• Tillbaka till startsidan
  • Hur?

    Hur kan man fascineras och bli alldeles lycklig och gosig i hela kroppen av något som man samtidigt är så satans rädd för?

    Jag säger bara - åskan!
    Mysigt, spännande, uppfriskande..men åh så skrämmande.

    Så ni kan ju tänka er att jag hade lite blandade känslor ikväll när åskan började höras ungefär en halvtimma efter att Johan åkt hemifrån för att gå på ett jobbmöte.



    För övrigt, håll utkik här lite, det kommer in ett flertal härliga bilder på mina bakverk.







    What if?

    What if today was your last day?

    What if tomorrow was to late....?






    The sweet stuff.

    Påsktårtan.







    Beställda tårtor.





    Chokladcupcakes med chokladfrosting.







    Later.
    Puss





    What can I say - it´s amazing.

    It's amazing how you can speak right to my heart
    Without saying a word, you can light up the dark

    Try as I may I can never explain
    What I hear when you don't say a thing


    The smile on your face lets me know that you need me
    There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
    The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
    You say it best ....when you say nothing at all


    All day long I can hear people talking out loud
    But when you hold me near, you drown out the crowd
    Try as they may they could never define
    What's been said between your heart and mine

    The smile on your face lets me know that you need me
    There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
    The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
    You say it best (say it best)..When you say noting at all


    Ronan Keating - When you say nothing at all






    Oj..

    ..gudars, vad länge sen det var man skrev här.

    Jag vet att jag tänkt ungefär 100 gånger om dagen att det är massa jag vill skriva här, men inget har än så länge skrivits ner här på skärmen. Och inte kommer jag ihåg vad det är jag tänkt skriva heller..

    Men det har inte hänt så mycket tror jag. Haft en två veckor lång "Choklad och konfektyr" kurs i skolan nu..igår var jag ledig och är hela nästa vecka med (påsklov, fördelarna med att gå i skolan, haha). Förra helgen var vi på loppis och jag fyndade en motionscykel för 75 spänn. Den är nog visserligen bland de första motionscyklarna som kom (HAHA) men den funkar bra och den kan nog vara till hjälp med träningen ändå. Jag är nöjd. Den är helsvart med lite vita och grön bokstäver på, typ modell och sådär står det väl, det vita tänkte jag måla om till rosa. Ha! Såklart. Men jag menar, en gammal motionscykel för 75 spänn är väl inte mycket att vara rädd om så det är väl bara måla på och piffa upp den lite. Skulle ju aldrig göra det på en helt ny, dyr i alla fall. Men bilder på det kommer!

    Idag var vi också på loppis, denna gång fyndade jag en sån där annan träningsgrej, med en vibrationsplatta att stå på. 250 kr. Så nu har vi snart ett helt gym här hemma, för under veckan som kommer kommer ju mitt rosa gångband. FÖRHOPPNINGSVIS. Fan ta dom om det blir försenat IGEN. Då gråter jag. Nu har jag väntat sen 31 januari. Suck.

    Sen har jag gjort en påsktårta idag..den blev riktigt fin om jag får säga det själv, riktigt "påskig" måste jag säga, bilder på den kommer. Däremot, om den är god, den biten är jag VÄLDIGT OSÄKER på faktiskt. En ren chansning gjorde jag idag och jag tyckte själv inte att det var någon jätte höjdare, men jag får väl hoppas att övriga tycker det. Hahaha..jag vet att jag inte borde ha gjort en tårta (eller bjuda på en) som jag själv inte tycker är något vidare, haha, men det var liksom lite för sent att ändra sig. Som sagt, en chansning. Klart att den inte är äcklig, men inte så god som jag kanske hade tänkt, men det kan ju också bero på att jag bara inte är så sugen på den smak jag valt som innehåll just idag. Vi får se helt enkelt..jag återkommer på den punkten. Hahaha..

    Nu ska jag vila lite och sedan är det dags att göra sig iordning. Älskling är och tvättar bilen. Klockan tre är vi bjudna på påskmiddag, mmm vad gott det ska bli!!!!

    Ha en fortsatt bra påskhelg, GLAD PÅSK på er alla.