• Tillbaka till startsidan
  • Ny blogg!

    Sådär.
    Då tar vi och flyttar över den nya, ursnygga designen till min nya blogg där nystarten ska äga rum!

    Hoppas ni hänger med mig dit..

    http://emmakatarina.webblogg.se

    OBS; Designen har jag gjort själv, det uppskattas inte att få den "kopierad" utan tillstånd. Den snygga bakgrunden är en tapet kallad "Boheme" av Eco-Boråstapeter AB, om jag ändå hade råd att tapetsera den som fondvägg i sovrummet.. (Drömmer)

    Under ombyggnad.

    Jag håller på och fixar och trixar lite med utseendet på bloggen just nu då jag beslutat mig för att starta en ny blogg så jag testar mig fram lite bland designer. Inte lätt och huvudvärken är ett faktum. Puh!

    Vidare information kommer så småningom.

    Vemodigt.

    Jag har beslutsångest. Jag vill börja skriva mer aktivt i min blogg. Och då vill jag börja om från början.

    Samtidigt vill jag ha kvar det gamla. Jag drar mig för att kasta allt och börja om på nytt. Jag har gjort det förut, men senast jag gjorde det var i början av februari -09, då hade Johan och jag bara varit tillsammans i dryga halvåret. Nu har vi varit tillsammans i 3 år. Så det är ju lite inlägg som finns här ändå, även om jag kanske inte varit den mest aktiva bloggaren på senare. Haha!! Men det känns tramsigt och trist att börja på ny kula med nya härliga inlägg medan det gamla finns kvar där inläggen hoppar med kanske månaders mellanrum. Suck. Hur ska jag göra?

    Vad skulle ni göra? Skulle ni:

    1. Sluta blogga helt. Vilket inte vore någon stor omställning då jag varit allt annat än aktiv här på senaste.
    2. Börja om och ta bort allt.
    3. Fortsätta blogga, "nystart" med det gamla kvar?
    4. Starta en helt ny blogg och på så sätt ha kvar den gamla som minne..nackdelen är att jag vill använda mitt nuvarande bloggnamn vilket då inte skulle gå. Suck!!

    Eller vet ni något smart sätt att spara hela bloggen, typ som någon backup fast man sedan raderar det härifrån?! Låter långsökt. Men provar med den efterlysningen av tips. Det känns ju lite halvjobbigt att spara ner allt i typ Word. Haha!!