• Tillbaka till startsidan
  • Bilder.

    Nu kommer äntligen bilderna jag lovat er i några månader. Haha! Men den goda nyheten är att jag hunnit samla på mig fler..och anledningen till att jag gör det nu är för att jag är dundersjuk och har med andra ord inget annat att göra. Jag har legat i sängen HELA dagen, och det är verkligen så jävla tråkigt! Jag är hellre på praktiken och gör fina bakverk. Men jag kan inte göra så mycket åt det, herr "Feber" och fru "Förkyldning" tog mig till deras hem "Vi gör att du mår piss" igår och de vill väl att jag ska känna det ungefär som att jag blivit överkörd av något. Och låt oss säga att det inte var en moped!

    I alla fall. Bilder.

    Princessbakelser.



    Princesstubbar.



    En glass i marsipan.



    Grisar i marsipan.



    Rosor i marsipan.



    Nalle Puh tårta. Övning.



    White Lady-bakelser.



    Egenpåhittade designmässigt. De små söta rosorna och bladen är gjorda för hand av mig.



    Andra färger.



    En prickig tårta. Även denna egenpåhittad design, med princessfyllning. Denna har vi fått en beställning på..roligt tycker jag!!



    Ännu en med egenpåhittad design. Även denna har vi fått en beställning på!







    Också designade av mig. Frukttårtor.





    En beställd tårta.



    Mazariner, ett mönster jag lärde mig på min första praktik.



    Gräddtårta.





    I fredags gjorde jag en rosett på en vanlig princesstårta! Det var första gången jag gjorde en rosett på det sättet som denna gjordes på, så den kunde ju ha blivit bättre. TRÄNA TRÄNA!



    Frukttårtor.





    Ja. Det var allt för den här gången. Jag återkommer med fler bilder en annan dag, jag orkar inte mer nu. Ska lägga mig jämte min prins och mysa lite innan han somnar, sedan ska jag sätta mig och se någon film tror jag, med en filt och en kopp varm mjölk med halstablett i. Se om täppan släpper lite tills jag ska gå och lägga mig.

    Vi hörs en annan dag. Hoppas ni får en fortsatt bra vecka..








    I feel good!

    Dag 2.

    30 minuter, eller okej då, 28. HAHA!
    1,3 km.
    129 kalorier brända - en förbättring från igår då det blev 118. Kanske var för att jag spurtade en liten bit, lite snabbare än igår. Dock blev det bara 1,3 km mot gårdagens 1,6. Hm. Kanske hade ett långsammare medeltempo då. Antar jag! Haha..

    Men det känns bra i alla fall, tagit en dusch, ska ta mig lite kallt vatten nu och vänta på att älskling kommer hem från sin springrunda som han envisas med trots att han kan springa framför tvn. Hahahaha..är väl bara jag som är lite för bekväm. Men jag tror det gör nytta. Tyvärr glömde jag väga mig igår så får göra det idag, och lär ju inte ha hänt något på två gånger så det spelar nog ingen roll. Idag var det i alla fall lite jobbigare då jag har världens träningsvärk i både ben och rumpa från (antar jag) igår. Därav gick jag lite lugnare idag som sagt. Men träningsvärk är väl ändå det bästa tecknet man kan få, förutom viktminskning, på att man har tränat. Härligt tycker jag! Uppfriskande. Nu ska jag bara försöka hålla fast vid den här ritualen. Hur det ska gå i helgen när vi åker till Västervik vet jag dock inte, vi får väl ta ett par "riktiga" promenader då. Det är ju trots allt ganska mysigt att gå en promenad med den man älskar med!!

    Jag älskar dig Johan.







    Det känns bra!

    Ikväll börjar mitt nya liv. Eller ja, det smygstartar i alla fall lite. Trots att jag ätit väldigt onyttigt idag, nämligen Mc Donald´s mat så är jag ändå ganska stolt över mig själv som nu ikväll har promenerat/sprungit på mitt promenadband i 30 minuter! 1,6 kilometer blev det och 118 kalorier brända. Ja, det kanske inte är så jävla toppen bra, men en bra början i alla fall. Det gick ju inte så snabbt hela tiden men jag varvade lite med vad som kändes bra såhär i början, började långsamt, ökade, ökade, långsamt igen, tog av mig kläderna (HAHA, varför ha mer på sig än man behöver när man svettas som en tok), ökade, ökade, sprang lite, långsamt igen, ökade lite och sedan långsamt tills jag slutade.

