Pust och längtan efter långt hår!

Kom hem från skolan runt halv åtta nu ikväll, nu sitter jag här, känner mig helt slut. 12 timmar hemifrån är lite för mycket för mig nu såhär i början. Mina fötter värker. Men jag gnäller inte lika mycket om det längre, vet att det finns dom som har det mycket värre än mig.

Älskling ska gå ner med soporna nu och sedan ska vi lägga oss i sängen framför tvn och bara vara. SOVA snart. Imorgon har jag i alla fall sovmorgon, skönt. För imorgon slutar vi inte föresn tjugo i åtta.

Och vet ni vad en av mina största önskningar just nu är..att ha långt hår. JAG VILL HA LÅNGT HÅÅÅÅR!! Faan att jag klippte av det i april eller när det nu var. Och ännu mer faan att jag klippte av mitt långa hår som jag hade ända ner till ryggen för ett par år sedan. Men det var så slitet. Och jag hade det jämt uppsatt. Och nu tänker jag; Vafaan då för? Gud vad mycket man kan göra med långt hår. Platta det för en platt look..bara låta det lufttorka för en snygg lite slarvig look, locka det, sätta upp det i en bulle för en "bullig" look, lite vågig, våffla det. Fläta i småflätor så det blir vågit, ha en enda stor lång fläta. Två flätor på var sida..en inbakad fläta. Eller bara en slarvig (som jag oftast hade) knut uppe på huvudet, det kan faktiskt vara riktigt snyggt ibland. Åh, mina ögon tåras nästan när jag tänker på det. Så nu ska jag spara! SPARA SPARA SPARA SPARA!!

Dock växer håret enligt många källor ca 1 1/2 cm i månaden. Det betyder att jag om jag ska få håret så långt som jag vill ha det, ca 30 cm längre (minst) gärna 40-50 (haha), så får jag vänta i ca 2 år (då växer det ca 36 cm). En del hår växer snabbare, jag vet inte hur snabbt mitt växer, men jag tycker att jag får utväxt väldans snabbt när jag färgat håret i alla fall. Får väl ta måttbandet och se hur mycket det växt hittills sedan sist jag färgade det..dock minns jag inte riktigt när det var. Men det kanske står någonstans i bloggen. Har ni lust att hjälpa mig kolla upp det? Alltså, när jag färgade håret senast..?!

Men om vi fortsätter räkna på att håret växer 1 1/2 cm i månaden så kommer det ha växt ut ca 15 cm till vi firar två år nästa sommar (juni) iaf. Men oj så långt det känns..suck..djuuup suck. JAG VILL HA LÅNGT HÅR NUUU!! Nu nu nu.

Nu ska jag gå och mäta min utväxt. Senare..kanske. Om jag orkar..tänkte lägga upp lite bilder på dagens verk i skolan! ;)

Godnatt annars, då kommer bilder imorgon.





Kommentarer
Postat av: Ann

Extensions???

2009-09-10 @ 17:28:06
Postat av: Emelie

Haha fan vad komiskt,jag som precis tänkte fråga om du kan ta lite fler kort på ditt hår, typ olika vinklar framifrån,sida, bakifrån. Är riktigt sugen på att klippa av mig mitt hår nämligen... o ditt hår är lite av en inspiration förstår du =) Har du typ jämnlångt hår eller är det nå kortare bak o längre fram?

2009-09-10 @ 22:33:44

Tankar och funderingar?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: