5 små ord med stor betydelse.

Idag hittade vi in till en liten butik i Märsta som hade "halva priset eller mer" på allting i butiken..jag hittade till min stora glädje dessa underbara, fina väggord för bara 99 kronor. Som hittat. Jag har tittat på hur många väggord som helst men tycker det är så fasligt dyrt.



Men nu så. Ibland hittar man små guldkorn.
"All you need is love". Så fint och så sant. Man kan ju kasta om till Love is all you need också om man nu vill det men jag tyckte det här var finast.

Vi köpte ett par GOD JUL också i vitt för 45 kronor. Underbart. De ska hänga i hallen sedan när vi börjar julpynta. Åh, jag vill ha första advent så jag får börja med det. Jag älskar att julpynta, jag älskar julen. Jag älskar väggord.

Jag vill ha massor i alla rum, överallt, på väggar och även sådana man ställer i hyllor och så..så fint. Tycker ni inte?






Kommentarer
Postat av: Becca

asså vitaminen ttycker du ska lägga till mej på bloglovin nu ;)

2010-11-01 @ 22:17:39
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag skriver och skriver men ingen svarar :(

2010-11-10 @ 14:24:04
URL: http://maerta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ok ok.. Nu är det glömt och jag har gått vidare. Men tänkte fråga är det nåt som hänt? Verkade så i ett tidigare inlägg.. Kanske inte min sak att bry mig men känns som att jag faktiskt bryr mig och tänker på dig ibland.

2010-11-11 @ 13:41:42
URL: http://maerta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Självklart.. Tycker det är tråkigt att vi inte träffas nå mer. Du var en bra vän..

Aha ok. Självklart behöver du inte prata om det. Undrade bara vad som hade hänt och ville tala om att jag finns här om du vill prata med en gammal vän som bor långt bort. Och det var nog de jag syftade på. Hoppas allt blir bättre. Kram

2010-11-11 @ 22:24:42
URL: http://maerta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Självklart ska vi ses igen! Det tycker jag.. :)

Jag bor i Avesta, en bit utanför. Eller ja du minns kanske den där midsommardagen? Som slutade mindre bra, vi var ju i näs då på fest. Jag och min kille bor där.. LÅÅÅNGT ut på landet.. :) Har förstått att du bor i sthlm? Kanske har fel :P



Ja det var så bra sagt så var tvungen att skriva upp det.

Kram

2010-11-16 @ 16:11:32
URL: http://maerta.blogg.se/

Tankar och funderingar?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: