• Tillbaka till startsidan
  • Mitt "sommarjobb"..

    ..ja, för det kan man väl nästan kalla det lite. Introduktionen idag gick bra, skrev på avtal, fick veta lite praktiska saker som kan vara bra, som var jag går in, var omklädningsrum och fikarum finns, mitt fack, fick kläder att ta hem och prova, en pärm med lite information om allt möjligt, ett schema och lite smått och gott. Härligt!

    Nu har jag suttit och läst igenom pärmen och tänkte ta mig något att äta nu. Klockan sex på måndag morgon drar det hela igång och håller på i fem veckor. Härligt! Det känns lite mindre nervöst efter idag med när man fått träffa på personalen lite mer och pratat lite mer avslappnat än på intervjun. Så det känns bra! Jag kommer nog ändå vara lite nervös på söndag kväll och måndag men inte lika som jag kände att jag skulle vara innan idag. Och det är ju positivt!!

    Jobba jobba jobba, näst intill heltid, runt 36 timmar i veckan. Money money. Lite i alla fall..ett uppskattat inslag i mitt arbetslösa liv. Och så förstås härlig erfarenhet. Och ja, läs med en nypa salt, går allt åt skogen, tårtorna pajar eller ser ut som skit, moussen stelnar inte, jag bränner bottnarna eller tappar ner en nagel eller två i marsipanen så ja..jag har ändå gjort mitt bästa och då får jag väl lägga den här upplevelsen i det lite mer negativa facket i min arbetslivserfarenhetspåse. ;) Hahaha..


    Mina veckor ser ut såhär;

    v28 - Jobbar mån, tis, ons, tors och fre.
    v29 - Jobbar mån, tis, ons, tors och fre.
    v30 - Jobbar mån, tis, ons, (ledig torsdag), fre, lör och sön.
    v31 - Jobbar mån, (ledig tisdag), ons, tors, fre.
    v32 - Jobbar mån, tis, ons, (ledig torsdag), fre, lör och sön.

    Lördag och söndag v30 och v32 jobbar jag helt ensam i kondis. Gaaaah. Lite panik. Men ska förhoppningsvis ha kommit in bra i det till dess. Hm. Wish me luck.

    Tjillevippen!!








    I love IKEA, everybody loves IKEA.

    Först..gudars vad dålig jag blivit på att uppdatera denna blogg. Det går liksom på rutin - mail, Facebook, andras bloggar, nu för tiden. Min egen glöms liksom bort. Haha!!

    Idag släpade jag i alla fall, som ni kanske förstår på rubriken, med mig Johan och hans ena storbror till IKEA för att köpa, som jag kallar det - smart förvaring till tvättmedel och sådant skit. Haha..För finns det något fulare än ett tvättmedel paket i hundra olika färger, likaså flaskorna med sköljmedel. Och för att inte tala om alla flaskor med shampoo, duschcreme och balsam som står och dräller runt hela badkarskanten och samlar damm..detta måste fixas!!

    Så jag köpte två vanliga burkar i vitt porslin med trälock (tänkt att eventuellt måla locket svart så småningom), en för tvättmedlet och en för sköljmedlet. Köpte även en tunna för förvaring av alla duschflaskor och en tvålpump.

    Det viktigaste är hur snyggt det blev.....
    Den stora burken kostade 89 kr och den långa 79 kr, om jag minns rätt.

    Sedan köpte jag bara svarta självhäftande bokstäver på Claes Ohlsson (29 kr, tre uppsättningar bokstäver per paket, jag köpte två pkt för att vara säker på att ingen bokstav skulle fattas) och vips så blev dom lite tråkiga vita, men smarta, burkarna ursnygga förvaringsburkar.



    Och samma sak här..ffick ju bokstäver över så jag klistrade på lite på tunnan med, den kostade för övrigt 39 kr. Och se så perfekt den fick plats i hörnet vid badkaret. OBS: Jag är medveten om att jag stavat duschcreme helt fel, det ska åtgärdas. HAHAHA..inte undra på att jag tyckte det såg helt muppigt ut när jag klistrade dit bokstäverna. Nu när jag läste hur jag själv skriver "creme" inser jag vad som är fel. Gaah. Jaja..en bokstav som ska flyttas på och en som ska bytas ut bara. Piece of cake!





    Lätt som en plätt och till en kostnad av lite drygt 260 kr. Det finns färdiga snygga förvaringstunnor/burkar för tvättmedel och sådant, de kostar dock runt 180 kr styck..och det är ju roligare att göra egna. Eller ja, till hälften egna i alla fall..

    Nu fattas bara någon smart lösning till alla fula toalettrullar. Någon som har något tips? Kommentera gärna, det uppskattas.

    Nu - SOVA. Imorgon blir det tripp till Solna för att skriva på anställningsavtal och sådant på Ica Maxi..JAG HAR FÅTT JOBB. Semestervikariat..sedan hoppas jag på att intervjun på IKEA gick lika bra så jag får jobba där till hösten. Håll tummarna för mig.

    Godnatt!