• Tillbaka till startsidan
  • Gym, loppisar, film-mys och onda virus!

    Ja, det är ungefär vad vår helg har bestått av.

    I fredags kväll var vi på gymet ca 45 minuter för att sedan åka hem och ta hand om vårt datavirus..Fy fan vilket helvete med med lite hjälp, tips och råd från vår vän Per och en internet sida som Johan hittat kunde vi lösa problemet. Eller ja, det var väl mest Johan. Jag satt mest bredvid och försökte lugna honom när han fick sina utbrott. Hahaha..

    I lördags åkte vi iväg på loppis här i Väsby..eller ja, loppis och loppis, mer som en Second Hand butik som Pingstkyrkan håller i varje lördag. Jag hittade faktiskt ett riktigt fynd. En takkrona med lampor (tyvärr inte levande ljus utan lampor som föreställer ljus men så snygg ändå) i vit metall. Bild kommer senare under dagen/kvällen. Och sedan köpte jag små värmeljushållare i form av fåglar i snygg fläckig silver/ljus guld nyans som är i lite julgranskula-material (som Johans mamma kallade det). Väldigt snygga.

    Sedan bar det av till en annan "loppis" i Täby, två st faktiskt. Där hittade vi i stort sett ingenting dock, bara en guldig vas som jag använder som ljusstake för ett blockljus..

    Och så unnade vi oss faktiskt mat på Kina när vi kom tillbaka till Väsby. Jag försökte äta mer köttgryta än ris, det gick väl sådär, men både jag, Johan och Johans ena storebror som var med var duktiga och drack isvatten till! På vägen hem svängde vi in i en liten underbar presentbutik där dom har så himla mycket snyggt till bra priser. Fyndade julljusstakar (advents) för halva priset, åh, dom var så fina att jag önskar att julen inte var över så jag fick ha dom uppe nu istället för att ställa undan dom till nästa jul..men, man måste ju tänka smart och passa på, när det är halva priset på julsakerna efter jul, varför inte köpa det man gillar då till nästa jul, man vet ju att julen kommer ju igen. Jag kunde inte bestämma mig så jag köpte två svarta för vanliga ljus och en vit för värmeljus. Bilder kommer.

    Och så ägnade vi kvällen åt att se på en film vi hyrde. Underbar kväll.

    Och jaha, pang så var det söndag. Igen. Söndagsångest men kvart över åtta äntrade vi gymmet och körde på till kvart i tio. En och en halv timma och jag kände mig grymt fokuserad. Inget kunde störa mig. Kämpade och kämpade trots tung andning och smärta i benen..känns väldigt skönt.

    Nu har vi varit hemma en stund och vilat, sen tänkte jag försöka hitta några snygga fönsterlampor..kanske blir en tripp till Ikea. Hm. Tål att tänkas på..och så måste man ju övertala mannen. Men ibland överraskar han och säger ja direkt, som om han inte ville annat än att åka till Ikea, utan att sucka och säga emot. Kanske är det en sådan dag idag. Haha. Hoppas..






    Det börjar kännas tufft..

    ..Jag vill gråta. Jag har ont i magen (ja, ni vet, vilket inte alls gör detta lättare just denna vecka) och att gå in i en affär är ju i stort sett omöjligt utan att bli sugen på alla godsaker..som dom varit så JÄVLA smarta och ställt precis där man inte kan undkomma dom med omvägar - vid kassorna. Vilken idiot kom på det? Och den som öppnar en kall burk-cola framför mig nästa gång slår jag förmodligen ihjäl!!

    Suck. Tar ett äpple och fördriver tiden med att plocka ner alla julsaker något för sent..kula för kula ur julgranen i plast..tomte för tomte, stjärna för stjärna. Men var fan ska vi ha allt? Var fick vi plats med allt innan det togs fram? Hm.




    Uppdatering.

    Jag vet inte hur många som fortfarande kikar in i min blogg, som inte har gett upp hoppet om uppdateringar. Men här kommer i alla fall en..

    Oj. Vad har hunnit hända sedan sist jag skrev. En hel del faktiskt.

    - Det har varit julafton som firades hos Johans familj, och jag har fått så himla många fina julklappar att jag nog måste ha varit den snällaste på jorden förra året..haha..

    - Jag och Johan har firat ettårig förlovningsdag (24/12-10).

    - Jag spenderade en vecka själv i Västervik från juldagen, där julen fortsatte med besök hos alla jag håller kära, fick ännu fler fina julklappar och till nyår kom Johan ner och vi firade in det nya året först med finaste familjen Jimmy och Ida med barn plus några av deras anhöriga, kvällen avslutades med fyrverkerier med pappa. Åh, dessa hemska fyrverkerier. Fina att titta på men ack så otäcka..

    - Jag har fått anställning (halvtid) på fiket där jag praktiserade innan jul fram till sista mars, sen får vi väl se.. (Håll tummarna!)

    - Den 17e januari slutade vi med godis och läsk, ja, alltså allt som är ett annat ord för socker. Vi ska även försöka minska på pastan och potatisen, dock inte sluta helt. Det går över förväntan med godiset och den biten, men det börjar kännas svårt..speciellt med tanke på att jag har allt framför mig heela dagarna på fiket. Hm.

    - Så fort min första lön kommer här i dagarna (åh vad härligt det känns att säga lön) ska ett gymkort inhandlas. Jag MÅSTE bli av med dessa överflödiga kilon, två kilon är borta än så länge så det är en lång väg kvar. Sen ska ett nytt busskort köpas för ännu en månad, JAG VEET, busskort? Gå ner i vikt. Ingen bra kombination. Men alltså..detta väder och väglag och att gå hemifrån tidigt på morgonen, nej, det får bli lathet med buss ett tag till, sedan när väglaget blir helt utan risk för halka, och gärna liiite mindre smutsigt och slaskigt är det tänkt att jag ska börja cykla. Cykla utav bara fan. På min nya ROSA cykel. En julklapp. Till dess får jag väl cykla på gymet. ;)

    Och nu mina vänner..ska jag kliva ner i ett härligt bad. Med badskum och tända ljus..mysfaktor på hög nivå. Det bästa hade varit om vi haft ett större badkar, gärna bubbelbadkar så både jag och Johan kunde bada samtidigt utan att klämma in varandra i ett hörn och den ena av oss får avloppsproppen rakt upp i..ja, ni vet..haha..

    Till sist..tänkte lägga ut lite bilder..men vad vill ni se för bilder? Tårtor, på mig, på Johan, på vår lägenhet, på julklappar/inköp, på dröminköp..ja?! Vad vill ni se? Skriv gärna.

    Se så mysigt jag ska ha det nu.. :)



    Godnatt sen.