi är nöjda med guldringarna med, superfina. Bilder kommer, men dom ser ju som sagt likadana ut....

    Nu ska jag hänga upp sista maskinen tvätt, har tvättat tre maskiner med kläder som ska med till Västervik. Det lär ju behövas lite för sju veckor, det är ju inte direkt för en helg som det brukar när vi åker dit, och då brukar jag ha med mej hur mycket som helst. Så vi får väl se om jag ens får plats i bilen med allt, min cykel ska ju med också. Och eventuellt en liten tv vi har i förrådet, kom på att jag inte kommer ha någon tv i mitt gamla rum som jag ska bo i hemma hos pappa. Hm..

    Godnatt.






    Oj oj..

    ..jullovet bara försvann utan att jag hann känna efter riktigt att jag var ledig. Och imorgon är det dags, då bär det av mot "Viken" (Västervik) för att påbörja min sju veckor långa praktik på måndag. Johan följer med men på söndag åker han ju hem igen, plikten kallar ju.

    Åh. Jag saknar honom redan..ja, Johan alltså. Men det förstod ni nog.

    Jag älskar dig hjärtat, jag kommer sakna dig så mycket!
    Kommer längta varje sekund utan dig efter att du kommer och hälsar på mig..
    Puss.







    Ringarna.

    Jag har som en del av er vet lämnat in min förlovningsring (redan på annandagen) då den började färga på mitt finger och ringen blev kraftigt missfärgad. Igår hörde Hallbergs Guld av sig och sa att det kommit en ny ring till mig. Varför den förra blivit som den blivit vet vi inte men det finns en rad olika anledningar tydligen;

    Graviditet - hormoner i kroppen som kan påverka framför allt silver - NEGATIVT, definitivt negativt.
    Starka mediciner - ämnen som kan påverka framför allt silver - NEGATIVT, jag tar inga starkare mediciner än Ipren och panodil (förutom de för fötterna och hälsporren men den är slut sedan en tid tillbaka).
    För mycket svavel (salter) i min kropp - kan påverka framför allt silver - ??

    Ja, det sistnämnda tyder det väl på då.
    I alla fall, igår, så åkte vi och hämtade ut den nya ringen (vi hoppades såklart att det skulle vara fel på den gamla bara) men efter att ha gått runt lite i Kista Galleria och provat lite kläder på KappAhl så upptäcker vi, till min stora förskräckelse och besvikelse, att samma sak håller på att hända även med denna ring.

    Går tillbaka till butiken igen och dom tar in ringen igen och lovar att be butikschefen återkomma till mig idag på telefon för att prata ytterligare och komma fram till vad som ska göras, vad som GÅR att göra.

    Tårar på vägen hem. Förkrossad. Det känns så himla tråkigt..vi har varit förlovade i snart två veckor och jag har fått ha min ring i knappt tre dagar.

    Samtal som utlovad idag. Får information och tips och råd. I stort sett så verkar det som att hon rekommenderar att byta ringarna till guld, eftersom jag inte reagerar mot guld (tror jag). Men jag har ju haft silverringar utan problem förrut med. Får rådet att leta fram någon silverring hemma och ta på mig för att se om det blir samma. Hittar två. Har dom på mig nu, om en halvtimma ska jag ta av dom och se vad som händer. Tog även fram mina två guldringar och satte på andra handen (den handen jag ska ha förlovningsringen på) för att se så det inte händer något med dessa också nu. De här ämnena i kroppen kan tydligen förändras, så har jag otur kanske jag reagerar mot guld med just nu, har ju inte använt dom på ett tag. Men det är inte vanligt att guld reagerar.

    Om jag nu reagerar mot silverringarna så lutar det väl åt att byta ringarna till guld istället. Vi KAN plätterna ringarna med något, minns inte vad det hette, men det liknar vitt guld, men risken är att jag reagerar på samma sätt även mot det. Dessutom tycker jag inte vitt guld är så snyggt. Silver är snyggast, sedan tycker jag nog guld och sist vitt guld som har en mer gråaktig ton medan silver har en mer vit ton. Det var silver och vanligt guld vi stod och valde emellan när vi valde ringarna, så vitt guld är i alla fall JAG inte så inne på, får väl se vad Johan säger.

    Om jag däremot inte får någon reaktion mot dessa silverringar måste guldsmeden som gjort förlovningsringen kontaktas för vidare information, det vore ett jävla mysterium, för det är samma silver. (SUCK)

    Vi får väl helt enkelt se om ett tag.........
    Jag får väl kanske ta mig till Kista och visa upp mina händer om jag inte får någon färg av dessa silverringar, annars lär dom ju inte tro på mig. Hm. Jävligt skumt i så fall, jävligt skumt.


    Just nu ser mina händer ut såhär, som en julgran ungefär. Alla ringar är till att ha på ringfingret egentligen men har ju bara två så. Hahaha. Och btw Ida, jag tror den där silverringen på mitt ringfinger är din. Tar med den när jag kommer. ;)