Trött.

Jag får skriva mer om dagen imorgon..jag var inne i "city" med min kära vän Kajsa, MYCKET efterlängtat att ha någon att träffa och umgås med..hittade lite smått till Johan, blir mer sedan.

Blev väldigt trött i fötterna och har väldigt ont nu igen, så imorgon tänkte jag försöka vila och inte gå så mycket på hela dagen så jag är redo för jobb på fredag. Puh. Jag får nog uppsöka läkare, det kan inte vara normalt att ha såhär ont. Jag vet att jag tjatar, men jag vet ju inte vad jag ska göra. (SUCK) Vissa stunder gör det så ont att jag helst vill lägga mig ner och gråta.

Någon mer som brukar få väldigt ont i fötterna?

Bilder på det jag köpte till Johan, och på det övriga jag hittade till badrummet kommer imorgon. Jag är så himla trött nu så jag tänker faktiskt krypa ner jämte min prins och sova gott. Godnatt.



Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag har gråtit av smärta i fötterna. Har du bekväma skor? Filat fötterna? Smörjer in med schools fotkräm? Jag har enorma problem med mina, jag har fått hört av en fotspecialist att jag måste skära bort förhårdnaderna, de går aldrig att fila tillbaka. Vidrigt!

2009-06-11 @ 20:57:28

Tankar och funderingar?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: