Fredag..

..och det betyder hemresa. Tjugo i fyra går bussen som ska ta mig tillbaka till Stockholm och mycket efterlängtade älskling. Härligt! Men trist att sitta själv på en buss så länge, men jag har ju datorn och min mp3, det går nog bra.

Jag sov till halv tolv idag, PANIK, upp som ett skott och börja packa och städa. Jag tror att jag har fått med all packning nu, jag får ta ett extra varv i lägenheten innan jag åker och titta så jag inte glömt något. Nu tänkte jag äta lite mat och sedan gå ut med soporna för att efter det ge mig iväg en snabbis till Jimmy och Ida (om dom är hemma) och säga hej då och sådär..sedan måste jag cykla hem hit igen och så kommer morfar och hämtar mig och skjutsar mig och packningen till stationen.

Jag har dock ett problem. Jag har ju ingen resväska med mig, jag packade ju bara ner det jag behövde för 3 dagar i min rosa "handväska/bag". Och så tog jag med mig mitt PS1 och lite spel i en påse och så datorn i handen. Nu har jag dock mycket mer grejer som ska med hem. Dels så köpte pappa en extern CD/DVD enhet till datorn i för tidig julklapp (haha, ja ni läste rätt, julklapp) på vägen från Upplands Väsby i söndags, vi stannade till vid ONOFF. Så nu har jag den med. Den är värd ganska mycket pengar och är helt ny. Plus datorn då. Det är inte direkt något jag vill lägga i bagageutrymmet på bussen. Så allt det jag är rädd om har jag packat ner i min handväska, den brukar jag få ta med mig in på bussen, men allt annat och om det är tunga saker måste det läggas i bagageutrymmet. Då har jag en stor påse med kläder (blev ju lite mer som jag fick av pappas sambo som ska med hem) den kan jag tänka mig att lägga där (i bagageutrymmet). Men min handväska är proppfull med grejer, inklusive datorn och den vill jag gärna ha med mig på bussen, tänk om dom anser att den är för proppad, stor och tung så jag inte får det? Dessutom har jag ju en påse med mitt PS1 och det i, det vill jag ju helst inte heller lägga i bagagen..så det återstår att se om dom säger något om att jag inte får ta med det in på bussen. Då tänker jag säga att dom får ansvara för det om det försvinner (för det gör dom ju inte egentligen). Sen har jag ju påsen med alla skrivblock jag köpte på ÖB igår till när jag börjar skolan, lite skor och skit i med. Hm.

Lite frågeställningar..
Någon mer än jag som blir nojjig över att lägga sina grejer i bagageutrymmet när man ska åka buss? Och tycker inte ni att jag har rätt att ta med mig det som är mest värdefullt in på bussen? (SUCK)

Jag kommer skriva i bloggen lite på vägen hem, nu måste jag springa. Hej svejjs!!




Kommentarer

Tankar och funderingar?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: