• Tillbaka till startsidan
  • 5 små ord med stor betydelse.

    Idag hittade vi in till en liten butik i Märsta som hade "halva priset eller mer" på allting i butiken..jag hittade till min stora glädje dessa underbara, fina väggord för bara 99 kronor. Som hittat. Jag har tittat på hur många väggord som helst men tycker det är så fasligt dyrt.



    Men nu så. Ibland hittar man små guldkorn.
    "All you need is love". Så fint och så sant. Man kan ju kasta om till Love is all you need också om man nu vill det men jag tyckte det här var finast.

    Vi köpte ett par GOD JUL också i vitt för 45 kronor. Underbart. De ska hänga i hallen sedan när vi börjar julpynta. Åh, jag vill ha första advent så jag får börja med det. Jag älskar att julpynta, jag älskar julen. Jag älskar väggord.

    Jag vill ha massor i alla rum, överallt, på väggar och även sådana man ställer i hyllor och så..så fint. Tycker ni inte?






    Helgen som gått.

    Först vill jag nämna 4 saker vi mumsat på under helgens gång som påminner mig om julen. Det har gett mig små glimtar av julkänsla!

    1. Pepparkakor.
    2. Iskall julmust.
    3. Clementiner.
    4. After Eight.

    Igår var vi barnvakt åt K som är 5 månader gammal. Eller jag..men Johan var ju med på ett hörn och hjälpte till. Fast han gick mest omkring med sin nya/gamla kamera som han köpte för 180 kr på Second Hand och knäppte bilder. Bilder kommer så fort jag frågat mamma S om det är okej att lägga ut bilder på hennes söta son!

    Det gick i alla fall otroligt bra, jag tror och hoppas att han trivdes bra i vårt sällskap, det gör vi om fler gånger. Åh så mysigt det var..

    Idag har vi mest slappat och myst. Hela dagen faktiskt. Vi var inte utanför dörren fören klockan var halv fem. Då åkte vi till Rusta och köpte mer julmust och Johan hittade faktiskt en vinterjacka. Riktigt snygg till ett bra pris!

    Nu sitter jag och tittar på One Tree Hill och dricker julmust. Jag har börjat om från början, så nu har jag kommit till säsong två, avsnitt tre. Helt fantastiskt underbar serie och det ger lite blandade känslor att se om den från början, dels längtan och förtjusning över vad som komma skall (eftersom jag vet vad som ska hända) och dels frustration över att det tar sådan tid innan det jag vet ska hända händer. Haha! Riktigt härligt.

    Så ja, nu har jag tittat in här så nu ska jag återgå till OTH och försöka släppa tanken på att det är måndag imorgon och jag inleder min sista praktikvecka på cafét. Suck. Jag vill inte sluta, jag vill inte sluta, jag vill inte sluta. Men om jag säger det några gånger till så kanske?! Kanske....








    The list.

    God förmiddag!
    Igår kväll anlände vi till kära Västervik för en lång helg med bra sällskap och roligheter.

    Idag står detta på schemat;

    1. Lämna skötbordet hos söta Anna.
    2. Träffa finaste Jimmy och Ida och alla barnen.
    3. Äta mat.
    4. Träffa mamma.
    5. Förhoppningsvis spela yatzy med pappa och Liljana framåt kvällen.



    Imorgon står detta på schemat;

    1. Göra tårta till Nellie som fyller två år.
    2. Gå på kalas.
    3. Träffa morfar och Ingrid.


    Och på måndag;

    1. Träffa mormor.
    2. Träffa Kajsa.
    3. Åka tillbaka till Stockholm.

    Sen kan det ju hända att man kastar om något här och var eller att allt inte ens hinns med eller så hinner vi med ännu mer roligheter..det återstår att se. :) Jag tänkte slänga in lite bilder senare, så håll utkik.

    Hoppas ni får en så bra helg som det bara går, det ska vi försöka få.


    Innan jag avslutar tänkte jag slänga in en "dagens fråga". Jag har tänkt börja göra det de dagar jag faktiskt skriver här och kommer ihåg det..det kan vara en vanlig enkel fråga, en tankeställare, eller något man inte ens har svaret på. Ni får väl svara så gott ni kan.

    Dagens fråga;

    Why do bad things happen to good people?











    Stort jävla frågetecken?

    Är nyduschad, jag luktar gott, har rena kläder på mig (svart-grå blommiga leggings, svart tunika med sidenband och rosett under bysten, svarta stövlar med lite klack och svart midjetröja med långa ärmar - och jobbförklädet så klart), håret i en fläta, svarta långa mascarafransar, transparent läppglans, svarta stora ringar i öronen, silvrig blom-ring på högerhanden, förlovningsringen på vänsterhanden..ja, man kan säga att jag känner mig ganska snygg. Men ändå känner jag mig inte fräsch alls? Varför?! Gaah. Jag vet varför.





    Fan fan fan!

    Jobbet kallar, om max fem minuter måste jag åka så kaffet är påsatt och klart till åtta när fiket öppnar. Suck. Jag sitter med uppdragna knän och försöker febrilt få magkramperna att sluta. Intalar mig själv att om jag säger det många gånger i huvudet: SLUTA SLUTA SLUTA! så kanske det lägger av. Dessvärre verkar det inte fungera. Tog tablett för över en halvtimma sedan när jag började känna av det och ännu har den inte kickat in..snälla snälla, kicka in nu. Suck. Det börjar stråla ut i ryggen och låren vilket gör det hela extra jobbigt, vill lägga mig ner. Helst i sängen under det varma täcket med uppdragna knän och vetekudde på magen. Fan vad det gör ont nu.

    Fan fan fan.