    Senare kommer jag ju att öka både hastighet och tid så klart..

    Och gissa vad jag sitter och dricker nu? Iskallt VATTEN. Istället för den iskalla burkcolan som står i kylskåpet och skriker efter mig..är lagom sugen på den ska jag tala om. Men icke! Inte ska jag förstöra det nu när jag faktiskt rört på mig i en halvtimma. Haha!!

    Inte för att dom där 118 kalorierna kanske gjorde att så mycket av min hamburgare med extra ost försvann men vad fan. Jag är nöjd!! Och det känns bra. Det känns faktiskt inte alls så jobbigt, inte alls som att klä på sig kläderna och gå ut och gå eller springa, jag tittade på Håkans Bar samtidigt så tiden gick ganska snabbt och jag tänkte inte så mycket på att jag faktiskt motionerade samtidigt förutom att jag andades lite (läs mycket) kraftigare och svetten sprutade då..hahaha..så det känns inte som att det kommer kännas så jobbigt att kliva upp på det där bandet i 30 minuter varje kväll, eller kanske på morgonen, det ska ju vara bäst innan frukost men jag är ju inte så morgonpígg och går helst inte upp tidigare än nödvändigt, vilket är ca tjugo minuter, en halvtimma innan jag börjar praktiken som ligger 30 meter från min port. Ha! Men så småningom, när jag ser resultat och blir mer peppad (jag ger ju gärna upp om inget händer) så kommer jag nog bli mer motiverad att öka tiden, kanske 30 minuter morgon OCH kväll till slut. Dessutom kommer jag nog bli mycket piggare med, jag blev ju faktiskt det den där tiden då jag åt mer hälsosamt och motionerade mera. Så det ser jag fram emot!

    Och ja, vill jag ha luft medan jag motionerar så kan jag väl stå med balkongdörren öppen i närheten av den. Eller nu på sommaren utan risk för regn och fukt, varför inte ställa ut hela bandet där ute medan jag motionerar, det är nämligen supersmidigt att flytta på, inte alls tungt. Jag har ju faktiskt en ute-förlängningssladd som vi använde till utomhusbelysningen i julas. Det kan ju vara en idé! Toppen.

    Men nog om det.. jag har precis tagit en skön dusch och sitter nu här och släcker törsten med kallt vatten som sagt, och nu tänkte jag faktiskt krypa ner. Ny dag imorgon..nya tag.

    Tack för mig.
    Love - Emma







    Om..dessa om!

    Om det ändå vore så.


    Hej!

    Nu var det ett tag sedan sist igen. Jag får inte in bilderna på mina bakverk från mobilen till datorn. Det funkar bara på min bärbara och jag får bättre översikt på den här stationära datorn så jag får väl ta och skicka över bilderna från min bärbara till denna. Så, bilder kommer alltså. När som helst nu.

    Hoppas ni har en bra fredagskväll, det har jag. Eller ja, i alla fall helt okej. Haha! Johan är ute med Mr T ikväll och kommer nog inte hem fören framåt morgonen. Jag funderar på att gå och lägga mig faktiskt, är väldigt trött. Det verkar inte vara så mycket att se på tvn heller. Det är det värsta, det finns ALDRIG något att se när man är ensam hemma och inte har ett skit att göra. Men annars, när man har hundra saker att stå i, då finns det hur mycket filmer och serier som helst man vill se. Tokigt!

    Återkommer med bilderna, antingen senare eller imorgon.





    Äntligen!

    Gissa vad som har kommit och äntligen står i vårt vardagsrum?

    Ni kan få tre ledtrådar..

    Det är rosa!
    Man kan gå eller springa på det!
    Jag har väntat på det sedan den 31a januari!

    Gissa då?

    Jag är så glad. Nu jävlar..
    Bilder kommer, likaså på mina bakverk som jag lovade för hundra år sedan. Jag har så mycket att jag glömmer. Suck. Men det kommer..nu ska jag vila lite, har precis kommit hem, sedan ska jag se Ghost Whisperer klockan tre, sedan ska jag kanske börja med maten och invänta min prins.

    Är inte livet underbart?